Kerronko?

So yesterday there was bits pieces and I ended up with a quite lenghty post, today, well, there’s absof*ckinlutely nothing, zip! Haluatteko kuulla vitsin, kuulin sen eilen töissä tupakkatauolla? Ai ette, no voin vakuuttaa ettette menettäneet mitään.

Niin masentavaa että jopa radiosta ilmoille kajahtanut Axl Rosen falsetti November Rainin muodossa ’piristi’ ja hei, se kertoo paljon se. Axl tiesi nimittäin kertoa ettei edes marraskuun kylmä sade jatku loputtomiin, ehkei maaottelutaukokaan, valitettavasti se tulee aina uudestaan, aivan kuten tuo kappalekin radiosta, pfff.

Urheilukanavan markkinamiehille (ja naisille) vinkki. Kun aiemmin eilen huomasin teksti-tv:stä että illalla pelataan Englannin Cupin ottelu Rochdale – Luton innostuin silmin nähden, h*lvetti, loistavaa, siinä illan ’projekti’ masennusta helpottamaan, kaikki käy. Mitä vielä, lähetys Urheilu+ -kanavalla.

En varmasti ole ainoa maaottelutauon lamaannuttama jalkapallopersoona, joku jolle hädän hetkellä kelpaa mikä vain, itse asiassa innostuin oikeasti kamppailusta. Montako maksavaa asiakasta Urheilu+ -kanavalla mahtaa olla? Näkyykö kyseinen kanava jonkin kanavapaketin kylkiäisenä, en tiedä, mutta moniko maksaa vain nähdäkseen Urheilu+ -kanavan?

Ja kun hetki olisi ollut mitä parhain markkinoida Urheilukanavaa kokonaisuudessaan maaottelutauon kustannuksella fudisnälkäisille fanaatikoille, ottelu lähetetään maksullisena samaan aikaan kun ilmaiskanava tarjoaa Greatest Classics nyrkkeilyä ja jotain v*tun Volvo Ocean Race purjehdusta.

Metsään meni jos kanavalla ajateltiin että tällä saamme runsaasti uusia tilaajia, ei minua niin paljon Rochdale – Luton kiinnosta ja jos joku sellainen tästä maasta löytyikin, niillä tuloilla tuskin katetaan edes selostajan palkkaa. Väitän että mainitun pelin näyttäminen kaikelle kansalle olisi johtanut parempaan lopputulokseen. Ai niin, ihminen kävi kuussa joskus 300 vuotta sitten mutta Urheilukanavalla ei löydy ratkaisua tarjota sivuillaan illan TV-ohjelmistoa! Linkki löytyy ja sekin johtaa johonkin Nelosen sillisalaattiin, harhaan, voi voi.

Voi voi siksi että mielestäni Urheilukanava tekee resursseillaan pyyteetöntä työtä urheilusta kiinnostuneiden palvelemiseksi mutta jos perusasiat tökkivät näin pahasti niin on helppo ennustaa vaikeuksia. Lopulta perusasioden tekeminen huolimattomasti johtaa siihen että ’asiakas’ menettää kiinnostuksen koko kanavaa kohtaan ja olemassaolo unohtuu, huomaan että itselleni on käynyt juuri näin. Vahingossa sentään huomasin että ilmaiskanava näyttää lauantaina Englannin ja Portugalin U21 -ottelun missä kaiketi mukana Kieran Gibbs. Vietänkö silti lauantain iltapäivää tätä katsoen, tuskin.

Arsenal.comille täytyy antaa hieman kiitosta joskin parantamisen varaa on yllin kyllin mutta suunta oikea. Oliko edellisen vai sitä edellisen maaottelutauon aikana kun toivoin että seuran sivuilla julkaistaisiin artikkeleita heistä jotka eivät pakanneet laukkuja ja suunnanneet maailmalle pelaamaan typeriä puulaakipelejä. Jotain sinne päin, toissapäivänä saimme lukea Henri Lansburyn kuulumisia ja eilen oli vuorossa Jack Wilshire.

Nice to hear something from you Jacky! Wilshire voi olla kohtelias nuori mies mutta sanokaa minun sanoneen hänen peliaika tällä kaudella ei varmasti tyydytä häntä ja puhun nyt peliajasta missä tahansa kisassa tai sarjassa. Minä väitän ettei Jack ole enää mikään untuvikko siinä määrin hän vain nauttii kun saa harjoitella ykkösjoukkueessa, hän haluaa pelata ja hän tietää kykynsä. H*lvetti, Jack olisi ansainnut vähintäänkin osan niistä minuuteista mitä Emmanuel Eboue on pelannut hyökkäyksen laidalla.

