Ray Of Light – needed

Ah niin ihanan tuskan ja kivun yhä hivellessä olkapäätäni kirjoitan tämän kertaisia ajatuksia eilisen keskiviikon alkuillassa. Virka-aika on toki saarillakin ajat sitten ohitettu ja hiljaista kuin siellä kuuluisassa tehtaassa, ainakin mitä tulee niihin uutisiin mitä ’ratkaisevalta viikolta’ on takuulla moni odottanut.

Hetki sitten foorumeilla alkoi kiertää huhu joiden mukaan Tomas Rosicky olisi loukannut harjoituksissa nivusensa ja pakkolepoa olisi tiedossa viidestä kuuteen viikkoa. Uskokoon ken tahtoo mutta itse voisin kommentoida huhuja lyhyesti toteamalla että en kyllä olisi yllättynyt joskin toivon että kyseessä on pelkkä ilkeä p*skajuttu jonka takana on joku ajattelematon ja kiukkuaan purkava finninaamainen teini.

Raportit kertovat että Klaas-Jan Huntelaarin siirto Milaniin saa tänään sinettinsä, joten Hollantilaisen nimeen vannoneet saanevat kääntää katseensa muualle sikäli kuin kovin moni meistä hyökkääjien perään haikailee. Itse olen edelleen sitä mieltä että en pane lainkaan pahakseni vaikka Arsene vahvistaa myös hyökkäystä mutta se ei todellakaan voi olla prioriteetti.

Sp*rs floppi Darren Bent siirtyi eilen Sunderlandiin joten Bordeaux’n Marouane Chamakh pelannee ensi kaudella joko Grovella tai siirtyy jonnekin ilmaiseksi ensi kesänä, siitäkin huolimatta että mm Blackburn ja myös Sp*rs mainittiin Marokkolaisen yhteydessä eilen. Viittasin jo aiemmin pelaajan kyseenalaisiin kommentteihin ja epäilin josko hän voisi olla yhtä kuin ongelma. Vai mitä sanotte näistä tuoreimmista pelaajan lausunnoista?

”Clearly I will stay and see out my contract if Bordeaux shut the door to my move. But it’s certain I won’t be 100 per cent. To miss out on a move to Arsenal will play in my head. I’ll feel betrayed. I won’t have a good season. If I go to the end of my contract, it will be a pity for me and for them. Everyone will be a loser.”

Tulee vain sellainen kutina että jos kävisi niin että Chamakh lopulta siirtyisi meille ja kaikki ei sujuisikaan niin ruusuisesti kuin varmasti jokainen osapuoli toivoisi ja haluaisi, olisiko meillä kirjaimellisesti korvaaja Adebayorille? Yhtä kaikki, Arsenen ja Ivan Gazidisin tiukka linja aiheuttaa päänvaivaa Ranskassa ja kompromissi lienee edelleen saavutettavissa jos ja kun tämä kaikki ei ole ollut vain tarkoituksellista spekulaatiota ja kulissia hyökkääjän hankkimiseksi kun samalla olemme taustalla operoineet ja tarkastelleet pelaajia tärkeämmille pelipaikoille.

Tai kuka h*lvetti näistä ottaa selvää jos se on niin vaikeaa heillekin jotka asioista lopulta päätökset tekevät. Niin avoimesti Chamakhin nimi on julkisuudessa ollut ja manageri nimeltä hänestä puhunut että olisi vaikea uskoa että kaikki on tehty vain pelkäksi kulissiksi. Tämän puolesta puhuisi sekin että kun siirron kariutumisesta alettiin laajasti puhua, lähes heti saimme lukea Arsenen olevan vakuuttunut että Eduardo on voittanut kaikki vastoinkäymiset ja on nyt se sama pelaaja joka meille aikoinaan siirtyi, huippukuntoinen ja valmis sotaan. Erm, ihan kuin Rosicky?

