Kylmän hikiset terveiset

Hello fella Gooners! Äärimmäisen lyhyt päivitys, olen edelleen elävien kirjoissa. En ole käynyt lääkärin vastaanotolla mutta epäilemättä possutauti iski. Kuumetta 39, pää niin kipeä etten yksinkertaisesti kykene katsomaan näyttöpäätettä.

Kuinka nopeasti tauti iski, uskomatonta. Yhdessä yössä terveestä kuoleman porteille. Lakanoiden vaihtoa, t-paitojen vaihtoja lukuisia kertoja päivässä, välillä kuuma, välillä palelun kuoliaaksi, en h*lvetti toivo tätä influenssaa kenellekään. Vietän siis vuorokaudesta noin 20 tuntia sängyssä hikoillen, en takuulla NewsNown otsikoiden parissa.

Helppo sanoa että on ollut ikimuistoinen maaottelutauko. Syntymäpäivä railakkaasti juhlien viime lauantaina joka palkittiin uutisella Robin vn Persien loukkaantumisella. Tämän jälkeen iski influenssa joka vei jalat alta täydellisesti ja toissapäivänä saimme kuulla että Kieran Gibbs loukkasi jalkansa, joskin eilisen uutiset olivat lupaavia, parhaimmassa tapauksessa nuori Engelsmanni on mukana jo Chelseaa vastaan.

Tätä kirjoittaessa eilisen maaottelut ovat juuri alkamassa ja jos pysyn hereillä päivitän niistä jotain jos on jotain päivitettävää, epäilen. Haha, muistan kirjoittaneeni jotain positiivisesta asenteesta, pysyn niissä tunnelmissa Gibbsistä ja possuflunssasta huolimatta, vai onko marraskuu oikeasti kirottu ei pelkästään pelaajille vaan myös meille kannattajille.

Päivitystä! Kuin ihmeen kaupalla olen vielä hereillä, saati jalkeilla vuorokauden vaihduttua. Pettyneitä ja väsyneitä miehiä, epäilemättä. Venäjä otti ja hävisi, Slovenia MM-kisoihin, näkyykö tämä Arshavinin psyykkeessä? Espanja teki ystävyysottelussaan tukuittain vaihtoja mutta Cesc pelasi – tottakai – täydet minuutit. Ja tätä kirjoittaessa Ranska pelaa jatkoaikaa Irlannin kanssa mikä tarkoittaa sitä että ainakin sieltä tulee kaksi väsynyttä miestä (Gallas, Sagna) takaisin, ehkä pettynyttäkin. Miten vain asiaa katsookin, henkiseltä tai fyysiseltä puolelta, meillä on edessä h*lvetin vaikea reissu Stadium of Lightille lauantaina

Konkreettisesti eilisen isoin uutinen lienee Eduardon tekemä uusi sopimus, hyvä niin. Tarkoitus ei ole kuulostaa mitenkään ilkeältä mutta ajoitus lienee tarkkaan harkittu. En epäile lainkaan etteikö sopimusta ole hierottu jo pidempään mutta mikä olisi ollut parempi ajankohta saada mustaa valkoiselle kuin nyt kun Eduardolla on suuret saappaat täytettävänä. Kädet ristiin että tämä sopimus oli juuri se mitä Dudu tarvitsi jotta itseluottamus palaa korkealle tasolle ja että Kroaatti pystyy paikkaamaan van Persien.

Minä todella pidän Dudusta, no en niin paljon kuin esimerkiksi Bendtneristä mutta kuitenkin. Olenko sitten liian vaativa mutta ei Dudu silti ole koskaan noussut vielä sellaiseksi kliiniseksi viimeistelijäksi kuin olen toivonut. En tietenkään unohda vakavaa loukkaantumista joka olisi hyvin voinut päättää koko peliuran mutta kyllä seuran tarjoama jatkosopimus Kroaatin nousemista uudelle tasolle. Epäilenkö sitä, en ole täysin varma, ehkä suurin pelko on siinä että toivottavasti emme tarjonneet pitkää (jossain puhuttiin peräti viiden vuoden pahvista) sopimusta pelaajalle joka noin karkeasti arvioiden pelaa ottelun ja on sitten kolme sivussa.

”What he’s (Vieira) missing is playing time. To go to the World Cup, at his age, you must play. But I think Patrick can regain his starting place for France. If I had to bet, I would put my money on another country. It is complicated for Patrick to come back to this country.”

Nämä Arsenen kommentit ovat olleet otsikoissa paljon ja yleisesti ne on tulkittu niin ettei Paddy palaa missään tapauksessa ’kotiin’ tammikuussa. Wenger kertoi ettei Samir Nasri tulee tuuraamaan Alex Songia, vaan se tehtävä lankeaa Denilsonille.

Vieiran spekuloidusta paluusta on muodostunut minulle pakkomielle, sitä on turha kiistää. Ja koska olen asiasta pakkomielteisesti muodostanut mielipiteen, en tietenkään voi perääntyä. Olen siis edelleen vahvasti sitä mieltä että Paddyn paluu olisi suuri asia koko seuralle ja jos puhutaan Vieiran kangistuneista jaloista, toistan senkin ettei Song ole hänkään niitä nopeimpia sprinttereitä.

