Asennetta ja onnea?

Oh boy! Lauantain alkuiltaa eletään tätä kirjoittaessa ja illan osoite on jotakuinkin selvä. Tänään Grovella Lontoon siniset naapurimme ja siitä lähdetään että vielä on mistä pelata ja taistella. Toivon todella että pelaajat tiedostavat sen ja ennen kaikkea toivon että joukkueen ilme on sellainen minkä sen pitää olla näillä palkoilla.

Vastustajasta tuskin tarvitsee kertoa mitään, tarvitsee vain käydä läpi heidän pelaajat ja jos ei se sytytä niin ihmetellä pitää. Erm, no tämä toimii ehkä näin kannattajan näkökulmasta tehokkaampana motivaattorina. Vastakkain kaksi viikolla pettymään joutunutta joukkuetta ja nyt nähtyäni koosteen Chelsean ja Barcan ottelusta, väittäisin että sinisten leirissä jääminen Rooman finaalin ulkopuolelle oli kovempi pala purtavaksi.

Ottelusta voi löytää monta mielenkiintoista aspektia. Mikä on Chelsean miljonäärien ammattiylpeys vai onko sitä? Ajatellaanko sinisissä että paikka kolmen joukossa on jo varma vaikkei se sitä matemaattisesti ole tai toisaalta, jaksavatko meidän Punavalkoiset uskoa että paikka kolmen joukkoon on mahdollinen.

Päätöskierroksella Grovella vierailee vielä Stoke mutta eittämättä tämä ottelu kuuluu eri kategoriaan, haluavatko pelaajat palkita kotiyleisön antamalla kaikkensa ja haluavatko he osoittaa Chelsean kustannuksella kuuluvansa maailman eliittiin? Yhtä lailla voi kysyä uskovatko he edelleen kuuluvansa eliittiin vaikka illan vastustaja vei välierän Englannin Cupissa ja valehtelematta ManU käytännössä jyräsi Roomaan meidän kustannuksella.

Manageri jaksaa valaa uskoa sanomalla ettei ero ole niin suuri kuin nopeimmat ovat ehtineet tuomitsemaan, nyt on yksi mahdollisuus osoittaa ettei näin ole joskin kaiketi pettynyttä Chelseaa ja Mestareiden liigan välierissä ManUa ei voida laskea ihan vastaaviksi mittareiksi mutta kuitenkin.

Jos joskus niin tänään illan kokoonpanolla ei kannata arvuutella lainkaan. Se voi olla mitä vain maan ja taivaan väliltä sikäli kuin tämä ilmaisu tähän yhteyteen sopii. Allekirjoittaneelta kysyttäessä toivon kuitenkin mahdollisimman vahvaa nimilistaa täydennettynä kahdella tai kolmella ’rookiella’. Kuten jo eilen sanoin, Bendtner ja Vela ehdottomasti ja olisiko itsemurha kokeilla Ramseyä Cescin kaverina?

Ketkä sitten paidan päälleen pukevatkin, seuraan haukansilmällä jokaisen kaverin ilmettä, asennetta ja ruumiinkieltä. Olen edelleen lähes hämmentynyt että tämä meidän nykyjoukkue on samalla viivalla palkkamenoissa ManUn kanssa. Jo se kertoo ettei yhdenkään pelaajan ole lupa näyttää hapanta naamaa tai olla tappelematta joka pallosta viimeiseen hikipisaraan.

Alex Song, hölkyttele kuten hölkyttelit vielä muutama kuukausi takaperin ja vedät vessasta alas sen hyvän työn millä olet noussut kannattajien papereissa ylöspäin. Suosio vaatii kovaa työtä, sen menettäminen ei.

Ollessaan avauksessa, Fabregas’lle se on jo lähes käsittämättömästi 200:s kerta ikä huomioiden. Nyt kapteeni, onko Arsenal se joukkue jonka nuori Espanjalainen haluaa johdattaa tulevaisuudessa (h*lvetin tulevaisuus, haha) menestykseen, onko The Grove se paikka missä Katalaanin sydän on vielä vuosien ajan? Samalla voi laittaa puntariin Cescin johtajuus, onko hänessä miestä inspiroimaan joukkue tänään kaikkensa antavaan esitykseen.

