Red & White trust and life

Wenger & Martin Samuel juttusilla osa 1 ja osa 2..

Kuten eilen tiesin kertoa, olen ollut ja olen jossain aivan muualla kuin nenä kiinni läppärin ruudussa. Tämä äärimmäisen lyhyt päivitys, täysin positiivinen päivitys perustuu varhaisen perjantain tietoihin joten jos / kun eilen illalla tapahtui jotain mullistavaa, olen tuskin siitä tietoinen.

Huh, Arsenen ja Mr. Samuelin haastattelutuokio mahtoi olla pitkä kuin kuuluisa nälkävuosi enkä ehtinyt kuin pikaisesti oikolukea ne. Kun sanoin että positiivisin ajatuksin, oikolukemallakin kävi selväksi että Monsieur Wenger on ’hullu’, positiivisella tavalla. Managerimme elää ja hengittää ammatistaan, tuota intohimoa ei voi ’valehdella’.

Ja nyt hyvät ystävät, niiden jotka tänä iltana pukevat Punavalkoisen paidan päälle ja astuvat estradille Goodison Parkilla, heidän pitää nyt vastata huutoon ja siihen hurjaan haasteeseen ja luottamuslauseeseen minkä le Boss on heille antanut, julkisesti. Kun lupasin että olen yltiöpositiivinen tänään, tarkoitan että jos managerin luotto joukkueeseen on mitä olemme saaneet lukea, pakkohan meidänkin on luottaa pomon sanaan? Haha, sain sentään ujutettua kysymerkin edellisen lauseen loppuun.

Kysymysmerkin siksi että vaikka luotto täällä, tuolla ja siellä on tänään oltava täydellinen, olen aavistuksen huolissani siitä onko manageri 100% varma miten materiaalistamme otetaan tänään kauden avauksessa kaikki irti. Eli suomeksi, mikä on taktiikka ja kuka valitussa taktiikassa ja formaatissa pelaa missäkin jotta jokaisesta soturistamme saadan kaikki irti ja tulos olisi sitä myötä optimaalinen, niin optimaalinen kuin se on mahdollista.

Jos ja kun haluan uskoa managerin äärimmäisen kovaan luottoon, se kuka pelaa missäkin ja tarjoaa joukkueelle parhaan mahdollisen panoksen, tästä en ole vakuuttunut että Arsene itsekään on siitä täysin varma. Minä en halua nähdä Nicklas Bendtneriä laidalla, en usko että edes manageri haluaa mutta jos Juutti siellä nähdään, luotan siihen että se on sitten juuri tänään paras ratkaisu.

Martin Samuel:

”For a man of reason, Wenger has to stay loyal to some highly paradoxical philosophies. But then Wenger is something of a paradox himself: a multi-faceted personality with the one-note singularity of an obsessive. If he occasionally strays from the path of logic it is only because if he were to countenance the idea that his Arsenal team might no longer be able to compete in a league increasingly dominated by the wealth of billionaires, one would seriously fear for his mental health.

Wenger is consumed, and therefore defined, by football and success as a manager. He confesses to having little concept of downtime. He realises he might be just a bit mad. He has not seen a film in 10 years. He watches only sport and political discussion programmes on television because then there is no plot to follow, no commitment of time or intellect.”

Tänään en aio vaivata päälläni sillä kuka tulee tai ei ole tulossa tai kuinka koko maailmassa on vain noin kymmenen potentiaalista vahvistusta meille (haha), lukekaa vaikka virallisilta sivuilta, totta se on! Tänään Cesc ei ole uutinen kentän ulkopuolella. Tänään Goonerit meille katetaan yhdentoista plus ehkä muutaman ylimääräisen lautasen jälkiruokaillallinen. Le Cheff Wenger’n menu rakentuu pelkästä toffeesta ja nautittuamme tämän takaan että olo on jumalaisen hyvä ja sen jälkeen voimme odottaa ’makein’ mielin tiistaina tarjoiltavaa haggista.

So here we f*ckin’ go again and there’s tons of beer in cold. Olen sitten tilanteen mukaan kehunut, kritisoinut, v*ttuillut tai mitä tahansa viimeiset noin kolme kuukautta, tänään minä tärisen, hikoilen, olen onnellinen ja täynnä virtaa. Tätä päivää olen odottanut pitkään, tänään olen kuin se kuuluisa varsa laitumella, tänään tunnen olevani pikkupoika ja se tuntuu hyvältä, ihan p*rkeleen hyvältä. Jalkapallo ei ole elämän ja kuoleman asia, se on paljon enemmän.

