Maaottelut pitäisi lopettaa välittömästi

Ennen kiroilun alkua mainitaan nopeasti, että Hente on sairaana ja varabloggaaja yrittää naputtaa muutaman rivin tälle päivälle. Luuliko joku, että RvP olisi viimeinen uhri tämän kertaisissa v*tun typerissä maaotteluissa. Kaikki ovat odottaneet tämän illan pelejä pelonsekaisin tuntein, mutta samalla unohtui alle 21-vuotiaiden ottelu. Englannin peli oli kyseessä siis eilen ja uusin uhri on tämän hetken ykkösvalinta vasemman pakin tontille Clichyn ollessa loukkaantuneiden kirkoissa. Gibbs jouduttiin vaihtamaan 21 minuutin pelin jälkeen ja kyseessä on ilmeisesti nilkkavamma. Tätä kirjoittaessa vamman laadusta ei ole vielä tietoa, mutta on helppo arvata että ainakin muutaman viikon lepo tulossa. Samalla se tarkoittaa, että Silvestre nousee vasemmaksi pakiksi, koska Traore ei kai vielä ole täydessä pelikunnossa. Chelsean ja miksei myös Sunderlandin oikean laidan pelaajille taisi tulla joulu etuajassa. S**tana!

Kolme uhria tähän mennessä, RvP, Gibbs ja Diaby. Vaikka en kuulu todellakaan Diabyn suuriin kannattajiin niin tämä loukkaantuminen osoittaa parhaiten mikä on todella pahasti pielessä nykyjalkapallossa. Seurajoukkueilla ei ole minkäänlaisia oikeuksia tai päätösvaltaa maajoukkueita vastaan. Jopa loukkaantuneet pelaajat voidaan kutsua maajoukkueeseen. Palkanmaksaja joutuu vain kerta toisen jälkeen katsomaan, kun avainpelaajat tulevat enemmän tai vähemmän loukkaantuneina takaisin. Sitten saadaan pelaaja viimein kuntoon ja yllätys yllätys sama tapahtuu heti uudelleen. Ei v*ttu mitä touhua!

Arsenalin ja Wengerin pitäisi ehdottomasti alkaa ottaa mallia mm. Chelskistä ja Manusta miten avainpelaajat eivät osallistu typeriin harjoitusmaaotteluihin, mutta pelaajat joka kerta kuitenkin seuraavassa liigapelissä. Asiassa annetaan aivan liikaa tasoitusta muille. Sama linja vain jatkossa Gallasin, Verman, Sagnan, Fabregasin, Arshavinin ja ainakin Persien kanssa kuin mitä nähdään kerta toisena jälkeen vaikkapa Rooneyn, Ferdinandin, Terryn, Lampardin ja Gerrardin kohdalla.

Tänään muuten vielä typerissä maaotteluissa pelaavat Gallas, Sagna, Arshavin, Vermaelen, Fabregas ja Eboue ainakin. Montako punavalkoista ruumista vielä tulee, mitä veikkaatte? Oma arvio on kaksi ja tietenkin nämä kaksi löytyvät nelikosta Gallas, Verma, Sagna ja Fabregas. Joo mutta onhan se kiva, että Fabregas pelaa kuitenkin jotain Itävaltaa vastaan näinkin tärkeässä pelissä! Miten Espanja tai koko jalkapalloileva maailma selviäisikään ilman tätä peliä.

Loukkaantuneiden pelaajien lista alkaa olla taas normaali lukemissa. Loukkaantuneet ENNEN tämän illan pelejä ovat Fabianski (pari viikkoa), Djourou (koko kausi), Clichy (pari kuukautta), Gibss (ei vielä tietoa), Denilson (viikkoja tai kuukausia?), Walcott (pari viikkoa), van Persie (noin 2 kk), Bendtner (noin kuukausi), Wilshere (päiviä tai viikkoja), Vela (en tiedä miksei koskaan pelaa, tuntuu olevan koko ajan loukkaantunut). Kaiken kaikkiaan sairaslistalla on siis 10 pelaaja ja lisää on odotettavissa viimeistään illalla.
***

Se typeristä maaotteluista ja laitetaan vielä loppuun muutama linkki. Nasri ei ole Songin korvaaja tällä hetkellä eikä tulevaisuudessa jos tätä uutista on uskominen.

Sagna ei ole siirtymässä mihinkään ja hyvä niin, tosin itse en mihinkään siirtoon ennen tätäkään uskonut.

Ei tämän enempää tällä kertaa tässä v*tutuksen tilassa. Nyt vain ”jännäämään”, että montako uutta loukkaantumista ilta tuo tullessaan.

0 thoughts on “Maaottelut pitäisi lopettaa välittömästi

 1. Wengerin vika tai ei, meitin joukkue ei kärsi yhtään loukkaantumisia, perhana, Gallas tai Vermaelen, jompikumpi pois, puolustus on hieman keltaisessa nesteessä, soppaan vielä (toivottavasti ei) kapteeni ja AA, soppa on valmis. Wenger puhui kuin on marraskuu vaikea, mut näin vaikea….

