Väkisin neg vai realismia?

Oh my God!

So case closed.. brothers? Tässähän tulee ihan Kain ja Abel mieleen kun ’veljet’ ja ’Jumalat’ käyvät sotaan. Arsene tekee ja sanoo voitavansa jotta pelaajat keskittyisivät olennaiseen ja niin pitääkin, totta h*lvetissä pitää. Nähtäväksi jää kuinka kauan media jaksaa pitää aihetta tapetilla mutta niin kauan kuin näin tapahtuu, niin kauan siitä kärsimme ja niin kauan se häiritsee pelaajieme keskittymistä.

Eiliseen päivitykseen ennätin lukea kapteenin ja Veli Ebouen ajatukset mutta lopulta Veli Song otti pisteet. En tiedä voinko käyttää sanamuotoa splendidly said mutta tilanne on todella tulehtunut, jopa tulehtuneempi kuin osasin kuvitella.

SE puhuu puhumistaan Jumalasta, kuinka SE on jalkapalloilija Jumalan armosta ja kuinka vain Jumala ohjaa SEN tekemisiä. Minä sanon että SILLÄ on mennyt pahasti puurot ja vellit sekaisin, SEHÄN kuvittelee olevansa Jumala itse. Hmm, Seth, kaaoksen ja vihamielisyyden jumala. Hän murhasi veljensä Osiriksen, mutta Horus karkoitti hänet erämaahan, jolloin hänestä tuli myös sodan, aavikoiden ja myrskyjen jumala.

V*ttu mikä pelle! Itse en ole mikään uskova mutta kunnioitan jokaisen valintaa, paitsi SEN, SE pilkkaa omaa uskoaan ja Jumalaansa puheillaan. Tai siis pilkkaisi jos uskoisi mitä sanoo, SE todella kuvittelee olevansa muiden yläpuolella, itsekäs ja itserakas tekopyhä roska.

En h*lvetti jaksa kiusata itseäni (ja teitä) aiheella. On varmasti jossain määrin yksilöllistä miten kukin meidän pelaaja asiaan suhtautuu. Niitä jotka puhuvat ’veljestä’, joskin ’murhaajaveljestä ja niitä joita se ei niin raskaasti henkilökohtaisesti koske, koska vihasivat SITÄ jo aiemmin. Kaiketi voimme vain toivoa että tämä lopulta yhdistää meitä ja kaiken tämän jälkeen olemme entistäkin enemmän yhtä, joukkue jossa ei ole Jumalia.

Kiinnitin huomiota tuossa Arsenen lausunnossa että vaikka manageri on kuinka diplomaattinen tahansa, tämä on myös hänelle henkilökohtainen asia ja kiusallinen sellainen. So Arsene, what about IT? Well, it p*sses me off big time. I think IT’s just a huge c*nt, lanky tw*t THAT should go and drob ITself down from the cliff. Näin luen rivien välistä mutta hieman hienovaraisemmin Arsene asian ilmaisi.

Tiedämme kuinka äärimmäinen luonne meidän managerilla on.. erm, en keksi mitään hienoa sanaa kuvaamaan mitä ajan takaa mutta hän halusi, todella halusi onnistua SEN suhteen mutta joutui taipumaan. Vaikkei syytä olisikaan, voin kuvitella että Wenger kokee epäonnistuneen ja Arsene vihaa epäonnistumista, itsepäisesti, haha! Se syö miestä.

V*ttu, rasittava aihe, case closed.. Palataan asiaan huhtikuussa, joskin epäilen että SE sanoo vielä jotain sellaista että siihen on pakko puuttua.

***

Oli selvää että lehdistötilaisuus meni tavallaan ohi kun puhe oli mistä oli. Se vähä muu mitä oli, se meni jotenkin ohi korvien. Ei minua oikeastaan nyt kiinnosta oltiinko lähellä hankkia Marouane Chamakh kesällä, nyt mennään näillä. Ehkä siinä oli mielenkiintoista se että Arsene on todella kiinnostunut kaverista ja kenties vihjailut asian ’päivittämisestä’ tammikuussa oli vain vihjaus ja viesti Juventuksen suuntaan joka on viime päivinä yhdistetty vahvasti Marokkolaiseen, don’t come knockin’! Yhtä kaikki, nyt keskitytään siihen mitä on.

Kirjoitin, tai siteerasin eilen mielenkiintoista näkemystä ’moraalisesta voittamisesta’. Pohdiskelin eilen päivän mittaan aihetta ja mitä enemmän sitä pohdein, sitä osuvammalta ajatukselta Norman Hubbardin näkemys kuulosti. Ja kuinkas ollakaan mitä Arsene sanoi eilen lehdistötilaisuudessa kysyttäessä kahdesta Manchesterin tappiosta.

”I believe there was enough substance in both games to strengthen our resolve and for us to come out even stronger. We have a good opportunity to strengthen our belief with what we have shown.”

Olen pahoillani Arsene mutta onko tullut aika että olemme uskoneet, ja vain uskoneet ja toivoneet näin liian pitkään. Voisiko olla mahdollista kokeilla jotain muuta kuin uskoa ja toivoa? Kyllä, tottakai me osoitimme henkistä vahvuutta keskiviikkona eikä siinä mitään, loistavaa että noustiin voittoon.

