Verm..

Juhannusaatto mutta allekirjoittaneella täysi rähinä päällä konttorilla. Juhannusfestarit tai mökkeilyt voin unohtaa suosiolla mutta itse asiassa Helsinki on hieno kaupunki Juhannuksena, ei käytännössä ketään missään, lähes aavemainen ja epätodellinen tunnelma. Nauttikaamme kukin tahollamme ja tavallamme.

Arvuuttelin jo eilen josko päivitän tätä lainkaan Juhannusviikonloppuna koska epäilemättä loistavasta syystä teitä lukijoita lienee maksimissaan kolme ja niin masokisti tai pakkomielteinen en tähän harrastukseen ole että väkisin itseäni kiusaisin. Suomeksi sanottuna, v*tun lyhyesti ja vain siksi että tänään ehtii vielä hakea Alkosta pullon Vermuttia. Tiedätte varmaan, väkevöity, aromatisoitu viini, jota saa sekä punaisena että valkoisena, haha!

Kuinka sopivaa, Juhannusaatto 2009 ja Thomas Vermu.. Vermaelen allekirjoittaa sopimuksen Grovelle, kippis sille! No kun kyseessä on me, Arsenal, ehkei kannata mennä asioiden edelle mutta epäilemättä Vermaelenin siirto Ajaxista on todellakin vain ajan kysymys, ellei tälle päivälle suunniteltu lääkärintarkastus sitten osoita Belgialaista liian hyväkuntoiseksi. Tiedättekö, meillähän vaaditaan edes jokin pieni nivusvamma CV:ssä, muuten kenenkään on täysin turha edes haaveilla siirrosta Grovelle.

Juteltiin lyhyesti PJ Tommin kanssa Vermaelenin (mahdollisesta) siirrosta ja vaikka puolustajan pituudesta on liikkunut erilaisia lukemia, mistään alakerran ’hirviöstä’ ei missään tapauksessa puhuta. Hmm, vuosi on 2009 ja mediassa väitellään onko kaveri todellisuudessa 180 vai 185 cm pitkä?! Sovitaan että 180+ muttei siis 190+ senttinen monsteri mitä moni meidän alakertaan haikailee.

Komppasimme Tommin kanssa toisiamme ja molemmilla on kutina että Vermaelenin siirto enteilee joko Kolo Touren tai Billy Gallas’n lähtöä. Tuoretta verta siis kyllä mutta itse ongelmaa tällainen skenaario tuskin poistaa, vai poistaako? En tiedä Belgialaisesta käytännössä mitään ja ehkä hän edustaa agressiivista ja hyökkäävää palloon menemistä ja korvaa tällä pituutta?

Moni tuntuu ajattelevan että mikäli kävisi niin että Vermaelen tulee ja edellä mainitusta kaksikosta toinen lähtee, se tarkoittaisi vielä toisen topparin hankkimista. En ole lainkaan varma johtuen Sveitsiläisestä duostamme. Näkeekö Wenger kenties että Johan Djourou on ensi kaudella valmis suurempaan vastuuseen tai mitkä ovat managerin suunnitelmat Philippe Senderos’n suhteen, olisiko Italia koulinut Big Philistä rutinoituneemman pelaajan. Joka tapauksessa molemmat heistä edustavat ainakin sitä pituutta.

Kysymyksiä kysymyksiä.. Mutta palataan siihen mitä Tommin kanssa aprikoimme, jos toinen niin kumpi; Kolo vai Billy? Voisin jaaritella ja analysoida aihetta paljonkin mutten sitä tee. Yksi, Vermaelen ei ole toistaiseksi Arsenalin pelaaja ja kaksi, teitä on Juhannuksesta johtuen siellä kolme lukemassa ja niistäkin kaksi kaiketi niin humalassa ettei saa tekstistä selvää.

Päivänselvää että valinta Billyn ja Kolon suhteen ei ole helppo, kaikkea muuta. Tai näin ajattelin kun kysymys eteeni tuli. Kävi nimittäin niin että yllättävän nopeasti ainakin allekirjoittanut pääsi ajatustensa kanssa samalle aaltopituudelle. Nykyisen joukkueen Mr. Arsenalin, Touren aika on väistyä mikäli tällainen valinta pitäisi tehdä.