Otetaan vielä sopimuksen kanssa hikoileva Robin van Persie. Mikä on lentävän Hollantilaisen panos? Onko se sellainen mistä voimme tehdä johtopäätökset että nimen kirjoittaminen jatkosopimukseen on vain ajan kysymys, toivottavasti.

H*lvetti, mihin sitä koira karvoistaan pääsee. Heitetään nyt ihan kiusallaan kokoonpano illan otteluun. Tämä tuskin on veikkaus, tai tuskin ainakaan laittaisin rahoja likoon sen puolesta mutta olkoon sitten vaikka kokoonpano minkä nähdessä olisi mukava seurata mitä tuleman pitää.

van Persie – Nicky B

Carlos El Mariachi – Rambo – Cesc – Theo 60k

Gibbsy – DJ – Kolo – Bacary Cola

Almunia

[Pahoittelut, blogipalvelu on tauolla, eikä toimi]

Tolppien väliin voisi kaiketi laittaa Fabianskin mutta lähdetään nyt siitä että voittoa haetaan täysillä ja haastetaan Chelsea kolmannesta sijasta tosissaan. Ja kun näin, luotto Espanjalaiseen on kuitenkin eri tasolla kuin Puolalaiseen haastajaan.

Phil Dowd tuomitsee.

***

Eilinen oli täysin kuollut päivä mitä tulee uutisiin joten olisiko tämä tällä erää tässä. Tai otetaan vielä aihe mikä jäi eilisessä ’darrassa’ huomioimatta. Kritiikki käy siis kuumana managerin suuntaan ja Ranskalainen muistutti lehdistötilaisuudessa kuinka meidän pitää muistaa ettei välieräpaikka kahdessa kisassa voi olla huono saavutus.

Nyt, saavutus se varmasti on mutta jokainen saa olla sitten mitä mieltä haluaa siitä kuinka hyvä saavutus se on. Totuus on se että pokaaleita välieräpaikoista ei saa, joskin materiaali huomioiden saavutus on pakko laskea hyväksi. Mutta mieleen tulee yksi asia mikä Arsenen kannattaa huomioida kauden loppuanalyysissään puhuttaessa etenemisestä välieriin niin Mestareiden liigassa kuin Englannin Cupissa.

Ollaan nyt rehellisiä ja muistetaan että meillä kävi kyllä h*lvetin hyvä munkki tämän kauden ’tolppa sisään, tolppa ulos’ -turnauksissa. Huonommalla arpaonnella noutaja olisi voinut kovinkin paljon aikaisemmin. Joku voi sanoa että ehkä olisi pitänytkin ettei välieräpaikat vääristä totuutta tai saavutusta.

Voidaan aloittaa jo Mestareiden liigaan lohkovaiheesta. FC Porto, Fenerbahce ja Kiovan Dynamo, varmasti lohko mikä kelpasi arvontojen jälkeen meille kaikille enemmän kuin hyvin ja lohko mistä oli käytännössä pakko edetä pudotuspeleihin.

AS Roma panosti takuulla tällä kaudella CL:ään koska finaali pelataan juuri Roomassa mutta joka tapauksessa AS Roma on Serie A:ssa kuudentena 24 pistettä Interin takana ja edellään mm sellainen mahtiseura kuin Genoa. Ottamatta mitään pois huikeasta etenemisestä rankkareiden jälkeen jatkoon, AS Roma ei ole Inter, AC Milan tai Juventus.

Roman jälkeen Villareal ja jälleen saimme todeta arpaonnen suosineen, taisi olla se vaihtoehto numero kaksi jos olisi etukäteen saanut valita, ellei peräti numero yksi. Villareal on sekin sarjassaan kuudes ja järjettömät 30 pistettä Barcaa perässä.

Englannin Cup oli jos mahdollista vieläkin ruusuisempi mitä tulee arpaonneen. Plymouth, Cardiff, Burnley ja Hull City ennen Wembleyn välierää Chelseaa vastaan. Näistä Cardiffin kaatoon tarvittiin uusintaottelu ja Hull ottelu voitettiin sekin lähes vaikeimman kautta ja vieläpä paitsiomaalilla.

