Dark side of the gaffer

Liverpool – ARSENAL 1 – 2 (1-0)

On täysin selvää ettei allekirjoittaneen tekemisillä ole mitään vaikutusta otteluiden lopputuloksiin mutta on pakko myöntää että tuntui h*lvetin hyvältä sen jälkeen kun olin puoliajalla ottanut klassisen neljä senttiä Jaloviinaa ja vaihtanut sinisen vieraspaidan keltaiseen. Ja liekö sitten sama paine ja hermostuneisuus mikä leimasi meidän peliä ensimmäisen puoliajan, minulla se purkautui viimein ottelun päätyttyä migreeninä.

Arsene totesi että on hienoa pystyä yllättämään pelaajat vaikka vuosia seuran peräsimessä on kertynyt jo yli kolmetoista. Pelaajat ovat toki vaihtuneet matkan varrella moneen otteeseen mutta epäilemättä manageri paljasti itsestään tälle joukkueelle, näille pelaajille tauolla puolen jota moni ei varmasti osannut kuvitella olevan olemassa.

Minä voin vain todeta että h*levtin hyvä niin!

En halua kuulostaa pätevämmältä kuin olen mutta näin mitä tuleman pitää ensimmäisen puolentoista minuutin aikana. Tuona aikana kovin ylistetty Alex Song ehti nimittäin päästää kömpelöt länget, kompuroida omiin jalkoihinsa pariin kertaan ja törmätä päin hölmistynyttä Vermaelenia. Tämä ei ollut kritiikkiä Kamerunilaista kohtaan, hän vain sai kunnian toimia koko joukkueen ’äänitorvena’.

Kirjoitin jo eilen mahdollisista paineista mitä muiden tulokset voivat saada aikaan. Ihmettelin josko paineita tulee enemmän siitä että joukkueelle tarjotaan mahdollisuutta kaventaa eroa sarjan kärkeen vai siitä että kärki etenee kuin juna ja jotenkin olisi vain pakko pysyä mukana vauhdissa. Uskallanko yhden pelin perusteella tehdä johtopäätöksiä, en tiedä, mutta niin hermostunutta Arsenalia en muista nähneeni pitkään aikaan kuin eilen ensimmäisellä puoliajalla. Vai oliko joukkue onnistunut ylilatautumaan?

Se että reilun kymmenen minuutin jälkeen kaksikko Gerrard – Torres pääsee kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen kertoo paljon, kaksikko joka ymmärtääkseni oli kaikissa spekulaatioissa se joka piti onnistua pimentämään, he sanoivat sen itse, meidän pelaajat yksi toisensa jälkeen! Eikä se ollut ainoa kerta ensimmäisellä puoliajalla. Muistan Gerrardin päässeen yrittämään kertaalleen noin pilkun kohdalta kuin sädekehä ympärillään missä lähin pelaaja oli kolmen metrin etäisyydellä joka suuntaan.

Pitäneekö tässä yhteydessä mainita kiitoksen sana Howard Webbin suuntaan joka uskalsi pitää päänsä kylmänä Gerron suhteen, jonka sukeltelut kävivät sitä hupaisammiksi mitä pidemmälle ottelu lopulta eteni. On uskomatonta miten pyhimysten asemassa nämä Englantilaiset maajoukkuetähdet maassaan ovat eikä kukaan uskalla kritisoida heitä voimakkaammin. Muistatte kenties lauantailta Wayne Rooneyn delfiinit Aston Villaa vastaan. Pidän toki positiivisena että Shrek sai varoituksen tekemisistään ja yhtä lailla kuten totesin että Webb piti päänsä eilen kylmänä, niin kylmänä itse asiassa että rangaistuspotku ei kenties olisi ollut täysin huutava vääryys, tilanne mistä joku joskus viheltää, toisella kertaa ei.

