Elossa mutta..

Koska on kesälauantai ja te olette mökillä tai jossain kuivalle maalle rakennetulla koelaiturilla anyway.. Oh, cut the GRRäB!

Tunnustan ennen kuin kerron että eletään h*lvetin aamun pikkutunteja.. Ai, yllätys, ketään ei yllätä että punaviini maistuu hetkellä kun ’aikuiset ihmiset’ valmistautuvat purjehtimaan tai muuten viettämään kesäistä päivää saaristossa.. Toista on Kalliossa I tell ya.

Nyt on parasta unohtaa sivistys, sillä bloggaaja on oikeasti, siis ihan oikeasti käytännössä nollannut työviikon. Piste, piste, piste.. en tiedä olisinko lopen pettyneempi jos en julkaisisi tätä vai en?

Juuri nyt hämärtää siinä määrin että tiedän kertoa että N95, Saunalahti ja kuunnelkaa.. Opera käyttöjärjestelmä toimii kuin kuuluisa junan WC. Selaimen asetuksista mainokset hanuriin ja homman pitäisi toimia täydellisesti.

Ja tämä ei ole laisin humalaisen blogin pointti, vaan tämä. Tunnustan edelleen etten alkuun ymmärtänyt kyseessä olleen osakkeiden uusmerkinnän mitä muuan Usmanov ehdotti. En myöskään väitä että ymmärtäisin asiaan paremmin vaikka tiedän nyt mistä puhutaan mutta jokainen lukekoon tämän.

Ei välttämättä siksi että ajaisin takaa jotain takinkääntöä tms mutta kolumni antaa perspektiiviä siihen miksi ei takuulla kannata olla kiveen hakattuna yhtä ja ainoaa mieltä.

Täältä tähän ja juuri tästä syystä en halua päivittää humalan kontrolloimana. Läden nyt ostamaan Groven osakkeita.

PS. Terveisä Saksaan jossa takuulla vaikuttaa ainakin yksi true Gooner juuri nyt.

0 thoughts on “Elossa mutta..

  1. Hiljasta edelleen siirtoikkunassa ja vaikuttaa ”yllättäen” siltä, että ei tule meidän kk:n pohjalle uusia pelaajia… V…tuttaa lukea Dungan kehuvia kommentteja Melon mahdollisesta Juve-siirrosta. Aaron Ramseyn suuhun oli nyt vaihteeksi pistetty Arsenen sanoja seuran virallisilla nettisivuilla. Yes! Poika on läksynsä oppinut ja nopeeta. Mites ne Lontoossa sanookaan? Pathetic tai jotain sinne päin.
    Kaikesta pessimistisistä uhkakuvista huolimatta edelleen eletään toivossa, että me saamme kokeneen, kovan kk-pelaajan rosteriimmme. Jos kuitenkin näillä pelaajilla mennään ja jos tulevan kauden alku osoittautuu fiaskoksi, nousvat useat syyttävät sormet osoittamaan Wenkkua. Toivottavasti jääräpää heräisi pikaisesti tähän päivään. Action, please!

  2. Usmanovin velat tällä hetkellä n.4miljardia dollaria, joten….hmm…juuri neuvottelee uudesta lainasta erään pakin kanssa…

    ..Tapahtuisi nyt jotain tällä perkeleen siirtoikkunalla…Erästä kolmnistia lainaten: ” 10 million pounds ain’nt nothing on this transferwindow and so ain’nt Vemaelen” ….Got that right mate!

    Punaviiniä sateisessa keskustassa myös nauttineena tämä kommentti,,,

  3. ja mobiilisti pelittää tapsan pysäytystaktiikalla – myös täällä kreetalla, jossa lämpötila on laskenut naurettavaan 29 asteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s