Enkä voi olla taaskaan olla sanomatta kuinka paljon bloggaajaa v*tuttaa vieläkin tuo Wembleyn ottelu. Jo pelkällä arpaonnella meille tarjottiin pokaalia ja sitten ’koristeltiin kakku’ jättämällä paras ja kuumin pelaaja penkille ja valitsemalla taktiikka mikä toi meille kolme maalintekoyritystä ja kokonaisen yhden laukauksen maalia kohden, h*lvetin h*lvetti!

Summa summarum, välieräpaikat olivat kelpo saavutuksia jos niitä arvioi puhtaasti matemaattisesti, eli että ollaan mm Euroopan neljän parhaan joukkueen joukossa. Mutta toivon ja uskon kyllä että Arsene osaa tehdä vielä bloggaajaa pirun paljon analyyttisemmät johtopäätökset kuinka sinne edettiin. Siitä en kuitenkaan välttämättä pidä että manageri korostaa kommenteissaan sitä että oltaisiin Euroopan neljän parhaan joukossa, ymmärrätte tasan mitä tarkoitan. Minä sanon että meillä oli tällä kaudella hemmetin paljon arpaonnea cupeissa, tulos olisi voinut olla jotain aivan muuta ja siitäkin voimme olla kiitollisia miten Aston Villa lopulta romahti.

Loistava aavistuksen syväluotaava Lee Dixonin kolumni.

Ai niin, kun tuli Hull City mainittua tuossa aiemmin. Mr Phil Brown, hahaha! Nyt hyvää äitienpäivää sillä olen varma että tätä blogia lukee satoja äitejä. Juhlittakoon kaikkia äitejä Punavalkoisen voiton merkeissä. Sitä paitsi Chelsea, hmm. Niidenhän täytyy olla jotain ’geenilampaita’, ainakin jos katsoo Dolly Terryä, Dolly Lampardia tai Dolly Drogbaa. Oh yes I hate Chelsea!

COME ON YOU REEEEEEDS!!!

0 thoughts on “Asennetta ja onnea?

 1. Tän illan peli on kyllä pienehköstä panoksestaan huolimatta sellainen, johon Wengerin kannattais mun mielestä laittaa ihan kaikki parhaat pelikuntoiset miehet kentälle heti avaukseen. Syy on yksinkertaisesti se, että tästä ottelusta on tultava voitto edes pieneksi hyvitykseksi siitä minkälaisia pettymyksiä putoamiset cupin ja CL:n finaaleista ovat kannattajille aiheuttaneet. Voitto Chelseasta olisi edes jonkinlaista kasvojen kohotusta jälleen uudelle pokaalittomalle kaudelle. Jos tänään tulee turpaan ja ehkä vielä Munalta seuraavassa ottelussa niin siinä on Arsenella oikeasti kova työ selitellä tulevaisuutta ja joukkuueen nuorta koostumusta ja muuta sontaa jos suoraan sanotaan. Jos meitä taas rangaistaan häviöillä kahta suurta vastaan niin sen pitäisi olla selvääkin selvempi signaali managerille, että tällä kaavalla me ei pystytä jatkossakaan tappeleman ihan niistä kaikista kirkkaimmista sijoituksista missään kilpailussa ensi kaudella. Voittoa on siis haettava vaikka pienellä riskillä, koska meitä on nöyryytetty liian paljon muiden kolmen suuren toimesta viime aikoina. Liverpool-ottelun tasurikin olisi jäänyt saavuttamatta ilman Andrei Suuren käsittämättömiä tehoja. Ja muistatte varmasti että siinäkin ottelussa me oltiin kenttäpelissä pahasti alakynnessä. Samoin kuin Munaa vastaan molemmissa CL-otteluissa. Tänään kelpaa vain ja ainoastaan voitto ja senkin on tultava sellaisilla otteilla ettei pelin jälkeen tarvi selitellä mitään. Minä en ainakaan enää ensi kaudella halua olla ”sen Englannin neljänneksi parhaan joukkueen kannattaja”. Arsenal on saatava takaisin voittavaksi seuraksi, vaatii se sitten mitä uhrauksia tahansa.

