Älkää välittäkö, en minäkään

Puolikuntoinen yövuorotervehdys! Pahoittelut mutta hukun töihin ja epäilemättä yö vaatii viimeisetkin voimanrippeet mitä ’sika’ allekirjoittaneelle jätti. Auttaisikohan istukkahoito palautumaan flunssasta nopeampaan tahtiin? Anyway asiaan ja hyvä tietää että tästä on vain yksi suunta, olettaen että säästyn jälkitaudeilta. Yksi suunta sopii teemaksi muutenkin viikonlopun synkkien pilvien jälkeen, sateen jälkeen tulee aina pouta sanovat ja sivutakseni vallitsevaa ilmastoteemaa, lämmetköön Punavalkoinen ilmasto.

Epäilikö joku sitä ettei Fabregas ole tyytyväinen, minä en. Kapteeni kertoo elävänsä elämänsä parasta aikaa, nauttivansa elämästään Lontoossa ja jos sukulaiset joita hän silloin tällöin ikävöi sattuvat tulemaan kylään, kolme päivää riittää ja sitten Cescin on aika sanoa kiitos, eiköhän se riitä tällä erää, adios and till next time.

Cesc ei ole kiinnostunut B*rcelonan presidentinvaaleista, hän ei halua ajatella asiaa pätkän vertaa, häntä ei voisi vähempää kiinnostaa, joten Laporta, herrat ehdokkaat, Messi, Txiki Begiristain, Pep Guardiola, Xavi, Puyol, koko v*tun joukkue, vetäkää käteen r*nkkarit! Voitte mennä vessaan ja pyyhkiä takapuolenne El Mundolla. Tiedättekö, Cesc voi hyvinkin pelata koko lopun peliuransa Grovella.

Aivan kuten edellinen mitään auttaisi mutta tuntui hyvältä kirjoittaa.

Täytyy sanoa että loistavaa kun sota jatkuu jo tänään. Standard Liege voi olla juuri se mitä kaipaamme surullisen viikonlopun jälkeen, juuri oikea vastustaja jotta saamme koneen uudelleen käyntiin ja toimimaan ilman loukkaantunutta van Persietä. Belgialaisilla ystävillämme on vielä mahdollisuus edetä lohkosta jatkoon mutta siihen vaaditaan voitto ja se puolestaan vaatii heiltä tulemista pelaamaan ja me tiedämme mitä se tarkoittaa.

Liege on siksikin hyvä vastustaja juuri tänään että kukaan on tuskin unohtanut mitä tapahtui aiemmassa ottelussa Belgiassa, kuvittelet jotain ja voit löytää itsesi kahden maalin tappioasemasta pelikellon näyttäessä vajaata viittä minuuttia. Jos on pakko nähdä jotain positiivista lauantain tappiossa niin olen vakuuttunut että joukkue haluaa unohtaa sen pelaamalla tänään täydet sata lasissa vailla tietoakaan mistään asennevammasta tms. Meille ei riitä tänään se piste mikä varmistaa jatkopaikan, me tarvitsemme tänään voiton, me tarvitsemme tänään peliesityksen missä maali voi syntyä kenen tahansa toimesta, me tarvitsemme esityksen joka kertoo joukkueelle että tulemme toimeen ilman lentävää Hollantilaista.

Sp*rs saattoi pelata viikonloppuna sulkapalloa vanhoilla säännöillä ja minä sanon että me pelaamme tänään sitä uusilla säännöillä, tulos puhukoon puolestaan, minä odotan murhaa. Ketkä tahansa tänään pukevatkin avaukseen, odotan ilotulista koko ’Arsenaalin’ voimin. Oli selvää että tulevan sunnuntain Chelsea ottelu vilahteli jo eilen lehdistötilaisuudessa mutta sen ei pidä antaa häiritä tätä iltaa lainkaan, ei keskittymistä vain ja ainoastaan tähän päivään. Tänä iltana pitää nauttia jalkapallosta, voittaa, saada onnistumisia ja ottaa se tunne mukaan sitten tulevaan viikonloppuun.