Minua ei noin periaatteessa kiinnosta mitä Liverpool tekee tai mitä muut tekevät mutta yhtä lailla pakkohan sen on kiinnostaa kun arvioidaan meidän joukkuetta suhteessa haastettaviin. Ja täytyy tunnustaa että vaikka en usuta Arsenea tekemään mitään hätäisiä hankintoja (haha, Arsene hätäisiä hankintoja, LOL!), kadehdin jossain määrin scousersien tapaa toimia.

Käytännössä samalla hetkellä kun Xabi Alonson siirto UnRealiin tulee julki, seura ilmoittaa tälle korvaajan. Luin erään Goonerin kommentin ettei tässä ole mitään kadehdittavaa ja että tilalle hankittu Alberto Aquilani on roskaa jne mutta niin suurista summista puhuttiin ja niin kauan Alonson saaga kesti etten jaksa uskoa että Aquilani oli jokin paniikkiosto. Ja jos oli niin ainakin kannattajien mieltä tällainen toiminta rauhoittaa kummasti. Jos korvaaja sitten floppaa, seurajohto voi ainakin sanoa tehneensä asian eteen voitavansa tms.

Wilshire, Walcott, Vela, Ramsey, Merida, Gibbs.. Meillä on uskomaton määrä huikean lupaavia nuoria pelaajia mutta kukaan edellä mainituista, ei edes Theo ole todistanut että juuri hän tai he ovat tae pokaaleille ja että kukaan edellä mainituista olisi 40 ottelun avainpelaaja matkalla maineeseen ja menestykseen. Hyvänen aika, vaikka jotkut puhuvat jo Wilsheren pelaamisesta seuraavissa MM-kisoissa A-maajoukkueessa, Stuart Pearce ei valinnut häntä nuorten maajoukkueeseen eilen. Jäitä hattuun. Ja mitä se sitten kertoo että olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä että nokkimisjärjestyksessä meillä, nuoren Jackyn kuuluu olla Ebouen edellä?

Theosta puheenollen hän kertoi että on täysin valmis pelaamaan tulevana viikonloppuna ja on valmis suureen rooliin. Sanokaa mitä sanotte tai sanokoon Theo itse mitä sanoo, väitän että edelleen tänä päivänä hän katuu pelaamistaan kesällä Ruotsissa nuorten lopputurnauksessa.

Kuka tietää Jack Wilshire on ohittanut Walcottin managerin papereissa ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, Theo on harjoitellut nyt tämän viikon alusta muiden mukana ja on askeleita muita jäljessä. En missään tapauksessa aio maalata piruja seinille mutta uskon että juuri nyt Theo haluaisi kääntää kelloa taaksepäin ja olla tilanteessa missä olisi ollut meidän mukana heinäkuun alusta asti ja kuka tietää hän olisi ollut Emirates Cupin sankari. Yhtä kaikki tämä on oleva iso (tai sitten ei) kausi Walcottille jolla on varmasti huikeat paineet näyttää että on ansainnut rehellisesti sanottuna liian suuren 60000 punnan viikkopalkkansa. Good f*ckin’ luck mate, kyllä me seisomme tukenasi, siitä se tuskin jää kiinni.

En tiedä kuinka kauan siitä on kun kirjoitin jotain viitaten kannattajien mielialaa nostaviin uutisiin mitä me kaipaamme. Olkoon se sitten jossain määrin (mitä se koskaan ole kun Wenger tiedetään ja tunnetaan) paniikkiostos tai mitä tahansa mutta jotain. Olkoon vaikka Surinamissa syntynyt nykyinen Puolan kansalainen ja pelaaja mistä kukaan ei ole kuullut koskaan mutta pelaaja jolla kasvaa parta. Meidän kohdalla moititaan usein tunnelmaa mikä Grovella on mutta ehkä olisi syytä tutkia syitä siihen.

Jos kannattajilla olisi ’paperilla’ joukkue johon jokainen voi luottaa että tämä on se kausi, ehkä tunnelmakin olisi sen mukainen sen sijaan että puolet yleisöstä odottaa vain Ebouen, Diabyn tai Songin harhasyöttöä. Ja ei hyvät ystävät, en minä näe että tästä voi syyttää täysin kannattajia vaikka kuinka haluamme että jokainen huutaa itsestään äänen telakalle jokaisessa ottelussa. On pakko hyväksyä sekin että jossain määrin syitä negatiivisuuteen pitää hakea joukkueen materiaalista ja managerin valinnoista ja uskosta yksilöihin.

