It’s all today, has to be

Oli ajatuksissa huudella Villeä apuun mutta yritetään.. Tiedättekö mistä tietää että on oikeasti kipeä? No ainakin minä tiedän sen siitä ettei sauna tuntunut hyvältä, puhumattakaan edes ajatus saunaoluesta, tai että tupakoitsijalle ei maistu tupakka. Mitä puolestaan saadaan kun yhdistetään tauti ja keski-ikä? Ihminen joka makaa sohvalla perjantai-iltana television suoltaessa taustalla Tartu mikkiin -ohjelmaa ja olo on liian flegmaattinen kanavanvaihtoon.

Kun sitten jossain vaiheessa talutin itseni koneen ääreelle, täytyy myöntää että kun on tämä ’sikakin teurastettavana’, otsikot saivat voimaan pahoin, siis vieläkin huonommin jos mahdollista ja vihaiseksi. Tapaus Henry oli joka paikassa ja kaikkialla edelleen ja tulee epäilemättä olemaan vielä pitkään. Ymmärtääkseni Irlanti viittasi kintaalla FIFAn päätökselle ettei uusintaottelua tule ja uusi vetoomus asian puolesta on jo olemassa.

H*lvetti, meillä on tänään edessä Valioliigaottelu ja eilen oli ymmärtääkseni tätä koskien lehdistötilaisuus, ei lehdistötilaisuus Ranskan ja Irlannin puulaakiottelusta viikolla. Kyllä, Thierry pelasi meillä ja hyvin pelasikin mutta minua kiinnostaa juuri nyt vain ja ainoastaan tämä päivä. Wenger sai kertoa jälleen ajatuksiaan teknologian hyödyntämisestä, hyvä on, enkä tietenkään kiellä ettenkö ollut jossain määrin kiinnostunut mitä Arsene kohusta ajattelee mutta nyt se siitä.

Eikö ole jännä kuinka paljon vuorokaudessa voi tapahtua. Toissapäivänä Fabianski oli kunnossa ja Walcott ja Wilshire puolestaan eivät. Nyt tilanne on päinvastoin ja varsinkin Theo on todellinen yllätysnimi iltapäivän kokoonpanoon, siinä missä Denilson yllätti jo aiemmin. Tämä saa allekirjoittaneen epäilemään pientä salaliittoteoriaa peräti. Jospa onkin niin että meillä on yleensäkin vähemmän loukkaantumisia kuin mitä annetaan ymmärtää, mistä eivät tietenkään tiedä edes pelaajat itse, heille vain kerrotaan että tuolla ja tuolla luussa on jotain mikä estää pelaamisen.

Näin Arsenella on helpompi pitää pelaajat tyytyväisenä operoidessaan näennäisesti kapealla materiaalilla, eihän esimerkiksi Wilshire voi valittaa peliajan puutteesta kun seuran lääkintähenkilöstö kertoo hänelle viikosta toiseen että sorry, nilkkavammasi estää edelleen pelaamisen. Tätä ’asetta’ voi käyttää myös kannattajien suuntaan silloin kun kohtaamme todellisia loukkaantumisia. Nyt menetimme maaottelutauolla van Persien pidemmäksi ja Gibbsin lyhyemmäksi ajaksi, joten mikä parempi keino nostattaa fanien mielialoja kuin ’nostaa’ Walcott, Vela, Wilshire ja Denilson takaisin terveiden kirjoihin.

Teoria tuokin.

Joku saattaa tulkita managerin kommentit Arshavinista, Gallas’ta ja Sagnasta niin että peräti kaikki kolme eivät aloittaisi tänään Stadium of Lightilla. Itse en kyllä ainakaan purematta tätä niele. Arsene korosti tottakai pelin tärkeyttä ja muistutti että viikon päästä pelattavalla Chelsea ottelulla on sitäkin suurempi merkitys kunhan voitamme tänään, totta!

Muistamme mitä Arsene puhui ’teknisestä riskistä’ mikäli avauskokoonpanossa vaihtuu yli kolme pelaajaa edellisestä pelistä. Ymmärrän että nyt tilanne on hieman poikkeuksellinen loukkaantumisineen ja maaottelutaukoineen mutta uskon Wengerin omiin periaatteisiin ja siihen että hän haluaa pitää niistä kiinni. Uskon että koko edellä mainittu trio pelaa mikäli esteenä ei ole mikään loukkaantuminen ja mitä Arshaviniin tulee, eikö urheilijat sano aina että pettymyksen jälkeen sitä parempi mitä pikemmin tulee uusi haaste pettymyksen unohtamiseksi.

