Tyyntä myrskyn alla?

Käsiä ei edelleenkään ole kuin kaksi, kaaos konttorilla alkaa aavistuksen helpottaa mutta vain aavistuksen. Onneksi h*lvetissä tämä on tälle viikkoa viimeinen puristus ja edelleen ilmatieteenlaitos lupailee punaista nenää maanantaiksi, eikä varmasti pelkästään auringonpaisteen johdosta, haha! Muistakaa hyvät ihmiset pitää hattua tai huivia suojana ettei käy perinteiset.

Viikonloppu ja toukokuun viimeiset päivät ja maanantaina rumba julistetaan virallisesti avatuksi kun kesän siirtoikkuna juhlallisesti julistetaan avatuksi. Meitähän se ei ole estänyt siinä mielessä että kaksi kokenutta 15 vuotiasta koulupoikaa on nähty ihmettelemässä Grovella tulevaa työpaikkaa. Miksikö en aiemmin maininnut näitä poikasia? No kaiketi huumorin taso olisi mennyt alle kaiken arvostelun jos olisin alkanut keksimään puujalkavitsejä aiheesta, en aio nyt enkä tulevaisuudessa sekaantua lapsiin.

Kuten hyvin tiedetään, tämä blogi on äärimmäisen suosittu meidän pelaajien keskuudessa ja niinpä Robin van Persie ennätti päivittämään omaa tilannettaan kun sitä eilen hieman arvuuttelin. Uutinen oli ettei ole mitään uutista, ehkä.. Ei vielä, pian voi olla, ehkä, we’ll see, maybe, indeed even soon perhaps.. We’ll just have to wait and see. Mutta Arsene, kuuntele nyt tarkkaan!

”But the one blemish is that we have not won anything. Lifting the trophy, and the feeling that gives you, is what football is all about.”

Indeed so Robin. Arsene ja varsinkin seuran sikariporras voivat olla tyytyväisiä kahteen välieräpaikkaan, neljänteen sijaan liigassa ja paikkaan ensi kauden Mestareiden liigan karsintoihin, mutta h*lvetissä pelaajat eivät ole. Wenger jutteli Thierry Henrysta ja kertoi että tämän lähtö seurasta oli poikkeuksellinen tapaus eikä kenenkään pidä ajatella että meidän tehtävä on tehdä nuorista pojista pelimiehiä ja myydä sitten pois, ei h*lvetissä, sehän olisi masokismia.

Muistan Arsenen todenneen joskus, olisiko pari kolme kesää sitten että meidän itse asiassa pitää myydä joka kesä ’noin’ yksi pelaaja pitääksemme budjetin kunnossa, toivottavasti tämä tilanne on nyttemmin muuttunut. Huolestuttavaa ja oleellista tässä on kuitenkin se mitä Robin sanoi. Ehkei meidän tehtävä todellakaan ole tehdä raakileista valmiita pelimiehiä ja myydä mutta selvääkin selvempi uhkakuva on että nämä valmiiksi ’rakennetut’ gladiaattorit lähtevät joka tapauksessa, voittamaan pokaaleita johonkin muualle.

Sanoin sen eilen, olen sanonut sen aiemmin ja sanon sen vielä kerran, van Persien jatkosopimus pitää hoitaa nyt. Hollantilaisen mahdollinen lähtö olisi huikea takaisku ja ennen kaikkea se antaisi sellaisen viestin että sillä voisi olla paljon vakavampia seurauksia kuin vain yhden huippupelaajan poistuminen vahvuudesta. Arsene, Ivan, hoitakaa homma ja keskittykää sen jälkeen niihin pariin kokeneeseen vahvistukseen, ei lapsiin.

Keskittykää siihen malliin ettei homma mene kalkkiviivoille. Joukkueen on syytä olla valmis hyvissä ajoin, seuraavissa CL:än karsinnoissa vastus voi olla tasoa AC Milan, Fiorentina, Sevilla, Atletico Madrid, Villarreal, Valencia, Stuttgart… ja me kaikki tiedämme enemmän kuin hyvin mitä Mestareiden liigan ulkopuolelle jääminen tarkoittaa taloudellisesti, tulevaisuudessa vielä enemmän.

Kun nyt Mestareiden liiga tuli puheeksi, palataan vielä keskiviikkoon sen verran että en siinä Thierry huumassa muistanut lainkaan Alex Hlebiä. Valko-Venäläinen ex Tykkimieshän ei mahtunut edes penkille mutta mitä mies itse totesi ottelun alla..

”At the moment I am focused on winning this final. This does not happen every day, I will try to make the most of it. When you are a professional footballer you have to think about the team first, and then about yourself, that is why starting the game or coming on in the second half is not my main focus.”

Alex, I’m sorry mate but LOL, absolute f*ckin’ LOL!!!

Nyt olen pirun kiitollinen siitä että eilinen oli niin liki täydellisen hiljainen päivä mitä tulee Punavalkoisiin uutisiin ja kuten otsikossa pohdiskelin, tyyntä myrskyn alla vrt ensi viikko? Aion laittaa toimiston niin hyvälle mallille kuin mahdollista ja pomo tykkää. Hah, aivan kuin siitä olisi luvassa joku ylimääräinen bonus. Have a stunning weekend Arsemates! Wear the red but don’t burn yourself to become red, you’ve been warned twice now.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s