Sanoinko edellisen kuten tarkoitin, en ole varma mutten aio pohtia oikeaa kielikuvaa. Jokainen maalatkoon ajatukseni kuten haluaa.. Tai ei, jokainen maalatkoon omat ajatuksensa, eikä sillä ole mitään tekemistä allekirjoittaneen ajatusten kanssa, näin se menee. Kun peli alkaa ja oli kentällä sitten Song tai ketä tahansa, haluan ja luotan aina siihen että hyvin käy mutta (haha, mutta) kyllä elämä voisi olla helpompaakin. Vuosi sitten meidän piti vahvistuman yhdellä / kahdella kokeneella ja tänä kesänä juuri samoin mutta ainakin toistaiseksi ovi on käynyt kovin valitettavasti väärään suuntaan. Meiltä Goonereilta vaaditaan paljon luottaa nuoriin jos näillä mennään ja viittaan edelleen siihen tunnelmaan jota meiltä Grovella vaaditaan.

Onneksi törmäsin edes yhteen artikkeliin joka valoi uskoa ja sai hymyn suupielille. Meillä on nimittäin yksi Venäläinen joka aloittaa puolen vuoden kokemuksella ensimmäisen täyden kauden Punavalkeissa väreissä ja kuka tietää voidaanko jo nyt julistaa Valioliigan kauden paras pelaaja. Andrei Arshavin on pelaaja, yksilö joka todella voi yksin tehdä ihmeitä ja kun lukee miehen ajatuksia, ei voi olla olematta astetta luottavaisempi. Kuten aiemmin sanoi, Andrei ja Cesc, rukoilkaamme mihin kukin uskoo että tämä duo pysyy terveenä.

Kaksi arkipäivää tätä viikkoa jäljellä ja olen kananlihalla kun toivon ja odotan. Yksi asia meille ainakin selviää, nimittäin huomenna perjantaina tiedämme ketä vastaan ottelemme paikasta Mestareiden liigan lohkovaiheeseen. Tässä vielä selvitys typerän monimutkaisesta järjestelmästä miten sinne pääsemme (kyllä, pääsemme) ja kenet passitamme Eurooppa liigaan.

Paul Mersonin ajatuksin toivotan teille mahtaville SuomiGoonereille loistavan aurinkoista torstaita, olitte sitten lomalla, töissä tai mitä ikinä. Cheeeeers! Like a virgin, oh la la laa, like a new signing, oh laa la la laa..

0 thoughts on “Ray Of Light – needed

 1. Ei voi kuin toistaa itseään..Wenger on perseestä…oikea manageri näkisi joukkueen heikkoudet ja saisi scoutit tekemään töitä että joukkuetta paikattaisiin sieltä missä heikkoa on.Meillä pysyy yön timot denilson,song,diaby,eboue jne jotka eivät manussa,chelseassa ja poolissa mahtuisi edes vaihtopenkille.

 2. Bergkamp….ei voi kun nauraa =) no se siitä ja mestari ehdokas City hävisi rangersille 3-2 jonka me voitimme 3-0……(4-3-3 Arsenal!!!)