Saanen sitten sanoa sanan kaksi aavistuksen jälkiviisaasti. Peräänkuulutin eilen sitä että meidän joukkue on rakennettu hyökkäämään ja valitettavasti näin ensimmäiset 45 minuuttia jotain aivan muuta, näin täydellisen ’eristetyn’ Andrei Arshavinin, taktiikan missä me tarjosimme tarjottimella pelin kotijoukkueelle. Tämä yhdistettynä joukkueen hermostuneisuuteen ei lopulta voinut johtaa muuhun kuin virheeseen puolustuksessa ja kaverin johtomaaliin. Voinemme laskea itsemme jossain määrin onnekkaiksi että Webb oli kylmä kuten totesin ja että Fernando Torres oli pelaaja joka teki paluun pitkän poissaolon jälkeen. Toisin sanoen ottelu (ja meidän kausi) olisi voinut olla taputeltu 45 minuutin jälkeen.

Nyt, kiitos korkeampien voimien Darth Vader astui esiin ja paljasti itsestään pimeän puolensa tauolla. Uskallan edelleen kritisoida manageria passiivisesta lähdöstä iltaan, haluaisin uskoa että hänen jos jonkun pitäisi tietää paremmin missä joukkueensa on parhaimmillaan, miten joukkue toteuttaa itseään parhaiten.

”The boss screamed. I’ve never seen him like that before. He was really disappointed in the first half and said we didn’t deserve to wear the Arsenal shirt if we played like that. And I think he was right.”

Näin siis kapteeni ja vaikka Arsene ei suostunut kommentoimaan aihetta, olen haltioissani nyt kun tiedän että Ranskalaiselta löytyy tarvittaessa jotain tällaista takataskusta. Väitän että managerin purkautuminen on ollut todella raju, sillä epäilen josko Fabregas olisi edes kertonut tapahtuneesta näin sanatarkasti (vaikkakin välittömästi pelin päätyttyä) ellei hän olisi ollut asiasta niin yllättynyt kuin oli.

Toiselle puoliajalle ja jokainen näki mitä tapahtui kun aloimme pelata rohkeammin, Lord Vaderin käskystä ja valvovan silmän alla. Cesc, Arshavin ja Nasri alkoivat kaikki saada punaisesta langasta paremmin kiinni välittömästi. Minulla ei ole mitään syytä jäädä arvailemaan olisiko lopputulos ollut sama jos emme olisi saaneet onnenkantamoista lähes heti toisen puoliajan alkuun mutta yhtä kaikki kirjoitin paperille 17 miljoonan punnan laitapuolustajan oman maalin jälkeen että tämä oli se mitä me todella tarvitsimme.

Asetelma kääntyi päälaelleen, kentällä oli enää yksi joukkue, yksi joukkue joka halusi ilmoittautua taisteluun Valioliigan mestaruudesta toisen tyytyessä pelkäämään pahinta. Jotenkin kelpo ottelun pelanneen Armand Traoren tilanne missä hän kirjaimellisesti niisti Cock Kuytin nenän kuvasi tilannetta. Pelko oli hiipinyt Poolin leiriin, Gerron kädet ja suu alkoivat käydä, jaloista puhumattakaan ja Torres suorastaan halusi vaihtoon, pois hetkestä, nöyryytyksestä kun tuomari puhaltaa pelin päättyneeksi.

Kaiken tämän ahdistuksen takasi van Persien ollessa sivussa kukapa muukaan kuin Arshavin joka todella nauttii Anfieldin tunnelmasta. Mainitsin jo taktiikasta joka petti meidät ensimmäisellä puolijajalla ja muutoksesta mikä toisella puoliajalla oli kaikkien nähtävissä. Ei ollut sattumaa että ennen kuin Mr. 17m£ full back siirsi pallon omaan maaliin, häntä ennen pallossa olivat Arshavin, Cesc ja Nasri. Andrein maali oli toki huikea yksilösuoritus, moment of Russian magic mutta niin vain Cecs oli tälläkin kertaa se jonka jalasta pallo Arshavinille tuli.

Jos ja kun tulevissa otteluissa Arshavin jatkaa hyökkäyksen keskellä, ainakin siihen asti kunnes Nicklas Bendtner palaa tositoimiin, meidän on pakko pelata rohkeasti 433:a. Meidän pitää tulla keskeltä ja laidoilta, Andrei on liian helppo yksin kahdelle topparille, meidän pitää tulla joka puolelta jotta kaverin puolustajat eivät ehdi kissaa sanoa kun arpovat minne mennä ja ketä vartioida. Bendtner ja tammikuussa hankittava Edin Dzeko tarjoavat sitten toisen mahdollisuuden.

