On the move.. indeed

Minulla ei ole käytännössä mitään sanottavaa mitä en olisi jo sanonut, en oikeastaan jaksa sanoa mitään ja olennaisinta, en ehdi sanoa juuri mitään. Siirtymätaipaleella kohti Helsinkiä (kiitos Pohojammaa), kontrollia jalan kanssa lääkärin vastaanotolla jne jne, you know.

Kolon siirron voi käytännössä estää enää täysin p*rseelleen menevä lääkärintarkastus, Ebouen kohdalla ei ihan tuoreita uutisia ole mutta mitä ilmeisimmin molemmat Norsunluurannikon miehet ovat pian enää osa Punavalkoista historiaa.

Tekee mieli sanoa että tästä eteenpäin en aio edes mainita jos/kun meidät yhdistetään johonkin 13 vuotiaaseen uuteen Peleen tai kolme vuotta loukkaantuneena olleeseen mutta aikoinaan ’erittäin’ lupaavia otteita esittäneeseen Nikolai Sinebrychoffiin.. jonka saisi ilmaisella siirrolla FC Hamstring Fibulasta.

En tiedä miksi mieleeni tuli managerin puheet olivatko ne nyt viime kesänä vai viime talvena kun hän kertoi että vahvistamalla joukkuetta me ’tapettaisiin’ Diaby, Denilson, Song.. Nyt, bloggaajalle ei tule lainkaan huono omatunto jos joukkueen menestys vaatii Songin tai jonkun muun ’tappamista, miksi h*lvetissä tulisi. Eikä pitäisi tulla managerillekaan, ei vaikka se jossain määrin voisi tarkoittaa että ’tapetun’ pelaajan hankinta aikanaan ei kantanutkaan sitä hedelmää mitä toivoimme, Arsene etunenässä.

Tunteilut ja neiteilyt sikseen, jos Alex Songista ei tule sitä pelaajaa mitä Arsene epätoivoisesti haluaa, toivoo, jopa olettaa, ei nyt h*lvetissä hakata päätä seinään. En ole viime aikoina kokeillut hakata päätä seinään mutta muistikuva on sellainen ettei se kannata, ole hyväksi ja pahimmassa tapauksessa siitä syntyä jopa pysyviä vammoja.

Arsene jutteli eilen lähes niin kuten oletin, eli tulevan viikonlopun Emirates Cup tässä ainakin pitää katsoa läpi ennen kuin voimme odottaa mitään mahdollisia siirtoja joukkueen vahvistamiseksi. Kaikki nämä kuluneet viikot ja kaikki tulevat päivät ovat pois siitä ’sisäänajosta’ mikä olisi vain ja ainoastaan hyväksi mutta minkäs teet, Arsene knows they say, eh. Niin, ellei ja kun se on Flamini joka on valmiiksi sisäänajettu.

En ollut tullut edes ajatelleeksi mutta törmäsin asiaan kun jälleen yhdessä artikkelissa spekuloitiin meidän kiikaroivan Fulhamin Brede Hangelandin tilannetta. Nimittäin Europelien taival on jossain määrin jo alkanut ensi viikolla eri karsinnoissa pelaa jo useita kovemman luokan joukkueita. Ja voitte olla varmoja ettei meidän takia aleta panttaamaan ketään pelaajia vain koska Arsenal ja pelaaja X ovat olleet lehtien palstoilla yhdistettynä. Eli tässä on syytä jo ottaa huomioon pelaajan X mahdollinen edustuskelpoisuus Euroopan kentillä. Takuulla emme halua pelaajaa joka ei olisi edustuskelpoinen.

Tik, tak, tik, tak, tik… Allekirjoittaneen olo ainakin käy päivä päivältä levottomammaksi, me Goonerit ansaitsemme nyt piristysruisketta, nitroa uuteen kauteen. Uskon sitä paitsi vakaasti että myös pelaajamme, varsinkin tähtemme kaipaavat tuota samaa nitroa hekin. Takuulla joukkueen vahvistaminen antaa pelaajillekin uskoa ja itseluottamusta että tässä ollaan oikeasti ja tosissaan haastamassa muut pokaaleista. Ja se pieni ylimääräinen usko ja itseluottamus voi olla ratkaisevaa kun puhutaan Cescistä, Robinista, Andreista ja siitä mikä heidän mentaalinen tila on.

