Kliimaksi.. vai antikliimaksi? Taas

Bloggaajan kooma on edennyt G-pisteeseen jos (ette voi muuta) sallitte valitun sanamuodon. Tämä (taas) pisin koskaan typerä tauko alkaa olla kliimaksissa ja pelkään heräänkö perjantaillekaan tästä kaamoksesta. Yritän parhaani mukaan lohduttautua sillä että tiedän etten ole yksin ongelman kanssa mutta verrattuna teihin, voitte olla vain lukematta ja/tai kommentoimatta kun taas itse koen olevani pakotettu jauhamaan p*skaa, äärimmäisen kiusallista.

Muistatteko kenties kouluajoilta kun piti mennä luokan eteen pitämään jotain esitelmää tai miksei työelämässä pitämään jotain puhetta ja yhtäkkiä iskee täydellinen takalukko eikä tiedä mitä sanoa ja jos saa, ääni niin h*lvetisti väristen että tekisi mieli kadota maan alle. Hmm, huono vertaus sikäli ettei allekirjoittanutta varsinaisesti hävetä jauhaa p*skaa mutta parempaa en äkkiseltään keksinyt.

Hohhoijaa!

Ei tule heti mieleen milloin olisin ollut niin onnellinen kun töissä aikataulu ja ruuhka lähes kirjaimellisesti räjähti käsiin ja kaikki muu, kuten typerät maaottelut unohtuivat totaalisesti, ehkä sittenkin selviän viikonloppuun joskin takuulla väsyneenä ja ikävää on sekin että ruuhka ei hellitä senkään jälkeen kun oikeat pelit palaavat eetteriin. Huomaan että alan kehittyä p*skanjauhamisessa, toivottavasti tekin panitte asian merkille, jo kolmen kappaleen verran ei mitään, olen ylpeä.

Arsenal.. Ööö.. [nipistän itseäni.. aih!]

Patrick Vieira snubs Us, damn you Paddy. Moni, kaiketi valtaosa kannattajista sanoo että koko ajatus oli alunperinkin täysin mahdoton mutta minä uskallan tunnustaa olleeni eri mieltä, pidin päinvastoin ajatusta hyvinkin mahdollisena ja toivottavana. OIen kertonut miksi eli turha toistaa perusteluita, sääli.. Siis ei se etten toista perusteluita vaan se että Paddy päätti taistella paikasta MM-kisoihin (sikäli kuin Ranska kisoihin etenee) Italiassa.

Olisiko lopulta niin että pitkään asiaa harkittuaan hän tuli siihen tulokseen että Interissä mahdollisuudet peliaikaan ovat paremmat kuin Grovella. Herrat voivat sanoa mitä haluavat mutta olen täysin varma että Patrick ja Arsene ovat keskustelleet vaihtoehdosta ex-kapteenin paluusta kotiin. Sitä en väitä että Wenger olisi välttämättä houkutellut tai tarjonnut mahdollisuutta mutta yhtä kaikki, keskusteluyhteys on ollut, näin uskon sikäli kuin sillä on pienintäkään merkitystä mitä minä uskon.

Koin myös deja-vu’n eiliseen blogiin ja dementiaan viitaten ja ehdin jo huolestua kun luin virallisilla sivuilla julkaistuja Fabregas’n ajatuksia Tomas Rosickysta. Olin nimittäin täysin varma että olin kuullut saman jo aiemmin, voiko se olla mahdollista, olenko oikeasti dementoitumassa vai onko minulle kehittynyt kenties jotain ennustajan tai näkijän lahjoja, magiaa?

Hyvä että huolestuneena päätin lukea artikkelin toiseen kertaan ja siellähän se jutussa sanotaan, näin siis Cesc kuun alussa Niken muotinäytöksessä, erm, uusien nappulakenkien julkaisubileissä. Huh!

Mutta tärkeää asiaahan kapteeni puhuu kuten aina ja tämä on varmasti se mihin myös manageri pyrkii ja on aina pyrkinyt, meillä on joukkue joka tulee toimeen niin kentällä kuin sen ulkopuolella, siksi tottakai A*ebayor mutta myös Toure sai/joutui lähteä. Haha, laitamme tänään yhdessä pientä iltapalaa, tervetuloa kaikille joukkuekavereille, yours (with love?): A*ebayor & Bellamy.

Piip, piip.. ’Sorry mates, tänään ei, eh, ehdi, joku toinen kerta, ehkä’.

Vuosien varrella meidän joukkuehenkeä on suorastaan ylistetty, jopa siinä määrin että välillä tuntuu että sitä on liioiteltukin. Pelkällä pyhällä hengellä pokaaleita tuskin koskaan tullaan voittamaan mutta kelpo työkalu se on ja uskon että olemme esimerkillisen hyviä sitä apua hyödyntämään ja Arsene on valmis tekemään uhrauksia sen eteen.