Arsene sanoi ettei joukkue odottanut tappiota viikonloppuna, todellako? Minä kysyn odottiko pelaajat että menemme Sunderlandiin, ilmestymme kentälle ja voitamme. Kuten eilen kirjoitin, näitä läksyjä ei ole varaa opetella tai kerrata kauden mittaan liian usein, ei tänäänkään. Pitää olla terve itseluottamus mutta sen ylläpitäminen vaatii töitä, viikosta ja ottelusta toiseen.

Manageri jutteli mielestäni hieman omituisia mutta lupaan että muistan tämän. Hän nimittäin kertoi että Sunderlandilla oli yksi laukaus maalia kohti mikä riitti voittoon tällä kertaa mutta sellaista tapahtuu vain noin joka 200:s kerta, hmm, I sure hope so. En pitänyt oikein siitäkään että Arsene laski jo kovin vaikealla matematiikalla Valioliigan pisteitä puhumalla Chelsean suuremmasta määrästä kotiotteluita jne. Meillä on nyt kolme tappiota liigassa ja kaikki vieraissa. Voimme syyttää maaottelutaukoa ja vieraspelin osumista kalenteriin heti tauon jälkeen mutta ne ovat tekosyitä ja sen sijaan että haemme siitä jotain selitystä, meidän pitää tehdä asialle jotain, Arsenen pitää tehdä.

[Olen nyt kelannut viheltämättä jääneen tilanteen lauantain lisäajalta kymmenisen kertaa ja h*lvetti sentään, päivän selvä rangaistuspotku! Itse kuulun niihin jotka eivät halua tehdä liian suurta numeroa vihellyksistä, tilanteita tulee ja tilanteita menee, välillä puolesta, välillä vastaan mutta Eduardo / UEFA saagan jälkeen usko lopulta tasapainoon alkaa horjua.]

Se mistä eilen todella pidin oli kun Wenger heitti pienen muistutuksen siitä kuka tässä koko showssa on palkanmaksaja ja kuka tietää, ehkä se oli jo ensimmäinen haaste tulevia maaottelutaukoja silmällä pitäen ja ennen kaikkea kun komennukselta kotiin palataan. No jos totta puhutaan niin se taisi olla kuitenkin tarkoitettu Theolle, jäitä hattuun, paikka tulee jos on tullakseen. Ja managerin viileitä sanoja Theo tarvitsee sillä siitä asti kun Sven-Göran Eriksson nosti nuoren Walcottin puun takaa EM-joukkueeseen, tämä on kärsinyt tuosta valinnasta ja sen tuomasta hypestä.

”For me the big season is Arsenal, not the World Cup. We do not pay the players to play in the World Cup, we pay the players to do well for Arsenal football club. The first pride of a man is to do well for the guy who pays you in life, not to go to the World Cup.”

On tottakai helpommin sanottu kuin tehty varsinkin kun media tuskin koskaan lopettaa rummuttamista Theon ympärillä mutta ehkä herrojen toimittahienkin kannattaisi mennä itseensä ja lähestyä tilannetta siitä ajatuksesta mikä palvelisi parhaiten pelaajaa ja sitä kautta Englantia. Totta h*lvetissä Theo haluaa olla mukana Etelä-Afrikan lopputurnauksessa mutta kannattaa muistaa että ennen sitä turnausta jaossa ovat mm Valioliigan ja Mestareiden liigan pokaalit.

The Mirrorin vähintäänkin omituinen versio sanotusta viitaten edelliseen, täytyy myöntää etten ole lainkaan varma että näen / luen oikein? Onko tämä nyt joku vitsi vai mitä tässä ajetaan takaa, weird indeed.

P*rkele! Olen kirjoittanut satoja ja satoja päivityksiä ja tästä ei tule nyt kirveelläkään kuuluisaa duoa lasta ei p*skaa, huomaan kyllä takuulla itsekin milloin menee metsään ja lujaa. Ei tässä ole rehellisesti sanottuna päätä ei häntää (ah, toinen kuuluisa duo) mutta tämä on tulosta siitä että olen kirjoittanut tätä nyt noin nelisen tuntia käymällä töiden lomassa lisäämässä lauseen sinne ja toisen tänne. Ei, minulla ei ole hajuakaan mikä lause, mikä aihe ja minne väliin. Tämä on takuulla yhtä kiusallista kuin että olisi h*lvetinmoinen p*skahätä, h*lvetin iso ’synnytys’ tiedossa ja sinun käskettäisiin jakaa se osiin ja saada aikaan ’tyydyttävää’ jälkeä droppaamalla pala sinne pala tänne muutaman tunnin sisään.. Herkullinen ajatus, en ole kokeillut eikä onneksi ole käsketty.