Erm, oliko hieman hankalasti ilmaistu? No siihen on hyvä lopettaa, jatkan matkaa. Nigel keeps believing, my fate is slightly fading. No ainakin sitä koetellaan kovalla kädellä mutta ei tässä nyt halua kuitenkaan heittää kirvestä kaivoon ennen kuin kausi on edes alkanut, pois se minusta.

0 thoughts on “On the move.. indeed

 1. Kolon siirto paketoituu iltaan mennessä ja seuraavaksi odotellaankin sitten EE:n lähtöä. Ebolan lähtö ei kirpaise ainakaan meikäläistä samalla tavalla kuin Kolon häipyminen rahakkaammille metsästysmaille. Jos joku todellakin epätoivoisesti Ebolan haluaa ja haluaa vielä hyvin maksaa niin goodbye vaan! Onko niin, että tämä kolmikko (Ade, Kolo, EE) on ollut sellainen akseli joka ei ole ollut omiaan luomaan hyvää henkeä ja ryhtiä joukkueeseen? Jälkeenpäin oikein v…tuttaa nämä Aden ja Ebolan yhteistuuletukset ja sadetanssit kulmalipuilla. En tiedä olenko ollenkaan oikeilla jäljillä, mutta v…tuttaneet on nämä Juudas-Aden puheet ja toiveet Kolon lähdöstä Cityyn. S…tanan pipojumala minkä teit! Toivottavasti buuauskonsertit ovat huumaavia kun tämä paskaläjä Grovelle joskus vierasjoukkueessa palaa. Olin itse viime huhtikuussa Grovella kun Bobby Pires sai täydeltä katsomolta standing-ovationit Arsenal-Villarreal-matsissa. Ele oli mahtava ja kertoi siitä suuresta arvostuksesta jota Bobby kannattajien keskuudessa nauttii. Hieno mies sai hienon kohtelun. Ade saa toivottavasti standing-buuaukset täydeltä katsomolta ja äänekkäästi.

  Aivan kuten Ray Parlour sanoi: sentteri, toppari ja kova keskikenttäpelaaja kun hankitaan niin sitten ollaan hyvässä iskussa ja taistellaan tosissaan pokaaleista. Edellisessä ketjussa Gooner puhui täyttä asiaa siitä, että Wenkku pelaa kovaa uhkapeliä jos ei vahvista joukkuetta. Olen samaa mieltä, mutta pahoin pelkään, että me kirjoitellaan näitä samoja juttuja elokuun lopussa ja paskat on jo housuissa. Toivottavasti olen väärässä.

  ”Pessimisti ei pety koskaan”…

 2. Ennen tätä Kolon siirtoa usko tulevaan kauteen on ollut melko korkealla, mutta nyt täytyy sanoa, että tämä kauppa tiputtaa tuota huomattavasti. Avauksen toppari vaihdetaan nuoreen belgialaiseen jolla ei ole kokemusta Englannin kentiltä. H*lvetin huono kauppa ainakin omasta mielestäni. Toppariosasto olisi ollut hyvä, kun Vermaelen olisi saatu hiljalleen ajaa sisään, mutta nyt paineet voivat olla liikaa. Puhumattakaan siitä tilanteesta jos ja kun Gallas loukkaantuu. Veikkaan, että siinä vaiheessa viimeistään tulee Koloa todella ikävä.

  Puheet kauden loputtua taas kerran niistä parista kokeneesta vahvistuksesta ja ringin pitämisestä muuten kasassa voi heittää romukoppaan. Toki vahvistuksia voi vielä tulla, mutta itse en jaksa enää tuohon uskoa. Pahinta tässä on, että Kolon tapaisia laatupelaajia myydään ja silti ringissä on Silvestren, Ebouen, Diabyn jopa Songin ja Denilsonin tapaisia tusinajamppoja. V*tuttaa todella ja katsokaa vaan niin Ebouehan ei tule siirtymään mihinkään.