Pelaajista.. Koko puolustuslinja hoiti tehtävänsä mielestäni mallikkaasti, joskin kehuista huolimatta Traore on vielä haavoittuvainen ja jossain määrin altis virheille mutta asenne on kohdalla. William Gallas, vaikka onkin mielestäni koko puolustuksen johtaja ja pelasi jälleen kokonaisuudessaan vakuuttavasti on puolestaan altis aiheuttamaan sydämen tykytyksiä taklauksillaan rangaistusalueella.

Tunnen jo kuinka moni teistä on kiusaantunut etten ole maininnut vielä tähän mennessä Manuel Almuniaa, allekirjoittaneen kovin puolustamaa maalivahtia. En suostu edelleenkään myöntämään että meidän kausi kaatuu maalivahtiin. Alan toisaalta olla taipuvainen, tai ainakin olen ymmärtäväisempi heille jotka kaipaavat uutta maalivahtia.

Näen silti ettei maalivahti ole edelleenkään hankintalistan kärjessä ja suurin kysymys lienee se että kuka, tai mihin hintaan olisi selkeästi muutos maalinsuulle. Väitän että kyseessä tulisi olla joku poikkeuksellinen maalivahti jotta meidän kannattaisi ottaa riski, kenties lähteä rikkomaan rakennettua tammikuussa. Uusi mies tolppien väliin joka ei tunne puolustusta, taktiikkaa, joukkuetta ylipäätään.. Kova nimi, eikä pelkästään nimi pitäisi olla että riski on ottamisen arvoinen ensi kuussa. Tuleva kesä on sitten aivan eri asia.

Keskikentällä Song oli ensi minuuteista lähtien todella hermostunut ja epävarma, jotain muuta kuin olemme Kamerunilaiselta nähneet hyvään toviin. Tiedä sitten onko myös Alex jo niin orientoitunut omaan rooliinsa hyökkäävämmässä taktiikassa, että nyt kun keskikenttä oli eilen alussa totuttua ruuhkaisempi, hän ei tahtonut löytää paikkaansa, ei varsinkaan kun rinnalla oli Denilson. Denilson joka alkaa ottaa Songin roolia siinä mitä olen moittinut, turhien rikkeiden tekemistä ja näin vastustajalle vapaapotkuja antaen. Tuntien meidän erikoistilannepelaamisen, kaikki kaverin vapaapotkut omalla kenttäpuoliskolla ovat enemmän tai vähemmän uhka ja niitä tulee välttää.

En väitä tässä nyt että kumpainenkaan mainituista oli erityisen huono mutta varsinkin Denilsonin kohdalla on aiheellista kysyä onko hän sittenkään pelaaja jonka paikka on Valioliigan mestaruudesta tosissaan taistelevan joukkueen avauksessa? Varsinkin Songin ja Cescin pelatessa Brasilialaisen rooli on jotain mikä ei ole täysin allekirjoittaneelle selvinnyt, mikä ei tosin tarkoita mitään muuta kuin juuri kirjoitettua.

Hyökkäyksen.. tai sikäli kuin se sitä oli eilen ensimmäisellä puoliajalla, toinen puoliaika on mistä arviot tehtäköön. Tässä kohtaa Cesc pitää käytännössä nostaa mukaan puhuttaessa hyökkäyksestä sillä Katalaani on joka tapauksessa hyökkäyksen sielu ja sydän. Andrei ei kaikkien loukkaantumisten jälkeen kaipaa muuta analyysiä kuin että hän on mies paikallaan. Hän voi ja saa vallitsevassa tilanteessa vaeltaa missä haluaa jos tekee sen mitä eilen, ei minulla tai tuskin kellään voi olla valittamista. Kun näin pienelle miehelle annetaan rooli yksin Valioliigan toppareita vastaan, moni muu olisi varmasti h*lvetin paljon turhautuneempi.

