Tyhjyys, odotus, toiveet ja ahdistus

Odotin aivan erilaista päivää eilen.. uutisia! Bloggaajalla ei ole hajuakaan miksi Adebayorin piti uusia työlupa jotta siirto Manchesteriin toteutuu, kenties virasto vaatii erilaisen työluvan kun ansiot kohoavat tähtitieteellisiksi, haluavat kenties varmistaa ettei kyseessä ole mitään rikollista toimintaa. No kaukana rikollisesta tällainen rahan syytäminen rakkaaseen lajiimme ei kyllä ole jos minulta kysytään.

FinnGooners, tiesin kertoa jo eilen että konttorilla riehuu pyörremyrsky enkä ollut väärässä. Raastamalla ihoni vereslihalle kykenisin todennäköisesti kirjoittamaan enemmän kuin mitä nyt teen.. mitä tulee siis puhtaasti todellisiin sekunteihin, minuutteihin. Mutta ei, allekirjoittaneella on takki täysin tyhjä.

Pian kaksi kuukautta olen jauhanut Flaminita takaisin Grovelle ja lähes saman ajan Togolaista ihan sama minne. En keksi enää mitään lisättävää kumpaankaan, yksinkertaisesti en v*tun mitään. Minulla ei tule Adea ikävä, ei vaikka mitä ihmeitä esitti toissakaudella. Togonaattori mustasi täysin itse maineensa ja pilasi kaikki ne hyvät muistot mitä joskus oli.

Emmanuel ’koski’ pyhimpään, kannattajiin ja ehti siinä sivussa tuuppia bloggaajan lähes jumaloimaa Nicky Boyta, damn you Emmanuel. Paljon voi antaa anteeksi mutta jos pelaaja käy kannattajien kimppuun, se on anteeksiantamatonta. Minä en tule kaipaamaan tätä ahnetta, ylimielistä, ylpeää ja itseään täynnä olevaa takinkääntäjää ja p*skanjauhajaa, en hetkeäkään. Se että joudun ’törmäämään’ häneen Valioliigan merkeissä käy melkein vihaksi mutta joka kerta kun näin tapahtuu, pyrin muistamaan miten joku oli valmis maksamaan niin paljon siivoamalla meiltä ongelman pois.

Jos nyt kävisi sitten niin että tämä kauppa jostain h*lvetin syystä peruuntuisi, en aio vetää yhtään sanaa takaisin, en takuulla. Älkää näistä kirjoituksista huolestuko. Ymmärtääkseni nämä puheet kuultiin jo toissapäivänä ja sen jälkeen asiat ovat jo ehtineet liikkua vääjäämättä väistämättömään. Sitä paitsi jos Adebayorin olisi jostain syytä olla huolissaan niin se on takuulla se että pitää huolen siitä että pelaa varmasti jossain muualla ensi kaudella kuin meillä.

Tiedättekö mistä tietää että Englantilaismedia ei toden totta pidä meistä? No vaikkapa tästä. Me olemme jo tottuneet siihen että media tekee kaikkensa häiritäkseen meitä kirjoittamalla siitä milloin kukakin tähtemme on menossa minne lie. Adebayorin tapauksessa media on keksinyt uuden taktiikan. Nimittäin kaikille on selvää että me kannattajat haluamme eroon Togolaisesta ja nyt saammekin yhtäkkiä lukea kuinka se ei tulekaan onnistumaan ihan tuosta noin vain, sitä vastoin  kärsimys jatkukoon, pfff.

Sanoinko jo että olo on tyhjä? Sanoin. Uskaltaisin väittää että jaan tunteen kovin monen teistäkin kanssa. Kauden ensimmäinen ottelu on ohjelmassa jo ylihuomenna, tästä on helppo päätellä itse tosipelit ovat nekin jo nurkan takana. Meillä on oleva tänään tilillä muhkea summa lisää nappulaa, voimme vain toivoa, rukoilla että Arsene on päättänyt käyttää sitä siihen mihin sitä pitää.

Ja me kannattajat, niin, me voimme vain odottaa, odottaa, odottaa.. Tiedättekö? No ette tietenkään ennen kuin kerron.. Hymyilen jo itsellenikin tässä epätoivon ja turhautumisen hetkenä mitä juuri nyt läpi käyn. Selän takana stressiä luo työ ja kuin kiusatakseni itseäni, olen henkisessä takalukossa ajatusteni kanssa, en saa mitään järkevää sanotuksi. Toivottavasti tämä on kesän surkein hetki.