Muistatteko kun aikanaan käytiin keskustelua siitä oliko Thierry Henry jossain määrin jopa painolasti, ei varmasti persoonana mutta puhuttiin kuinka hänen pelkkä oleminen kentällä nousi niin isoon rooliin ettei se välttämättä palvellut muun joukkueen hitsautumista yhdessä tekemiseen. Itse en uskalla tätä allekirjoittaa mutta kuka tietää, joka tapauksessa tällaistakin keskustelua käytiin, Arsene knows?

Entä Emmanuel Eboue? Olemme saaneet toistuvasti kuulla kuinka Eboue on todella pidetty pelaaja kolleegoiden keskuudessa ja pelaaja joka osaa pitää tunnelmaa harjoituksissa, pukukopissa jne. Kannattajien keskuudessa Norsunluurannikon mies ei koskaan ole ollut kovin pidetty saati jalustalla ja lopulta kaikki kulminoitui viime kaudella surullisella tavalla.

Tämän jälkeen olemme saaneet lukea useampia spekulaatioita Ebouen siirrosta mm Fiorentinaan tai Atletico Madridiin, onpa puhuttu lähes 10 miljoonan punnan siirtokorvauksesta. Mutta mitä vielä, Eboue on ja pysyy vaikkei useimmat ole vieläkään vakuuttuneita pelaajan tasosta ja myönnän että itsekin olisin valmis tekemään kaupat sopivaan hintaan.

Ja varmasti oleellisin pointti Ebouen kohdalla.. Vaikka se on käytännössä täysin mahdotonta niin koettakaapa laittaa itsenne pelaajan housuihin ja viime kauden kokemukseen, väitän että aika moni olisi tuolloin päättänyt että tämä on loppu nyt ja kiikuttanut siirtoanomuksen managerin pöydälle. Ei Eboue ja miksei? Niin, koska jälkeenpäin Mr. Eboue kertoi kuinka koko joukkue seisoi hänen takana ja tukena ja auttoi eteenpäin, eteenpäin niin hämmästyttävän nopeasti että sitä on lähes mahdotonta edes uskoa.. ellei meillä olisi todella niin hyvä henki porukassa kuin sitä on kehuttu.. ja ylistetty.

Palaan vielä artikkeliin, Cescin kommentteihin. On todella helppo ymmärtää että Rosickyn paluu on oikeasti enemmän kuin mieluinen asia kapteenille, pelaaja jonka kanssa pelaamisesta Fabregas nauttii. Ja miksi, siksi että Rosicky on kokenut pelaaja ja edustaa sitä pelaajatyyppiä mitä me tarvitsemme, mitä myös Cesc tarvitsee ja kaipaa. Jos ja kun tulee vaikeampia hetkiä, silloin kokemus astuu kuvaan mukaan monella tapaa. Jos kapteenilla itsellä on kysyttävää tai hän kaipaa neuvoa, apua tms, ei hän sitä Denilsonilta tai Diabylta saa, Rosicky edustaa tätä ’oraakkelia’.

Arsene aloitti jo valmistautumisen lauantain Birmingham otteluun kertomalla median välityksellä maajoukkuekomennuksella oleville pojille että kaiken a ja o on lopulta hyvin sujuneet pelit seurajoukkueessa, loistavaa le Boss, juurikin näin. Ei mitään hajua kuinka monta Birminghamin pelaajaa on komennuksella mutta täysin selvä että heillä valmistautuminen lauantaihin on täysin toiselta planeetalta ja fokuksen pitää olla täydet sata ettei eksytä haavemaailmaan, yksikin lipsahdus voi osoittautua lopulta kohtalokkaaksi.

Tällä kertaa en puutu siirtospekulaatioihin, ei, Bacary Sagna ei ole myytävänä, haha! En tietenkään voi tuomita teitä jotka haluatte katsoa jalkapalloa vaikkei sitten oikeaa jalkapalloa eli klo19 tottakai Saksa – Suomi ja myöhemmin klo22 Urheilukanavalla Englanti vastaan syvästi katuva Alex Hleb mutta varoitan, voitte nähdä vilauksen John Terrystä, Ashley Colesta, Wayne Rooneysta, Frank Lampardista.. kiitos ei. Jos johonkin hairahdun, sen täytyy olla Liechtenstein – Wales ja Aaron Ramsey. Äh, en hairahdu, menen elokuviin.

Samir Nasri!

Olen jälleen kerran täydellisen mykistynyt kuinka isoa taakkaa, tai tankkia perässäni kiskon näinä Beelzebubin luomina taukoina ottelukalenterissa. Ette ymmärtäneet, ette tietenkään.. Tankki jota tarkoitan ja jonka täytyy olla valtava on tietenkin täynnä ’lannoitetta’ jota kylvän kuten heti alussa totesin. Pakko ajaa varikolle ja säästää rippeet vielä huomiselle, ’hajut’ kuten sanotaan, erm? Ai nyt menee lopullisesti yli hilseen, niin menee.

0 thoughts on “Kliimaksi.. vai antikliimaksi? Taas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s