 2. SILVESTRELLE KENKÄÄ. DIABYLLE KENKÄÄ. FABIANSKILLE KENKÄÄ. JA VITTU ARSENE WENGERILLE KENKÄÄ!!! AW on ollut kuin pyhimys, jonka tekemisiä ja päätöksiä ei olla uskallettu ääneen kunnolla kritisoida vaikka menestys on kiertänyt Groven jo kauan, mutta nyt ainakin mun mitta alkaa olla täynnä. Miks helvetti Djourou on penkillä ja Munan jämä mulatti sekoilee taas puolustuksessa? Miks mustamakkara Diaby on taas kentällä vaikkei saa 5 metristä palloa tyhjään maaliin ja menettää palloja koko ajan? Miks Fabianski saa jatkaa maalissa vaikka puolalaisen takia hävitään pelejä aina kun kaveri on maalissa ja muutenkin saa pelätä koko ajan pahinta. Aika on ajanut Arsenesta ohi. Taktiikka on useassa ottelussa ollut väärä ja pelaajavalinnat jääräpäisen tyhmiä. Arsene on ollut loistava manageri, mutta paino lauseessa on sanoilla ”on ollut”. Kiitos Arsene hienoista vuosista ja pokaaleista. Mutta nyt olisi aika sanoa hyvästi ja lähteä täysin uudella strategialla ja osittain uusitulla rosterilla viemään seuraa eteenpäin.

 3. Puoliaika ja hävettää!
  Meidän keskikenttä (Cesc, Nasri, Diaby, Song) on aivan käsittämättömän hidas. Mitä piditte Nasrin ns puolustamisesta kun Anelkalle rakennettiin kunniakujaa. Prkle! Kaikki nuo em pelaajat kertovat sellaisesta pelaajatyypistä jota Wenger varauksetta ihailee. Taitavia teputtelijoita jotka pyörivät ja hierovat saamatta aikaiseksi mitään uhkaa vastustajan maalille ja tuon tyyppisillä pelaajilla ei voi koko keskikenttää täyttää. Theo on ollut piristävä poikkeus, mutta sihti vielä hakusessa. AA on jotain muuta kuin mihin olemme tottuneet, mutta valitettavsti flunssa vei miehen tästä pelistä.
  Diaby on ollut niin kertakaikkisen huono, että kaverin vois mun mielestä pistää samantien lihoiks. Ja kauas! Aivan kuraa!! Kyllä meitä taas koitellaan.

 4. Vi**u Slivestre! Kaveri kattellu suht läheltä jo kaksi maalia, montakohan tänään vielä näkee. Fergiellä on varmaan hauskaa. Että joku vielä makso tollasesta. Huh huh.

 5. Jotain järkevää. Wenger tekee vaihdon 59.minuutilla kun ollaan kolme maalia tappiolla. Toivottavasti Diaby ei ikinä enää näy meidän keskikentällä. Nyt hujoppi maaleja!

 6. 1-4! Tehotontatehotontatehotonta. Ade, Diaby, Fabianski, Silvestre lihoiks. Ei mitään käyttöä. Alan yhä enemmän uskomaan Ushmanovin teesejä. Missä Kroenken teesit?

 7. Tilanne 1-4 ja voi todeta: ensi kautta ajatellen tappio nyt ja vielä red pricksille ei ole ollenkaan huono asia. Ehkä wengerkin tajuaa, että tällä rungolla ei pokaaleja oteta. Jos ei tajua, joidenkin muiden sit pitää.

 8. Nyt pitää varmaan olla maailman viilein kaveri jos luottamus pitää tämän hetken joukkueessa. Toivottavasti Wenger vielä jälkipeleissä sanoo ”Lets have Faith in this squad” niin pää räjähtää. Kesällä ulospäin lähtee varmasti ainakin yksi pelaaja. Toivottavasti myös sisäänpäin tulee jotain Arshavin tasoisia, kokeneita ja osaa-viimeistellä pelaajia. Walcott ainakin juhlisti uutta sopimusta täyspaskalla viimeistelyllä, pieni peiliin katsominen vois olla paikallaan uudella 60k-viikko pelaajalla. Töitä pitää vielä tehdä ja vitusti, ennenkuin itekkään uskoo tuota jatkuvaa ”No, tulevaisuudessa sitten” hömppää, eikä mikään ihme, että media käyttää nykyään termiä Top/Big 3….

  Tämmöstä jälkipeliangstia tällä kertaa, eipä mulla muuta.

