Just one, burb

Blah blah blogger..

Siitä on itse asiassa vierähtänyt jo hyvä tovi (muistelisin, haha) kun allekirjoittanut on päättänyt lähteä töiden jälkeen yhdelle, kyllä, yhdelle. No ei varmasti tarvitse kertoa mitä töiden jälkeen yhdelle lähteminen tarkoittaa käytännössä.

[V*ttu mikä selittäjä!]

Niin.. Ensin puran turhautumista ja sitten kun olisi mistä kirjoittaa keksin tällaisen selityksen, c*nt! Minä vaadin että tästä eteenpäin lehdistötilaisuuksia ei järjestetä perjantaisin, ei h*lvetissä sillä silloin ihmisten täytyy päästä pubiin eikä olla läppärin äärellä ihmettelemässä mitä managerilla on kerrottavanaan.

”I am used to it. I believe I have faced that for a long time. When you are in a job for this long, as soon as you have a blip, people are not happy. But throughout my whole stay here I have had contacts with other clubs but nothing ever comes out from my side.”

LOL! Kolme ensimmäistä lausetta olisivat yhtä hyvin voineet tulla allekirjoittaneen suusta. So in brief.. Ei savua ilman tulta ja vaikka Arsene kielsi niin taitavasti kuin kielsikin, hän myös käytännössä myönsi kontaktin unRealiin. Manageri vähätteli tapahtunutta sanomalla että voisi kirjoittaa vaikka kirjan kaikista kontakteistaan mutta en sitten tiedä olenko se vain minä mutta tällä kertaa kyseessä oli ainakin aavistuksen enemmän kuin aiemmin.

Onko Wenger todella harkinnut vakavasti tulevaisuuttaan, onko hän ensimmäistä kertaa kysynyt itseltään isoja kysymyksiä, paha sanoa mutta se ettei Arsene tässä tapauksessa kieltänyt mitään heti ensimmäisenä päivänä kun tämä unReal juttu räjähti käsiin kertoo jotain, näin sen vain näen. Se ettei Peter Hill-Wood halun.. uskaltanut edes ottaa asiaa esille jutellessaan Arsenen kanssa kertoo sekin jotain, kaikki olivat yhtä ymmällään, tai huolissaan, tai peloissaan.. Onko tässä nyt jotain, pitääkö tässä oikeasti huolestua.

Loppu hyvin, kaikki (?) hyvin, Arsene ei takuulla ole lähdössä Espanjaan mutta kyllä bloggaajalle jäi sellainen visio että kenties ensimmäisen kerran seuraan tulonsa jälkeen Arsene katsoi peiliin ja mietti edes Punaisen sekunnin vaihtoehtoja. Ei sillä ettenkö ollut satavarma ettei hän tätä projektia jätä kesken mutta kuitenkin. Hetken pohtiessaan syntyjä syviä Arsene tajusi että ei h*lvetti ja..

”You speak about Real Madrid – they waste a lot of money and they have gone out in the last 16 of the Champions League for five consecutive years.”

Hahahaa, take that Florentino c*nt Perez. Ahaaa! Hetken pimeydessä ajatustensa kanssa paininut Arsene näki valon ja sanoi edellisen, kiitos mutta ei kiitos, unReal it really was. Tuon kommentin jälkeen en jaksa uskoa että Arsene tulee koskaan enää edes harkitsemaan lähtevänsä sudenpesään tai karhunluolaan. Ymmärrätte mitä tarkoitan, The Grove is the place to be, sitten eläkkeelle.

Tuolla Punaisella hetkellä 13 kulunutta vuotta meni pikakelauksella läpi ja Arsene ymmärsi mitä on tehnyt ja ymmärsi mitä vielä haluaa tehdä. Nyt on hyvä olo. Sisäinen ääneni sanoo että tuolla Punaisella hetkellä Arsene päätti tuovansa pokaalit takaisin Pohjois-Lontooseen vaati se sitten vaikka hieman tinkimistä nuorisoprojektista. Hän, me ja ennen kaikkea pelaajat ovat sen ansainneet.

