Database error

[Morning update! Eli kaikesta huolimatta h*lvetin hyvää huomenta ja allekirjoittaneella tuli takapuolen alla, tässä eilisen ajatukset. Toivottavasti kovin monen aamukahvi ei mennyt väärään kurkkuun.]

Sikäli kuin saan tämän julkaistua, olen äärimmäisen pahoillani, kiusaantunut ja rehellisesti sanoen p*ssed off. Moni teistä varmasti huomasikin että blogipalvelu oli eilen tyystin nurin ja on itse asiassa ollut jo useamman tunnin tätä kirjoittaessa.

Koska allekirjoittaneella ei ole mitään tietoa katkon pituudesta, en yksinkertaisesti koe aiheelliseksi alkaa kirjoittaa normaalia päivitystä, kuka tietää se menisi täysin hukkaan? Olen antanut palautetta palveluntarjoajalle ja syy on milloin raudassa, milloin palveluun suunnitellussa päivityksessä.

En haluaisi kuulostaa liian kriittiseltä koska koen palvelun toimivan yleisesti ottaen erinomaisesti ja ylläpitäjä on aina valmis vastaamaan kysymyksiin liittyen sivustoon oli aihe sitten mikä tahansa. Sitä on pakko kuitenkin kritisoida ettei katkoksista saa mitään infoa, ei sähköpostiin, eikä koko blogipalvelun etusivu ole toiminnassa jossa ongelmasta tiedotettaisiin.

Turhauttavaa mutta minä joudun nostamaan kädet ylös. Olen tainnut kertoa jo monessa yhteydessä etten ole lainkaan mikään tietotekniikan ihmelapsi ja vaikka olen harkinnut palveluntarjoajan vaihtoa, kynnys on sittenkin liian korkea, ainakin toistaiseksi harkita tosissaan sellaiseen prosessiin ryhtymistä.

Kiitos kaikille lukijoilleni joilta sain palautetta sivuston kaatumisesta sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Yritän kuitenkin jotain koska vaihtoehto olisi Fulhamin ja Hull Cityn kohtaaminen ja sohvalla pallien raapiminen ja tiedän ettei teitä kiinnosta takuulla kuulla pallieni raapimisesta yhtään enempää.

Eilinen blogi osui itse asiassa naulan kantaan, valitettavasti. Pelkoni on otteluruuhka ja materiaalin leveys ja tuoreimmat uutiset ovat kaikkea muuta kuin hyviä. Kaikki tiedätte takuulla Walcottin diagnoosin tuloksen, julkisuuteen kerrotun arvion perusteella uskalla epäillä jopa kuutta viikkoa sivussa. Bendtnerillä oikuttelee nivunen ja tiedämme mitä se tarkoittaa, kolme viikkoa? Lisätään vielä Tomas Rosicky ja kattaus on murheellinen.

Todellinen ongelma voi syntyä nyt otteluruuhkasta ja sen myötä ongelmien edelleen kertautumisesta. Tällä tarkoitan tietenkin sitä että väistämättä joudumme kuormittamaan vielä terveiden kirjoissa olevia pelaajia ja se voi kostautua ja kierre on valmis. Siinä missä joku kuntoutuu, toinen loukkaantuu jne ja vaikka paikat näennäisesti pysyisivätkin ehjänä, liian kova tahti näkyy varmasti terävyydessä ja sitä kautta tuloksissa.

Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, Samir Nasri esiintyy tänään ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen tositoimissa reservijoukkueessa ja se on sentään valonpilkahdus tässä syksyn pimeydessä.

Hyvästä vireestä huolimatta van Persie on jossain vaiheessa huilin tarpeessa, niin ovat myös Fabregas, Arshavin, Song, Diaby, Gallas, Vermaelen.. ja kysymys kuuluu mistä tingitään. Olen vakuuttunut että Arsene haluaa käytännössä varmistaa Mestareiden liigan jatkopaikan jo tänään, en usko että tänään tingitään ainakaan paljoa. Valioliigassa meillä on momentum ja iskun paikka, vaikea nähdä tingittävän paikallisottelussa Upton Parkilla, kysymys kuuluu onko siinä vaiheessa jo liian myöhäistä.

LiigaCupin ottelu Liverpoolia vastaan mentäneen täysin reserveillä. Nyt on mielestäni perusteltua kysyä miksei Wilshire tai Ramsey ole saaneet enemmän peliminuutteja jotta olisivat valmiimpia vastaamaan haasteeseen? Kuka tietää ehkä he ovatkin mutta jos alla olisi enemmän minuutteja, olisi paljon helpompi ajatella toisen heistä ottavan roolia jo Upton Parkilla, tai tänään illalla. Jos he joutuvat kentälle ikäänkuin pakon sanelemana en voi välttyä ajatukselta että se näkyy jossain määrin turhina suorituspaineina.

