Rakas sairaspäiväkirja..

Eletään myöhäistä perjantai-iltaa ja vuorokausi vaihtuu näillä hetkillä. Lääkäri lupasi että lauantaina bloggaaja ’lentäisi’ jälleen normaalisti, tiukalle takuulla menee mutta että lentäisin muutaman minuutin kuluttua, epäilen. Lasken sen varaan että herättyäni oikeasti lauantaihin tilanne on radikaalisti muuttunut.

Olen lohduttautunut sillä että tämä vallitseva kipu, tuska ja ahdistus ei ole mitään sen rinnalla mitä se oli kun päättyneen kauden Mestareiden liigan jälkimmäistä välierää Grovella oli pelattu noin 10 minuuttia. Tosin silloin lääkkeeksi toimi parhaiten yhden tähden Jallu ja valitettavasti nyt pitää tyytyä penisilliiniin ja mikä kierointa, molemmista tulee yhtä paha olo, on se niin väärin.

Lyhyesti osin edellisestä johtuen, mutta ennen kaikkea siksi että tuskin kenenkään yllätykseksi eilinen ei suuria uutisia tarjonnut, ei tietenkään, we are Arsenal. Virallisilla sivuilla ex pelaajien haastattelut jatkuivat mutta vaikka Nigel Winterburn vihjasi edellisten tapaan uusiin hankintoihin, vasemman laidan puolustajaa ei takuulla tarvita. Ei tietenkään tarvita ja hyvää puhetta Nigelilta Kieran Gibbsille. Loppukausi näytti että Gibbsissä oli miestä unohtaa valitettava liukastuminen mutta epäilemättä tällaiset kommentit legendalta tekevät vain ja ainoastaan hyvää.

Paha sanoa kuinka tuoreita olivat puolestaan edelleen virallisella kanavalla julkaistut Ivan Gazidisin ajatukset mutta ensimmäinen ajatus oli ’propaganda’, aivan kuin aiemmin viikolla juttu Samir Nasrista puolustavana keskikenttäpelaajana. Tottakai meillä on pohja mihin rakentaa mutta pointti on että pitää rakentaa. Gazidis sanoo että päättynyt kausi voi lopen olla ratkaiseva askel menestykseen, voi olla. Niin minäkin haluan uskoa, joskin halusin uskoa samaa jo vuosi sitten ja kaksi vuotta sitten. Jätetään nyt portaikot ja mennään hissillä suoraan ylimpään kerrokseen, portaita on nyt kiivetty kylliksi ja luotetaan siihen että se ’kasvatti kuntoa’.

Haha, kaiketi se oli vain ajan kysymys milloin loistokauden Wolfsburgissa pelannut Edin Dzeko yhdistetään Punavalkoisiin, no se hetki koitti todenteolla eilen. Täytyy sanoa että pitkälti Tuomas Virkkusen loistavien selostusten vuoksi katsoin jokusen Bundesliigan ottelun ja näinkin Dzekon pariin otteeseen. Kenties Bosnialainen jäi ajoittain jopa Brassihyökkääjän varjoon kaikessa hehkutuksessa mutta epäilemättä pelaaja jolla voisi olla kaikki eväät menestykseen Valiolliigassa, miksei meillä? Mirror meni jo niin pitkälle että laati meille listan mitä meidän tulee nuoresta miehestä tietää. Huhut kertovat että valmentajamme Boro Primorac on seurannut tarkkaan hyökkääjän otteita ja antanut ylistäviä raportteja managerille, we’ll see.

JouJou Touren nimi nousi sekin pienen tauon jälkeen takaisin otsikoihin. Yksi asia on varma, en epäile hetkeäkään etteikö veljekset haluaisi jossain vaiheessa pelata samassa joukkueessa, huipulla. Niissä muutamassa blogissa tai foorumilla mitä tässä kunnossa jaksoin lukea, yleinen mielipide oli varsin tyly, ei mitään mahdollisuutta että Yaya siirtyisi Grovelle.

