DizZzz..

SuomiGoonerit, allekirjoittanut on oikeasti kipeä. Eilen jaksoin vielä nauraa asialle mutta se että olin pakotettu taipumaan lääkärin vastaanotolle kertoo kaiken. Tai kertoo sikäli etten edes muista milloin viimeksi näin olisi tapahtunut, inhoan lääkärillä käyntiä. En voi ymmärtää ihmisiä jotka hakeutuvat lääkärin vastaanotolle kun kynsi katkeaa tai huonosti pyyhitty takapuoli kutisee ja kyseessä täytyy olla syyhy tai keripukki.

Inhoan myös sitä kun menee lääkärin pakeille ja kertoo kuinka ei turhan takia ole tapana käydä vaan olo on oikeasti niin huono että huolestuttaa.. Niin, no katsotaanpa.. avaa suu.. otappas paita pois niin kuunnellaan.. voit laittaa paidan takaisin.. ei tässä varmaan mitään.. ai pistää oikein rintaan kun hengittää.. äh, ihan normaalia. Koko homma ohi viidessä minuutissa, särkylääkkeet ja antibiootti- tai penisilliinikuuri, pitäis olla ohi parissa päivässä, ärhäkkä angiina se vain on ja nyt kotiin, paljon vettä ja sänkyyn.

Kiitos!

Näin se lopulta varmaan onkin mutta sellaiselle kuin bloggaaja joka ei harrasta lääkärissä käyntiä, tulee olo ettei tämä ole sen kummempaa liukuhihnatoimintaa kuin oma työni. Ilmeisesti lääkärit vain näkevät työssään liikaa näitä takapuolen syyhystä valittavia ja homma menee väkisinkin tähän. Ja vaikka tämä nyt karkasi ihan liian pitkäksi selostukseksi, se että lääkäri käski ottaa seuraavien kuuden tunnin aikana kolme 600mg Buranaa kertonee että olen enemmän ja vähemmän pölyissä eikä tietokoneen ruudun tuijottaminen tunnu juuri nyt hyvältä. Odottakaa vain kun kerron huomenna yksityiskohtaisen raportin mitä seuraa siitä kun antibiootit sekoittavat takuulla mahani.

***

Voi olla että kesä on vasta ihan alussa mutta kun arkipäivistä puhutaan, ensimmäinen viikko on pian takana ilman mitään tuloksia. Ei (tätä kirjoittaessa) uutta sopimusta Robin van Persielle, ei edes Nicklas Bendtnerille, saati että meillä olisi uusi vahvistus riveissämme. Kylmä totuus on että harjoituskauden alkuun on enää kuukauden päivät ja niin ne vain viikot vierivät kovin nopeasti, vaikkakin odottavan aika on pitkä sanovat. Se että joudumme karsimaan Mestareiden liigaan ja että vastaan voi tulla joukkue Espanjasta, Italiasta jne, pitäisin kyllä äärimmäisen tärkeänä että joukkue olisi kasassa ennen elokuun viimeistä päivää klo 23.59.

Mutta mitä ihmettä on tapahtunut Arsenal.comissa?! Äkkiseltään ei tule mieleen muuta kuin että päätoimittaja on kesälomalla ja nyt artikkeleista vastaa joku kesätoimittaja, ehkäpä todellinen Gooneri. Hyvä on, viimeinen oli kaiketi liian voimakkaasti sanottu mutta selkeä linjanmuutos on kaikkien nähtävissä.

Ensin seuran virallisilla sivuilla julkaistiin Lee Dixonin ajatuksia siitä kuinka Arsenen on lähes pakko hankkia kokemusta ja nyt eilen samaa sanovat niin Perry Groves kuin Alan Smith. Kaikki entisiä pelaajiamme ja kaikilla käytännössä identtinen viesti, kaksi kokeneempaa pelimiestä, toppari ja puolustava keskikenttäpelaaja. Smith meni näin pitkälle:

”Everybody is telling Arsène Wenger that so I think it will be interesting to see who arrives in the summer.”