 9. Vittu toi Adebaska on säälittävä filmaaja!!! Kannattais antaa Milaniin vaikka vittu ilmaseks, säästyis ainakin se 100000 puntaa viikossa!!!!
  Ja toinen hongankolistaja Diaby samaan kuormaan!!!!

 10. Njoo, Diaby, Ade myyntiin, Silvestre reserviin, Dudu kuntoon, Bendtnerille peliaikaa vaihdosta, ehkä jopa avauksessa. Sagna aivan hukassa välillä, vois palata vanhalle tasolle. Walcott oli todella näkyvä pelaaja tänään mutta silti aivan täysin paska, ite luottasin silti et löytää sihdin vielä. Aivan hukassa ilman Almuniaa, Fabianski lahjoitti taas 2 ekaa maalia, kolmannessakin juoksi ihan eri paikassa kuin olisi pitänyt. Nyt tarvitaan vahvistuksia, ei tollasilla pelaajilla tulla mitään voittamaan.

 11. voi voi , onneksi kausi loppuu pian.Saapahan öisin nukuttua.Pikkasen pistää muuten hävettämään 1-4 kotona. vaikka kuinka turha matsi olisi,niin kotona tolla tavalla ei hävitä sanon minä.

 12. ihan jees peliä mutta hävittiin eikä oikeestaan vituta koska tiedetään että puolustava hyökkäyksiin kääntävä pelaaja tarvitaan se on selvä!! theo oli hyvä ja säästää paukut ens kauteen =) ainoo pelottava pelaaja on fabianski se ei ole vakuuttanu mua koskaan….no mutta hyvä muistutus tähän kauden loppuun wengerille että nyt punnat/eurot peliin ja puolusta keskikenttä hankintaan ja ehkä yks keskus puolustaja niin hyvä tulee!! dudu AA theo fab nasri ……ja moni muu jää niin ens kausi on meijän!!! COME ON REDS!!! ARSENAL WE LOVE!!!

 13. Joo’o, nyt alkaa olla tämän Goonerin mitta täynnä tuota v*tun raskalaista patonkileuka Wengeriä! Ei muuta potkut tuolle, ellei hän itse ymmärrä erota!
  Per*ele eikö se Wenger tajua, että tuommoisilla lahjattomillla paskoilla, kuten Syltty, Diaby jne. kaltaisilla pelaajilla ei ole mahdollisuuksia voittaa yhtään mitään. Wengerin idioottimaisella nuoriso ”unelmalla” ei voida edes uneksia suurten voittamisesta saati sitten mistään mestaruuksista! Esitys oli surkeata paskaa jälleen kerran, toivottavasti Wengerkin ymmärtää herätä tästä omasta pikku ”unelma maailmastaan!”
  Mr. Wenger it’s time to wake up!

  Tämmöstä tekstiä tällä kertaa, pistää vituttamaan tuo Wenger nyt ei enää jaksa kuunella sitä jokakertaista virttä suuresta tulevaisuudesta jumalauta! Ulos koko ukko perkele!

 14. 2 torjuttavaa maalia, 1 oma maali sekä 1 paitsiomaali – Koko kausi voisi laittaa tuohon edelliseen tekstiin, annetaan vastustajalle kaikki mahdolliset avaimet voittoon.

  Ensi kaudelle ykkösmolari (tai ainakin varteenotettava haastaja Almunialle), pari puolustajaa loukkaantumisien varalle, puolustava kk sekä keskikentälle oikeasti pelaava varamies, hyökkääjä vielä loukkaantumisien varalle. Kaikki epävarmat ulos (listaa voi lukea ylempää kommenteista)

  Haaveita vain

 15. Toinen selkäsauna viikon sisään isoilta pojilta.10 pientä neekeripoikaa oli (hyvästä alusta huolimatta) hukassa.Silmiin pistävintä oli Cesc:in suuri harhasyöttöjen määrä.Linnunluu RvP:kin oli taas näkymätön,ehkä osittain kiitos AW:n taktiikan..mies on jo vanhanaikainen taktiikoiltaan.4s sija alkaa olla se mitä tavoitellaan..kiitos 2-3:n ”huippupelaajan” villat,evertonit ja cityt pysyy vielä just ja just takana.Vuosi vuodelta käy tiukemmaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s