Ulos ja aurinkoon sieltä koneen ääreltä!

Aurinko paistaa ilmeisesti saarillakin tai sitten tämä viikonloppu on se kun vedetään henkeä päättyneen kauden ja maanantaina käyntiin pärähtävän siirtorumban jälkeen / alla. Ai, pelataanko Wembleyllä tänään vielä jalkapalloa, ei v*ttu voisi vähempää kiinnostaa tai mikä tekee asian niin h*lvetin kiusalliseksi, jos..

Jos vain Andrei.. Jos, jos ja jos mutta se taktiikka ja Arshavinin jättäminen pois avauksesta kalvaa mieltäni kaiketi ikuisesti. Olen niin väsynyt pelkästä ajatuksesta etten yksinkertaisesti kykene spekuloimaan ajatuksella että se voisi olla Arsenal joka tänään pokkaa kauden vihoviimeisen pokaalin. Yhtä kaikki, en takuulla aio katsoa ottelua, keksin loputtoman paljon parempaa tekemistä.

Ja niin keksitte tekin, tai olette keksineet. Allekirjoittaneen on täysin turha edes yrittää tehdä itsestään mitään marttyyriä siinä että oih ja voih, tämä jätkä se vain jaksaa eikä tee mitään muuta kuin raportoi ja jakaa ajatuksiaan Punavalkoisesta maailmasta. En kaikesta huolimatta jaksa olla niin masokisti että kirjoitan tyhjästä (kuten nyt teen, haha), vaan päästän teidät siitä pirusta josta joku kuuluisampi on yrittänyt meitä päästää.

Ok, olihan meillä jotain uutisia, valitettavasti. Nimittäin ei tuskin yllättä ketään että kapteenimme kaiketi pakotettiin kertomaan kaikkea mukavaa Barcelonasta ja niin edelleen, kuten varmasti tiedätte. Cesc on Cesc ja aina Katalaani mutta käärin hihat ja haluan uskoa että Arsenal on kapteenimme seura nyt ja ikuisesti.

Minä haluan uskoa että Cesc on pelaaja joka haluaa kirjoittaa ’uutta’ historiaa, tosin sillä mitä minä bloggaaja haluaa uskoa ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Oli tarkoitus sanoa vaikka ja mitä asiasta Cesc = Arsenal mutta niin vain muuan Thierry tyhjensi pajatson lopulta jossain muualla. Yhden peliuran aikana historian kirjoittaminen uusiksi on varmasti hankalaa, mahdotonta kun seurasta puhutaan mutta jostain se epäilemättä alkaa.

Tämä vuodatus nyt juontanee siihen että on mahdotonta kirjoittaa historiaa uusiksi, eikä pidäkään mutta minua pelottaa että ajatus etteikö ’historia’ nyt voisi ajaa aiemman edelle, noin ajatuksen tasolla ja ymmärrätte takuulla mitä haluan sanoa. Thierry Henry olisi hyvin voinut jatkaa uransa loppuun meillä, ei jatkanut. Cesc voi sen tehdä mutta valitettavasti en siihen usko. Kuka on meidän seuraava Dennis Bergkamp (kun puhutaan tämän päivän kansainvälisestä jalkapallosta), joka haluaa olla ja on pelaaja joka vie meitä yhä korkeammalle suurten joukossa? Cesc AND Robin, siihen on hyvä rakentaa. Did ya hear me Robin?

Arsene ehätti puolestaan päättyneestä kaudesta viisastuneena (tarvitaanko siihen suurta viisautta) kertomaan että tulevalla kaudella meidän ei ole vara menettää liigapokaalia jo marraskuuhun mennessä. Ei millään pahalla mutta väitän että sen verran kuin olen äitini kanssa Pohjanmaalle yhteydessä puhelimitse, hänkin tiesi saman. Samasta artikkelista sain uskoa siihen että Fabregas on Gooner nyt ja vielä pitkään.

Onko Cescin peräänkuuluttama vahvistus (yksi niistä) sitten Gareth Barry mutta näinkin näitä lehtien juttuja voi otsikoida ja myydä.

Kyllä, kiusaamisen puolelle tämä kallistuu, siis itseni. Te jotka ETTE lue tätä, nauttikaa auringosta ja Suomen kesästä. Ja te jotka luette, nauttikaa siitä vielä enemmän tämän luettuanne, haha. Nicky B, love ya! Ja etten olisi epäkohtelias millään muotoa, lämpimät (kirjaimellisesti) onnittelut kaikille tänään valmistuville. Epäilemättä tänäänkin kukitetaan lukuisia Goonereita ja kunhan virallisuudet ovat ohi, muistakaa vaihtaa oikeat värit ylle. Itse asiassa mm ylioppilaslakki sointuu loistavasti varsinkin edellisen kotipaidan kanssa missä hihat olivat täysin valkeat.

PS. Haamulista.. se tulee se tulee.

0 thoughts on “Ulos ja aurinkoon sieltä koneen ääreltä!

  1. Barcelona on todellinen suurseura joka menestyy.On vaikea uskoa että Cesc olisi meillä esim.ensi kauden jälkeen.Vielä yhden kauden AW saa paskanjauhannallaan sen jäämään meille ja sen jälkeen JOS menestystä ei tule,C lähtee satavarmasti.Nyt ollaan jopa jouduttu taistelemaan 4stä sijasta,alaspäin ollaan tultu.Eli sama laulu vuodesta toiseen,tarvitsisimme kokeneita pelaajia muutaman joukkueeseen ja todellisia vahvistuksia eikä mtn vitun silvestereitä.

  2. Barry vois olla se ”missing link” keskikentälle jos Yaya Toureeta ei nyt saada.
    Keskuspuolustukseen Upson olis hyvä paluumuuttaja.Katsotaan tapahtuuko mitään….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s