I’m lovin’ it

Sikäli kuin allekirjoittaneessa asuu viisaus eli ei, olen kahden päivän siirtymätaipaleella takaisin Pohojammaalta kohti h*lvetin paljon puukkoköyhempää Helsingin Kalliota. Jokainen pohtikoon mitä Ylivieskan snakarilla on mahdollista tapahtua..

Voi olla että liioittelen, ehkä otin, ehkä en. Tällä tietoa mitä korviini on kantautunut, kuningas on vaa-an kielellä tänään, onko se pari päivää vai viikkoja? Vaikken pidä siitä että saan korostaa mitä tuli sanottua, yksi on paljon, kaksi voi olla liikaa..

Yksi oli paljon ja se näkyi eilen vaikka kuinka loistavasti onnistuimmekin eliminoimaan Villan hyökkäyksen. Kaksi oli kuitenkin liikaa ja valitettavasti sekin näkyi, edelleen loisteliaasti eliminoidusta kaverin pysäyttämisestä huolimatta.

En tiedä kuinka monta epätoivon kyyneltä ehdin valuttaa, tai jos totta puhutaan, terävää naapurin joulupullosta sipaisemaa maistiaista nauttia kun kuulin että Cesc ei ole avauksessa, olin tyrmistynyt enkä halunnut poistua saunan lauteilta, halusin kuivua sinne.

Meillä on muutama korvaamaton pelaaja, saimme siitä todistuksen jälleen eilen. Pallonhallinta voi olla mitä vain, tarvitaan ratkaisuja sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Köh, korostin viimeistä harvaa partakarvaani myöden kapteenin merkitystä, jokainen ’Arsene we trust’ tietää nyt mikä ero on potentiaalilla ja..

Tässä kun yritän tuhota oluiden pahvipakkauksia mahdollisimman tilaa viemättömään muotoon olen huolestunut. Olen huolestunut siitäkin huolimatta että jolupukki on ollut loisteliaan armollinen, ’pakkasukko’ on antanut meille toivoa, jälleen uuden mahdollisuuden, mahdollisuuden mistä mm Andrei jutteli.

Minä kysyn nyt teiltä, kenellä on se vastuu?! Te voitte, minä voin, ja teenkin sen.. Olen h*lvetin onneni kukkuloilla kun murskasimme Villan eilen lopulta niin tylyin lukemin etten oikeasti osannut toivoa edes niin hyvää. Kysyn teiltä onko vastuu nyt pelaajilla vai managerilla?

Kysymys on täysin absurdi, ymmärrän. Olen täysin vakuuttunut ettei Wenger tule tekemään hankintoja tammikuussa, paitsi yhden. Nicklas Bendtnerin ’jatkoaika’ ja Eduardon täysin näillä näytöillä ansaitsematon jatkosopimus on kääntävä Arsenen mielen, hän hankkii meille hyökkääjän joka voi voittaa meille jalkapallo-ottelun jonka me ansaitsemme voittaa, ilman että siihen tarvitaan ’vammaista’ apua.

Kuka tietää, eilinen voitto voi tulla h*lvetin kalliiksi mutta kylmä totuus on että olemme kädettömiä ja jalattomia ilman sitä jotain, ja sitä jotain meillä on liian vähän. Olen täysin vakuuttunut, varsinkin managerin eilisen kommentin..

”You never know. If you can prove to me that we would have won the game without him coming on the pitch, I was wrong. But we can never check that. I feel that I did the right thing. I was cautious.

Aston Villa has a game that makes you very nervy, because you can be dominant and lose the game. We were dominant, didn’t take advantage of it and so you can be cautious or push the gamble a little bit further. That’s what I did.”

..jälkeen että hän tietää kuinka veitsenterällä olemme. Andrei sanoi sen ääneen, joka h*lvetin pelaaja tietää sen sanomatta sitä ääneen ja kaikista parhaiten sen tietää Arsene, meille on nyt, tällä kuluvalla kaudella tarjottu muiden toimesta mahdollisuus olla siellä minne me kuulumme.

Kiusaan manageria sen verran että hän takuulla ymmärtää syyt miksi olemme edelleen, sen Chelsealle kärsityn tappionkin jälkeen siinä asemissa missä olemme. Kyllä Wenger tietää v*tun täysin miksi me olemme asemissamme vaikka pistesaldo on mitä on. Me kaikki tiedämme, me näemme miten paljon tukkimiehen kirjanpidolla viivoja on uskomattoman paljon Valioliigan kärjen osalta ruuduissa joita ei välttämättä olisi uskonut. Ei edes Arsene vaikka muuta sanoo, eihän hän muuta voinut sanoa kuukausi sitten, ei se hänen käsissä ollut, se oli toive.