Nasri ja Cesc olivat he jotka hyötyivät, tai sanotaanko nauttivat eniten rohkeampaan pelaamiseen siirtymisestä toisella puoliajalla. Eikä ollut yllätys että se näkyi tekemisessä ja lopulta tuloksessa. Nyt kun edelleen pohdin ensimmäistä puoliaikaa, en osaa sanoa kuka tai ketkä tekivät jotain väärin, vai tekivätkö ylipäätään. Jäljellä Theo Walcott joka valitettavasti etsii itseään ja kuntoaan. Pientä valoa hänen pelaamisessaan siitä että olin havaitsevani että Theo oli kenties normaalia aktiivisempi, haki mahdollisesti normaalia enemmän palloa keskeltä.

Ylöspäin Theo ei ole koskaan arastellut pyrkiä mutta nyt laitoin merkille että ehkä hän pelasi enemmän joukkueelle ja pyrki luopumaan pallosta kenties aiemmin kuin olemme tottuneet, eli ennen kuin menettää sen puolustajalle. Minuutteja Walcottilla on niin vähän etten lähde tuomitsemaan nyt voiton jälkeen liian jyrkästi mutta kuten Theo itsekin tietää, alkaa olla aika lunastaa lupauksia, alkaa olla aika osoittaa ettei 60000 puntaa viikossa ole ihan h*lvetin liikaa yläkanttiin.

Töissä tahti sen kuin kiihtyy kohti Joulua mutta tänään on loistava päivä mennä töihin Punavalkoisessa paidassa. Fiilikset ovat käsinkosketeltavan hyvät ja jos katsomme tulevaa otteluohjelmaa, en Burnleyn (oikeasti, Burnley) kehutusta kunnosta Turf Moorilla huolimatta näe etteikö meillä ole kaikki syy katsoa positiivisesti eteenpäin. Turf Moorille siis jo keskiviikkona, sitten Hull City ja Villa Grovella kunnes päätämme vuoden Pompeyn vieraana.

Kun uusi vuosi alkaa Boltonin kohtaamisella kotona ja vieraissa, välissään Everton Grovella, uskallan sanoa että meillä on avaimet luovia Bendtnerin paluuseen ja Dzekon hankintaan vähintäänkin kärjen tuntumassa. Vai onko se sittenkin Marouane Chamakh, hän ja Dzeko kun tuntuvat antavan kilvan näyttöjä mahdollisille ostajakandidaateille. Jokseenkin sivusilmäällä eilen Bordeaux’n ottelua seurasin mutta pelimies Chamakh ehdottomasti on, joskin Dzeko painii eri sarjassa, kalliimmassa sarjassa. Vain yksi asia on pomminvarmaa, ei enää yhtään lisää loukkaantumisia.

Canal Plus on ollut täälläkin puheenaiheena paljon. Viimemmäksi aiheeksi nousi tuleva keskiviikko jolloin meidän ottelu joutuu ’teknisistä syistä’ Liverpoolin ja Wiganin jyräämäksi, mitä voidaan pitää nyt entistäkin naurettavampana. Kovasti olemme puhuneet täällä myös selostuksesta ja selostajista. Eilisestä pitää antaa puhtaat paperit Innaselle. Mikko oli tehnyt kiitettävästi pohjatyötä ja tiesi kertoa paljon sellaista mikä vaatii ajan hermoilla olemista. En voi syyttää siitä että Poolin kannattajana hän totesi Aquilania tarvittavan kun tätä vaihtopenkillä kuvattiin tai että meille Goonereille varmasti kelpasi tasoitus halvalla, kyllä kelpasi.

Ai niin, siinä kun meillä Suomessa ei ollut edes studio-osuutta kun yhteen iskevät Liverpool ja Arsenal, Norjassa studio-osuus oli ja vieraaksi oli kutsuttu Ray Parlour. Mutta toisaalta meillä katsotaankin teknisistä syistä suorana Poolin ja Wiganin ottelu, koska muiden Pohjoismaiden ykkösottelu Burnley – Arsenal saa väistyä Eurooppa liigan tieltä; Sparta Prahan ja FC Kööpenhaminan tieltä.

Perinteisistä neljästä suuresta on nyt yksi haudattu ja kuopattu, kaksi jäljellä. Tästä on jos ei vielä loistava niin ainakin hyvä jatkaa. Kun vielä pakkanen valloitti eteläisimmänkin Suomen, tunnen lentäväni, rakastan pakkasta, rakastan Arsenalia! Tämä oli huikean tärkeä voitto, sen kertoo jo eiliset kommentit, splendid, nyt on tunnetta pelissä, pitkään se kantakoon.