Tämä ei ole nyt välttämättä mikään Arsenen ylistysvirsi vaikka se voi äkkiseltään siltä kuulostaa mutta nyt olen äärimmäisen luottavainen sen suhteen että meillä on kolmen kuukauden kuluttua joukkue minkä kanssa voimme lähteä vahvalla mielellä kauteen 2009/2010. Tottakai kuulimme jälleen eilen kaikki tutut liturgiat siitä miten nykyinen joukkue on mennyt harppauksin eteenpäin mutta jotain siitä vielä puuttuu ja sen Arsene korjaa.

”The only things I can say is that Adebayor is under contract and he’s with Arsenal, and that’s it.”

Luottavainen?

”Yes, but that depends as well. It’s very difficult to go into any individual assessment with that.”

Päivänselvää tekstiä jos minulta kysytään. Jos joku seura on valmis maksamaan Togolaisesta riittävästi se on AdeByeByeor. Turha edes mainita ettei Ade ole kokoonpanossa huomenna nivusvaivojen vaivaamana. It’s time to move on ja se mitä Arsene sanoi Nicklas Bendtneristä yhtenä, ellei parhaana esimerkkinä siitä miten yksilöt ovat menneet tällä kaudella eteenpäin kertoo kaiken. Oh yes I love Nicky B ja voin vain kuvitella miten hyvä fiilis Juutilla nyt on, hänelle ollaan rakentamassa ISOA roolia ensi kaudelle ja jos ja kun vertailukohtana käytetään sitten Togolaista, h*ll he’s earned it.

En halua tehdä numeroa siitä mitä aiemmin sanoin (vähän kuitenkin?) mutta viitaten aiempaan ja kuten epäilin, onko se raha ollut se ongelma vai joku muu..

”It’s the same with the money available. It’s an old debate that does not help the Club. If I tell you I have £250million [to spend] every player I call will cost three times more. I don’t complain about the money I have and I am not afraid to spend the money when I find it. We spent the money on Andrey Arshavin. In one day I decided to do it.”

Tässä seuraavassa olen pakotettu olemaan edes pikkuisen eri mieltä. Se kooste mikä Arsenal TV:ssä julkaistiin ei käsittääkseni ollut se miksi taannoisesta Q&A:sta nousi niinkin suuri kalabaliikki. Tämä on kaiketi se managerin heikko kohta siinä mielessä että hän peilaa liikaa talouteen vaikka sen nyt ei pitäisi olla asia mistä HÄNEN pitää huolehtia.

”I was disappointed because I believe especially the shareholders cannot complain. You look at the share price when I arrived and the share price now. You check in October 1996 it must have been around £400 and now it is £10,000. It means that the Club has moved forward and not gone back. There are two things in our job. Criticism I accept with respect. Disrespect I don’t accept and don’t respect. I prefer the fans to complain rather than the shareholders. I could understand that more.”

Näin kannattajan näkökulmasta tulee olo ettei pidä sekoittaa kahta asiaa. Hyvä on, tottakai ne nivoutuvat yhteen mutta en hyväksy sitä että sanotaan seuran (lue joukkueen) menneen eteenpäin jos pörssiarvo on moninkertaistunut. Haluan ymmärtää mitä Arsene ajaa takaa mutta siinä missä valtaosa ei halua mm Usmanovia mukaan, en vain halua sekoittaa urheilua täysin taloudellisiin seikkoihin.

Olen kaiketi niin kaljoissa etten saa sanotuksi (Kismet) mitä haluan sanoa mutta ne osakkeenomistajat jotka olivat (vai olivatko?) liian kriittisiä, väitän ettei heidän kritiikki kohdistunut millään muotoa siihen mikä osakkeen arvo on tänä päivänä verrattuna yli kymmenen vuoden takaiseen. Vielä kerran, uskoin ja uskon että Arsenella on huomattavan vapaat kädet ja huomattavat varat toisin kuin on annettu ymmärtää käytettäväksi mutta tämän oma taloudellinen ideologia sotii ’kerskakulutusta’ vastaan.

Voiko sitä paremmin sanoa?

”As long as I can run the Club as I want, I don’t mind too much what’s happening inside.”

