4-1 voitto oli kelpo kotiavaus

Kommentoidaan ainakin muutamalla sanalla peliä näin keskellä yötä, kun on juuri pelin saanut nauhalta katsottua. 4-1 tulos oli komea ja peli oli varsin hyvää suurimman osan ottelusta. Toki mukaan mahtui joitakin kiistanalaisia tilanteita sekä huonoa puolustamista ja Almunian melko paha virhe.

Pelin alku oli aivan yhtämaalia ja tilanne olisi puolen tunnin kohdalla voinut olla 2-0 sijaan yhtä hyvin 4-0. Avaukseen noussut Diaby täytti tällä kertaa paikkansa paremmin kuin hyvin ja viimeisteli hienosti kaksi ensimmäistä maalia.

Tämän jälkeen Portsmouth pääsi peliin vähän paremmin mukaan ja Almunian virhe antoi Portsmouthille toivoa. Toki joku tuomari olisi saattanut viheltää vaparin tilanteesta, mutta tällä kertaa vaparia ei tullut, eikä siihen kyllä aihetta juuri ollutkaan jos rehellisiä ollaan.

Toisen jakson alku oli vaikeaa aikaa ja Portsmouth oli hyvin lähellä päästä peliin toden teolla mukaan, kun Gallas näytti rikkovan karkuun pääsevää Pompey hyökkääjää. Itse en ole nähnyt tilannetta uusintana, mutta tässä tapauksessa vapari Portsmouthille ja punainen Gallasille olisi yhtä hyvin voinut olla tuomiona. Onneksi ei kuitenkaan tällä kertaa.

Lähes heti tuon kiistanalisen tilanteen jälkeen Gallas oli jälleen kerran tehokas hyökkäyspäässä. Hieman onnellakin mies viimeisteli 3-1 maalin ja tämän jälkeen voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä.

Hyvä ja tärkeä voitto, mutta Fabregasin loukkaantuminen huolestuttaa. Huilin pituudesta ei ole tietoa ainakaan vielä. Rotaatio muuten oli hyvää luokkaa, mutta Fabregasin peluuttaminen oli typerä veto Wengeriltä. AW sanoi tienneensä kapteenin takareisiongelmasta jo ennen peliä, mutta otti silti riskin. Nyt tämä kostautui ja nyt pelolla odotetaan kuinka kauan huilia tulee. Lähes varmuudella väliin jää tärkeä Manu kohtaaminen viikonloppuna. Kolme peliä takana ja loukkaantumislista on karmeaa luettavaa, poissa ovat Fabianski, Djourou, Nasri, Fabregas, Theo ja Vela.

Celticiä vastaan pitää kierrättää ehdottomasti eniten palanneita, kuten Arshavia, RvP:tä ja Denilsonia ettei lisää loukkaantumisia tulisi. Manu peli on jo viikonloppuna ja silloin on saatava jalkeille paras mahdollinen joukkue ilman ainuttakaan uutta loukkaantumista jos pisteistä halutaan taistella. Kausi on alkanut loistavasti ja jos Manu pelistäkin onnistuttaisiin välttämään tappio niin itseluottamus nousisi aivan uudelle tasolle. No eipä mennä asioiden edelle, sillä väliin mahtuu ensin keskiviikon Celtic ottelu.

Nyt on pakko mennä nukkumaan. Hyvää sunnuntaita ja miksei se eilisen komean 4-1 kotivoiton jälkeen olisi hyvä.

0 thoughts on “4-1 voitto oli kelpo kotiavaus

  1. kerrankin onnea meidän puolella heti alku kaudesta!! ja mä sain sen käsityksen et fabregas saattaa olla celtic pelissä riippuu tosiaan ilmeisesti tän päivän testistä??

  2. Paskatikki toi Cescin tilanne. Edelleen, maalaamatta piruja seinille, tarvitsemme 2-3 laatuvahvistusta (vähintään toppari ja kk). Nyt on ekan avainpelaajamme (Gallas, Cesc, AA, RvP) vuoro olla loukkaantuneena. Jo tämä yhden pelaajan puuttuminen tietyllä tapaa muuttaa pelaamistamme ja muuttaa aika radikaalisti. Harmi, että nelikon tärkein palanen on ensimmäisenä loukkaantumislistalla. Toki vielä ei ole varmuutta Cescin tilanteesta, mutta katsoisin, että tuleva ManU-peli on Cescin pelaamisen suhteen priorisoitava Celtic-pelin edelle. Arsene tietää?

    Ville jo luettelinkin muun loukkaantumislistan, mikä oli aika tylyä luettavaa. Kaksi (2) kierrosta pelattuna…

    Up the Gunners!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s