Tämä lienee totuus mutta heitän pienen vastaväitteen. Siinä kun moni epäilee etenkin sitä miksi ihmeessä Yaya vaihtaisi pois Barcelonasta, joukkueesta mitä edelleen monet pitävät juuri nyt maailman parhaana joukkueena. Eli unohdetaan tässä nyt siirtokorvaukset tai palkka-asiat, mutta nyt kun Yaya voitti kaiken mahdollisen Katalaanien paidassa ja jos unelma on pelata velipojan kanssa samassa joukkueessa, miksi siirto olisi täysin mahdoton? Yaya oli sitä paitsi päättyneellä kaudella tärkeä pala Barcan menestyksessä joten siitäkään ei jää hampaankoloon ja vielä, Kolo Barcaan vai Yaya Grovelle, kumpi olisi todennäköisempää?

Paljon spekuloitu Thomas Vermaelen oli niukkasanainen tulevaisuudestaan kun toimittajat pääsivät utelemaan otsikoihin nousseelta pelaajalta itseltään, eli tämän asian suhteen ei mitään uutta sikäli mikäli asiassa koskaan on ollutkaan mitään. Udinesen nuori puolustaja Cristian Zapata sen sijaan oli paljon puheliaampi ja itse näen kommentit puhtaasti niin että Zapata haluaa suurempiin ympyröihin, mihin, kuka tietää mutta meidät vedettiin kaiketi kuvioihin mukaan jokseenkin tyhjästä ja vain siksi että kaikki tietävät meidän olevan markkinoilla uuden keskuspuolustajan suhteen.

Jos joku luki jotain omituisia artikkeleita koskien Suomessakin pian nähtävää Andrei Arshavinia, en viitsi edes linkittää. Ja te jotka ette nähneet, ette takuulla menettäneet mitään, no ehkä pienen hymyn suupielillä mutta ei sellaista hymyä mikä pidentäisi ikää. UnReal Madrid & Wenger.. unohtakaa sekin, totta v*tussa tarjouksia on tullut ja ollut vuosien saatossa varmaan kymmeniä, en linkitä.

Odottavatko tässä nyt kaikki että ManCity ostaa hätäisesti ja ylihintaan joukkueeseen liikaa miehiä ja muut toimivat vasta sitten?

I quess that’s your.. erm, nonsense for today. Still waiting for the BIG news from the home of football to cheer us all. Oh and waitin’ of course the feeling that I’m flying later today? Surely I am, doctor told me so.

0 thoughts on “Rakas sairaspäiväkirja..

 1. Vaikka tää nyt ei liitykkään tänpäivän kirjotuksiin, ni nyt on vaan pakko vähän listata tota enskauden rosteria ja ´sisäistää´ et missä mennään….tää nyt on vaan omaks iloks, mut mikäs tän parempi paikka purkaa mietteitä.

  eli…(kaikki pelaajat jää, ja pysyy terveinä (vitut) )

