Eikö tämä h*lvetti riitä?

Haluatteko tietää mitä ruokaa tein eilen illalla vai palatteko halusta lukea mielipiteeni niistä kuudesta elokuvasta mitä olen käynyt katsomassa kuluneen reilun viikon aikana? Oikeasti tämä on niin kiduttavaa että blogipalvelinkin kaatui eilen ja muutama toimeton toimittaja keksi kirjoittaa artikkeleita David Beckhamin liittymisestä vahvuuteemme tammikuussa, oh yes.

Kun sitten ManCity vahvisti että Carlos Tevez joutuu jättämään lauantain kamppailun väliin ja että Kolo Toure on taivaansinisten uusi kapteeni tuntui että NewsNow kaatuu seuraavaksi, niin kiire jokaisella taholla oli aiheesta raportoida.

Mikäpä siinä, olkoon Tevez sivussa ja ehkäpä Robinhokin joskin me kyllä matkaamme takaisin Lontooseen kolmeen pisteen kera ihan sama Cityn paidassa pelaa tai ei pelaa. Toivottavasti Touren nimitys kapteeniksi antaa vielä lisää virtaa pojillemme vaikka kyllä muuan Togolainen takaa sen että virtaa ei takuulla meiltä tule puuttumaan, tw*t!

Fran Merida kertoi että hänellä oli tarjouksia siirtyä lainalle mutta nuori Espanjalainen päätti pysyä Grovella, taistella peliajasta, näyttää managerille mitä osaa ja uskoi että tämä on paras ratkaisu vaikka se tarkoittaisi pelaamista reserveissäkin. Itse asiassa Merida vakuutti ettei pelaaminen reserveissä ole lainkaan pahasta, päinvastoin, loistavaa asennetta.

Siitä muistui mieleen kun olin paikanpäällä Underhillillä parisen viikkoa takaperin seuraamassa reservijoukkueen ottelua ja kävin enemmän kuin mielenkiintoista keskustelua erään scoutin kanssa muuan Jack Wilshirestä. Kaveri oli täysin vakuuttunut että Wenger tietää mitä tekee ja tietää mikä on parasta Wilshiren kehitykselle.

Minä olin jopa kriittinen Jacky Boyn peliminuuteista eli riittääkö erittäin satunnaiset minuutit vaihdosta kentälle ykkösjoukkueessa, miksei pelata kuitenkin oikeita pelejä reserveissä? Yritin väittää kivenkovaa että Wilshire haluaisi pelata reserveissä jos ja kun minuutit ykkösjoukkueessa ovat enemmän kuin kiven alla. Minun on edelleen hankala ymmärtää miksei Jack pelaa reserveissä vaan istuu sen sijaan penkillä ja aivan kuin häntä ei kuitenkaan olisi aikomustakaan käyttää kuin korkeintaan kymmenen minuuttia siinä vaiheessa kun taululla on kolmen maalin johtolukemat.

Epäilemättä paikka avaukseenkin tulee LiigaCupissa mutta voiko se mitenkään olla riittävästi kun puhutaan 17 vuotiaasta huippulupauksesta jolle luulisi olevan parasta pelata vaikka sitten reserveissä. Tämä scoutti ei allekirjoittanut kritiikkiäni vaan uskoi kuten sanoin Arsenen tietävän mitä tekee ja tekevän oikein. Hän uskoi että säännöllinen harjoittelu ykkösjoukkueen kanssa on oikea tie ja pelaaminen reserveissä häiritsisi tätä.

Summa summarum, olimme eri mieltä ja oli uusi tuttavuus sitten scoutti tai ei, itse en ole täysin vakuuttunut Wilsheren peluutuksesta tai lähinnä peliminuuteista mitä lupaukselle tällä taktiikalla kertyy. En peräänkuuluta tässä Jackylle paikkaa avaukseen, siihen aika ei ole vielä kypsä mutta Emmanuel Eboue oikealla yksi kolmesta hyökkääjästä, miksei Jack?!

Muistan kuinka Wenger kuvasi Emirates Cupia erittäin tärkeäksi osaksi valmistautumista tähän kauteen ja kuinka paljon se näyttää suuntaa monilta osin. Vaikea keksiä mitä Wilshiren olisi pitänyt tehdä enemmän kyseisessä turnauksessa jotta Eboue ei olisi pelannut yhtenä kolmesta hyökkääjästä.