 3. Kolon panos tuossa pelissä ei paljon kehuja kerännyt, noin raporttien perusteella.

  Kieltämättä pieni kateus iski tuosta Aquilanin hankinnasta. Ei niinkään pelaaja itse vaan se, että lähtenyt pelaaja korvattiin heti. Siellähän Arbeloan lähtö korvattiin jo etupainoisesti. Arsenalissa taas Wenger vakuuttelee uskoaan nykyiseen miehistöön ja osto tapahtuu vain jos kyse erittäin taidokkaasta yksilöstä. Oikeastaan tämä ”kesän odotetuin viikko” on tähän asti ollut yhtä tylsä kuin kaikki muutkin. Ainoastaan ilkeät kielet huhuilevat Rosickyn loukkaantuneen, tosin nivusen lisäksi on ollut huhuja myös takareidestä. Voi kuinka toivookin, että kyseessä olisi samanlainen tapaus kuin Eduardon kanssa. Nasrin ja Rosickyn menettäminen heti kauden alussa useaksi viikoksi kieltämättä söisi leveyttä aikalailla. En jaksa uskoa, että nuo minuutit menisivät Wilsherelle vaan eiköhän laidoilla viiletä Bendtner ja Eboue.

  Oma usko siirtojen suhteen alkaa hieman jo valua hiekkaan. Chamakh on oikeastaan ainoa huhuissa ollut pelaaja. Tuon tämän hetkinen asenne tuntuu aika myrkylliseltä. Ihmeelliseltä tuntuu jos Wenger hakee hyökkäävää pelaajaa ja jättää puolustuksen ja keskikentän tällaiseksi.

 4. Niinpä, älkää ymmärtäkö väärin sitä, että täällä kritisoidaan Wenkkua välillä voimakkaastikin. Itse kritisoin miestä hänen oudon hitaasti reagoivan (jos ollenkaan reagoivan) siirtopolitiikkansa vuoksi. Sama hidas reaagointi on vaivannut miestä myös ”pelin sisällä reagoimisessa” ja esim pelitavan muuttamisessa kesken pelin. Jääräpäisyyttäkö vain? Mies on varmasti loistava nuorten pelaajien kehittäjä ja Wenkun nykyjoukkueenkin pyrkimys pelata nopeaa lyhytsyöttöpeliä hivelee parhaimmillaan fanien silmiä. Rangersin Kenny Miller hehkutti Arsua viime viikonloppuna ja sanoi joukkueemme pelaavan loistavaa futista. Muistan viime kaudelta kun viskinenä-Fergie kommentoi Arsenal-MunA-matsin (2-1) jälkeen, että ”tämän parempaa peliä ette tule enää kuluvalla kaudella näkemään”. Paljon sanottu hävityn pelin jälkeen.

  Nuo lausunnot ei kuitenkaan lämmitä pätkän vertaa kun keskikenttämme ja puolustuksen keskusta huutaa edelleen vahvistuksia. Laatua ja leveyttä ei ole riitävästi raskaan kauden karkeloihin.

  Up the Gunners!!

 5. Kun näitä siirtoja – tai tekemättömiä sellaisia – miettii, niin tällaiselle perikyyniselle tulee heikkoina hetkinä mieleen mahdollisuus, että meillä ei oikeasti ole rahaa. Rinkiä on pitänyt pienentää jotta palkkamenot pysyvät kurissa ja voitot myynneistä valuvat Groven lainojen lyhennyksiin.

  Toivottavasti Wenger näyttää vielä tällä viikolla minun olevan pahasti väärässä. Jos emme tee yhtään hankintaa, minusta tuo varattomuus alkaa vaikuttamaan jopa todennäköiseltä.

 6. Juu, alkaa näyttään kyllä siltä että on rahat lopussa jos ei tällä viikolla tule vahvistuksia. Itse olin kyllä varma maanantaina että jotain tapahtuisi, mutta kovin hiljasta on ollut. Sanoisivat vaan suoraan että no money, niin osais vähän suhteuttaa asioita.

 7. Hyvä blogi jälleen Hente! Kriittisyys Wengeriä kohtaan sen kuin lisääntyy täällä ja muillakin foorumeilla. Tämä on mun mielestä täysin oikeutettua kun ajattelee viime kautta ja sen ilmi tuomia puutteita joukkueessa. Näihin ei olla reagoitu juuri millään tavalla. Ainoa ”positiivinen reagointi” oli, että riitelevä pariskunta Gallas-Toure on nyt lopullisesti eronnut/erotettu ja uusi siippa Billylle löytyi Amsterdamista. Nähtäväksi jää riittääkö Vermaelenin taso Arsenalin toppariksi vai sovitellaanko paikalle Djourouta (itse luotan sveitsiläiseen tarvittaessa) vai jopa AW:n luottomiestä Silvestreä. En oikein jaksa uskoa, että AW hankkisi kesän aikana samalle pelipaikalle kahta uutta peluria, joten puheet Hangelandin mahdollisesta tulosta taitavat olla Vermaelenin tulon jälkeen täyttä potaskaa.

