Kaatoiko joku tähän jotain?

Tuskin edes kuvittelitte etten toivottaisi edes hyvää joulua, ette, hyvää joulua! Ei ole epäilystäkään ettenkö olisi tunnustanut itselleni jo hyvän tovin, olen keski-ikäinen mies, takana ovat nuoruuden villit vuodet vaikka epätoivoisesti löydänkin itseni Kallion yöstä ympärilläni Suomen nuoria toivoja, erm?

Hetkinen, olinko sanomassa jotain.. Rakastan joulua, rakastan jouluaattoa. Pukki ei sentään taloudessa vieraile, kaikki pukkeus asuu enää tässä vaiheessa itsessäni, erm.. En oikeasti tarkoittanut mitään epäsopivaa, oikeasti en.

[Itse en kyllä ainakaan terästänyt glögiäni?]

Rakastan siis joulua, rakastan vietää laatuaikaa läheisten ihmisten kanssa ja jos mahdollista niin joulu on se aika vuodesta kun kaikki muu sen ympärillä ’katoaa’, on vain sinä itse, ystävät ja läheiset. Tuleeko televisiosrta edes uutisia? Jos tulee, en katso, mieli on jossain aivan muualla.

Onko teillä jouluaaton rituaaleja? Allekirjoittaneella on yksi ja ehdoton, Lumiukko televisiosta, sen nähtyäni vajoan transsiin, joulutranssiin..

Ymmärrän että tässä vaiheessa viimeinenkin teistä on jo lopettanut lukemisen mutta tänään se ei haittaa, se tarkoittaa että tekin teette jotain muuta kuin hikoilette mitä tapahtuu Lontoossa, mitä kuuluu rakkaalle jalkapalloseurallemme. Ehkä se tarkoittaa että tekin olette keski-ikäisiä, haha!

Jouluaaton 2009 kunniaksi teen nimityksen. Nimitän Issen tällä päivämäärällä Arsenal Finland Supporters Club blogin vastaavaksi televisiointia koskevien asioiden kommentaattoriksi (how lucky man indeed, what an honour). Kiitos muillekin televisiointia kommentoineille mutta Isse mainitsi aiheesta jo hetki sitten muistaakseni vieläpä Norjaa opetellen.

Odotan suurella mielenkiinnolla (ja pelolla) tuleeko meillä Suomessa tapahtumaan jotain radikaalia muutosta Valioliigan televisioinnissa ja jos olen rehellinen, epäilen näin tapahtuvan. Jo ensi kaudella, en tiedä. Olen tainnut mainitakin että useat Englantilaiset ystäväni ovat pitkään ihmetelleet miten on mahdollista että me Suomessa saamme nähdä yhdeltä ja samalta palvelutarjoajalta niin pienin kustannuksin kaikki, ihan kaikki Valioliigan ottelut. Ymmärsitte mitä tarkoitin kaikella tässä yhteydessä, oikeudet kaikkiin otteluihin.

Tämä kaikki selviää aikanaan mutta varautukaa muutoksiin, voisiko sanoa, varautukaa maksamaan Valioliigan näkemisestä lisää tai vaihtoehtoisesti varautukaa katsomaan otteluita yhä useammin legomaailmasta, tökkien ja takkuillen.

Tottakai eilisen uutinen oli että kuluneet neljä kautta ovat olleet loistavia, ellei peräti parhaita mahdollisia. Hmm, en osaa vääntää asiasta huumoria, minun ajatukset neljästä kuluneesta kaudesta ovat jokseenkin toiset kuin Arsenella, eri syistä tosin mutta kuitenkin. On h*lvetin kiusallista lukea kuinka olemme onnistuneet tehdä voittoa voiton perään taloudellisesti mutta samalla omat päällimmäiset tunteet eivät ole.. no ei ainakaan voittoisat.

Ei minun liene tarvetta toistaa itseäni kerta toisensa jälkeen mitä talouteen tulee. Minun näkemykseni on edelleen ja aina ettei jalkapalloseuran tehtävä ole tuottaa, tehdä voittoa. Jos voittoa tulee menestyksen ohella, hienoa, mutta lähtökohtaisesti näen että jalkapalloseuran tulee operoida toimiakseen. Operoida niin että meillä on talous tasapainossa, pelaajat ja henkilökunta saavat palkkansa ja me kannattajat saamme seurata kannattamamme seuran edesottamuksia.