Hyvä on, haluan olla varma että Arsene tietää mitä tekee mutta olen oikeutettu sanotaan nyt sitten epäilemään josko valittu taktiikka jarruttaa Jackin kehitystä, vai jarruttaako? Tai edelleen oikeitettu ja mikä kaikkein olennaisinta, epäilemään josko Jack voisi olla joukkueelle ja meidän menestykselle parempi vaihtoehto kuin Eboue. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Joukkueen ja pelaajan etu?

Tänään sitten taas se ilta kun voimme vain toivoa että kaikki sujuu hyvin emmekä saa kuulla ikäviä uutisia loukkaantumisista. Fabregas lienee täysin pelikuntoinen koska pelasi jo viikonloppuna mutta Andrei Arshavin (update) on edelleen kysymysmerkki ja toivottavasti Hiddink ymmärtää olla ottamatta turhia riskejä jos ilmassa on pienintäkään epäilystä pelaajan terveydestä.

Mielenkiintoista myös nähdä mikä on Tomas Rosickyn tilanne. Pelaako hän tänään ja / vai onko hän mukana vahvuudessa Cityn vieraana. Ja mikä on Theo Walcottin selän kunto, onko hänkin mukana jo tulevana lauantaina ja vielä yksi, mitä kuuluu Samir Nasri, eli ei kuulu nimittäin mitään Ranskalaisen tilanteesta. Epäilemättä joudumme odottamaan perjantain lehdistötilaisuutta ennen kuin saamme vastauksia näihin kysymyksiin.

Ex-pelaajat ovat jälleen kertoneet omia näkemyksiään nykyArsenalista. Razor Parlour vaatii meiltä lisää kovuutta ja taktista kypsyyttä kun taas TA6 sanoo meidän olevan lähellä, hyvin lähellä muttei sittenkään ihan ’maalissa’, se olisi vaatinut sen topparin ja puolustavan keskikenttäpelaajan, kokemusta.

Nicky B52 on ollut otsikoissa halustaan pelata keskushyökkääjänä ja nyt epäilemättä kovapäinen Tanskalainen asettaa itselleen kovat tavoitteet mitä tulee tehoihin. Hyvä niin sillä juuri Juutin asenne on näytellyt suurta roolia siinä miksi tämä kuuluu allekirjoittaneen ehdottomiin suosikkipelaajiin.

Ei bloggaajalla ole mitään sitä vastaan että saatan kuulua vähemmistöön puhuttaessa suosikkipelaajista ja Nickystä, eikä minulla ole mitään sitä vastaan että kritiikki on paikallaan kun pinkit nappulakengät näyttävät olevan umpisolmussa. Mutta mikä tärkeintä, Nicklas tietää itsekin milloin homma on vaikeaa ja soimii siitä kovin sanoin itseään. Muistamme hyvin kun hän arvosteli itseään rajusti viime kaudella mutta päätti ettei voi olla muuta mahdollisuutta kuin tehdä vain töitä, töitä ja töitä.

Täytyy myöntää että olen kyllä itsekin ihmetellyt ja siitä kirjoittanutkin että miksi Nick pelaa kolmen hyökkääjän taktiikassa laidalla ja van Persie keskellä. Robin pelaa maajoukkueessakin ymmärtääkseni juuri samaisella taktiikalla kuin tämä meidän uusi ja ainakin toistaiseksi toiminut systeemi ja laidalla.

En voi sille mitään että on jokseenkin koomista.. no omituista että pitkä Tanskalainen on laidalla ja keskittää boxiin hakien Robinin päätä, noin kärjistäen. Ja jälleen täytyy todeta että mitä h*lvettiä minä voin tietää. Pakkohan Arsenen on ollut harjoituksissa kokeilla niinkin että Robin ja Nick ovat vaihtaneet paikkaa ja luottaa siihen ettei se olekaan toiminut vaikka kuinka järkevältä tuntuisikin. Ja toisaalta joku voi heittää tähän vastaväitteen että jos tätä olisi kokeiltu ja huonoksi havaittu, miksi Bendtner sitten mediassa niin kovasti puhuisi halustaan pelata keskellä? Niin, erm, niin..

Nyt jotain aivan muuta, ei jalkapalloa tänään, ei lainkaan. Itse asiassa niin ’ei lainkaan’ että kalneteriin on merkitty illaksi töihin liittyvä meno, joskin viihteellisessä merkityksessä eli en mene takuuseen huomisesta. Cheers Arsemates!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s