 3. http://www.arsenal.com/news/news-archive/kolo-toure-signs-for-manchester-city

  Voi helvetin helvetti, nyt sen vitun Wengerin on pakko hankkia vahvistuksia jälleen puolustukseenkin(plus hyökkääjä ja Cesc’lle partneri) ! Jos Wenger jatkaa tällä paskan kapealla materiaalillaan, eikä vahvistuksia tule niin toivon, että meidän kautemme kusee heti alkuunsa ja patonkileuka Wenger lentää hevonhelvettiin ja me saataisiin manageri, jolla on todellisuudentajua ja kunnianhimoa! Nyt viimeistään tuli pohja vastaan tuossa Wengerin selittelyssä, veivatkaa helvettiin koko runkku Wenger tuhoaa kaiken, mistä me rakastamme!

 4. Ette voi olla tosissanne: Kolon myyntikö vei pohjan kaikelta? Tuo Maucen laittama linkki on osuva; Kololle todella tapahtui jotain alkuvuodesta -08. Sen jälkeen hän on sössinyt aika pahasti.

  Toppareita on nyt saman verran kuin viime kaudella (kun Big-Phil vielä lähtee) ja totta kai kaikki voivat taas loukkaantua yhtä aikaa, mutta Kolon puutteeseen tää ei silti kaadu.

  Arsenal on tehnyt historiansa parhaimmat myyntikaupat. Mikään muu seura kuin City ei olisi maksanut kaksikosta yhtä paljon.

  Totta kai nyt odotetaan, että se puolustava keskikenttäpelaaja ostetaan ja mahdollisesti myös hyökkääjä – toppareita ei varmasti tule lisää.

 5. Wenger ei osaa rakentaa joukkuetta enää.Ottaisi mallia sir Alexista joka hankkii junnuja joita ajaa joukkueeseen sisään mutta myös valmiita ammattilaisia oikeille paikoille.Jos ei ketään oikeaa vahvistusta tule,olen todella pettynyt ja toivon että AW tajuaa lähteä.Nykyisestä pelaaja ringistä puolet on ykköskokoonpano paikkansa ansainnut ,loput täyttä paskaa(Song,Denilson jne) vuodesta toiseen..

 6. King Kolo, thanks for the past years!

  Kolon lähtö ottaa koville.

  ja rauhoittukaa nyt perkele! Arsene knows, siihen kun luotatte niin hyvää tulee, tässä mitään hätää ole. Varmasti saadaan Cescille kaveri näillä rahoilla ja saattaapi joku vielä kärkeenkin tulla.

 7. Pojat pojat ottakaahan rauhallisemmin. Isse on toisaalta ihan oikeassa kolo ei ole ollut oma itsensä -08 jälkeen, jotain oli todella tapahtunut herralle. Tietysti on vaikeaa ymmärtää kun kyseinen herra myydään, kun on ollut seurassa näinkin kauan. Mutta tämä on myös suurta bisnestä. Kaikki tietävät että tarvitaan kunnon keskikenttä pelaaja kapneenin pariksi(varmasti AW kans). Uskon vielä että Emirates Cupin jälkeen alkaa tapahtumaan sillä rintamalla jotain. Epäilen että kolosta saadut rahat, ovat ne rahat jotka ovat käytössä uuteen pelaajaan. Adesta saaduilla rahoilla varmaan maksetaan AA ja Vermaelen. Uuteen hyökkääjän en usko,puhumattakaan uusista toppareista.Odotellaan vielä hetki ennenkuin ruvetaan ”lynkkaamaan” ketään. IN ARSENE WE TRUST

 8. Kiitos Kololle hienoista vuosista ja hetkistä. End of an Era… Haikeelta tuntuu ja paljon hienoja muistoja jäi. Thanks Kolo!