  Luulisi, että pokaalittomien kausien jälkeen Arsenalissa alkaisi vihdoin tapahtumaan muutosta, mutta tämä perkeleen paikalleen jämähtänyt toimintamalli jatkuu edelleen. Ymmärrän vallan mainiosti, ettei kaikkia tasoltaan riittämättömiä tai muusta syystä kannattajien mustalle listalle joutuneita pelimiehiä voida yhden kesän aikana vaihtaa uusiin, mutta miksi ainoastaan Adebayor näistä pelureista on päätetty kaupata muualle. Voivatko kannattajien ja managerin ajatukset erota toisistaan niin paljon, että AW:lta yhä löytyy luottoa esimerkiksi harhasyöttöspesialisti Diabylle, hitaalle ja ailahtelevalle Songille, Ebolalle, Silvestrelle, Denilsonille ja kenties jollekin muulle? Veikkaanpa, että suurin osa kannattajista olisi jo valmis hylkäämään nämä pelaajat ja hakemaan parempia tilalle. Mutta Wenger itsepäisesti luottaa intuitioonsa eikä tee tarvittavia siirtoja silloin kun aika olisi.

  Ei tässä nyt varsinaisesti kannata kirvestä kaivoon heittää ainakaan toistaiseksi. Meillä on joukkueessa peruspalikat hyvässä kunnossa ja kuka ties edellä mainituista pelaajista joku saattaa kaikesta huolimatta nostaa tasoaan tarvittavaan. Ja pre-seasonin pelitkin on menneet hyvin, vaikkei niiden varaan hirveästi kannata toivoa ladata. Tällä kaudella kaiken mennessä nappiin me voidaan tälläkin rosterilla voittaa jotain. Se vaan vaatii tasaista suoritusta koko joukkueelta läpi kauden eikä edelliskauden kaltaista loukkantumissumaa saa tulla. Pitkällä tähtäimellä on kuitenkin selvää, että jokainen seura kaipaa uudistumista ja siksi pelaajia hankitaan ja myydään. Tämä pitäisi olla Arsenalissakin selvillä. Menestyvän seuran täytyisi olla terveellä tavalla itsekriittinen ja välillä tarkastella mennyttä ja siitä vetää johtopäätöksiä tulevaan. Meikäläinen on aiemminkin puhunut rohkeudesta toimia siirtomarkkinoilla, mutta tätä rohkeutta tai mitä lie vastaavaa on jäänyt uupumaan tänä kesänä Arsenalin toiminnassa. Toivon todella, ettei me taas kauden 09-10 jälkeen voivotella näitä samoja asioita ja suoranaisesti omaa tyhmyyttämme kun asioille ei mitään olla tehty. Arsene kerätkööt kauden jälkeen kaikki kehut jos tällä tavalla jotain voitetaan, mutta jos palkintokaappiin ei taaskaan tule täydennystä niin olisi vähintäänkin kohtuullista, että manageri osaa vetää tilanteesta johtopäätöksensä ja erota. Arsenella on seurassamme niin kova status, etten usko kenenkään kuitenkaan häntä erottavan missään tilanteessa. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