Auts! Kuten alussa totesin, olen siirtymätaipaleella. Pahoittelut kuten aina kömpelöstä päivityksestä, en ehdi kehua Songin, Diabyn tai Gallas’n suorituksia tähän hetkeen. Ja te jotka kiroilette että on se v*ttu kumma kun blogisti osaa kuulostaa v*ttumaiselta vaikka alla on törkeän hieno voitto Villasta, kuulostaa v*ttumaiselta ja nalkuttavalta naapurin herkkähermoiselta, pois se minusta, pois!

Kohta viisi vuotta kestänyt kuiva kausi.. Meille tarjotaan, meille tarjotaan hopeatarjottimelta mahdollisuutta riistää kaverin henki, meille tarjotaan mahdollisuutta päättää mainittu kuiva kausi. Otan nyt tahtoen tai tahtomatta roolin potkia persuuksille, mutta hyssytellen me jäämme nuolemaan näppejä, hyssytellen eli ilman uutta hyökkääjää me jäämme nuolemaan näppejä ja saamme jatkaa ’potentiaalsiten’ uutisten virtaa.

Oh baby! We are f*ckin’ Arsenal.. Arsene please, anna kiusauksen käydä liian suureksi, varmista että tartumme siihen mahdollisuuteen mitä meille (taas) tarjotaan. Arsene, epäilen että ’tapetuksi tulemisen pelko’ on jo kärsinyt sitä paitsi inflaation. Kysy heiltä jotka ovat löyhässä hirressä, haluavatko he jatkaa löyhässä hirressä vai haluavatko he kirjoittaa nimensä v*tun wikipediankin historiaan. Se joka vastaa löyhän hirren puolesta, se ’tapettakoon’.

Nyt on täysin pakko jatkaa seurustelua ystävien kanssa, he ovat antaneet kun siimasta puhutaan, kiitettävän paljon ’omaa rauhaa yhden tähden jallulta’ blogistille. Tommille terveiset, meitä oli vain minä jalkapalloa ylipäätään lajia tuntevana joulupöydässä ruokailemassa ja kaikki istuivat hiirenhiljaa kun kannoin läppärin ruokapöydän päähän ja.. hmm, käskin kaikkien olla hiljaa, haha!

[Do you really want to switch off from ’Mr. Gänner’ -mode? Press ’Y’]

No no no.. take a ride!

0 thoughts on “I’m lovin’ it

 1. Olen samaa mieltä,me tarvitsemme vahvistusta.Nyt jo olemme korkeammalla sarjataulukossa kuin henk.koht uskoin.Hyvä niin,mutta sijoitus johtuu lähinnä muiden peleistä tällä kertaa ei pelkästään Arsenalin hyvyydestä.Eli siitä että jostain ihmeen syystä myös chelsea että manu on kompuroinut tällä kaudella normaalia enemmän.Toisaalta kausi on pitkä ja tilanne melko varmasti taas aivan eri esim.huhtikuussa.Väitän edelleen että materiaalinsa puolesta juuri 2 edellä mainittua ovat ainoat laautaan valioliigassa.

 2. Ymmärrän blogistin yskän. Voitto on voitto ja vaikka hyvin on mennyt saa vähän antaa palautetta. Tykkään mennä asenteella hetki leijumista ja nauttia voitosta, mutta sitten pitää jo kääriä hihat ja kohti tulevaa. Kyllä se taitaa olla kylmä fakta, että viime aikaset tulokset ja sarjatulokseen katsominen mairittelee meitä. Ei se tietenkään kaikki tuuria ole ja muiden huonoutta että ollaan ”periaattees” toisena sarjassa (rästipeli). Kaikki lasketaan. Ja jos me ollaan tuossa kohtaa sarjassa nyt. En mä henk.kohtaisesti voi pettynyt olla. Enkä olekkaan. Itseasiassa aika pirun tyytyväinen tuloksellisesti varsinkin. En tarkoita etteikö meidän kuuluisi olla kärjessä jos ei olisi loukkaantumisia näin paljon. Voisi sanoa, että niinhän muillakin mutta siitä päästäänkin aasinsillasta siihen mitä itsekkin toivon… Niinhän muillakin on loukkaantumisia mutta 4 kovasta meillä ei ole kuin liverpoolin tasoisia vaihtomiehiä. Vaikka Arsenea hirveästi arvostankin, mutta jos prk hankintoja ei tammikuussa tule. Niin jo nyt on helvetti. Ei ymmärrä. Toisaalta mä en ymmärrä/tiedä tässä maailmassa kaikkea muutakaan, joten voihan se olla sitäkin 🙂 Ehkä se v**tumaisuudelta tuntuminen johtuu siitäkin, kun tekstimuodossa alkaa avautumaan tuntemuksistaan niin meinaa se välillä voi tuntua ku et piru ois päästetty irti revittelemään.. 🙂