0 thoughts on “Dark side of the gaffer

 1. Olipahan loistava viikonloppu, kilpailijat kompuroi ja me lyötiin pool AA-areenalla : )

  Eka jakso oli kyllä aika kaameeta peliä, ei todellakaan paljoa luvannu. Poolin maalissa Almunia taas näytti miksei hänestä taida tulla sitä voittavaa maalivahtia ,koskaan.
  Näitä tulee yksinkertaisesti liikaa. Kyllä kesällä tarvitaan uusi kassari, ei mahda mitään.

  Olisin kyllä halunnut olla puoliajalla kärpäsenä katossa kun Arsene-setä on meuhkanut kopissa, pelaajat olleet varmaan kusi sukassa .

  Ilme oli kyllä toisenlainen heti toisen jakson alussa ja kun naapuri vielä avitti tasoihin niin vot.
  Tsaarin pommi oli sitten taas hetki maagisuutta.
  Sitten sitä pureskeltiinkin sydän pamppaillen kynsiä loppuaika ja pelättiin niitä vapareita jotka olivat kieltämättä pahoja meidän alakerralle.

  Tärkeä ja hieno voitto jonka arvo henkisesti on paljon kolmea pistettä enemmän.

 2. Noihin Henten kehuihin tietyistä pelaajista yhdyn mielelläni, mutta lisäisi joukkoon ehdottomasti Vermaelenin! Mies oli taas oma itsensä muutaman hiukan sanoisinko epävarman ottelun jälkeen. Ainakin itelle hiipi jo puseroon tunne, josko kuherruskuukausi olisikin ollut uuden tuttavuuden kanssa liikaa ruusuntuoksoinen, mutta eeeei!! Thomas pisti nilkkaa suoraksi taas siihen malliin, että Torres ja Holy Diver saivat kerran jos toisen huomata törmänneensä seinään. Näin Thomas! Keep up the good work mate!
  Keskiviikkona on taas (no koska ei olisi) äärimmäisen tärkeä peli! Eilen saavutettuja pisteitä ja kavennusta kärkeen EI saa nyt hukata johonkin Championship seuran, joka vain vierailee ylemmässä kastissa, ansaan.
  Ja vielä pitää myöntää se, että en minäkään vielä jaksa uskoa, että Almunia olisi mies, joka meidät mestaruudesta erottaa. Kyllä meidän kärsityt tappiot juontaa juurensa johonkin ihan muualle. Ja vaikka Denilsonin kykyjä täällä epäillään Valioliigatasoisiksi, niin saanen huomauttaa, että kaveri on vasta 21 -vuotias ja oli juuri pitkän siivun pelaamatta. Niin oli Torreskin ja mitä teki eilen? Denilson kehittyy vielä, etenkin henkisesti ja juuri se tulee karsimaan näitä typeriä turhia vapaapotkulahjoja vastustajille. Annetaan nyt vielä hetki aikaa, kyllä siinä miehessä edelleen potentiaalia on.

 3. Jos tammikuun siirtoikkunan aikana oikeasti tapahtuu liikettä myös meidän suuntaan, toivon todella että ainakin yksi tulijoista olisi Edin Dzeko. Kaveri on oikeasti juuri meidän tyylinen hyökkäjä. Arvaamaton ja taitava, tehokas eikä mun käsityksen mukaan pissa ole noussut päähän vaikka kaverin nimi on ollut kaikkien huulilla jo viime kaudesta lähtien. Ihme on, jos Dzeko ei Wolfsburgista irtoa. Seuraa tietää nyt olevan se hetki, jolloin pelaajalla tehdään rahaa ja toisaalta pelaaja itsekin ymmärtää, ettei volkkarimiehissä enää mitään voiteta. Viime kauden mestaruus oli suuri yllätys eikä pikkuseurassa uuttaa gloriaa ole heti uudestaan tulossa. Me ei varmaan lähdetä huutokauppaan mukaan jos peli sellaiseksi menee, mutta Arsenen maineella vois olla paljon merkitystä Dzekon saamiseksi samoin kuin Arsenalin hyökkävä pelityyli varmasti miellyttää bosnialaista. Chamakh olisi varmasti myös tervetullut tykkipaitaan, mutta jos ”ääni” pitää jommalle kummalle näistä antaa niin kyllä se täältä lähtee Dzekolle.