Palvelee kaikkia lopettaa tähän ja luovuttaa tällä erää. Valitettavasti tiedän jo nyt sanoa että koko loppuviikko sujunee töissä yhtä ’vauhdikkaasti’. Illalla sama rosteri käytössä kuin viikonloppuna plus Kieran Gibbs, odotan enemmän kuin mielenkiinnolla missä määrin Arsene antaa lepoa joillekin avainpelaajille, missä määrin hän haluaa pitää huolen ettei tänään käy lapsusta ja missä määrin hän tekee omia kokeilujaan tulevaa sunnuntaita ajatellen. Voinemme kuitenkin olla siinä määrin rauhallisin mielin että nähtiin avauksessa sitten mikä kokoonpano tahansa, sen on pakko olla kykenevä kaatamaan illan vastustaja kunhan asenne on kohdallaan.

Kaikki kynnelle kykenevät suunnistakoon tuttuun tapaan Painobaariin missä ottelu suorana ja uskallan veikata, ainakin muutama hardcore Gooneri.

COME ON YOU REEEEEEEEEDS!!!

0 thoughts on “Älkää välittäkö, en minäkään

 1. Kuuntelitteko aamulla Radio Rockia? Tuli hauska haastattelupätkä, joka oli nauhoitettu viime Olympialaisten aikaan. Juontaja Jussi Heikelä haastatteli Johnny Rottenia ja tässä ote haastattelusta, joka meni suunnilleen tähän suuntaan:

  Jussi: ”Mr. Rotten, are you following the ongoing Olympics?”
  Johnny: ”I couldn’t give a shit about it.”
  Jussi: ”Are you interested in any kind of sport?”
  Johnny: ”Sport? No…, but I do support Arsenal”

 2. Rotten on hieno mies : ) Kuten myös Spike Lee joka on tälläkin kaudella bongattu Grovelta.

  Tänään ei voi olla muuta vaihtoehtoa kuin jyrätä belgit, toivottavasti tulee onnistumisia monelle pelaajalle ja näytetään että viime viikonloppu on ollutta ja mennyttä.

  COME ON YOU REDS!!!

 3. Viikonloppua ajatellen voitto on ainoa vaihtoehto tänään, Gibbs on hyvä saada takaisin ja Eduardolle toivottavasti onnistumisia, ainakin muutama maali. Kovin paljon huonompaa peliä ei voi olla kuin lauantaina, onneksi.

 4. Andrei ja William, mitäs tapahtui? Striimi pätkäs hienosti. Venäläisellä verta tuli ainakin ja saihan Thomaksenkin laukauksen päähän 15 min kohdalla.

  Denilsonin hieno paluu! Hitto mikä veto!

  Hyvä eka puoliaika, ainakin sen mitä näki, toivottavasti toinen tulee paremmin ettei pätkisi.

 5. Kundit löivät keskenään päänsä yhteen puskutilanteessa. Billy on kyllä ihme kundi – varmaan sai lievän aivotärähdyksen, kun ei tajunnut vähään aikaan mitään mistään. Andreille tuli avohaava, mutta isku osui vähemmän tärähtävään kohtaan. Ihme jos Billy jatkaa. Taitaa Silvestre päästä kehiin.

 6. Gibbsin tälli huolestuttaa, voi perkele! Ja toivottavasti Gallas ei saanut aivotärähdystä. Miksi aina meille käy näin???

 7. Joo, Gibbsillä todella huono säkä, jos viime sekunneilla loukkaantui uudestaan. Lisäksi Song sai tuhdin tällin. Billylle kypärä päähän, niin Chelsea-matsi hoituu… No, ainakin CL:n jatkopaikka tuli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s