Ex hyökkääjä on siis ainakin vakuuttunut että Arsene vahvistaa joukkuetta ja nyt vain odotamme mielenkiinnolla keitä nämä ovat. Onko tämä kaksiteräinen miekka? Arsenal.com on aina ollut totaalisen uskollinen managerin tekemisiin ja puolustanut ratkaisuja viimeiseen asti. Tiedä sitten lukeeko Arsene sen paremmin seuran virallista kanavaa kuin lukee Sport.co.uk:ta mutta jos virallista kanavaa lukee, toivottavasti ei saa tästä taas uutta uskoa siihen että näyttää vielä pitkää nenää kaikille ja TÄMÄ joukkue on prosentin päässä dominoinnista.

Siinäpä ne uutiset eiliseltä torstailta sitten käytännössä olivatkin, eli ei mitään. Otetaan hypoteettinen luku 10 miljoonaa, eli näin monta Gooneria. Näistä kahta vaille kaikki sanovat että joukkue tarvitsee kokemusta, topparin ja puolustavan keskikenttäpelaajan. Kahta vaille siksi että vaikka uskon managerinkin näkevän puutteen, en voi olla täysin varma toimiiko hän vai pitääkö kiinni projektistaan. Toinen lienee Peter Hill-Wood, kenties jopa tuo Tony Adamsin mainitsema Arsenen ’vihollinen’ seuran sisällä. Minusta Hill-Wood on sanonut ääneen sen että pokaaleita on toki mukava voittaa mutta lopulta ne ovat vain bonusta hänelle itselleen.

Emmanuel Adebayorin agentti tiesi kertoa, tai sanotaan että kertoi koska tieto ja agentti eivät oikein sovi yhteen.. Eli kertoi ettei AC Milan ole suinkaan tehnyt tarjousta Togolaisesta. Jos näistä muutamasta lauseesta voisi jotain päätellä, kuten että muita tarjouksia on kyllä tullut mutta ne eivät pelaajaa kiinnosta, väittäisin että sitä oikeaa tarjousta nyt vain odotetaan ja jos ja kun sellainen tulee joka tyydyttää kaikkia osapuolia, Adebayor siirtyy. Ajan kysymys sanon minä mutta samalla on pakko pelätä tai toivoa sitä ettei tämä yksittäinen siirto jarruta kaikkea muuta. Eli toivottavasti Aden siirto ei ole esteenä sille etteikö Arsene voisi tehdä kauppoja ennen kuin Togolaisesta on saatu puntia kukkaroon.

Otan vielä tämän eilen ryminällä otsikoihin nousseen Tomas Vermaelenin. Belgialaisen Ajax keskuspuolustajan tapaus nostatti nimitäin mieleeni William Gallas’n. Tiedätte takuulla että bloggaaja ei missään tapauksessa haluaisi Gallas’n jättävän Arsenalia. Me näimme viime kaudella varmasti parhaan Billyn Tykkipaidassa ja en epäile hetkeäkään etteikö tuo taso ole mahdollista ensi kaudellakin ja tuskin tarvitsee edes puhua tässä yhteydessä siitä että kaikki olemme nyt huutamassa kokemusta joukkueeseen.

Montako vuotta Gallas’n sopimus vielä jatkuu? Ja tottaki Gallas tuli myös siksi mieleen että mikäli Vermaelen spekulaatioissa olisi mitään perää, se voisi hyvinkin tarkoittaa että joko Gallas tai Toure lähtee ja olisi helppo veikata Ranskalaista. Ymmärtääkseni Belgialainen on vielä pienikokoisempi kuin Toure tai Gallas ja hankala kuvitella tällaisen ratkaisun että kaikki kolme olisivat vahvuudessa olevan ratkaisu siihen ongelmaan mistä pitkin kautta on puhuttu.

Onko sitten mahdollista että keskuspuolustuksemme vahvistuisi peräti kahdella uudella nimellä, kuka tietää joskin kuulostaa epätodennäköiseltä. Pidetään Toure ja Gallas ja olkoon se sitten Hangeland, Chiellini, Taylor tai Gary Cahill tai h*lvetti joku, lähden tästä. Ja kun näin menin toteamaan, valmistautukaa siihen että Gallas lähtee, vain yksi tulee koska meillä on Alex Song.

Xabi Alonso kaupan ja Fernando Torres Adebayorin tilalle?

Minä luotan lääkärin sanaan; ääh, viimeistään lauantaina olet jo täysin kunnossa ja lennossa.. Enjoy your weekend mates!

0 thoughts on “DizZzz..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s