”The ambition is to finish as high as possible. What is as high as possible is to finish first. It is as [f*ckin’] simple as that.”

COME ON YOU REEEEEEEEEEEEDS!!!!!

0 thoughts on “Red & White trust and life

 1. Täytyy sanoa, että vaikka pre-seasonin aikana olo on ollut välillä vähän huolestunutkin, niin nyt on kyllä mieletön fiilis. Jännittää (hyvällä tavalla) niin, että viimeksi taisin jännittää näin kauden alkua 04-05. On sitä puhuttu ja kaivettu vahvistuksia, mutta näillä mennään ja hyvä niin – onhan meillä AA, RVP, Cesc, Gallas ja Nicky B. a.k.a. B-52 :D. Ei me pelätä ketään!!! Come on you reds!

 2. Täytyy sanoa, että luotto kolmeen pisteeseen ei ole järkyttävän kova. Everton on hyvä joukkue ja varsinkin kotonaan aiheuttaa ongelmia joukkueelle kuin joukkueelle. Loukkaantumislista on jälleen kerran erittäin surullista luettavaa, kun ottaa huomioon ettei kausi olo edes vielä alkanut. Sivussa Fabianski, Djourou, Nasri, Diaby ja Theo. Näistä pitimpään sivussa ovat Fabianski ja Nasri kahden kuukauden verran ja Djourou kuukauden. Theo ja Diaby saattavat pelata jo ensi viikolla, mutta molemmat ovat sen verran loukkaantumisherkkiä, että ei hyvältä näytä. Erittäin murheellista, että jo kauden avausottelussa ollaan tilanteessa, jossa Bendtner tai Eboue ottaa laiturin paikan. Ja homman kruunaa se, että Wilshere ei ole edes kokoonpanossa.

  No joka tapauksessa kohta mennään ja ei voi kuin toivoa parasta. Tuomarina muuten Halsey. Onneks ei sentään Riley, ai niin sehän vihdoin viimein lopetti viheltämisen 🙂

 3. Pelipäivä=juhlapäivä, kauden avaus=superjuhla!!! Kyllä tätä on odotettukin. Tänään on kovat panokset Goodison Parkilla. Ei pelkästään sen takia, että vastustaja Everton on varmasti tälläkin kaudella ylemmän keskikastin jengi ja siksi vaikea voitettava. Tässä avausottelussa on pirusti panosta senkin takia, että ekan pelin tuloksella on paljon psykologista merkitystä muutamaan seuraavaan otteluun. Paljon kritisoidulle managerille tekisi takuulla enemmän kuin hyvää saada avauksesta täysi kolmen pisteen potti ja tällä tavalla ehkä hetkeksi työrauha. Pelaajilla myös paineet ehkä vähän hellittäisivät jos tänään pystytään kaatamaan toffeemiehet.

  Tätä kirjoitettaessa avauskokoopanoa ei vielä ole julkaistu, joten en uskalla vielä mitään sanoa tulevasta taktiikasta. Toivoa sopii, että Wenger olis ottanu edes jotain opikseen viime kaudesta ja piikissä olis kaks selvää kärkimiestä. Rvp sekä Eduardo tai NB. Mielenkiintoista myös nähdä jos/kun Vermaelen tekee virallisen debyyttinsä tykkipaidassa.

  Fiilikset on nyt oikeesti pirun korkealla huolimatta kaikesta kesän aikana puhutusta ja kirjoitetusta.

  WE WILL WIN, CAUSE WE ARE ARSENAL!!!

 4. Hieno voitto kypsällä esityksellä. Tästä tuli varmasti aimo annos itseluottamusta koko joukkueelle. Nyt managerin tehtävänä on pitää pelureiden jalat maassa, ettei Celtic-ottelussa luulla itsestämme liikoja. Se on aivan eri peli ja eri asiat kyseessä kuin tässä upeassa Everton-matsissa. Mutta nyt nautitaan tästä ainakin tämä ilta 🙂

 5. Ja laajalle rintamalle onnistumisia… Ykköstaituri Arshavin ei ollu mitenkään maaginen mutta silti noin hyvä tulos eli hyvä että voitetaan vaikka sillä on ”heikompi” päivä…

 6. Hieno voitto mutta kyllä oli vastustajakin heikko tänään..ees tunnistanu evertoniksi ja kausi on pitkä.Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa,toistaseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s