Theon paluusta kokoonpanoon ja Arsenen vihjailuista huolimatta minä pysyttelen siinä minkä eilen heitin, turhahan sitä on enempää arpoa. Erm, no tiedämme Wegerin suojeluperiaatteen ja suojelun kohteeksi isoa ja rumaa Sunderlandia vastaan voisi kyllä joutua nuori ja viikolla hypetetty Ramsey vaikken sitä hyväksykään, Rambo on valmis ja nälkäinen. Tomas Rosickylla voi olla roolinsa Wengerin palapelissä. Huomasitte kenties mitä aikamuotoa manageri jälleen eilen käytti Walesin Welhosta (forget that old tw*t who plays for FC C*nts).

”He has a lot of qualities. I believe he is developing very well. I am very happy that from game to game he shows how good he will be.”

Mutta tuosta periaatteesta uskon managerin pitävän kiinni, ellei ole todella pakotettu muutoksiin. Vielä toisen kerran, hän korosti pelin tärkeyttä jo viikon päähän enkä usko että näemme mitään ’arpapeliä’ avauksessa metsästäessämme tärkeitä kolmea pistettä. Arvoilla tarkoitan ehkä eniten Theoa, Denilsonia, Velaa ja Traorea. Silvestre voi olla.. tai on mitä on mutta jotenkin tiedämme mitä häneltä on lupa odottaa, Wenger tietää sen vielä paremmin, Traore olisi enemmän arpapeliä joskaan en takuulla katsoisi ottelua sormien välistä vaikka Traore vasempana pakkina operoisikin.

Hehe ja ainahan meillä on jokerikortti:

”Honestly, for me it doesn’t matter where I am on the pitch. I have to thank Jean-Marc Guillou, whose academy back in the Ivory Coast I came through as a youngster, for that because he used to ask us to play all over the pitch. It means that wherever I am played, it is no problem.”

So there you go, maybe we see him.. somewhere, Hollywood?

Sanonko tämän nyt kolmannen kerran mutta lähtökohdat vierasotteluun maaottelutauon jälkeen marraskuussa.. Oops! Voi olla ettemme ole hävinneet pohjoisen kaverille 11 otteluun liigassa mutta Bruce on tehnyt hyvää työtä, muutamia hyviä hankintoja ja Sunderlandilla on mielestäni eväät olla parempaa keskikastia hyvinkin. Voi olla ettei Brucen materiaali ole ’up for it’ viikosta ja pelistä toiseen mutta suuria vastaan heillä on sekä kokemusta että kykyäkin syttyä ja nostaa tasoa, toivottavasti ei tänään, saisimme helpommin kolme pistettä eh.

Kenwyne Jonesin poissaolo helpottaa kenties jossain määrin meidän puolustuksen, ei pelkästään puolustajien ehtoota ja kunhan Gallas ja Vermaelen pitää huolen ettei Darren Bent pääse kuvittelemaan liikoja paikasta maajoukkueeseen niin uskon että hyvä tulee. Mielenkiintoinen tilasto mikä kannattaa huomioida on sekin että Sunderland on ehkä aavistuksen yllättäenkin Valioliigassa eniten rikkonut joukkue. Onko tämä sattumaa koska kausi on kuitenkin kohtuullisen nuori vai onko tämä jotain mikä pitää ehdottomasti huomioida, ehkäpä jo avauskokoonpanossa? Niin tai näin, Mr. Alan Wiley vastaa siitä että pohjoisen pojat joutuvat tuomiolle jos (ja kun) siihen tarvetta tulee.