 8. Rahat loppu! Tai ainakin niitä on just ainoastaan sen verran kun niitä on.

  Toi ”rahat on loppu” -skenario on mun mielestä kuitenkin se paras vaihtoehto syyksi, miksei meidän pahimpiin ongelmakohtiin olla saatu mitat täyttäviä pelaajia. Tää jatkuva hokeminen siitä ettei AW ja seura tajua mistä kiikastaa on lähes naiivia. Totta hemmetissä ne tietää sen missä ongelmia on. Muutenhan maailmalla olisi miljoonia Arsenal-kannattajia jotka voisivat hetimiten ”totuuden näkijöinä” korvata Wengerin. Ei toi ongelmien kohteen näkeminen voi olla pelkästään vain meidän kannattajien mielessä oleva kuningasidea. Managerin nälviminen saati vaihtaminen ei tilanteessa auta. Tuskin uusi manageri omasta taskustaan niitä hankintoja seuraan tulonsa yhteydessä maksaisi. Jos sellainen pelaajahankintansa itse maksava manageri olisi markkinoilla, niin sellainen manageri olisi hyvin kallis hankkia. Eiks niin. Ihan oikeasti on olemassa taloudelliset realiteetit – jopa jalkapalloseuroilla. Seuran rahoista ne siirtorahat aina menee. Jos niitä rahoja ei ole tarpeeksi, ei ostojakaan voida tehdä. Se on sama onko ne rahat viime vuosien sijoituksissa Emiratesiin, heikentyneissä kiinteistömarkkinoissa. Vai ollaanko tosissaan sitä mieltä, että AW ja seura v***tuillakseen näin meille kannattajille tekee ja meitä kiusaa. Jos tänä päivänä alta 10 millin saataisiin kansainvälisen luokan laatupelaaja keskikentän pohjaan ja keskuspuolustukseen, ne olisi ostettu täysin varmasti jo aikaa sitten(. ja moni muu seura olisi ollut huutokaupassa mukana). Ei vaan taida olla sellaisia. Jos joku italialaisseura on hinnoitellut Ebouen (lue: ylihinnoitellut – meidän bluffi paljastui!) jossain välissä 9 milliin, laskekaa siitä faktasta huvikseen, millä hinnalla kunnon äijä maksaa. Joku De Rossi olisi ollut varmaan sopiva, mutta hinta 30m ei. Kolosta City maksoi mitä maksoi. Ei se meitä ainakaan viime kaudella enää vakuuttanut. Parempi kuin Kolo on myös kalliimpi kuin Kolo. Näihän se menee. Tai sit ei. Tää nyt on kokonaisuudessaan selvästi kauden alus hermostuneisuutta ja kiehuntaa. Hyvä niin. Viihdyttää ennen pelejä.

 9. Jatkoa vielä tohon kaiken takana on raha -problematiikkaan.

  http://www.footballeconomy.com/index.htm -linkki on täällä ennenkin ollut esillä. Muitakin lähteitä löytyy. Velkaneuvotteluja, velkojen uudelleen järjestelyä, kiinteistömarkkinoiden kriisiä (Highbury), sijoittajien valtapyrkimyksia, sijoittajien kaikenlaista eripuraa ja kaikkea sitä, mikä vaikuttaa siihen seurojen rahankäyttöön.

  Noista vanhoista tolla sivulla olevista palkkatiedoista voitaisiin suhteuttaa se sarjapisteisiin (ja CL-menestykseen). Samaten voitaisiin seuran pelaaja(=£s)pääomalle laskea per piste -suhde. Esim. 2007-2008 kaudella Chelsean palkkasumma oli 70% ja ManU:n 20% suurempi kuin Arsenalilla (101m). Poolilla 10% pienempi. Mites toi suhteutuu sen vuoden premier -pisteisiin? En edes viitsi muuta todeta Citystä tälle kaudella kun sen että sen pelaajien palkkabudjetti taitaa ylittää jo koko seuraan sisään vuodessa tulevan rahan. Chelsealla se on tehnyt sitä pitkään, luulisin.

  Valitettavasti itsellä ei ole aikaa itse peliin liittyvien juttujen lisäksi seurata tarkasti lehtien taloussivuja tai -nettisivuja taustojen perässä pysymiseksi. Enkä muutenkaan ole talouselämästä mitään ymmärtävä. Olen kuitenkin varma, että tuolta löytyy niitä etsittyjä oikeita syitäkin sekä aktiivisuuteen että passiivisuuteen markkinoilla, siis pelaajamarkkinoilla.