Olemme seitsemän ottelun voittoputkessa, maaleja syntyy liukuhihnalta laajalla rintamalla ja usko omaan tekemiseen vahvistuu peli peliltä, voitto voitolta. Olisin todella sääli jos kaikki se hyvä fiilis niin joukkueen kuin kannattajien keskuudessa nyt kaatuisi loukkaantumisten myötä. Sitä kukaan ei halua, ei toivo, eikä siihen tietenkään usko mutta on puhdasta realismia ajatella ettei liian monen pelaajan loukkaantuminen tai avainpelaajien liian kova rasittaminen vaatisi veroa. H*lvetin ristiriitainen olo.

AZ Alkmaar, tunnustan jälleen tietämättömyyteni illan vastustajasta, erm, Ronald Koeman ja Niklas Moisander. Kotimaansa sarjassa AZ kärsi lauantaina 3-2 vierastappion sarjakärki Twentelle ja pitää liigassa sijaa 6. Näistä kahdesta maalista huolimatta joukkue on tehnyt vain neljä osumaa viimeisissä kuudessa ottelussaan kaikki kilpailut mukaanlukien joten tahti on jokseenkin toinen kuin meillä, siitäki huolimatta että sanovat olevansa Hollannin liigan Gunners, haha!

Paljon kuvittelen tietäväni mutta sitä en muistanut alkuunkaan että AZ:n varsin nuori, vuonna 2006 käyttöön otettu DSB Stadium on meille entuudestaan tuttu paikka. Stadionin avausottelu oli nimittäin yllätys yllätys AZ – Arsenal, tuloksena meidän 3-0 voitto. Se montako meidän nykyistä pelaajaa tuolloin pelasi, älkää kysykö, Gilberto Silva teki stadionin historian ensimmäisen maalin.

Mitä sitten tulee illan kokoonpanoon niin jos joskus niin tällä kertaa en edes kolmensadan kertoimella lähde arvuuttelemaan. Jos jo maalivahtia pitää arpoa suhteella 50/50, mahdollisuudet jättipottiin ovat olemattomat, tuskin tietää edes manageri itsekään. Kiinnittikö kukaan muuten huomiota siihen että vaikka sävy oli muuten positiivinen, seuran virallisilla sivuilla käytettiin Mannonen virheestä Birminghamia vastaan termiä ’spilt’ ja kovin harvoin manageri sanoo suoraan näinkin painokkaasti:

”In the Premier League you are always challenged and he should have certainly fisted the ball out.”

Arsene on ilman muuta oikeassa että nuori Vito näytti pelimiehen elkeitä siinä ettei häkeltynyt virheestään vaan kuka tietää pelasti meille lopulta täydet pisteet. Yhtä kaikki, maalivahtitilanne on mielenkiintoinen joskaan ei missään tapauksessa optimaalinen, päinvastoin. Tällä tasolla joukkueella kyllä pitää olla selkeä ykkösmaalivahti ellei rosterissa ole Buffon ja Casillas.

Mediassa riitti eilen juttua Arsenen L’Equipella antamasta haastattelusta. Tässä laajin kokonaisuus yhdessä artikkelissa mitä siitä löysin ja helppo sanoa että ei mitään uutta. Ehkä tässä korostuu se tosiasia että managerimme on niin tosissaan projektinsa suhteen kuin kukaan on koskaan ollut tosissaan minkään projketin suhteen. Ajatukset ovat kovin itsekeskeisiä tai ainakin kuulostavat siltä, joku voisi sanoa että Arsene kuulostaa jopa itsekkäältä.

”I told the shareholders we have to trust this team. Everything is based on my own conviction. If in two years I don’t have any success, it will be my fault. It is a bet I made.”

En enää puutu näihin aikamääreisiin mitkä olemme kuulleet jo aiemmin, tuomitkaa toukokuussa tai tuomitkaa vuoden, kahden, kolmen kuluttua. Tunnustan että Arsenen ajatukset ovat ristiriitaisia ja herättävät mielipiteitä puolesta ja vastaan. Olen sanonut tämän jo kovin usein mutta vielä kerran. En kyseenalaista Wengerin paikkaa, en takuulla kyseenalaista hänen intohimoaan mutta kyseenalaistan edelleen hänen jääräpäisyyden ja uskon että jos hän olisi antanut aavistuksen periksi jo aiemmin, olisimme juhlineet jotain pokaalia kuluneiden neljän kuivan kauden aikana.