Eikö me kilpailla siitä kenellä on paras joukkue, parhaat pelaajat ja kuka onnistuu löytämään parhaan mahdollisen managerin parhaille mahdollisille pelaajille, talouden asettamissa rajoissa. Olen oikeasti kiusaantunut lukemaan loistavista taloudellisista tuloksista samalla kun itse on saanut päättää kausia kuivin suin ja parempaa huomista, parempaa ensi kautta toivoen ja rukoillen. Sorry Arsene, I can see where you’re coming from but still.

Kuka tietää en näe ensi kautta, tai kautta 2020, on kovin vaikea lohduttautua lupauksilla ruusuisesta tulevaisuudesta, varsinkaan kun takeille ei kukaan lopulta sittenkään kykene antamaan vedenpitäviä perusteita, arvailua se on vaikka miten nuori ja potentiaalinen rosterimme on. Ei menestys nojaa vain meidän tekemiseen, siinä on mukana ja siihen vaikuttaa 19 muuta seuraa.

Lukekaa virallisilta sivuilta, siellä lisää managerin ajatuksia jotka kaikki jotenkin johtavat mielleyhtymään että mikään ei ole kuin ennen, meidän on tehtävä kuten olemme tehneet, ja me teemme vain sen mikä pitää tehdä, ja on tehty. Me teemme vain ja ainoastaan oikein, paitsi ettemme voita mitään. Onko Arsene joulumielellä vai kuvitteleeko hän meidän kannattajien olevan joulumielellä? ’It is all about Champions League now and being in the top four.’??!

Äh, en voi itselleni mitään. Tarkoitus ei varmasti ollut olla negatiivinen, ei nyt h*lvetti jouluaattona. Mutta vaikken takuulla kuulu muuan Mr. Usmanovin fanikerhoon, löydän sanottuun yhtymäkohdan sihenkin että haluan vastauksia. Haluan vastauksia Mr. Kroenken suunnitelmiin ja haluan vastauksia managerilta, is it ALL about being at top4?

Hahaha, olin todella hämmentynyt kun kävi ilmi ettei Samir Nasri tule saamaan rangaistusta liitolta. Hei, jos Hull City olisi pelannut Boltonia vastaan, mitään jälkipyykkiä tuskin olisi tullut, nyt liiton oli pakko tehdä jotain ja siksi joukkohysteria tutkitaan, syytetään, ihan sama. Ei tämä mitään konkreettista tarkoita käytännössä mutta hupaisa juttu joka tapauksessa.

Nyt on syytä lähteä metsästämään riihitonttua, kaikkien tonttujen isää ja äitiä, sitä ainoaa ja oikeaa tonttua joka on nokkimisjärjestyksessä valovuoden edellä saunatonttuakin.. Burb! En edelleenkään tunnusta tehneeni mitään muuta kuin lämmittäneeni tuiki tavallista kaupan alkoholitonta glögiä.

Tiedättekö mik.. Tyhmä ajatus.. Tiedätte hyvin mikä on joulun väri, pukeutukaa siihen. Vielä uudemman kerran, mitä parhainta, on se sitten rauhallista tai menevää, mutta joulua 2009 anyway!

Regards: -hente-

0 thoughts on “Kaatoiko joku tähän jotain?

 1. Hyvää Joulua myös bloggaajalle, Mr. Gännerille, varablogisti Villelle ja muille näillä sivuilla pörrääville. Eikös vaan kaikki yhteisesti toivotakin lahjaksi vaan kolmea pistettä sunnuntailta, eikös?

 2. Hyvää Punavalkoista Joulua bloggaajalle, varabloggaajalle ja kaikille Suomi-Goonereille!

  Tosiaan joululahjatoiveena kolme pistettä sunnuntaina ja myöhästyneenä lahjana pukki voisi tuoda Dzekon tammikuussa : )

 3. Merry Christmas!

  Toivotaan että le boss muisti kirjoittaa joulupukille ja kertoa kertomastaan hyvästä työstä.

 4. Oikein Hyvää Joulua kaikille suomalaisille Arsenalin kannattajille! Nyt rauhoitutaan Joulun viettoon, mutta jo sunnuntaina taas räjähtää Emiratesilla. Syökää pojat kinkkua!