Marouane Chamakh ei lähde otsikoista kulumallakaan, joskin joku nokkela toimittaja ehti eilen kertoa että kauppa ei tule toteutumaan koska Bordeaux haluaisi vaihtokaupassa Mikael Silvestren mutta Arsene ei olisi valmis luopumaan puolustuksemme johtotähdestä, nyt kun meillä on muutenkin vajausta juuri toppariosastolla. Haha, jos osaisin täydellisesti Englantia, lähettäisin takuulla hakupaperit vetämään johonkin Englantilaismediaan, News of the World? Väitän että luovuutta minulta ei puutu ja sitä siellä kysytään ja ajatelkaa, ei haittaa vaikka juttuja kirjoittaisi muutaman Guinnessin voimalla.

Yhtä lailla oli vain ajan kysymys milloin Klaas-Jan Huntelaarin nimi kirjoitetaan isoin kirjaimin Arsenalin yhteydessä. Onhan Hollantilainen ollut jo sellainen ’bubbling under name’, varsinkin kun meillä olisi tarjota kimppakivaa kärjessä maajoukkuekaverin merkeissä. En nyt tähän hätään muista oliko Huntelaar koskaan yhdistetty Grovelle ennen siirtoaan Realiin. Jos oli niin vedän sanoja takaisin sikäli kuin juuri nyt en jaksa uskoa tähän spekulointiin en sitten millään ja sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa etteikö Huntelaar ole tasokas pelimies. Muistaako joku, onko Arsene joskus puhunut kaverista?

I’m out of words, finished.. Tämä osuu niin kohdalleen myös Adebayorista puhuttaessa että laitetaan loppuun vielä päivän sitaatti josta vastaa tällä kertaa City manageri Mark Hughes. Asiat on mahdollista nähdä niin kovin monelta kantilta (lue selittää), näin Hughesy John Terrystä jota City yrittää houkutella riveihinsä tarjoamalla kohtuullista 200000 punnan viikkopalkkaa.

”It’s not a question of finance, or money, it is about a different challenge. It is about John being at a different stage in his life and career, and maybe that is why there hasn’t been a response (to commit himself to Chelsea) because John is seriously thinking in those terms.”

Juuri näin. Ja minä puolestani lähden nyt hakemaan uusia haasteita elämääni ottamalla.. Ei h*lvetti, en edes keksi mitään yhtä huvittavaa.

Tack och adjö!

0 thoughts on “Tyhjyys, odotus, toiveet ja ahdistus

  1. Hienoa että ylimielisestä rullahuulesta päästiin.Vitutti katsoa sen hapanta naamaa kentällä.Huntelaar olisi todella tervetullut todellinen vahvistus meille hyökkäyspäähän..valitettavasti sitäkin viedään jo Saksaan tai jopa spursiin huhujen mukaan,eiköhän kohta tule manu ja nappaa miehen tuosta vaan..heille kun halutaan pelaamaan..vetovoimaa löytyy toisin kuin meillä..Melokin meni juveen.

  2. Heh, on Ade aika veli-kulta. Kaveria huolettaa kuinka kotopuolessa suhtaudutaan jos siirtyy suositusta Arsenalista vähemmän suosittuun Cityyn. Ja vieläpä ”rahan perässä”. Jutussa ei käynyt ilmi, että mies miettisi tuota, koska tahtoisi itse jatkaa Arsenalissa ja yrittää voittaa kannattajia puolelleen. Nyt viimeistään se on mahdotonta ja siirto muualle väistämätön.

    Nyt sitten ensimmäisenä Silvestre ulos, tilaa palkkabudjettiin. Toiseksi Djourou tai Senderos lainalle jos joku vaan ottaa. Tai sitten myyntiin. Randallin ja Traorenhan on uumoiltu myös menevän lainalle ensi kaudeksi. Ade myynnin jälkeen pitäisi olla kivasti rahaa, tehdä yksi kovan luokan hankinta.

  3. Mitä vittua..ensin uutisoidaan että rullahuuli häipyy ja hyvään hintaan ja nyt se saatana ei muka lähdekään…go to hell..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s