  Tuntuis siltä, että meidän maalivahtiosastolla ei varmaankaan tammikuussa tapahdu muutosta, mutta ehkä jo kesällä sitten. Mulla on oma suosikki ja se löytyy Fiorentinasta. Niiden ranskalainen kassari Sébastian Frey on miellyttänyt meikäläistä jo useamman vuoden ajan. Kaverilla on jo pitkä kokemus Serie A:sta ja on pelannut lähes aina ykkösveskarina. Ikää maalivahdille sopivat 29-vuotta ja Arsenalin tapauksessa kansallisuus on ”juuri se oikea”. Almunia on perusmaalivahti, jolla on ollut hyvät hetkensä, mutta ei espanjalaisesta taida olla sellaiseksi kivijalaksi, jota voittavan joukkueen takalinjoille tarvitaan kovassa kilpailussa mestaruudesta.

 4. Olisihan se märän päiväunen toteutuminen jos Dzeko laskeutuisi Grovelle. Epäilen silti, hinta varmaan nousee Arsun ulottumattomiin mutta nyt olisi hyvä paikka näyttää kannattajille että seuralla on halua satsata ja kaivaa kuvetta.

  Olen muutaman Chamakhin pelin seuraannut tällä kaudella, mm. eilen. Täytyy sanoa että myös marokkolainen on hyvä , ilmassa suorastaan loistava.
  Ranskalaisseurahan on ilmoittanut ettei myy häntä tammikuussa ja uhraa CL-menestystään mutta eurojen edessä tämä voi jäädä sanahelinäksi.

 5. Hieno ja h…vetin tärkeä voitto ja siitä voi vielä hetken nauttia, mutta mihinkään leijumiseen ei ole syytä. Tosiasiassa meillä on Issen mainitsema mv-ongelma ja se koskee nimenomaan kaksikkoa Almunia & Fabianski. Kumpikaan eivät ole voittavia veskareita. Kolmosvaihtoehto Mannone voi sitä olla, mutta poika on vielä kovin kokematon. Mun mielestä Mannone joutais saada enemmän peliaikaa ja näytönpaikkoja semminkin kun Almunia kämmäs eilen sen mitä kämmättävissä oli. Minkä matsin Almunia tai Fabianski on meille voitttanut? Mannone voitti meille Fulham-pelin ja kolem pojoa. Toivottavasti viimeistään kesällä tapahtuu asian suhteen jotain ja esim Frey ei kuulosta ollenkaan huonolta vaihtoehdolta. Almunia ja Fabianski huokuvat epävarmuutta joka ei voi olla vaikuttamatta puolustuslinjan toimintaan. Olen mieluusti väärässä asian suhteen.

  Paljon on spekuloitu Denilsonin esityksiä ja jotkut ovat täälläkin halunneet antaa pojalle aikaa ja päivitelleet sitä, että kuinka nuori pelaaja on kyseessä. Aivan turhaa päivittelyä. Denilson ei ole Arsenalin tasoisen, mestaruuskamppailussa olevan joukkueen keskikentän avauksen pelaaja. Minkä takia ylipäätään asiaa edes päivitellään? Luulisi, että asia olisi itsestäänselvyys ja keskikentällämme pelaisi Denilsonin sijaan valmiimpi & kokeneempi pelaaja (vaan kun sellaista ei ole rosterissamme). Wenkun ajatusmaailman tuntien asia ei todellakaan ole itsestäänselvyys vaan brassi pelaa paljon jatkossakin ja todennäköisesti Wenkku & Denilson pistävät kriitikot hiljaisiksi. Allekirjoittaneen mukaan lukien. Toivottavasti.

  Liityn mielelläni Dzeko-kuoroon. Tarvitsemme hänet. Pienenä kommenttina, että Wolfsburg ei taida olla ihan mikään pikkuseura vaan uudenkarhealla stadionilla pelaava, Wolkkarin avokätisesti sponsoroima Saksan mestarijoukkue. Toivottavasti vallitseva tilanne (putosivat Sieniliigasta) kuitenkin saa aikaan sen, että Dzeko myydään. Toivottavasti.