 5. Hyvää joulua bloggaajalle, ja muille osallistujille, ja entistä parempaa uutta vuotta, uskomatonta jaksamista marraskuun harmauden läpi. Kohti kevättä, kohti menestystä.

  Ps. Sitä ennen kohti kinkkua, kohti ähkyä. C’mon you reds!!

 6. Hyvää joula bloggaajalle, blogin lukijoille ja hyvää tulevaa sunnuntaita ja kautta Goonereille ympäri maailmaa.

 7. Hyvää joulua bloggaajalle sekä kaikille goonereille! Olkoon punainen ja valkoinen kunniassa joulun jälkeenkin, aina toukokuuhun saakka!

 8. Hyvää Joulua Pirkkalasta kaikille blogin lukijoille ja eritoten sen kirjoittajalle (ja Ville myös)! Ilman teitä punavalkoinen maailma olisi tylsempi paikka! 😉
  Toivotetaan myös pisterikasta uutta vuotta ja miksei samantien koko vuotta 2010 enkä pahastuisi, jos pisteitä ropisisi jo ennenkin vuodenvaihdetta.

 9. Vielä ennen vuorokauden vaihtumista ehti käymään sivuilla. Oikein hyvää joulua munkin puolesta varsinkin bloggaajalle joka jaksaa vääntää täällä yleensä aiheesta ja välillä aiheiden vierestä. Ja hyvä että sait ne vaatteet pestyä!!! 🙂 Lisäksi varabloggarille, sivujen lukijoille sekä unohtamatta meän manageriä. Sillä ehdolla tietysti, että hän ostaisi tammikuussa meille yhden kärkipelaajan. Ja jos pukki vielä näin myöhäisiä joululahjoja kuuntelee ja ”rakennustarvikkeita” pajalla riittää niin maalivahti (tosin sen kerkiää kesäksikin), mutta keskikenttämiehen hän voisi emiratesille hankkia – puolustavan sellaisen vaikkapa 🙂 Tuliko jo kaikille toivotettua hyvät joulut? Ei tainnut. Koko meidän mahtavalle joukkueelle tietysti (hehän tunnetusti suomea kaipaavat ja lukevat tätä palstaa 😉 ) Josta tuli mieleen, että suomalaista väriä Arsenaaliin kaivattaisiin. Ei tuu oikein mieleen muuta kuin Jässi.. Mutta kenties vielä joskus suomiväriäkin siellä nähtäis.. Ei muuta ku rauhallista joulua vielä kerran kaikille, vkl pisteet himaan ja kohti aurinkoisempaa kevättä mestaruusjuhlien merkeissä? 🙂

 10. Hmmm mitäs ihmeen hyväksyntää tää tarvii. Mun eilinen viesti jäänyt kivasti kellumaan tänne vaan.. Ei kait tääl mitään hyväksyntää tarvi? Laitetaas se uusiks sit.. Vielä ennen vuorokauden vaihtumista ehti käymään sivuilla. Oikein hyvää joulua munkin puolesta varsinkin bloggaajalle joka jaksaa vääntää täällä yleensä aiheesta ja välillä aiheiden vierestä. Ja hyvä että sait ne vaatteet pestyä!!! Lisäksi varabloggarille, sivujen lukijoille sekä unohtamatta meän manageriä. Sillä ehdolla tietysti, että hän ostaisi tammikuussa meille yhden kärkipelaajan. Ja jos pukki vielä näin myöhäisiä joululahjoja kuuntelee ja “rakennustarvikkeita” pajalla riittää niin maalivahti (tosin sen kerkiää kesäksikin), mutta keskikenttämiehen hän voisi emiratesille hankkia – puolustavan sellaisen vaikkapa Tuliko jo kaikille toivotettua hyvät joulut? Ei tainnut. Koko meidän mahtavalle joukkueelle tietysti (hehän tunnetusti suomea kaipaavat ja lukevat tätä palstaa ) Josta tuli mieleen, että suomalaista väriä Arsenaaliin kaivattaisiin. Ei tuu oikein mieleen muuta kuin Jässi.. Mutta kenties vielä joskus suomiväriäkin siellä nähtäis.. Ei muuta ku rauhallista joulua vielä kerran kaikille, vkl pisteet himaan ja kohti aurinkoisempaa kevättä mestaruusjuhlien merkeissä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s