Tämän tiesi mutta silti v*tuttaa

Varabloggaaja täällä tänään Henten työkiireiden takia. Tämä on ensimmäinen hyvä syy lopettaa lukeminen tämän päivän osalta tähän. Toinen hyvä syy on se, että jos jotain positiivista haluatte kuulla niin tämä on täysin väärä blogi.

Manchester City – Arsenal 3 – 0

Tulos oli täysin odotettu, kun tiesi millä kokoonpanoilla kumpikin joukkue peliin lähti vai odottiko joku tosissaan voittoa? No v*tuttaahan se joka tapauksessa, ei siitä mihinkään pääse. Ainut positiivinen asia oli ettei Cuntbayor tehnyt yhtään maalia. City oli parempi ja ansaitsi voittonsa, vaikkakin ratkaisevat kaksi maalia olivatkin melkein kerran elämässä osumia.

Karu tosiasia on kuitenkin, että meillä ei ollut yhtään kunnollista maalintekopaikkaa. Toki Merida osui rimaan lopussa, mutta tuo oli pelkkää kosmetiikkaa. Vaikea se on vaan voittaa jos ei pysty luomaan yhtään kunnollista maalintekopaikkaa koko 90 minuutin aikana.

Ensimmäisen puoliajan viimeistä varttia lukuun ottamatta peli oli Cityn hallinnassa. Ei tämä toisaalta mikään yllätys tai katastrofi ollut kun ottaa huomioon, että viime kausina parhaallakin joukkueella on tullut pataan suurinumeroisesti Cityn vieraana. Kukaan pelaajista ei kuitenkaan esiintynyt niin hyvin, että ansaitsisi mitään erikoismainintaa pelistä. Voisiko sanoa, että tasaisen heikkoa suorittamista kaikilta, muutama poikkeusta lukuun ottamatta.

Pahiten petti ainakin omiin odotuksiini nähden Rosicky. Kerta kaikkiaan järkyttävän huonoa peliä, hävisi lähes kaikki kaksinkamppailut ja jopa helpot syötöt menivät minne sattuu. Mutta ehdottomasti pahinta oli yrityksen ja taistelutahdon puuttuminen. Luuliko tsekki olevansa liian hyvä näihin peleihin junnujen kanssa? Toivottavasti ei, sillä siihen ei miehellä todellakaan ole varaa.

Seura on kaksi vuotta maksanut miehelle palkkaa loukkaantumisten aikana saamatta rahoilleen mitään vastinetta. Nyt mies on vihdoin kunnossa, mutta pelaaminen ei tunnu kiinnostavan edes hitusen vertaa. Anteeksiantamatonta ja toivottavasti mitään huhuttuja jatkosopimuksia ei olla vielä allekirjoitettu. Jo sen takia, että Rosicky on todennäköisesti maailman loukkaantumisherkin pelaaja kannattaisi jatkosopimuksen tarjoamista miettiä vielä uudemman kerran. Pelaajista ei vain ole yksinkertaisesti mitään hyötyä joukkueelle loukkaantuneina ja siinä että pystyvät korkeintaan pelaamaan 10 peliä kaudessa ja puolet niistäkin kuntoaan hakien. Tämä sama toki koskee muitakin, kuten RVP:tä, Walcottia, Diabya ja vaikkapa Djourouta.

Cityyn pätee myös vanha sanonta koirasta ja sen isännästä täydellisesti, tässä tapauksessa tietysti vain puhutaan pelaajista ja managerista. Joukkue on yhtä v*ttumainen kuin managerinsa. Olin jo melkein unohtanut kuinka idiootti tuo Mark Hughes todellisuudessa onkaan. No mitäpä muuta entiseltä Manun pelaajalta ja Blackburnin managerilta voisikaan odottaa. Fuck off cunt!

Yksi kysymys myös heräsi eilisistä kokoonpano valinnoista tai oikeastaan kaksi, mutta keskitytään enemmän Songiin koska Walcott on ainakin omissa papereissani tällä hetkellä niin pahasti miinuksella ettei ansaitse tämän enempää huomiota. Song siis pelasi ja vielä topparin paikalla. Miksi? Haluttiinko tässä saada miehelle tuntumaa tulevia toppareiden loukkaantumisia silmällä pitäen. Aika turhaa jos näin oli, sillä ei yksi peli tee Songista sen parempaa topparia. Paljon parempi olisi ollut antaa esim. Bartleylle mahdollisuus pelata.