Mutta se oli edelleen Standard Liege, minä olisin halunnut nähdä tätä henkistä vahvuutta Manchesterin otteluissa, olisin halunnut nähdä sitä viime kaudella Mestareiden liigan välierissä tai Englannin Cupin välierässä. Takuulla meidän pelaajien henkinen kypsyys kehittyy koko ajan mutta kuinka kauan siihen menee että se alkaa tuottaa hedelmää ja satoa pokaaleiden muodossa?

On myös hyvä muistaa että pelkällä tahdonvoimalla niitä pokaaleita ei lopulta voiteta, siihen tarvitaan myös taitoa. Jos tämä joukkue on nyt kasvanut ja vahvistunut neljä kautta ilman palkintoa, henkinen kantti on kasvanut kaikkien niiden vastoinkäymisten myötä mitä matkan varrella on koettu.. Voisiko olla että henkisellä ja tahtopuolella olemme jo saavuttaneet maksimitason, neljässä vuodessa sitä on ainakin opeteltu paljon. Voisiko mitenkään olla mahdollista että pelaajien taso kokonaisuudessaan ei vain yksinkertaisesti riitä?

Apua! Nyt jo manageri pyytää apua. Ymmärrän loistavasti että me kannattajat laskemme pisteitä, vertailemme historiaa tai mitä v*ttu ikinä mutta että Arsene viittaa kintaalla tämänkään vertaa muiden tekemisiin.. En voi välttyä ajatukselta että taas kerran kausi on enemmän muiden kuin meidän käsissä.. ja se on väärin. Omituinen ulostulo Arsenelta, omituinen.

*SLÄP*

Pahoittelut, syytän SITÄ. Allekirjoittaneen tarkoitus tai ajatus ei ollut lainkaan olla tänään negatiivinen mutta kun aloittaa aiheella millä aloitin, se oli kaiketi väistämätöntä, paha karma valtasi mielen (ja kehon, aah, olutta).

So welcome Mr. Martinez & Wigan.. and of course Mr. Bramble! En osaa kertoa tämän kauden Wiganista mitään. Kuten sanoin, joukkue haki avauskierroksella pisteet Villa Parkilta ja on kaatanut West Haminkin liigassa mutta vastapainona mm kotitappio Wolvesille, tappio Evertonille ja nöyryytys ManUn käsittelyssä.

Wigan lienee hieman on/off -joukkue ja toivottavasti tänään on se off-asento. Ja vaikkei olisi, meidän tulee hoitaa iltapäivä kotiin ja toivottavasti teemme sen tyylillä jotta saamme kaiken mitä nyt kolmen kuluneen viikon aikana on tapahtunut pois mielestä, jospa Fabregas’n kasvoillekin saataisiin hymy. Ei tehdä iltapäivästä vaikeaa, kiitos!

H*lvetti, jopa Alan Hansen uskoo meihin! Mikä nyt ei poista sitä tosiasiaa että Alan Hansen on…

Koska tuomarit, heidän tekemiset tai tekemättä jättämiset ovat olleet enemmän kuin tarpeeksi tapetilla meidän kohdalla toistaiseksi, kerrottakoon että iltapäivän ottelun tuomitsee kaveri nimeltä Mike Jones, who?

Kyllä, piti oikein googlettaa mistä herrasta on kyse ja selvisi että hän tuomitsee nyt toista kautta Valioliigassa mutta meidän liigapeleissä häntä ei ole aiemmin nähty. Mr. Jones oli tosin tuomarina kuluvan vuoden tammikuussa Grovella kun pelasimme Englannin Cupin ottelun Plymouthia vastaan, muistikuvia, minulla ei.

Nyt saa luvan riittää, bloggaaja tarvitsee viikonloppua.. Cheers Arsemates!

COME ON YOU REEEEEEEEEEEDS!!!

0 thoughts on “Väkisin neg vai realismia?

 1. Tänään siis wigan saapuu Grovelle ja kaikki muu kuin kolme pistettä olisi pettymys.
  Hyvä lähtökohta olisi jos oma pää pysyisi pitkästä aikaa puhtaana, toivottavasti puolustus avittaa nuorta maalivahtia ja välttää erikoistilanteita omaan päähän.
  Viime peleissähän on kuten todettua vastustaja tehnyt murhaavalla prosentilla osumia.
  Tänään odotan huomattavaa tasonnostoa moneltakin pelaajalta . ”Suojatyöpaikka”-kaksikolle ei tekisi pahaa istua välillä penkillä. Gibbsille voisi myös antaa mahdollisuuden Clichyn paikalla.
  Toivottavasti Wilshere päästetään edes vaihdosta sisään.

  Hämmästyttää ja kummastuttaa nämä loukkaantuneiden pelaajien paluiden viivästymiset mm. Theon kohdalla.

  AW tosiaan kertoili pressissä että miten lähellä oli hankkia Chamakhin kesällä ja harkitsee hankkimista uudestaan tammikuussa. Mutta harkitsee moni muukin seura pelaajan hyvien otteiden seurauksena ja Arsuhan tunnetusti pärjää hyvin näissä tarjouskilpailuissa…. : (

 2. Olipahan aika pässinlihaa, paremmalla viimeistelyllä numerot olisivat olleet paljon suuremmat.
  Verminator on kyllä huikea jätkä, Robin taas ei saanu tänään sisään mistään.
  Huolestuttavaa oli Fabregasin kehon kieli joka kertoi loukkaantumisesta , toivottavasti vamma ei uusiutunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s