  GK: 1.almunia, 2. fabianski, 3.mannone
  …tohon tuskin on vahvistuksia tulos, eikä mun mielestä kyl tarttekkaan. almunia on maailmanluokan veskari, eikä homma jää ainakaan siitä kiinni. fabianski on mikä on, mut kehittyy varmasti ja ihan ok.
  LB: 1.?clichy, 2.kibbs (traore)
  …tää paikka kunnossa. toivottavasti kieran nyt antoi vähän buustia clichylle.KESKITYKSET vittu kuntoon ja duracell vaihde taas käyntiin gael tai sun paikkas vittu viedään. ei vahvistusia.
  RB: 1.sagna 2. eboue
  …vaikka sagna pelaskin aikas paskan kauden ni silti luotan ku vuoreen. eikä hommaa kyl yhtään helpottanut ku äijät edessä, sivulla ja viistossa vaihtu yhtä usein ku pelisukat..KESKITYKSET haltuun. eboue hyvä varamies ja miksei myös kova kirittäjä et jos homma ei toimi. ei kannata tuhlata rahoja tähän paikkaan (ihan kun arsu tuhlais)
  CB: 1. uusi 2-3.gallas,toure 4.djourou (senderos)
  …tälle paikalle on PAKKO saada joku mega kova jätkä, semmonen et gallaskin hiljenee ja kuuntelee korvat punasena sen karjumista. semmonen mikä tappaa villisiatkin paljainkäsin (valuev) mut meikäläisen ongelma on etten ees keksi ketään ykköstoppariks (auttakaa) !**?! no joo. gallas tai toure sit toiseks ja kolmanneks ja djourou varamieheks. senderos voi jäädä milaniin…vai hei? oisko se ykköskarju sittenkin big phil, kädet täyteen tatskoja ja se ois siinä. meitsi ainaki diggaa senderosista!!! silvestre vittun ja äkkiä ja kauas ja heti saatana….
  LM: 1-2. arshavin, rosicky,(traore, wilshere)
  ….ei ny puhuta wingereistä, koska ei meidän jengissä taida semmosia ollakkaan! mut kahden kärjen taktiikalla paikan ottaa arshavin ja/tai rosicky. Arshavin näytti taitonsa ja on itseoikeutettu tähän, mut toivon sydämestäni et mozart näyttää vielä kaikille närhen munat. ei vahvistuksia, tällä paikalla on maailmanluokan jätkät.
  RM: 1-2. Walcott, nasri (wilshere)
  …oikean puolen tiukka kaksikko. ihan sama kumpi pelaa kuhan homma toimii, luotan kumpaankin 100% jos sais vaan TEHOJA aikaan perkele. ei vahvistuksia
  CM: 1-2. uusi, fabregas 3- uusi, song, diaby (ramsey)
  ….Tää on se kaikkien tiedostama murheenkryyni. tälle paikalle on pakko saada 2 jätkää. fabregas kun vaan ei oo johtaja, antaa sen keskittyy siihen pelinrakentelun johtamiseen, mut vierelle joku puolustavampi hyvä pääpelaaja. little toure ois täydellinen pala tähän tai essien tai alonso, mut mun mielestä kaks kokenutta puolustavampaa tai vähemmän höntyilijää pelaajaa pitäis saada. song vois tietysti EHKÄ olla sen 1 dm:N varamies mut mut.. ! fabrea voi tuuraa sit lähes kaikki jo mainitut ´wingerit`…! dibyn pitäisin jengissä (miks? no siks ku se on yks teknisimmistä pelaajista sille päälle sattuessaan mitä oon nähny :)…oikeesti) ..Denilsson voi mun puolesta lähtee …en diggaa ja sinerbyhoff (kuka?)! uudet: toure, alonso, cana, veloso, flamini..noista 2 kiitos….makso mitä makso!
  ST: van persie, eduardo,vela, bendtner (simpson, arshavin,walcott) ade?
  …okei, ton ylimielisen, vitun ärsyttävän aden vois myydä HETI! en usko oikeesti et tällekkään osastolle tarvitaan ketään, tietenkin semmonen wright, henry, maalitykki ois kova, mut uskon et se on jo täs ryhmässä kunhan vaan saadaan balanssi kuntoon.

  nyt kun sai pään selväks ni täytyy todeta et meil on vitun kova ryhmä. ja me ollaan, ei 1-2%, vaan 2-3 oikean pelaajan päässä TÄYDELLISESTÄ dominoinnista…heh, tai sit 1 kova puolustava keskikenttä ja semmonen ronaldo, torres, messi jäbä mikä pystyy ratkaisemaan yksinkin pelejä. HENRY???
  no joo..tää olikin jo kaikille selvää…

 2. Lisäpointtina…miksi ihmeessä Barcelona kokisi tarpeekseen myydä JaaJaa Tourensa?Eiköhän hekin vain mahdollisesti etsi vain vahvistuksia…ME myymme parhaita ja ostamme nobodyja…ainakin viime vuosien perusteella.

 3. En yhtään panisi pahakseni jos nämä Thomas Vermaelen ja Christian Zapata huhut osoittautuisivat edes 50 %:sti oikeiksi. Melko valmiita ja jo hieman kokemustakin kovilta kentiltä saaneita molemmat. Yaya olisi listalla vasta kolmantena nyt esitetyistä.

  Kaikkihan tiedämme, että jotain uutta kalustoa alakertaa pitää saada.

  tJiiäM

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s