 3. Tilannehan alkaa olla se, että tarvitaan pelaajia ainakin kolmelle pelipaikalle: toppari, keskikentän keskusta ja kärki. Vaikka nyt näyttääkin siltä, että Wenger on valmis tekemään hankintoja, rahaa ei varmastikaan ole käytössä kovin paljoa. Lisäksi Chelsea, ManU ja City tulevat varmasti tekemään hankintoja, ja siis ajamaan hintoja ylös.

  Tässä tilanteessa esim. Dzekon hankinta vaikuttaa aika epätodennäköiseltä. Ts. itse olen edelleen sitä mieltä, että esim. Evertonin Louis Saha voisi olla täsmähankinta, joka ei varsinaisesti olisi Wengerin tyylistä, mutta vielä vähemmän sitä on tarjouskilpailuihin osallistuminen ja isojen siirtosummien maksaminen.

  Chamakh voisi hinnaltaan olla enemmän Wengerin tyylinen ostos, mutta onko Chamakh riittävän hyvä? Miksi Bordeaux myisi nyt?

  Sitten on tietysti Toulousen Gignac, mutta hänellä on ollut vaikeaa Ranskan liigassakin, joten mahtaako olla oikea pelaaja tähän akuuttiin tilanteeseen? Tämä uusi pelaaja pitäisi saada kehiin heti tammikuun alusta – loppukuustahan Bendtner kai jo palaa. Sahan voisi päästää irti heti, kun muiden maiden sarjoista tulevilla, selvästi kokemattomammilla pelaajilla se ottaisi luultavasti aikansa.

  Jos hyökkäyspäässä on kato käynyt, niin on ollut hyvää tuuria että kolmikko Gallas, Vermaelen & Song on pysynyt ehjinä. Kenellekään ei ole mitat täyttävää korvaajaa. Wengerillä on iso haaste saada rahat riittämään, siis jos hän aikoo aukot tilkitä nyt kun mestaruusjuna ei ole karannut. Ilman hankintojahan se tulee taatusti karkaamaan. Uskoisin, että ainakin yksi hankinta tulee olemaan ilmainen tai lähes ilmainen veteraani – toivottavasti ei tasoa Silvestre, vaan esim Saha tai Vieira.

  Maalivahtiongelma on sitten vielä yksi asia, mutta hankintojen tekeminen sille pelipaikalle nyt lienee epätodennäköistä?

 4. Saha ei ole hyökkääjä, jonka avulla pokaaleja enää nostellaan. Tarvitsemme tiukan viimeistelijän eikä pari kertaa kaudessa onnistujaa. Chamakh on myynnissä, koska kesällä Bordeaux ei saa siitä mitään – soppari päättyy. Chamakhin ongelma on ainakin se, että heppu ois käytössä aikaisintaan helmikuussa – matkaa Afrikan turnaukseen ja sieltä palattuaan voi olla heikossa hapesssa.

  Jos rahaa ois riittävästi, veikkaisin AW:n hankkivan Dzenkon – ainoa peluri, josta hän on viime aikoina sanonut jotain eli sen, että on liian kallis. Sitten on nää hollantilaiset van der Vaart ja öh, Nisse. Oikeassa seurassa (eli meillä) van der Vaart saattaisi nousta sellaiseksi tähdeksi kuin häntä on veikattu jo pelatessaan Ajaxissa.

  Sen sijaan Bendtnerin varaan ei voi laskea vielä mitään: ei ole ollut tehokas koskaan, voi olla että joskus on, mutta tämä on tuskin se kausi. Hyvä vaihtopelaaja kylläkin (Hente, tää oli jo huima myönnytys!).

