Arsene, Arsenal.. Give us some news please

Kesä, epäilemättä Gooneribloggaajan h*lvetti, mikä ei tosin tullut lainkaan yllätyksenä. En vain pysty näkemään mitään logiikkaa kertoa täällä että virallisilla sivuilla käydään alkanut viikko läpi päättynyttä kautta pala palalta. You see, käytte virallisilla sivuilla varmasti ilman että allekirjoittaneen tarvitsee kertoa mitä siellä tapahtuu, pfff.

Yhtä lailla lienee turha jutella siitä että Carlo Ancelotti on Blue Scumsin tuore manageri, ei tämä ole mikään h*lvetin sininen blogi. Hyvä on, ehkäpä voimme kuitenkin ottaa mukavan asennon tuolilla (tai missä ikinä) ja nauraa yhteen ääneen sille että Ancelotti on 21 kuukauden aikana jo viides Chelsea manageri, tuleva uhri, haha! Pärjääkö Italialainen edeltäjiään paremmin, tuskin, miksi pärjäisi.. f*ck I don’t care really.

Cescistä tuli Theon ohella toinen Fifan ’uhri’ kun Espanja valitsi pelaajat edustamaan maataan v*tun naurettavaan Confederations Cupiin. Turnauksen ainoa merkitys on markkinoida tulevia MM-kisoja, ei v*tun mitään muuta ja jos ja kun markkinointi perustuu tässä tapauksessa pelaajien terveydellä ja jaksamisella pelaamiseen, h*lvetti että nousee karvat pystyyn. Voimme kaiketi olla onnellisia siitä että niin Cesc kuin Theokin ’saivat’ pitää kauden aikana muutaman kuukauden huilin ja toivottavasti se auttaa poikia olemaan lopulta valmiita tulevalla kaudella heti kättelyssä.

Osasin kyllä odottaakin että olemme varsin korkealla kauden fair play listauksessa ja sijoitus olikin lopulta palkintopallilla, hyvä niin. En kyllä voinut olla nauramatta huomatessani kuka pitää perää tällä listalla, haha! Erm, aivan kuin sekään olisi yllättänyt. Kertokaa silti minulle ja muille jos joku tietää miten muodostuvat pisteet vertaillessa yleisön käyttäytymistä.

Tässä puolestaan lista siitä mitä kukin seura ansaitsi palkintorahoina päättyneellä kaudella, eikä tälläkään listalla suuria yllätyksiä ole. Peter Hill-Wood kehrää varmasti tyytyväisenä listaa tarkastellessaan mutta please Mr. HillyBilly, let some of the this money to be used for couple of new players, ok? Jos kerron vielä että Eduardo on omien sanojensa mukaan täysin aikataulussa toisen operaationsa jälkeen niin siinäpä ne uutiset käytännössä ovat.

Virallisilla sivuilla ihmetellään siis tämä viikko päättynyttä kautta 2008/2009. Itse haluaisin unohtaa koko kauden varsin nopeasti mutta sen verran viittaan aiheeseen että päätin yrittää listata henkilökohtaisella tasolla kauden kolme parasta ja kolme huonointa asiaa. Hyvä on, ajatus tuli mieleen käytännössä tällä punaisella minuutilla ja se vaatisi kenties hieman enemmän pohdintaa ennen kuin uskaltaa sanoa mitään ääneen mutta menköön.

Otetaan ensin ne kolme ei todellakaan niin mukavaa muistoa ja tapahtunutta asiaa. Kovin monen muun papereissa 4-4 tasapeli Grovella Sp*rsin kanssa nousee tuskin listan kärkeen mutta kun se nyt sattui olemaan se ottelu jonka v*ttu ’sain’ todistaa paikanpäällä, se on oma valintani. Olo tuon pelin jälkeen oli jotain sellaista että sitä on lähes mahdoton sanoin kuvata, never again.