 6. Sportissapa oli studio, jota ilmankin olisi voinut elää, kommentaattorina tietysti Poolin kannattaja, vaikka yhtään heidän fania ei näkynyt mailla halmeilla. Mutta Markus voitti tulosveikkauksessa Tainion paidan, jota lupasi kantaa kevään mahdollisissa mestaruusjuhlissa ylpeydellä! Passmaster-paidoillekin löytyi ehdollista kysyntää.

  Itse pelissä oli voiton ohella hienointa se, että pystyttiin viimeiset 35 minuuttia pitämään pää kylmänä ja oma pää puhtaana, monta kertaa on vastaavassa tilanteessa menetetty johto. Toivottavasti nyt saatiin roimasti itseluottamusta lisää. Eka jakso oli kyllä karmeata katsottavaa ja etenkin Songin ja AlMunijan suoritukset ala-arvoisia. Vaikka Alia ei voi kaikesta syyttää, fakta on kumminkin se, että hän lahjoittaa liikaa maaleja eikä ole veskari, joka pelastaisi meille pisteitä huonona päivänä. Mutta hyviä veskoja ei kasva puissa kuten ei myöskään puolustavia keskikenttämiehiä puhumattakaan maalinsylkijöistä. Eli näillä mennään ja toivotaan, että edes AA pysyy terveiden kirjoissa.

  Burnley ylihuomenna ei tule olemaan mikään suupala, mutta eilisen kaltaisella toisen jakson esityksellä oltaisiin vahvoilla. Kun peli ei nähtävästi töllöstä tule, onko teillä antaa suosituksia parhaiten toimivien liveteksti- tai streampalvelujen suhteen?

 7. Peli ei tule suorana, mutta sentään jälkilähetyksenä klo 00.15 Canalilta. Itse ajattelin pysyä pari tuntia uutispimennossa ja katsoa jälkilähetyksen, mutta jos striimiltä haluaa katsoa niin suosittelen http://www.myp2p.eu sivustoa.

 8. joo eipä tuo suomen canaali studio kovin hääppöinen ole. Tuomari kanta ihan kvia näkemys ja antti niemi oli aikaisemmin plussaa, mutta ei ole eka kerta kun meidän peli jää väliin kun liverpool pelaa sijoista 13-14 jonkun tusina jengin kanssa 1-0aa.
  Europaleague on ihan jees mut ei pitäsi olla kovin monelle väliä kumpi joukkueista nyt jatkoon pääse.

 9. En itse jaksa uskoa, että sen suuremmin vahvistuksia tulee. Tuntuu, että vuoden takaisin Tsaarin osto ja viimekesän Vermaelen ”huippusiirto” on sekoittaneet kannattajan jos toisen pään. Totuus on edelleen se, että Arsenal ei ole miesmuistiin ollut kovinkaan aktiivinen siirtomarkkinoilla, eikä ainakaan maksamaan ylihintaista summaa pelaajista. En näe, että rahaa olisi vyörynyt yht’äkkiä niin paljon, että todella voisimme Dzekosta ja kumppaneista todella haaveilla. Tottakai toivon! Toivon todella. Varsinkin ,kun RVP on loppukauden todennäköisesti sivussa. Jos haluamme todella taistella pokaaleista, niin tärkeitä investointeja tarvitaan ja niitä tulee tehdä. Kuitenkin olen pessimestisesti jo valmis pettymään ja taas saamme helmikuussa miettiä, että miksi ketään ei ostettu ja miten olemme taas menettäneet luottamuksen professoriin.

 10. Täällä on joitakin kertoja ihmetelty, miksei sportissa näy pool-faneja. Syy lienee yksinkertainen: hyypiä-paidat päivystävät elmossa.
  Dzekosta: tuskin hankimme, vaikka wenkku poikkeuksellisesti totesi, että on liian kallis. Toisin sanoen hepusta on keskusteltu seuran sisällä. Dzekohan ei sit pelaisi sieniliigaa (hyvä tapsa!), mutta chamakh olisi vielä hankalampi, sillä heppu pelaa afrikan turnauksessa alkuvuodesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s