 5. Eka puoliaika Chelskillä ja Fulhamilla 0-1, sopii meille hyvin, toivottavasti jaksavat loppuun asti Fulhamin pojat

 6. oho =) fulham …..oli muuten suomi goonerit kiva lukee iltasanomia ja sen mukana veikkaajaa!! =) Veikkaajassa VIHATUN, PIDETYN ARSENALIN TARINA!! ja Iltasanomien urheilu osassa koko aukeaman juttu ja isolla Täältä tullaan taas!! ja kuvassa itseoikeutetusti FABREGAS =) Voitot syntyvät harmoniasta!!

 7. Pitää muistaa, että muista liigoista rahdatut, pari hyvää kautta pelanneet kalliit pelaajat ovat myös isoja riskejä. Valioliigan tempo on ollut monelle pelaajalle shokki, ja taidot ovat sitten löytyneet uudestaan jossain ihan muualla (esim. Forlan, Shevchenko, Veron, etc).

  Chamakhin kohdalla tehot eivät Ranskan heikompitasoinen liiga huomioiden ihmeelliset ole. Dzekosta taas harva oli edes kuullut ennen viime kautta.

  Saha sen sijaan on 10 vuodessa todistanut osaavansa pistää palloa pussiin Valioliigassa, ja hinta olisi halpa = jäisi mahdollisuuksia muihinkin hankintoihin.

  Riski on ennemminkin mahdolliset loukkaantumiset, niitähän on jo riittävästi.

  Itse joka tapauksessa pidän Sahan hankintaa todennäköisempänä kuin Dzekon. Ei toki harmita, jos olen väärässä..

 8. Saha muuten tehnyt tällä kaudella surkeassa Evertonissa 10 liigamaalia, eli enemmän kuin ”pari” 🙂

 9. Katselin tossa jännän pelin Chelsea-Fulham, jossa vierasjoukkue harasi pitkään vastaan ja oli alun maalillaan kiinni yllätyksessä, mutta Chelsean paine varsinkin toisella jaksolla oli lopulta liikaa. Harmi sinänsä, sillä Fulhamin kova yritys ja tiivis puolustaminen aiheuttaa varmasti jatkossakin päänvaivaa kärkijoukkueille mutta nyt se ei aivan riittänyt.

  Chelsean pelejä on toki tullut muutama nähtyä tällä kaudella, mutta nyt viimeistään vakuutuin siitä, että meille olisi saatava samanlainen kärkipelaaja kuin Drogba on. Kaverista voidaan olla monta mieltä jos sen persoonaa ja esiintymistä ajattelee, mutta jos keskittää ajaukset vain pelityylin tarkasteluun niin hieman kateeksi käy. Tykkipaitaan pitäisi saada juuri samantyylinen peluri. Drogba on kookas ja voimakas, suoraviivainen ja pyrkii hanakasti ratkaisuihin. Pääpelivoimaa löytyy helvetisti (kuten tän päivän pelissä huomattiin 1-1 maalissa), oikea-aikainen nousuissaan. Ei tunnu pelkäävän mitään eikä ketään. Enkä muista, että Drogba olis koskaan ollut huonolla itsetunnolla liikkeellä, päinvastoin itsevarmuutta tuntuu joskus olevan vähän liikaakin. Laukaus lähtee herkästi kun tilaisuus on ja voimaa on kudeissa aina. Kaveri nimenomaan HALUAA tehdä maaleja eikä sorru näpertelyyn tai vastuunpakoiluun.

  Vaikka tässä on nyt tullut kehuttua yhden päävastustajan kärkimiestä maasta taivaisiin niin perimmäinen ajatus on, että jos edes suunnilleen vastaavanlainen pelimies olis nyt tammikuussa kaupan niin heti täytyis alkaa sorvaamaan ehtoja kuntoon ja sopimuspaperia nenän alle. En heti osaa sanoa kuka tällainen vois olla tyrkyllä…hmm…ehkä Luca Toni lähimpänä, mutta se on ilmeisesti menossa maitojunalla takaisin saapasmaahan. Dzeko kyllä miellyttää myös meikäläistä, mutta hintalappu on varmasti tähtitieteellinen eikä Arsene tunnetusti lähde huutokauppaan. Muitakin ottajia varmasti on jos Wolfsburg näyttää vähänkään vihreää valoa siirrolle.