  Vieira, Henry, Pires, Gilberto, Flamini, Hleb, Kolo… Kuka seuraavaksi? Cesc, AA, Billy, RvP. Keitä tilalle? Junnuja akatemiasta ja joitain puolituntemattomia (ja halpoja), mielellään ranskaa puhuvia neppailijoita.

  Saipahan osakkeenomistajat taas jaettavaa Kolon siirtokorvauksen muodossa ja lisäksi rahoilla voidaan kattaa tappioita joita on aiheutunut kun Highbury Mansion ei ole ollutkaan sellainen myyntimenestys kuin suunnittelu- ja rakennusvaiheessa luultiin. Jos nyt Wenkku jättää joukkueen vahvistamatta (mitä pahoin pelkään), voimme kaikki olla yhdestä asiasta varmoja: tämän päivän Arsenal ei ole kunnianhimoinen jalkapalloseura vaan enemmänkin liikeyritys. Sad but truth! Tuo Villenkin mainitsema ”Arsene Konows”-slogan alkaa kokea jo pahaa arvonalennusta ja ainakaan itse en allekirjoita enää tuota slogania yhtä vahvasti kuin esim 3-4 vuotta sitten. Silloin seurassamme alettiin menestyksemme alasajo ja kokeneiden pelaajien ulosajo. Wengerin jargon ei ole vuosien varrella muuttunut mihinkään ja sama fanien kusettaminen näyttää jatkuvan. Tony Adams oli just äsken Canalilla haastateltavana ja kiitteli kovin Wenkkua tuesta kun Tony sai potkut P`mouthista. Samassa haastattelussa Tony peräänkuulutti kokemuksen hankkimista joukkueeseen.

  Who knows Arsene knows?? Maybe. I don`t know. Hyvää yötä.

 9. Kiitos Kololle ja kaikkea hyvää! Mutta nyt jokainen, hetki henkeä ja rauhoitutaan!!

  Touren siirto ei heikentänyt Arsenalia mielestäni mitenkään ratkaisevasti ja olihan siirtokorvaus kokolailla muhkea. Kyse on siitä että jos pelaaja haluaa pois niin menköön, parempi kaikille.
  Kysymys kaikille, montako pelaajaa Arsene on myynyt/päästänyt pois niin että kukaan ei olisi välttämättä halunnut siirtoa muualle? Tapsan listassa on kieltämättä kovan luokan pelureita mutta jokainen on itse, syystä tai toisesta, halunnut pois. caseFlamini on ainoa siirto josta en tiedä että mitä siinä tapahtui, muut ovat itse halunneet lähteä uusien haasteiden perään. Valtaosa pelasi parhaat pelinsä juuri Arsenalissa ja kovinkaan moni ei ole uusissa seuroissaan saavuttanut edes sitä mitä saavuttivat Arsenalissa.
  Lopunviimein Wenger on onnistunut siirtomarkkinoilla vähintäänkin kohtuullisesti kun otetaan huomioon että tuskinpa seuran kassassa on kovinkaan paljon löysiä sekä se, että Arsenal ei ole muutenkaan harrastanut mitään kerskakulutusta. Eipä niitä ”valmiita” pelaajia ostella joka kesä jos haluaa että seura pysyy pystyssä vielä ensivuonnakin!
  Viimekauden surkeat pelit ja ailahtelevat otteet voidaan lähinnä laittaa Arsenen kokolailla erikoisten taktisten kuvioiden piikkiin, ei niinkään pelaajapolitiikan, ja niistä taktiikoista ja pelipaikka ratkaisuista voidaan antaa aiheellista kritiikkiä samalla toivoen että opiksi on otettu. Hyväkään pelaaja ei pärjää jos ei pääse pelaamaan vahvuuksillaan.
  Olen edelleen sitä mieltä että muutama hankinta, ei tarvitse monta, riittää siihen että Arsenalin joukkue muuttuu juuri sopivasti niin että menestykseen on täydet mahdollisuudet.
  Kauden alkuun on vielä muutama viikko aikaa ja ainakin minä uskon että ”Arsene knows”!!

  Odotetaan ja tutkitaan vielä, ennenkuin aletaan hutkia!! :))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s