H*lvetin maaottelut taas kerran

Henten edustustehtävät vaativat hiukan enemmän aikaa, joten varabloggaaja vastaa tämän päivän blogista.

Maaottelut ovat tältä erää ohi ja nyt perinteisesti lasketaan uhrien määrää. Alustavat arvelut olivat aivan liian hyviä ollakseen totta, kun veikkailtiin ettei yhtään loukkaantumista olisi tullut. Tämän hetken tieto on kuitenkin yksi, mikä ei sinänsä ole mitenkään paljoa normaaliin 2-4 verrattuna.

Loukkaantunut pelaaja on kuitenkin Arshavin ja ennuste on vähintään kolme peliä. Eniten koko jutussa v*tuttaa se, että tämän pystyi näkemään jo maaottelutauon alkaessa. Loukkaantuneena maajoukkueen mukaan ja sitten vielä peluutetaan väkisin täydet 90 minuuttia.

Herätys FIFA ja UEFA ja joku tolkku tähän touhuun. Ai niin, mutta siellähän ollaan aivan liian kiireisiä antamaan rangaistuksia koko jalkapallohistorian ensimmäisestä filmaamisesta Eduardolle. Ja niin kauan kuin Blatter ja Platini johtavat kyseisiä järjestöjä niin aivan turha odottaa mitään järkeviä päätöksiä missään asiassa. Ei voi sanoa kuin, että onneksi nuo h*lvetin maaottelut ovat taas hetkeksi ohi.

Eilen UEFA oli varannut ajan Eduardon kuulemista varten Sveitsiin. Ihan hyvä muuten, mutta ilmeisesti kukaan kyseisessä järjestössä ei huomannut, että Eduardo pelasi Croatian väreissä Wembleylla. Tai ehkä koko jutun idea olikin ettei Arsenal ja Eduardo voi mitenkään puolustautua, koska millään järkiperusteilla UEFA ei pysty pelikieltoa perustelemaan. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Joka tapauksessa huomenna oikea jalkapallo palaa taas meidän kaikkien iloksi. Vastassa on Manchesterin öljypohatat ja heidän riveissä mitä todennäköisimmin Kolo ja Ade. Toivottavasti kumpikaan ei pelaa unelmaottelua ja Aden maaliputki saisi todellakin mennä poikki.

Jostain muistelen lukeneeni, että ainakin Tevez olisi loukkaantunut ja mahdollisesti myös Robinho saattaisi joutua jättämään pelin väliin. Ei haittaisi, mutta silti paljon tärkeämpää olisi kuulla ettei kukaan muu meidän leirissä ole loukkaantunut maaotteluissa. Tähän varmaan saadaan varmistus vielä tämän päivän kuluessa.

Theo on palaamassa joukkueen harjoituksiin, mutta huominen tulee liian äkkiä. Mahdollisesti kuitenkin mukana jo keskiviikkona Mestareiden liigassa.

Loukkaantumislista on oman tietämykseni mukaan seuraava. Fabianski, Djourou (koko kausi), Nasri, Arshavin, Vela ja Walcott ainakin vielä hetken aikaa. Edelleen liikaa loukkaantumisia, vaikka tilanne ei pahin mahdollinen olekaan. No ehkä tuo olisi kannattanut jättää sanomatta, sillä eiköhän tässä vielä esim. Fabregas ehditä todeta loukkaantuneeksi.

Ei tämän enempää tämän päivän osalta ja huomenna sekä oikea jalkapallo että Hente tekevät paluun. Hyvät viikonloput kaikille.

0 thoughts on “H*lvetin maaottelut taas kerran

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s