Toinen asia mikä itseäni on v*tuttanut suunnattomasti Songiin liettyen on keltaisten korttien määrä ja pelikiellon ajoitus. Tämä ei toki ole pelaajasta pelkästään kiinni vaan Wenger ja muu valmennusosasto saa ottaa syyt niskoilleen. Jopa Suomen kakkosdivarissa osataan keltaisista korteista tulevat pelikiellot ajoittaa cupin peleihin tai johonkin muuhun hyvään ajankohtaan. Tämä on kuitenkin ilmeisesti liikaa vaadittu Arsenalin tasoiselta seuralta. Kaksi kertaa oli mahdollisuus ottaa pelikielto Liigacupin peleihin, joko edelliseen tai tähän eiliseen. No eipä tietenkään näin vaan nyt laitettiin Song kehiin ”varmassa” tappiopelissä ja otettiin se keltainen siinä, jotta pelikielto osuu varmasti liigapeliin. Ei h*lvetti mitä touhua taas kerran!

Songin puuttuminen lauantain Stoke pelistä parantaa varmaan ennestään meidän hurjaa pääpelivoimaa, kun Stokehan ei tunnetusti ole kovin heikko ilmassa. Joukkueesta tuskin löytyy pelaajaa joka ei ole vähintään 185 cm pitkä. No varmaan Denilson, Arshavin ja kumppanit pärjää hyvin Stoken pommittaessa rajaheittoja, kulmureita ja keskityksiä maalille. Montako Stoke tulee tekemään näistä? Oma veikkaukseni on, että kaksi maalia rajaheitoista.

Taitaa olla parempi lopettaa tähän, mutta tällä hetkellä on vain vaikea löytää mitään kovin positiivista mistään asiasta. Toivottavasti Hente onnistuu siinä jälleen huomenna. Pahoittelut vielä niille, jotka jaksoivat lukea loppuun asti.

0 thoughts on “Tämän tiesi mutta silti v*tuttaa

 1. Sitä saa mitä tilaa , ei kai tuosta eilisestä voi muuta sanoa. Lähettiin mopolla motogp:hen..

  Kun pelaajat tuli tunnelista niin rupesi jo vituttamaan kun näki kuka on kapteenina. AW taitaa olla aikamoinen romantikko jos tosissaan kuvitteli että tuolla eilisellä kokoonpanolla oli mitään mahdollisuutta haastaa miljoonamiehet ja vielä heidän kotikentällään. Pojat on kuienkin vasta poikia.
  Villen tavoin ihmettelen tuota Songin tilannetta varoitusten suhteen, ei jumalauta täysin amatöörimäistä touhua!

  Senderos on näköjään pudonnut kokonaan AW;n kuvioista kun ei mahtunut edes eiliseen rosteriin. Varmaan ”liian pitkä” pelaaja Arsun pelityyliin ; )
  Tosiaan stokepelissä punnitaan meidän metriheikkien pääpelivoima valkun kookkainta joukkuetta vastaan,huh huh.

 2. Ensinnäkin Rosicky pelas tässä pelissä täysin eri kaverien kanssa kun yleensä joten kaverit ei oo siellä missä olis Arshavin….Fabregas…Van Persie!!!!joten syöttö paikat aika hakusessa… se siitä. ja toiseks tää liiga cuppi ei oo meitin prioriteetti se menee valioliiga mestari cuppi fa cuppi…..ja liiga cuppi junnuille se on mun mielestä ihan ok! ja amatöörejähän ne siellä Arsenalissa on joo ei muuta kun pari divarii alaspäin…ei meijän peli mihinkään songiin kaadu =) nyt vaan joulu pelit haltuun!!!! Come on Arsenal!!!!

 3. Huomasitte varmasti ettei greedybayor saanut hirveesti vastakaikua yrittäessään tervehtiä ja halailla meidän pelaajia ennen pelin alkua?

 4. Mun mielestä Songin piti nyt ottaa varoitus, kun se jäi ottamatta Chelsea-matsissa. Stoke ei varmasti hyökkää koko joukkueen voimin eli puolustavan keskikenttäpelaajan rooli ei ole niin tärkeä kuin joissain muissa peleissä – ja Stokea vastaan sillä paikalla pärjää joku muukin. Jos ei pärjää, sit on joukkueessa jotain pahasti pielessä. Komppaan Maucea, Stoke joutuu sijaiskärsijäksi ja saa pataan aika rumasti.

 5. Song oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan monesti blokkaamassa vastustajan nurin. Siinä missä muut juoksivat vieressä song pysähtyi ja kaveri pysähtyi. Olisi voinnut päättyä enemmänkin…
  Wilshere ja Ramsey olivat varjoja siitä mitä voisivat olla.
  Silvestre äkkiä pois jäätävä kaveri.
  Traorella loistavat nousut, voisi kokeilla laiturina puolustus ei oikein suju.
  Velalta jäi maali saamatta, pienellä tuurilla/rohkeudella se olisi tullut.

  Tammikuussa kun tulisi Viera keskikentälle ja Ruud tai joku toinen isokaveri kärkeen joka uskaltaa haasta eikä aina käänny takaisin päin kun vastustaja tulee kohti ja iskee kaverien keskitykset sisään.