Parin vuoden takaisen Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen Norsunluurannikon mies ei ole enää ollut se puolustaja kenen otteista meillä on ollut suuri ilo nauttia. Asennetta en lähde moittimaan mutta jotain on tapahtunut, oliko Malariaan sairastuminen vakavampi juttu kuin kukaan, pelaaja mukaanlukien on koskaan tiedostanut? Allekirjoittaneen papereissa Gallas on ehdottomasti laadukkaampi toppari ja vaikka ikä onkin muutaman vuoden Touren puolella, vaaka kallistuu ehdottomasti Gallas’n puoleen. Sitä paitsi ei Ranskalainen ole missään tapauksessa mikään ikäloppu, pelivuosia huipulla on hyvinkin jäljellä kolmen kauden verran.

Itselle viimeinen niitti oli Touren taannoinen siirtoanomus. Oli syyt sitten mitä tahansa, Kolo kiikutti managerin toimistoon siirtoanomuksen, piste. Tuolla hetkellä se Mr. Arsenal sädekehä kärsi kyllä sellaisen inflaation että sitä en voi unohtaa tai täysin villaisella painaa koskaan. Jokainen miettiköön tykönään millaisia ajatuksia herättäisi jos siirtoanomuksen jättäisi Fabregas tai Robin van Persie vaikka ura jatkuisikin Grovella.

Herrojen Gallas ja Toure välit eivät ole lämpimät, kaikkea muuta. Voisin kuvitella että oli lähtijä sitten kumpi tahansa, se joka jää voi hyvinkin nostaa tasoaan juuri siksi että on yksi ’ongelma’ vähemmän ja yksi häiriötekijä poissa. Tässäkin vaaka kallistuu Ranskalaisen suuntaan. Minulla ei ole pienintäkään epäilystä että parhaimmillaan William Gallas kuuluu maailman terävimpään kärkeen, tasolle mihin Kololla ei ole eväitä. Jos Kolon lähtö edesauttaisi Gallas’n nousua tuolle tasolle, en takuulla panisi pahakseni.

Katkaisen tämän tähän vaikka kuten sanoin, voisin jatkaa aiheesta huomattavasti pidempäänkin. Tämä oli allekirjoittaneen näkemys ja mielipide, ei takuulla totuus sikäli kuin sellaista on olemassa. Kompatkaa tai olkaa komppaamatta, se ei ole olennaista kumman puolella on kunhan vain elää tunteella tämänkin asian tiimoilta, ihanaa! Ja miksei jos joku haluaa pitää ’puheen’ Kolon puolesta, kuulemme varmasti jokainen kernaasti sen, allekirjoittanut nyt ainakin.

Summa summarum tästä.. Jos ja kun Vermaelen tulee, joku lähtee. Ehkei se ole kumpikaan edellä käsitellystä kaksikosta vaikka sitä vahvasti epäilenkin. Mutta Vermaelen, Gallas, Toure, Djourou, Silvestre, Senderos, (Song).. Siinä lienee joku liikaa ja mikä ironista, se pituus puuttuisi edelleen mikäli kumpikaan Sveitsiläisitä ei ole managerin salainen ase. Bubbling under: Matthew Upson, Brede Hangeland, Gary Cahill, Steven Taylor, Sebastien Bassong, Giorgio Chiellini, Mamadou Sakho…

V*tun lyhyesti? Hmm.. Over and out, bloggaaja kiittää ja kuittaa.

PS. Jos joku on ihmetellyt miksen puuttunut eilen, enkä puutu nytkään kaikkiin nimiin joita meihin yhdistetään.. Niin, joku on laskenut että toistaiseksi meihin on kauden jälkeen yhdistetty jo reilusti yli 50 eri pelaajaa ja luku itsessään kertoo olennaisen. Sitten on tämä camp huumori, kuten eilinen The Sun’in Van Utd, joka ei ollut edes hyvää camp huumoria. Eli valitettavasti en ’normaalilta’ (haha) elämältäni ehdi koostaa kaikkea mahdollista.

0 thoughts on “Verm..

  1. Joka kesä sama juttu, ei mitään uutista mistään, kesälomaa on hyvä pitää kun tietää ettei viikkoihin tapahdu mitään.

    Hyvää keskikesän juhlaa kaikille.

  2. Ei mitään uutista missään? Katsopa uudestaan, ensimmäisenä vaikka arsenal.com. Tuon myötä hyvät juhannukset kaikille. =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s