Hyvänä.. Erm, hyvänä? No kuitenkin, hyvänä kakkosena täytyy tulla Mestareiden liigan jälkimmäisen välierän ensimmäiset kymmenen minuuttia. Kaikki ne tunteet mitkä tuohon otteluun oli ladattuna ja se kaikki on ohi ennen kuin se ehtioi alkaa. Tunne oli niin tyhjä kuin se voi olla. Aivan kuin olisi bongannut Beyoncen baarista jatkoille, kaikki olisi edennyt mukavasti siihen pisteeseen että päästään itse asiaan ja juuri sillä hetkellä turhan paljon nautittu alkoholi astuu kuvaan mukaan, ei ota eteen ei sitten millään ja seuraavaksi ymmärrät että on aamu, Beyonce on poistunut vaivihkaa jättämättä numeroaan ja siinä makaat sängyllä housuun kusseena ja pää niin s*atanan kipeänä.

Kolmanneksi tulee mieleen useampiakin vaihtoehtoja kuten kauden toinen välierä, Englannin Cupin välierä Chelseaa vastaan ja Andrei Arshavinin nimi vaihtopelaajien joukossa. Sen on kuitenkin pakko olla se valitettava tosiasia että olimme menettäneet mahdollisuudet taistella liigamestaruudesta jo v*tun marraskuussa umpisurkean alkukauden jälkeen.

Hyvien asioiden listaaminen on kenties hankalampaa sikäli ettei ole taaskaan mitään pokaalia palkintokaapissa mikä olisi helpointa nostaa listan kärkeen. Lyhyen pohdinnan jälkeen päädyn seuraaviin kolmeen mutta näitä en laita sen kummemmin järjestykseen. Kaikkien vaikeuksien jälkeen se että Aston Villa jäi lopulta niinkin kivuttomasti kyydistä taistelussa pääsystä neljän joukkoon, sen on oltava yksi positiivisimmista asioista. Tapahtui se sitten Villan romahdettua, sillä ei ole väliä sillä tunnelmat olivat jossain vaiheessa todella synkät.

Kuuluisiko voitto AS Romasta rangaistuspotkujen jälkeen kolmen joukkoon, voisi hyvin kuulua muttei omissa papereissa. Edelle ajaa kaksi yksittäistä pelaajaa. Se että Robin van Persie pelasi niin ehjän kauden kuin pelasi puhumattakaan että hyvin tehoin, se on loistava asia ja antaa uskoa tulevaan (kirjoita nyt se jatkosopimus p*rkele). Lienee arvaattekin, kolmannen hyvän asian on pakko olla Andrei Arshavinin hankkiminen. Kaikille on täysin selvää kuinka huikeasta pelaajasta puhutaan mutta se kaikkein arvokkain asia voi olla että toivottavasti Venäläisen hankinta antoi managerille uusia ajatuksia siihen miten rakennetaan mestarijoukkue.

Olkoon siinä, takaisin sorvin ääreen, toivoen ja haaveillen.

0 thoughts on “Arsene, Arsenal.. Give us some news please

 1. Haa, listaukset ovat aina hauskoja. Laitanpa omat TOP 3:t:

  Bad:

  1. Sama kuin Hentellä: Spurs-tasurin todistaminen paikan päällä. Siitä seurasi yli kahden kuukauden otteluboikotti.
  2. Alkukauden tappiot rupujoukkueille. Erityisesti jäi mieleen Hull-matsi: ottelu oli 1-0 meille, jouduin hetkeksi menemään muualle ja kun palasin seuraamaan matsia, se olikin 1-2.
  3. Mieletön loukkaantumiskierre: Cecs, Ade, Theo, Rosicky, Clichy, Gallas, Eduardo…

  Good:

  1. Ensimmäiset 89 minuuttia Spurs-matsissa… Tämä yksinkertaisesti siksi, että se oli ensimmäinen vierailuni Emiratesilla.
  2. Taas sama: nousu neljänneksi
  3. Ja taas: Arshavinin hankinnan varmistuminen ”yliajalla”

 2. täytyy ihmetellä jos barry menee man cityyn kun kaveri halus joukkueeseen joka on mestareiden liigassa??? tarjooko ne niin yli hintaista palkkaa et kannattais mennä….rahaa se ajatteleekin vai?…..ja meillä hiljasta kun huopatossu tehtaalla =)

 3. Ja cityyn barry meni, hinta 12 miltsiä. Varmaan kiva viikkopalkka. Ja barcan pj haaveilee yhä cescistä.

 4. Barry, siinä ui ensimmäinen kala verkosta ohi!! Ja Pooli olis sen hommannu vaikka väkisin jos tietäisivät Alonson lähtevän, eli se ei ole lähdössä, eli se siitäkin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s