  No oli miten oli, mutta toivotaan nyt todella, että Arsene tajuaa meillä olevan tällä kaudella mahdollisuus mestaruuteen, mutta se vaatii näiden loukkaantumisten ja Afrikan kisojen takia ehdottomasti pari kolme vahvistusta. Arsenen toimintatavat tuntien kolmea uutta pelaajaa kesken kauden on ihan turha haikailla Grovelle, mutta tässä tilanteessa vois olla mahikset kahteen. Hyökkääjä tarvitaan ehdottomasti, mutta olisko toinen tulija sitten toppari vai kk-mies. En tiedä.

  Nyt perkele tarvitaan tekoja, ettei sitten toukokuussa tarvi ainakaan sen takia murehtia ettei tehty hankintoja aikanaan jos mestaruus menee muualle kuin Grovelle.

 10. Kuten Gunner edellä spekuloi, nyt on sauma ottaa vaikka se kaikkein kirkkain kruunu joten nyt on panostettava!!
  Tosiaan toukokuussa se sittten vituttaisi kun tajuttaisiin että menetettiin mestaruus periaatteiden ja siirtomarkkinoilla pihtaamisen takia…..

  Dzeko /Huntelaar kehiin heti siirtoikkunan alussa ja olisimme todella vahvoilla. Toppariosastoa pitäisi varmaan vahvistaa koska ei oikein jaksa uskoa että Verminaattori ja Billy pysyvät ehjinä koko kautta vaikka varsinaisia sotureita ovatkin. Ja Billylle se jatkosopimus ja äkkiä, sekin kertoisi seuran uskottavuudesta.
  Ehkä se keskikenttäkin tarvitsisi vielä vahvistusta mut ei oikein jaksa uskoa että kahta uutta pelaajaa enempää tulisi?

  Jumakauta Juu silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa ; )

 11. Wenkku ei vaan taidatykätä Drogban tyylisistä pelaajista. Johan se olis sellaisen jo monta kertaa hankkinut. Wenger on enemmän Huntelaarin, Van Der Vaartin tyylisten hyökkääjien kasvattaja ja ihailija. RvP on paras esimerkki Wenkun tämän päivän sentteri-ihanteesta. Wright, Bergkamp ja Henry olivat ratkaisijoitamme aikaisemmin, mutta oliko kukaan heistä varsinaisesti Drogban tyylinen suoraviivainen rynnijä? Ehkäpä Wright jossain määrin? Bergkamp oli taikuri ja Titi sijoitti mieluummin sisäsyrjällä takanurkkaan kuin julisti nilkka suorana. Ne on meidän lähiperinteitä ja niitä on vaikeaa muuksi murtaa.

  Olen edelleen Dzeko-kuorossa ja toivon, että Wenger yllättäisi meidät hankkimalla tavoistaan poiketen voimahyökkääjän. Edelleen ihmettelen, että kuinka meillä voi olla näitä hippuloita pilvin pimein. Eduardo nykykunnossaan ja nykyitseluottamuksessaan käy lähinnä sääliksi. Vela on aivan liian kevyt Valioliigan mestarikandidaatin snaipperiksi. Ikävä on RvP:tä ja jopa juuttia. Chamakh on totaalinen kysymysmerkki ja tehot eivät tosiaankaan ole olleet keskinkertaisessa patonkiliigassa mitenkään massiiviset. Balotelli sopisi ikänsä puolesta hyvin Wenkun ajatusmaailmaan, mutta miten muuten? Dzeko ja Chamakh ovat muslimitaustaisia pelaajia. Jos sillä nyt on mitään merkitystä? Tuskin. Niinhän ovat mm Anelka ja Drogbakin ja hyvin näyttää homma toimivan. Goonerin vinkkelistä katsottuna valitettavasti.

  Hauskaa, että Iltis ja Veikkaaja nyt hehkuttavat oikein urakalla Gunnerseja. Taitaa goonereiden kritiikki vaikuttaneen? Lisäksi Innanenkin hehkutti oikein olan takaa ja Antti Niemi joutui blogissaan taipumaan Arsenal-kehuihin. Puoliväkisin… Onhan toki eräs asiantuntija julistanut, että Arsenal ei voita tänä vuonna yhtään mitään. Kääntäkää joku se artikkeli englanniksi ja lähettäkää Grovelle ja pyytäkään teippaamaan pukuhuoneen seinälle. Siis kotijoukkueen. Ettepäin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s