Uskon että dynastioiden aika on ohi Valioliigassa, enkä edes vaadi että Arsenen projektin täytyy tarkoittaa neljän kuivan kauden jälkeen neljää mestaruutta peräjälkeen, se nyt on kuten kaikki ymmärtävät kohtuutonta ja väitän mahdotonta. Siitä pidän kuitenkin kiinni kynsin hampain ettei tämä pitkään rakennettu projekti saa tarkoittaa sitä että KUN voitamme liigamestaruuden, se on projektin maali. En takuulla hyväksyisi visiota missä tämä joukkue voittaa mestaruuden, kaikki kiittävät manageria ja jättävät hyvästit meille ja suuntaavat kohti uusia haasteita, uusia projekteja.

Ymmärrätte mitä ajan takaa. Tämä projekti ei saa kaatua (hajota) siihen että vaikka sitten Arsene lopettaisi mestaruuteen. Wenger puhuu 13 vuoden tinkimättömästä työstä ja puhuu samalla siitä kuinka kaikki on rakennettu myös tulevia 13+ vuotta varten. Ymmärrän että kruunun jalokivi Cesc lähtee jossain vaiheessa mutta se ei voi tarkoittaa että lähtö odottaa vain mestaruutta. Minä vaadin että Cesc tulee olemaan todellinen legenda ja pelaa meillä vielä monta vuotta, monta menestyksen vuotta. Ymmärsin heti edellisen kirjoitettua että ilmaisin asian kömpelösti mutta yskikää sille.

Tässä vielä Arsnen ajatuksia tulevaisuudesta, rahan vallasta ja mahdollisesta ’rikkaiden poikien’ leikkikentästä. Kaikki tämäkin jo aimemmin kuultua. Taloudesta sen verran että puhutaan mitä vain meidän rahankäytöstä, olen jälleen ylpeämpi tavastamme toimia. Rafa Benitez totesi eilen että on syytä muistaa kuinka Poolilla ei ole sellaisia rahoja kuin ManUlla, Cityllä, Chelskillä ja MEILLÄ! Taitaa olla tukalat oltavat Rafalla ja laineet alkavat lyödä yli. Aquilani £20m, Glen f*ckin’ Johnson £17m noin pari mainitakseni, olisiko syytä katsoa peiliin?

H*lvetin h*lvetti, olisi aika päivittää mutta sivut ovat edelleen nurin. Voitte vain kuvitella mikä fiilis jos aika vaiva meni hukkaan.. P*rkele! Ja haha! Tähän sopii kuin nyrkki silmään seuraava. Olen kaiketi jäävi arvostelemaan bloggaajan statuksella kolleegaa mutta väistän jääviyden kun puhutaan Birminghamista, oletteko koskaan lukeneet tällaista roskaa. Takaan että nauratte itsenne kipeäksi ja niin omituiselta kuin se kuulostaa, saatatte tuntea jopa myötähäpeää. Suomi -viittaus kruunasi meikäläisittäin kaiken. Miksei Arsene lähettänyt Taylorille parane pian -korttia!?!? F*ckin’ alltime LOL! Lukekaa myös kommentit ja nauttikaa, hilarious!

Oh and Sir Whiskeynose and ’unfair’ case, heh!

Jessus mitä kaikkea…

NOW COME ON ARSENAL!!!!

0 thoughts on “Database error

  1. Tämä kommentti on spot-on Birminghamin sivulle:

    tg says:
    October 19, 2009 at 5:26 pm
    I don’t know who Arsene thinks he is, but I’m damn sure he thinks your support is a pack of cunts.

    He’s right. Enjoy the Championship. Again.

  2. Vito jatkaa maalilla ja maalivahtien tilanne on melko mielenkiintoinen eikä todellakaan hyvällä tavalla. Kohta ei ole muuta mahdollisuutta kuin hankkia selvä ykkösmaalivahti tammikuussa jos Almunia ei edes saa enää uutta näytönpaikkaa. Muuten ei mitään kierrätystä ja Diaby sekä Eboue tietenkin avauksessa ennen Ramseyta, Wilsherea tai Velaa. Senderos ei edes kokoonpanossa eikä myöskään reserveissä, joten on hyvin helppo nähdä miehen Arsenal uran loppuvan heti tammikuussa siirtoikkunan auetessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s