 6. Nyt koetellaan taas goonerien sietokykyä oikein olan takaa. Omista tilastoistani ei löydy merkintää, että olisin tällä vuosituhannella todistanut kolmea peräkkäistä tappiota (Liege-matsi jäi näkemättä) ja lieneekö kaksi perättäistä 0-3 -tulosta peräti Wengerin kauden ennätys? Toki on huomioitava, että vastustajat eivät olleet mitä tahansa ja ainakin itse olin varustautunut tappioon molemmissa. Mutta yhdistettynä Sunderland -tappioon (siitä veikkasin tasuria) hälytyskellot alkavat jo soida. Tällä kaudella emme ole onnistuneet voittamaan vielä ainuttakaan kunnon joukkuetta (jos nyt ei joku sitten halua lukea Spudsia muuksi kuin roskasakiksi :), naapurin jälkeen korkeimmalla sarjataulukossa majaileva joukkue, joka saatiin tosin vain vaivoin ja osin ansiotta kaadettua, on kymmenes eli Fulham. Tästä näkökulmasta en pitäisi Stoken kukistamista mitenkään kirkossa kuulutettuna.

  Yleensä en ole ennustuksia tehnyt ennenkö 2/3 kaudesta on pelattu, mutta nyt olosuhteiden pakosta tein pistearvion jo ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Jos katsotaan kunkin joukkueen tähän mennessä kohtaamat vastustajat erikseen kotona/vieraissa ja oletetaan, että tahti jatkuu samantasoisia vastustajia kohdatessa samanlaisena, voidaan päätyä esim. seuraavanlaiseen ennustukseen Arsen kohdalla:

  Kotiottelut: hävitty sijalle 1; voitettu 3, 11, 13, 14 ja 20. Ennuste: voitetaan kaikki sijojen 2-20 tulevat vastustajat.

  Vierasottelut: voitettu 10, 16 ja 19; tasapeli 17; hävitty 2, 7 ja 8. Ennuste: voitetaan jäljellä olevat vastustajat 12-20, pelataan tasan 9-11, hävitään 1-8.

  Kun vastaava tarkastelu ulotetaan kaikkiin kärkijoukkueisiin, saadaan loppusarjatilanteeksi keväällä seuraava (arvion virhemarginaali vähäisestä ottelumäärästä johtuen +-6 pistettä):

  Chelsea 96 pistettä
  ManU 85
  Arsenal 84
  Spurs 78
  Villa 65
  Man City 64
  Liverpool 60

  Ehkäpä on yltiöoptimistista odottaa, että voittaisimme kaikki loput kotiottelumme, mutta ei tilanne nyt niin huono ole ajatellen taistelua kolmannesta sijasta. Toki van Persien loukkaantumisen myötä ovat maalihanat täysin tukkeutuneet, mihin tarvittaisiin pikainen korjaus Stoke-matsissa. Ja muutama avainpelaaja saisi nostaa peliään sille tasolle, mihin se kuuluu. Muuten tulemme ryminällä alaspäin ennen kevättä.

 7. Ville oli tekstissään oikeastaan asian ytimessä. Kaikessa pessimistisyydessään. Ottelun tulos oli juuri sellainen kuin meidän ryhmällä ja Valioliigajoukkuetta (Manshitty) vastaan saadaan. Gogolle täytyy kyllä kommentoida, että Valioliigajoukkueen hyökkääjän ominaisuuksiksi ei riitä ”pieni tuuri ja rohkeus”. Rohkeudessa ei ole noin ominaisuutena mitään vikaa, mutta ensinnäkin niihin tilanteisiin pitäisi päästä ja toisekseen niistä vähistä paikoista täytyisi laittaa pallo verkkoon. Meidän tämänhetkiset sentterin hippulat (Eduardo, Vela) eivät siihen näytä kykenevän. Vaikka kuinka sitä toivoisinkin. Valitettavasti. Vela ei kerta kaikkiaan päässyt toppareista irti tai saanut (veto)jalkaa selkeästi vapaaksi. Ne ovat maalintekijän ominaisuuksia. Vrt RvP.

  Me päästiin ajoittain ihan mukavasti maalintekoetäisyyksille, mutta LAUKAUKSET jäivät puuttumaan. Pelattiin taas kerran ihan mukavasti ja mua ainakin alkaa tämä mukavasti pelaaminen v**tuttamaan. Välillä vois olla ilkeän suoraviivainen. Tevez ja SWP näyttivät kuinka pallo pistetään verkon perukoille. En ymmärrä, että minkä takia pitää aina vain hakea ja hakea ja hakea parempaa ja parempaa paikkaa. Joskus voisi kokeilla jopa laukoa ja jopa kymmenestä metristä.

  Kantsisko se Simpson kutsua kotiin sieltä länsi-Lontoosta? Ja Paddy hei, tule himaan sieltä pastaa puremasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s