 10. Oikaiskaa jos olen väärässä mut minun käsittääkseni seura ei pysty stadionin lyhennysmaksuja kasvattamaan pelaajien myynnistä saatavilla voitoilla.
  Nimenomaan pankki oli kyseisen pykälän sopimukseen halunnut ettei kävisi niin että seura andingossa myisi pelaajansa maksaakseen stadionia. Pankki ei halua että seuran markkina-näin putoaa. Aiheesta oli viime viikolla artikkeli jossain, en nyt enää löydä missä.

  Eri asia on sitten kai muu talouden paikkaus,esim. pikkasen kiville karahtanut Highburyn asuntobisnes.
  Tai eihän sitä tiedä jos jaetaan siirtorahat vaikka osinkoina omistajille ; (
  Joka tapauksessa seura tällä toimintamallilla kyllä suututtaa kannattajansa pahan päiväisesti.
  Kummiskin tuntuisi näin talonpoikaisjärjelläkin että se yksi keskikenttämiehen hankinta saisi kaikki tyytyväiseksi, eikä siihen tarvitsisi välttämättä uhrata kuin muutama milli joten pelaajamyynneistä saatuja rahoja jäisi vielä iso pino käytettäväksi mihin muuhun tahansa.
  Taitaa vaan olla niin että asia ei ole mistään muusta kiinni kuin AW;n jääräpäisyydestä; Hän ei voi yksinkertaisesti myötää että mm. Diabysta ei enään mitat täyttävää pelimiestä tule?

 11. goonermind viittaa varmaan tähän ANR:n juttuun?: http://www.arsenalnewsreview.co.uk/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1344&cntnt01origid=30&cntnt01returnid=42

  Mistään muualta tuollaista en ole ainakaan itse lukenut. Se kannattaako Myles Palmerin jutut ottaa aina täysin vakavissaan, onkin sitten toinen juttu 🙂 Ei siinä mitään, etteikö ihan mielenkiintoisia juttuja kirjoittaisi, mutta Mylesilla tuntuu aika-ajoin olevan Wengeriä ja Gazidisiakin parempaa sisäpiiritietoa seurastamme, puhumattakaan siitä, että Myles näkee aina jo 15min pelin jälkeen miten matseissa tulee tapahtumaan 🙂 No, kyllähän Myleskin on joskus ollut oikeassa, eikä hänen juttunsa ainakaan ole tylsiä luettavia. Joku gooneri kutsui Palmeria aikanaan Britannian Timo T.A. Mikkoseksi, mikä ei ehkä ihan pieleen mene…

 12. Alla huhuihin ja muuhun paskaan väsyneen ikifanin käsitys managerimme jo usean vuoden ajan tarjoamasta kauhun tasapainosta karrikoidusti:

  Wenger:
  – Ehkä ostan, ehkä en…
  – Suattaapi olla, että ostan, suattaapi olla, etten osta… Näkkeepä tuon!
  – Ostan jos Senderos lähtee…
  – Vieira on poissa laskuista… Olen Arsenalin valmentaja, en Ranskan maajoukkueen.
  – Minä tiedän mitä teen… Älkää te tietämättömät minua tulko neuvomaan. Olenhan sentään Arsene, FA-Cupin voittaja muutaman vuoden takaa.
  – Malttia nyt fanit…
  – Luotan…
  – Uskon…
  – Toivon…
  – Diabya ette multa vie!
  – En halua tappaa lahjakkaita pelaajiani (Song, Diaby, Denilson, Eboue) ostamalla jotain paskaa (Vieira, Alonso, Barry, Arteta, Melo jne) paketissa
  – Minäminäminäminäminäminäpä… tiedän kaikesta kaiken!!!! Te ette!!!! Hähhähhää!
  – Lukekaa te kapiset fanit vaan kaiken maailman nettisaitteja ja huhuja. En lopulta kuitenkaan osta ketään…
  – Tai saatanpa ostaa jos saan halvalla (lainaus: Sulo Vilen). Ehkä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s