Tunnustan että pohdiskelin aavistuksen verran näitä typeriä puulaakipelejä, uhrasin siis aikaa maaotteluiden ajattelemiseen tai spekuloimiseen paremminkin tässä kohtaa. Pohdein nimittäin sitä että olisiko parempi meille jos koettaisiin yllätys ja Irlanti etenisi Ranskan kustannuksella Etelä-Afrikan MM-lopputurnaukseen? Allekirjoittaneen tuskin tarvitsee kertoa mielipidettä tähän, hehe.

Nyt ei kuitenkaan ole kyse bloggaajan näkemyksestä vaan pitää yrittää nähdä asia pelaajien perspektiivistä. Olisiko pettymys jäämisestä lopputurnauksen ulkopuolelle niin suuri että se vaikuttaisi negatiivisesti pelaajaan suorittamiseen seurajoukkueessa? Ehkei meillä tänä päivänä ole tosin Ranskan maajoukkueessa niin, korostan, niiiiin kantavia voimia laajuudessaan että kysymys on kovin vakava mentaalisesti jos ja kun ymmärrätte mitä tarkoitan. Miksei Arshavinin kohdalla voi jossain määrin spekuloida samalla asialla.

Miten vain, minä olen ehdottomasti sitä mieltä että mitä vähemmän meidän pelaajia nähdään Etelä-Afrikassa, sen parempi. MM-kisoissa on sitä paitsi lopulta aina vain yksi voittaja ja loput pettyvät enemmän tai vähemmän. Ehkä henkinen isku on kova juuri sillä hetkellä kun pelaaja ymmärtää ettei pelaa MM-kisoissa mutta jalkapalloilijan normaali kesäloma ja lepo tekevät hyvää ja kausi seurajoukkueessa on kuitenkin pelaajan leipätyö ja jos valmius siihen on paras mahdollinen, uskon että sitä kautta lopputuloskin on paras mahdollinen. Eduardokin oli pettynyt mutta nyt on helppo keskittyä olennaiseen.

Kunhan pohdiskelin.. vaikka masentaakin. Ai niin, jos Ranska jäisi kisojen ulkopuolelle, lupaan.. Eikä tarvitse edes luvata, nauran takuulla ääneen vähintään viisi minuuttia Platinille ja Blatterille jotka hätäpäissään keksivät että ratkaisevien otteluiden joukkueet pitää ’sijoittaa’ millä taataan että kisoissa olisivat taas lopulta kaikki jotka sinne heidän mielestään kuuluvatkin, mikä taas tarkoittaa sitä että kaikki karsinnat ovat täysin turhia. Muistatte kenties oman ehdotukseni siitä miten nämä lopputurnaukset tulisi rakentaa, pidän ideaa edelleen loistavana.

Robin on turhan vaatimaton, minulle hän on ’tappaja’ kertaa yksitoista vaikka vertailukohteena olisi Drogba ja Torres yhteensä kertaa kolme. Itse asiassa juuri vaatimattomuus ja Hollantilaisen ajatukset maalien syöttämisestä tekevät hänestä suuren pelaajan, oh we love you Robin! Toivottavasti hän ottaa sopivasti löysin rantein nämä kaksi ystävyysottelua, lämmitellen oikeita pelejä odotellessa. Toivottavasti Hollannin valmennusjohto ymmärtää myös ettei palvele ketään peluuttaa van Persietä kahta täyttä ottelua.

And finally.. Xavi please, shut it or I’ll hire someone to r*pe you and your f*ckin’ DNA, seriously! Tai vielä parempi, toivottovasti tiemme kohtaavat Mestareiden liigassa ja me pääsemme r*iskaamaan sinut ja teidät miljoonien ja miljoonien ihmisten todistaessa sitä livenä. Ai niin, eihän B*rca taida selvitä lohkostaan jatkoon, haha! Joskin toivon että selviää ja meidät oikeasti arvotaan kohtaamaan toisemme, janoan kostoa.

Kerronko nyt sen vitsin mistä alussa mainitsin? En!

0 thoughts on “Kerronko?

  1. J. Rönkä oli ansiokkaasti listannut tuoreessa urheilulehdessä 10 valioliigan suurinta lupausta. Ykkösenä jack wilshire, kakkosena kieran gibbs ja vielä ysinä clint eastwood vai mikä se nyt on…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s