Brede Hangeland.. 15m£.. LOLLL! What a joke I say. Kukaan tuskin kiistää etteikö Norski olisi pelannut vahvan kauden mutta täysin naurettava hinta mitä Arsene tai kukaan ei takuulla tule maksamaan, ei sinne päinkään. Bacary Sagna, 6m£.. Kyllä Ranskan maalta löytyy jotain vaihtoehtoja ihan eri hintaan. Sebastien Bassong, Giorgio Chiellini, Micah Richards, Joleon Lescott, Matthew Upson.. h*lvetti Richard Dunne.

Minä kysyn, mikä mahtaa olla Johan Djouroun markkina-arvo ja kuinka paljon parempi Hangeland on verrattuna Sveitsiläiseen, vai onko? Ja vielä.. entäpä toinen Sveitsiläinen, Big Phil. Kuka tietää mitä vuoden kokemus uusissa ympyröissä on voinut tehdä? Meillä on hallussa Mestareiden liigan ennätys mitä tulee oman maalin puhtaana pitämiseen ja mikä se puolustus tuolloin oli, kannattaa miettiä. Senderos on Didier Drogban ’uhri’, niin kuin oli lähes kaikki silloin kuin tämä käsitys muodostui ja Senderos on sen valitettavan Liverpool -maalin uhri.. yhden maalin.

Summa summarum, en ole vakuuttunut kannattaako mennä merta edemmäs kalaan, siis jos ja kun puhutaan 15m£ summista.

Alex Hleb oh please.. weather is good, wow! Ain’t that something to cheer about.

Kirjoitan tätä alussa mainitsemani ’yhden’ töiden jälkeen ja matka jatkuu NYT. Tiedä sitten kumpi on enemmän ’syyllinen’ tähän hyvän olon tunteeseen mikä valtasi bloggaajan varpaista kattoon, se yksi olut vai se miten tulkitsin (halusin tulkita) Arsenen lehdistötilaisuuden annin. Miten sinä?

Positiivisuus on ihana tunne, jatkukoon se loputtomiin ja mitä pienet edellä, sitä isot perässä. Olkoon Steve Bouldin nuoret esimerkkinä senioreille, loistava 4-1 voitto Poolista ja eiköhän tämä ollut sillä taputeltu.

What a beerish one..

0 thoughts on “Just one, burb

  1. Wenger haluu esittää et ei oo rahaa niin jengit ei pyydä niin naurettavia summia pelaajista ja siksi sanonut johtokunnalle että älkää höpöttäkö rahoista mitä meillä on käytettävissä!!! juoni mies =) tosiaan youth cupin finaalin eka osa pelattu ja selkee 4-1 voitto ei ees meijän poika lauri dalla valle mahtanut mitään =) loistavia junnuja meillä tulossa!!! hitto ois kyllä hieno nähä toi vika peli….Come on ARSENAL!!!!

  2. Mun mielestä on aina hienoa, kun operatiivinen johtaja (eli tässä tapauksessa manageri) reilusti, ainakin rivien välistä, vittuilee osakkeenomistajille. Se osoittaa, että Wenger on joko uhkarohkea tai niin vahvassa asemassa, että viis veisaa salkkumiesten mielipiteistä – ilmeistä lienee jälkimmäinen vaihtoehto.
    Tokihan osakesalkkujen kantajina on innokkaita Arsenal-faneja, joille pokaalit menevät osakekurssin edelle, mutta kaiketi ennemmistö on ollut vuosien varrella enemmän huolissaan sijoituksistaan kuin seuran sijoituksesta. Sen sijaan lippunsa maksavilla faneilla on enemmän perusteita kritiikkiin: hinnat ovat pilvissä ja manageri veivaa nuorisoprojektiaan ilman pokaaleita.
    Mutta: nyt on vihdoin tulossa kesä, jolloin Arsenal on oikeasti vahvistumassa eikä rahoittamassa toimintaansa pelaajakaupoilla. Ja ajankohta on mitä mainioin: monilla seuroilla on taantuman vuoksi tiukkaa ja siksi pelaajia on varmasti tarjolla ja ottajia ei ole niin paljon kuin esim. viime kesänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s