  Puoltoista viikkoa ja Chelskiä vastaan, heikolta näyttää

 2. Hyvä Jalkapallojumala,
  Osoitan tämän aamupäivärukoukseni sinulle. Tiedän, että sinulla on kiireitä saattaa Christiina Ronaldo pelikuntoon ja siinä sivussa lähettää hyvää henkeä puhaltelemaan Torresin vaivoihin, mutta pyytäisin nöyrästi, että kuulisit myös tätä pientä vaatimatonta punavalkoista pyyntöä. En halua sinua vaivata suurilla murheilla, mutta pientä myötätuntoa pohjois Lontoon suuntaan toivoisin. Olen kuullut, että olet hyvissä väleissä ransakalisen suurmiehen Michel Platinin kanssa ja siitä syystä joudut tietysti valvovalla silmällä tarkkailemaan Ranskan ja Irlannin välistä taistoa suurta ja kaunista hyökkääjää Anelkaa sekä toista mahtavaa pelimiestä Maloudaa suojellen. Voisitko mitenkään siinä sivussa ihan huomaamattomasti katsoa myös, että William Gallas selviäisi ottelusta ilman suurempia kolhuja? En panisi pahakseni, jos myös Bacary Sagna voisi palata takaisin pelikuntoisena tuosta koitoksesta. En tiedä ehditkö kiireiltäsi varjella Yury Zhirkovia Venäjän pelissä, sillä hän ei Chelsealle ole niin elintärkeä pelaaja, mutta jos katseesi harhailee tuohon otteluun, voisitko mitenkään katsoa myös, että pieni ja mitätön Andrei Arshavin ei joutuisi kaltoin kohdelluksi?
  Ymmärrä täysin, että suuressa viisaudessa valitset itse ne merkityksellisimmät ottelut,
  joissa joudut muiden suurseurojen tähtipelaajia vartioimaan, mutta mikäli sinulta kallista aikaasi liikenee ja pieni hetki olisi uhrattavissa, voisitko mitenkään vilkaista näitä sinulle vähäpätöisiä ystävyyspelejä, joista päällimmäisenä minulla olisi mielessäni Wienissä pelattava Itävallan ja Espanjan välinen koitos. Olisin itseni ja kannattamani seuran puolesta erittäin iloinen ja ikuisesti kiitollinen, jos voisit varjella sellaisia sinulle merkityksettömiä pelimiehiä kuin Fabregas ja Vermaelen?
  Mikäli sinulla on sopimus sellaisten suurmiesten, kuten Platinin, Ancelottin, Abramovitchin tai Fergusonin kanssa, että joka ottelukierroksella pitää joku Arsenalin pelaaja uhrata, niin olkoon se sitten Eboue. Jos se vain sinulle sopii? Mielellään tässä tilanteessa näkisin hänetkin vielä huomenna terveen kirjoissa, mutta ymmärrän, jos pienen ja mitättömän punavalkoisen seuran asiat eivät sinua kiinnosta.
  Jos kuitenkin haluat kääntää kelkkasi tai katsoa hetkellisesti toisaalle, en pistäisi ollenkaan pahaksi, jos vaikka Peter Chec pelaisikin tänä iltana ja saisi pienen kolhun, joka pitäisi hänet sivussa muutaman viikon. Anelka voisi loukkaantua vaikka loppukaudeksi. Ja Drogban kuntoutumisella ei minusta ole niin kiire. Pyydän nöyrimmin anteeksi, jos häiritsin keskittymistäsi illan peleihin, mutta halusin vain esittää vaatimattoman pyyntöni.
  Toivon sinulle miellyttävää jalkapalloiltaa.

  Aamen.
  ps. Jos voisit taikojasi esittää tuossa istukkahoidossa, niin se olisi mukava bonus.

 3. Valoa pimeyteen! Dudulle jatkopahvi ja Gibbsillä ei murtumaa. Gibbs kehissä jo Chelski-matsissa? Toivottavasti.

 4. No saapa AA lepäillä ens kesänä kun ei tarvitse MM-kisoihinkaan lähtee ; )

  Kattelin tuossa soccernetistä espanjan matsin tilastoja, aika käsittämätöntä kn Fabrea on peluutettu koko peli kun esim, Xavi,Villa,David Silva ja Iniesta on vaihdettu jo puoliajalla pois.
  Tässähän tulee jo salaliittoteoriat mieleen ; )

  Toivottavasti Dudu juhlistaa jatkopahviaan nostamalla tasoaan ja saamaan viime aikoina hukassa olleen sihtinsä taas kohdalleen

 5. Toivottavasti Venäjän sössiminen ei vaikuta AA:n otteisiin A:ssa. Ja Gallas ja Sagna tahkoavat vielä jatkoajalla, hohhoijaa.

 6. Van Persien loukkaannuttua Hollannin jalkapalloliitto vakuutti Persien toipumisen vievän noin 5-6 viikkoa. No mutta yllätys yllätys, Persien palatessa takaisin Lontooseen tarkempiin tutkimuksiin sairasloma piteni vaadittavan leikkauksen myötä noin 5-6 kk mittaiseksi!!! Ei mikään ihme, että Wenger oli raivoissaan tapahtuneesta. Tässä tilanteessa myös Hollannin maajoukkue menettää todella paljon, sillä Persien MM kisat ovat nyt myös vaarassa.
  Suurin hävijähän me tässä kuitenkin ollaan kun tuota sairaslistaa kattelee.
  No mutta asiat on miten on ja niiden kanssa on elettävä. City kaatuu klo 21.45 alkaen 2.12, näytetään sille adebayorille, että kyllä me ilman häntä pärjääme!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s