Defence needs to improve, oh really?

Jos on ollut kaiken kaikkiaan kuivahko viikko mitä tulee uutisiin Grovelta, eilinen varmasti kruunasi kaiken, kunnes tämä sunnuntai lyö eilisenkin laudalta. Voi Huuhkajat sanon minä ja samalla lähes kyynelehtien tunnustan että katsoin itse asiassa eilisen Suomen pelin, niin ikävä tässä on jalkapalloa.

Haha, voitte olla h*lvetin varmoja että Suomen pelistä en aio kirjoittaa, kuinka voisin, hyvä kun tiedän mitä joukkuetta kukin Suomipoika seuratasolla edustaa. No tiedän mutta tiedätte hyvin mitä tarkoitan. Okei, sen tyydyn sanomaan että en voi kuin ihmetellä miten Toni Kallion seura pelaa Valioliigassa, siis miten Kallio edustaa Valioliigaseuraa. Eikä tarvita edes aasinsiltaa siihen päätökseen, että jos joskus vielä erehdyn Suomen peliä katsomaan, lupaan vaihtaa kanavaa heti kun Mikko Innanen seuraavan kerran muistuttaa noin sadannen kerran että Kallion debyytti Valioliigassa olisi tuskin voinut olla ikimuistoisempi, pfff.

Punavalkoisia uutisia?

Hhfnbjd sjhjd jsdhsj udhs. Samalla hän kertoi että hysdfu djhshdi sgdsgdh dhsh ja huskjdo kwdiw dfqrd mvlrfpdb jdgy CESC. Hän jatkoi vielä että jdhedok bwokw pgqwh 63 eunf kej ja totesi lopuksi että jhed kdo olodf n75 Salvatore Schillaci, Paolo Rossi ja Rene Higuita.

Rummenigge, Brehme, Schumacher ja Litbarski.

Okei okei.. Arsene Wenger oli/on Kiinassa!!! Mitä v*ttua Arsene tekee Kiinassa kertomassa että meidän puolustuksen pitää parantaa otteita, sieltä sitä apua tuskin löytyy vai onko hän aikeissa värvätä Yao Mingin puolustuksemme keskustaan?

Se mitä Arsene sanoi ei kyllä valitettavasti ollut mitään uutta, päinvastoin. Itse asiassa täsmälleen vuosi sitten manageri sanoi täsmälleen samaa sillä erolla että tuolloin hän sanoi täysin selvästi että puolustukseen hankitaan varmasti vahvistusta, erm..  vain peruakseen puheensa pari viikkoa tämän jälkeen analysoituaan tilanteen vielä uudestaan juteltuaan ensin Alex Songin kanssa ja päättäessään että Philippe Senderos on parasta lainata Italiaan.

Arsene puhuu siis jälleen puolustuksesta ja siitä että sen pitää parantua. Ero vuoden takaiseen on se että nyt hän ei puhu enää vahvistuksista, vain siitä että puolustuksen pitää parantua. Ja samaan hengenvetoon hän muistuttaa kuinka homma kehittyi huikeasti p*rseelleen menneen alkukauden jälkeen. Nyt jäämme siis odottamaan sitä että Johan Djourou lainataan Saksaan, Song is the man ja viime hetkellä ManCityn hylkäämä Tal Ben Haim siirtyy Grovelle haastamaan Mikael Silvestren.

Damn, pistäkää paremmaksi, ei ole muuta sanottavaa. Onhan, lääkäri piru vie tiesi mistä puhui, olo oli eilen jo huomattavasti parempi ja täysin kuumeeton päivä. Ja bloggaajahan ei jää ’varmuuden vuoksi’ petiin vaan suuntasi tottakai yhdelle eli kahdelle (tällä kertaa oikeasti kahdelle, sshhh, kolmelle).

Vaikka kommentinne ovat epäilemättä aiheesta jääneet kauden päätyttyä vähiin, kiitettävän aktiivisesti olette jaksaneet käydä lukemassa allekirjoittaneen tuskaista pakkopullaa, kiitos! Vaikka olen itse paikoin enemmän ja vähemmän eri mieltä nimimerkin ’six’ kanssa, tämän eilinen kommentti oli joka tapauksessa piristävä ja niinhän tekin olette takuulla enemmän ja vähemmän eri mieltä allekirjoittaneen ajatusten kanssa mutta näinhän sen pitääkin olla.

Käykää hyvät ’lajitoverit’ äänestämässä tänään jos ette ole sitä jo ennakkoon tehneet. Tunnustan olevani puolueen jäsen mutta sitä asiaa en takuulla sotki tähän blogiin, siihen löytyy omat foorumit ja kanavat. Täällä pyrin olemaan niin sitoutumaton kuin mahdollista. Sitä paitsi puoluetta, vaimoa, ylipäätään kaikkea muuta voi vaihtaa muttei joukkuetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s