Vielä yksi lyhyt ja se oli sitten siinä tällä erää. Nimittäin Arsene tiesi kertoa loistavan uutisen koskien seuraavia EM-karsintoja. Managerin mukaan nimittäin seuraavissa karsinnoissa on mahdollista pelata maaottelut joko perjantaina/lauantaina ja tiistaina/keskiviikkona. En täysin ymmärtänyt tarkoittaako mahdollinen perjantaina pelaaminen automaattisesti tiistaina pelaamista mutta epäilemättä tämä sääntö mikä on mennyt ainakin allekirjoittaneelta täysin ohi on tehty vain ja ainoastaan siksi että tulevaisuudessa pelipäivät ovat pe/ti. Mitä h*lvettiä, onko Platini ollut aineissa vai onko Arsene käyttänyt kovia otteita, Wengerhän on ollut asian kenties kovin äänitorvi.

And by this time you all know what’s up next…

COME ON YOU ARSENAL!!!!!!

0 thoughts on “It’s all today, has to be

 1. Näinköhän AW tosiaan meinaa lepuuttaa ranskalaisia ja AA;ta………
  Kieltämättä on pieni pelko perseessä jos valon stadionille astelee Big-Phil ja varsinkin Silvestre. Senderosin pelaamisessa eniten pelottaa vähäinen pelikokemus tällä kaudella.
  Sinänsä hän toisi varmaan onnistuessaan pääpeliin lisää voimaa.

  Silvestrestä ei tarvitse muuta sanoa että ainakin minua pelottaa joka kerta kun mies on kentällä…..

  Itse toivon että Traore saisi pakin paikan mut mitä mieltä on Arsene.
  Hyökkäysvoimaahan meillä pitäisi riittää vaikka AA jäisikin penkille.

  Epäilen ettei oma pää pysy puhtaana tänäänkään joten ainakin pari maalia tarvitaan.

 2. Ei kuulosta hyvältää tää rotaatio tai mikä lie lepuuttaminen millä Arsene nyt ”uhkailee”. Meillä on ihan tarpeeksi poissaoloja loukkaantumisten takia vakioaloituskokoonpanosta ja varsinkin tällaiseen vaikeaan vierasotteluun maaottelutauon jälkeen olis keskityttäväerittäin tarkasti parhailla kunnossa olevilla ukoilla. Tästä pelistä on tarjolla ihan yhtä monta pistettä kuin myös tärkeästä Chelsea-kohtaamisesta. Jos me voitetaan Chelski viikon päästä mutta ollaan hävitty tää ottelu lepuutusten takia niin ei sarjajohtajan voittamisesta voi täysillä nauttia. Ja sitä paitsi jos tänään sattuis tuleen pataan niin ens viikon sunnuntain ottelussa on paineita enemmän kuin tarpeeksi. Joten….laatua kentälle myös tänään Arsene…pliis.

  Oikeestaan ehkä suurin mielenkiinto kuitenkin nyt on kärkimiesten tehot. Dudulla ja Carlosilla on nyt oiva paikka näyttää olevansa tarpeeksi hyviä aloitukseen myös jatkossa ja varsinkin kroaattibrassin kohdalla on jo lähes vaatimus olettaa että tulosta syntyy kun uusi sopimus on juuri saatu sorvattua. Enkä oikeastaan usko etteikö verkko tänäänkin heiluisi vastustajan vahdin takana. Tarjoilu on varmasti riittävää ja paikkoja tulee tarpeeksi joten eiköhän tämä homma tänään hoidu. Sunderland on kyllä pelannut hyvän alkukauden varsinkin kotonaan ja työ täytyy joka tapauksessa voiton eteen tehdä. Ketkä tänään avauksessa ovatkin niin Arsenen viestin täytyy mennä perille. Tänä vuonna me voitetaan jotain ja kaikkien muiden suut tukitaan sillä että me nostetaan toukokuussa Valioliigapokaalia. Sunderlandin tasoisia joukkueita vastaan vieraissa meidän taso mitataan todenteolla. Stadium of Lightilla ihan varmasti joku suurista kompastuu ja tää ansa on tänään pakko välttää.

  So….COME ON YOU BOYS!

 3. Arshavin penkillä ja Ramsey jatkaa kentällä. Nasri ja Rosicky ilmeisesti laitahyökkääjät. Sagna ja Gallas molemmat avauksessa ja Traore vasemman pakin tontilla.

  Tänään todella paha peli tulossa ja ainakin itse pelkään todella, että tänään tippuu kaksi pistettä tai jopa tappio on hyvinkin mahdollinen. Sunderland on saanut levätä ja keskittyä kaksi viikkoa tähän peliin, kun taas meidän pelaajat ovat pelanneet ympäri maailmaa. Myös RvP:n puuttuminen tulee väkisinkin näkymään pelissä. Olisinpa väärässä..

