Booooooring

Pahoittelut eilisen blogin jäämisestä väliin mutta olen varma että kaikkein eniten tämä ’tyhjä’ päivä ärsyttää allekirjoittanutta. Olin kyllä koneen ääressä sen verran että jotain olisi ollut mahdollista pohtia mutta mitä se jokin oli, aivan oikein; Rooney, Terry.. Pthyi, jo siinä kaksi syytä miksi päätin olla kiusaamatta sekä itseäni että teitä.

Kuinka osuvaa että kaiken sen mitä John ’slippery when wet’ Terry jutteli Englantilasista superrehellisistä pelaajista saimme todistaa Shrek Rooneyn tilanteen lauantain maaottelussa, hyi v*ttu miten koomista. Niin paljon kuin Terry on saanut todistaa mm jo mainitun sukeltajan tai Gerrardin, tai Fat Frankin, tai Joe Colen, puhumattakaan eräästä ei tosin Englantilaisesta seurajoukkuekaveristaan.. Naurettavia lausuntoja, niin naurettavia että pahaa teki.

Hah.. ja mikä oli median ’tuomio’ Rooneyn tilanteesta, pffff. Kuinka se nyt on mahdollista sanoa niin kauniisti kuin sen voi ja juuri näin. Tuomio, rangaistuspotku oli kenties väärä tuomio mutta että Shrek olisi tehnyt tilanteessa mitään väärää, ei missään tapauksessa, väärä tuomio (mahdollisesti) tuomarilta mutta pelaaja on ja pysyy vihreiden kenttien rehellisenä edustajana nyt ja ikuisuuden.

Kun tähän edelliseen lisätään uutiset Johan Djourousta ja Usmanovista, on helppo ymmärtää etten ollut eilen juttutuulella vaan päätin keskittyä johonkin aivan muuhun. Usmanov juttu oli sen verran spekulointia etten siihen osaa kommentoida, selväähän toki oli ja on ollut jo pitkään että vallitseva tilanne mitä seuran omistukseen tulee on vähintäänkin sekava, joku voisi sanoa mielenkiintoinen.

Tämä Djouroun tilanne on sen sijaan omituinen. Minä en ainakaan purematta niele ajatusta että Philippe Senderosin pysyminen Grovella liittyy Johaniin mitenkään, niin avoimesti Big Philiä loppuun asti kaupattiin joskin nyt on syytä olla enemmän tyytyväinen ettei Senderos itselleen uutta seuraa löytänyt mutta yhtä kaikki, kaupan Sveitsiläinen oli.

Mutta isompi kysymys kuuluu miten paljon seurassa oltiin tietoisia Djouroun ongelman vakavuudesta tai siitä että tuleeko se vaatimaan leikkausta kuten nyt tapahtui. DJ:n kausi on käytännössä ohi ja jos tästä oli pienintäkään vihiä, päätös olla hankkimatta topparia joutuu kyllä varsin erilaiseen valoon. Haluaisin taipua uskomaan ettei tätä voitu ennustaa sillä kaiken järjen mukaan, leikkauspöytä olisi silloin kutsunut jo välittömästi edellisen kauden jälkeen.

Vaikka mitään ei enää ole tehtävissä tai vaikka kausi on alkanut positiivisesti ja että meidän kannattajien pitää nyt seisoa joukkueen takana ja tukena täysillä, olen silti rehellisesti sanoen kiusaantunut että joukkuetta ei vahvistettu enempää. On helppo sanoa että se paljon puhuttu puolustava KK ja toppari eivät takuulla olisi olleet pahasta.

Tuleeko kaksikko William Gallas & Thomas Vermaelen pelaamaan kaikki kauden koitokset, no eivät tietenkään tule ja kestääkö Alex Songin kunto ja taso läpi kauden? Tähän jälkimmäiseen en osaa vastata vaikka sitä suuresti toivon mutta tiedossa on että Song on poissa keksken kauden pitkän tovin kun Afrikassa taistellaan maanosan mestaruudesta, vaikkei Kamerunilainen lauantaina mahtunut edes penkille (vai oliko kyseessä loukkaantuminen?!).

Sitä paitsi kuten tiedämme ettei kilpailu pelipaikoista ole koskaan pahasta, nyt sitä ei käytännössä ole nimeksikään juuri niillä paikoilla mihin juuri edellä harmittelin ettei vahvistuksia hankittu. Voi olla että olen täysin hakoteillä mutta jotenkin minulla on olo että kaiken sen jälkeen mitä loppukaudesta 2008/2009 nähtiin, Samir Nasri voi olla se joka tulee kilpailemaan peliajasta Songin kanssa, kunhan nyt Ranskalainen saadaan pelikuntoon, haha. Ja kuten olen aiemmin maininnut, kutinani on että tämä saattaa toimiakin. Nasrin asenne sopii rooliin hyvin eikä tämä ole koskaan pelännyt taklata ja moraali on kuten sanoin kohdallaan.

H*lvetti että nämä typerät maaottelutauot ovat syvältä, aaaargh! Lienee syytä katsoa lyhyesti mitä pelimiehillemme maailmalla kuuluu. Etukäteen eniten harmaita hiuksia aiheuttaneesta triosta Fabregas pelasi Espanjan paidassa viimeiset 20 minuuttia mutta sekä Arshavin että Rosicky eivät olleet maittensa vahvuudessa lainkaan.

Täydet minuutit pelasivat sen sijaan Gallas, Sagna, Eboue, van Persie ja Bendtner joista kaksi viimeksi mainittua onnistuivat maalinteossa ja varsinkin B52:n osumaa Wenger katsoo varmasti useamman kerran, tyytyväisenä. Kuten katsoo takuulla myös Aaron ’Rambo’ Ramseyn maalia Walesin nuorten riveissä.

Kuluneen kahden viikon Mr. Headline, Eduardo pelasi 80 minuuttia Kroatian paidassa ja Krosilialaiselle pitää toivoa voimia sillä kohu ei taatusti ole laantumassa kun tiedämme että keskiviikkona tämä jalkapallon suurin rikollinen jatkaa pelejä ei enempää eikä vähempää kuin Wembleyllä MM-karsinnassa Englantia vastaan, pelottava ajatus jossain määrin. Toivottavasti Dudu hiljentää v*tun Wembleyn, Terryn, kaiken maailman ’asiantuntijat’ ja kommentaattorit ja varsinkin erään Stan Collymoren, what a f*ckin’ twat that man really is, p*ss off you c*nt!

Oh yes, siinäpä se, how many c*nts there can really be around?

0 thoughts on “Booooooring

  1. Koska Tapsa on niin ystävällinen sanoissaan ajattelin että taidan jatkossa kommentoida joka päivä, sikäli kun muistan. No ellei Hente sitten adminina kiellä. Tänään en sen suuremmin sanaile, mutta kai te kuitenkin olette yhtämieltä että Eduardo kuitenkin sukelsi, hidastushan sen kertoo ja siinä mielessä bannit on täysin ansaitut?

    Se että näyttääkö Edu Kettunen nyt että hän pysyy myös pystössä on tietenkin toinen asia ja niinku jotkut sanoo ”ylemmissä käsissä”.

    ”Good luck, Jim”

  2. ensinnäkin kun on joku taklannu jalan poikki niin minäkin hyppäisin vaikka vetikin kädet pois ei siinä vauhissa ehi kattoo ottaako veskari kädet pois…ja toiseks ei niitä tarvii enää jälkikäteen rupee sumplimaan =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s