Vielä noihin Wengerin kommentteihin, en minä osaa lukea niistä mitään ehdotonta ei:tä paluulle. Olen jokseenkin vakuuttunut että Arsene ja Paddy ovat olleet yhteydessä ja täysin selvää että asiasta on keskusteltu. Vieira on kunnianhimoinen pelaaja edelleen ja haluaa pelata, Arsene ei voi luvata peliaikaa. Ehkäpä Wenger tarkoitti että kun paluu Arsenaliin voi olla mutkikas juttu, olisi kuitenkin hyvä ettei Paddy tule Englantiin ja edusta jotain muuta seuraa, se olisi kamala ajatus, luonnoton ajatus.

En kirjaimellisesti jaksa kiusata teitä enempää ja turhaa se olisikin koska olen kovin heikoin eväin liikenteessä. Epäilemättä joitain uutisia lipsahti ohi silmien mutta jos jotain osui silmiin ja oli mukava huomata, niin se että keskustelu lähinnä Sunderlandin pelaajien toimesta on jo ensi viikonlopussa, loistavaa. Upeaa todellakin, Valioliiga jatkuu ylihuomenna ja toivottavasti siinä määrin hyvissä tunnelmissa että tämä ikävällä tavalla ikimuistoinen tauko unohtuu.

Arsene juttelee pelikenttien psykologiasta, kaikki on nopeaa kuin influenssatartunta.

Tämä oli mielenkiintoinen artikkeli Stan Kroenkesta.

Minulla ei ole hajuakaan miten kauan tästä influenssasta toipuminen kestää joten olkaamme kärsivällisiä.

0 thoughts on “Kylmän hikiset terveiset

 1. Gallas oli sitten voittomaalin tekijä Ranskalle . Polemiikkia nousi tilanteesta, koska pallo osui aiemmin Henryä käteen, mitä tuomarit ei huomanneet (tai halunneet huomata). Miljoonan arvoista oli taas nähdä Robbie Keanen ilmeet tilanteista, aivan kuin hän ei itse rikkoisi koskaan, mutta oli niin syyttömän näköinen joka tilanteen jälkeen levittelemässä käsiä. Käykää lukemassa kommentit myös vaikka ylen sivuilta. Priceless.

 2. Miksiköhän kaikissa jutuissa joissa käsitellään Henry käsivirhettä Ranskan voittoisassa ottelussa Irkkuja vastaan muistetaan huomauttaa että kyseessä on ex-Arsenal pelaaja?
  Missään en ole törmännyt juttuun jossa sanottaisiin ”Barcelonan pelaaja Thierry Henry…”
  vaan aina ”ex-Arsenal pelaaja…”
  Miten toi maali liittyy mitenkään Arsenaliin tai siihen miteä Henry Arsussa teki ja saavutti?
  Mukavaa mustamaalausta taas. Joku satunnainen futiksen seuraaja muistaa Arsenalin tällä kaudella Edun sukelluksesta ja Henryn käsivirheestä!!

  Ei sen puoleen, itselleni on aina ollut ja on edelleen mukava todeta Henrystä että Arsun pelaaja….

 3. Kirjoitin melko pitkän jutun, mutta kone päätti ettei sitä kannattanut lähettää mihinkään.

  Joten nyt lyhyesti. Onneksi tämä vitun maaottelutauko vihdoin loppuu. Helvetti! Eihän tätä olisi kestänyt enää yhtään.

  Tuntuu kuin eilen olisi Irlantia vastaan pelanut parin vuoden takainen Arsenal, eikä Ranska. Aikamoista paskaa valuu brittein lehdistössä Arsenalin suuntaan. Olenkin Jyka_Arsun kanssa samaa mieltä, että ulkopuoliselle jää Arsenalista aika huono kuva.

  Tuossa pari kommenttia..

  http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/article6922619.ece

  ja vanhan kunnon Mylesin:

  http://www.arsenalnewsreview.co.uk/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1445&cntnt01origid=30&cntnt01returnid=42

  ”Thierry Henry, you are the scum of Paris, the scum of world sport, the scum of the earth.”

  … tämän täytyy olla joku vitsi.

 4. Ei oikein viestit lähde..
  Kirjoitin melko pitkän jutun, mutta kone päätti ettei sitä kannattanut lähettää mihinkään.

  Joten nyt lyhyesti. Onneksi tämä vitun maaottelutauko vihdoin loppuu. Helvetti! Eihän tätä olisi kestänyt enää yhtään.

  Tuntuu kuin eilen olisi Irlantia vastaan pelanut parin vuoden takainen Arsenal, eikä Ranska. Aikamoista paskaa valuu brittein lehdistössä Arsenalin suuntaan. Olenkin Jyka_Arsun kanssa samaa mieltä, että ulkopuoliselle jää Arsenalista aika huono kuva.

  Tuossa pari kommenttia..
  http://tinyurl.com/yhcryoq

  ja vanhan kunnon Mylesin:

  http://tinyurl.com/yl58t2a

  ”Thierry Henry, you are the scum of Paris, the scum of world sport, the scum of the earth.”

  … tämän täytyy olla joku vitsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s