 4. No vähiin jää rotaatio. Puolustuslinja normaali, vasemmalla Traore. Ramsey jatkaa avauksessa Fabregasin kanssa. Song myös avaa, nyt ei saa ottaa keltasta. Arshavin penkillä, Nasri ja Rosicky laidoilla ja Eduardo kärjessä. Tiukkaa saattaa tulla, mutta toivottavasti tehoja löytyy ilman RvP:tä.

 5. Niinhän siinä kävi .Surkein Arsenal suoritus minkä näin tällä kaudella.Pikku kikkailua ja paskaa peliä (:

 6. perk### muistutus kuolevaisuudesta!! olihan niitten maalis onnee mut ei tehty ite ees yhtä maalii!!!!!!!mä olin ihan saletti voitosta… sanattomaks vetää…..ne jotka pystyy vetäköön syvemmän analyysin………………………………………………………………….vittumaista odottaa ens viikonloppua!!

 7. Hohhoijaa, ympäri pyöreä matsi, jossa Sunderlandilla tietysti kävi munkki. Vermaelen seurasi aitiopaikalta maalia – eikä muuten ollut eka kerta. Rosickyllä oli paras paikka, mutta eihän se tietenkään onnistunut.

 8. Joo (Vermaelen seurasi aitiopaikalta maalia), mut syöttö lähti sieltä missä oli (piti olla traore), ei riitä taso meille, ulos koko äijä.

  Ponneton peli meiltä, missä meidän syöttöpeli oli?

  Ilman diabyä ei voittoa, täytyy uskoa vain.

  Tyttöystäväkin haukkui koko joukkueen, on muuten jo Meidän Tiimin Fani!

 9. Jep, paznak oikeassa – tosin syöttö oli enemmänkin pallon kimpoaminen jalasta. Jäikö muuten yliajalla rankkari saamatta – hidastusta en nähnyt.

 10. Tottakai jäi rankkaria saamatta. Ei olla saatu ainuttakaan UEFA:n ja Platinin Eduardoon kohdistuneen ajojahdin jälkeen ja ei varmaan tulla saamaankaan vaikka joku meidän pelaajista murhattais boksissa.

 11. Olipa paska peli. Mitäänsanomatonta potkiskelua ja isänniltä onnekas flipperimaali. Ois kyl ollu kiva nähdä se lopun rankkaritilanne uusiks, vaik toisaalta turha sitä on velloa mukamas epäoikeudenmukaisuudessa.

 12. Todella paska matsi. Pikkunäppärää pallonsiirtelyä joka ei johtanut mihinkään. Moni pelaaja näytti helvetin väsyneeltä. Rankki olisi ehkä kuulunut viheltää mutta eihän niitä enään meille vihellellä. Dudu on kyllä hukannut maalivainunsa ainakin seurajoukkueessa.

  Onko kukaan muuten laskenut montako maalia meille on tehty erikoistilanteista tai niiden jälkimainingeista ?

 13. Vela kaadettiin rankkarialueella, mur eipä meille käsivirheistäkään rankkaria anneta, ajojahti käynnissä (platini & blatter), onneksi yleensä voitetaan ilman rankkareita.

  Rambo ja traore surkeita tänään, ekalla puoliajalla 2 vetoa meitä vastaan ja missä oli traore? Mielummin vaikka maailman toiseksi hitain puolustaja (silvestre) sille paikalle tai edes ebola, ei hitto, tiistaina voitto ja mut silti pelottaa Ch*ki kotona, ovat kovassa iskussa.

  Jatkoja Gooner-Veljet

 14. vieras pelit mättää vähän!! kaikki pelit lukien:5 voittoo 2 tasan 3 tappioo maalisuhde 22-14 ja kun taas kotona:10 voittoo maalisuhde 33-7

 15. Nyt saattais olla pikku itsensä tutkiskelun paikka. paska peli joka huipentui siihen ettei saatu juuri mitaan aikaan, miten nilkoille potkiminen voi aiheuttaa moisen jäätymisen…. Jos ei rytmi muutu niin hankala matsi bluesia vastaan tulossa ;D COME ON YOU ARSENAL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s