I don’t moan, I’m passionate

Terveiset jälleen enemmän ja vähemmän tien päältä, ’palvelu’ palannee normaaliksi jahka näistä kaikista pyhistä ja juhlapäivistä arki jälleen jossain vaiheessa koittaa. Sikäli kuin tätä ’palvelua’ tuskin normaaliksi voi määritellä, kyllä, tarkoitan allekirjoittaneen kovin monipuolista psyykkeen kirjoa.

Olin pakotettu pitkästä aikaa oikolukemaan omaa tuotantoa eiliseltä sen jälkeen kun ’pöly’ oli laskeutunut, ei, älkää h*lvetissä ymmärtäkö pölyllä mitään laitonta, ei koskaan. Olen äärimmäisen pahoillani jos onnistuin antamaan kuvan ettei blogistille kelpaa mikään, ei edes kolme nolla voitto kenties kauden toistaiseksi tärkeimmässä pelissä, suuntaa antavammassa ottelussa.

Kaiken takana on vain ja ainoastaan intohimo, ja voin taata että oma suhtautuminen rakkaaseen seuraan ja lajiin on intohimoista. H*lvetti, mistä luulette näiden tekstien syntyvän jos ei intohimosta. Otan tosin edelleen sähköpostiin vastaan vapaaehtoisia palvelun jatkajien yhteystietoja, toistaiseksi niitä ei ole kuulunut.. Vaikka kesätoimittajan posti, how about?

Elämme veitsenterällä, elämme h*lvetin veitsenterällä aina vain kasautuvien loukkaantumisten kanssa. Minulla on eilistäkin ilkeämpi epäluulo ettemme tule selviämään tästä taistelusta voittajina mikäli manageri aikoo pelata upporikasta ja rutiköyhää, jatkaa elämistä veitsen terällä.

Kuninkaan loukkaantumisen, sen taiheuttaman tauon pituudesta ei ole uutta tietoa tätä kirjoittaessa. Uutta tietoa ei ole Denilsoninkaan kaiketi uusiutuneesta selkävammasta ja sen vakavuudesta. Mikä on Rosickyn tuorein ennuste, sikäli kuin sellaista voi olla? Jos ovat hyökkääjät vähissä, keskikentän tilanne alkaa sekin huutaa hoosiannaa. Saimme kuulla että Nicklas Bendtneriä saamme odottaa vielä jokusen viikon ja jos nyt pahin käy toteen että sekä Cesc että Denilson ovat jopa viikkoja sivussa, huh.

Lisätään tähän omituinen tapaus Alex Song.. Parempi alkaa henkinen valmistautuminen tositoimiin ja paljon Aaron Ramsey, ehkä Jack Wilshirenkin spekuloitu lainapesti kannattaa toistaiseksi haudata. Ja näistä kumpikaan ei tietenkään tarkoita sitä etteikö rosterimme vaadi vahvistusta ensi kuussa myös keskikentälle, come on Arsene, bring Paddy back home, we truly need him, we need somebody!

Omituinen tapaus Song sikäli että kaikki, ilmeisesti pelaaja itsekin luuli että Villa ottelu jäisi viimeiseksi ennen Afrikan mestaruusturnausta.

”Alex Song will join up with Cameroon on January 4. The rule is the same – we have to free the players two weeks before the competition starts, which is January 10, but Cameroon have chosen to join up later – that is their choice, we did not make a request.”

Näin siis manageri ja edelleen tilanteen tekee entistäkin omituisemmaksi se että olen lähes varma että Alex otti sunnuntaina varoituksen tahallisesti, kauden viidennen varoituksen mikä tietää automaattista pelikieltoa, siltä se todella näytti. Mikäli nyt olen oikein ymmärtänyt, Song ei pelaa huomenna Fratton Parkilla Pompeyn vieraana (?), kuten tuskin pelaa kapteeni, tai Denilson, tai Rosicky.. Nasri haalarihommiin? Rinnallaan Diaby ja Ramsey (Eboue jo Afrikassa?), elämme totta h*lvetissä veitsenterällä.

Kirjoitin Villa ennakossa: ’Tätä kirjoittaessa minulla ei ole uutta tietoa kapteenin osallisuudesta tänään mutta sanomattakin selvää, se voi olla yhdestä pelaajasta tällä kertaa kiinni, yhdestä siksi että se toinen puuttuu jo, kaksi voi olla liikaa.’ Saimme vapaudu vankilasta kortin sunnuntaina ja Vermaelen ja Arshavin uskovat toki ilman kapteeniakin onnen olevan yhtä hyvä mutta mikä on käytäntö?

Otetaan laskuihin mukaan vielä keskuspuolustus ja parivaljakko Gallas / Vermaelen, en uskalla edes ääneen sanoa mitä ajattelen toisen heistä mahdollisesta loukkaantumisesta ja mitä siitä seuraisi. Meille suorastaan tyrkytetään mahdollisuutta olla mukana loppuun asti liigassa, meille tyrkytetään mahdollisuutta päättää toukokuussa viiden vuoden mittaiseksi venynyt kuiva kausi komeimmalla mahdollisella pokaalilla, liigamestaruudella.

Arsene, meidän jatkuvat loukkaantumiset huomioiden, et ’tapa’ ketään jos haluat parantaa mahdollisuuksiamme ja teet pari hankintaa, toivottavasti heti kättelyssä vuoden vaihduttua. Manageri sitä paitsi myönsi itsekin että oli yllättynyt tarjotusta mahdollisuudesta, seuraava tehtävä on yrittää sulkea pois yllätyksen mahdollisuus ja me tiedämme miten se tehdään, managerikin tietää sen. Hänhän sanoi senkin että Arshavin oli h*lvetin tärkeä tekijä siinä että olimme viime kaudella lopulta neljän joukossa ja pelaamme tälläkin kaudella Mestareiden liigaa, tappoiko Andrei tulollaan jonkun? Väittäisin päinvastoin.

Tekin olette kommentoineet näitä mahdollisia vahvistuksia ja kun hyökkäyspäästä puhutaan, yksi nimi lienee ylitse muiden, Edin Dzeko. Se ei ole salaisuus kellekään että juuri Bosniahertsegovinalainen (h*lvetti mikä sana, tuskin meni edes oikein?) on oma ehdoton suosikkini, pelaajatyyppi millaista meillä ei ole hetkeen nähty ja tarjoaisi ulottuvuuden jota en osaa edes kuvitella mitä kaikkea hyvää siitä voisi seurata.

Korostan edelleen sitä etten voi pitää, kipusi hinta sitten kuinka tähtitieteelliseksi tahansa, sitä niin mahdottomana riskinä ettäkö koko siirto siksi pitäisi haudata ja jättää Dzeko öljy- ja teräsmiesten riistaksi. En epäile floppaamista ja vaikka niin, kyllä sijoituksen voi realisoida ja tuskin kovin suurella tappiolla. Muistetaan myös tapaus Arshavin, kyllä ottajia hänelläkin oli, ei vain tammikuussa vuosi sitten. Tarkoitan että ei kaikki (näin haluan uskoa) pelaajat katso vain ja ainoastaan tilipussia, tai katsovat mutteivat ehkä sittenkään vain ja ainoastaan.

Meillä on edelleen tarjota tottakai suurseura (maailman upein seura siis), elämä Lontoossa jos sitä joku pitää kriteerinä kaikkine glamoureineen, ylistetty manageri, sellaiset puitteet harjoitteluun tms ja meillä on tarjota seura joka ei elä velalla, jolla on tulevaisuus ei pelkästään taloudellisesti turvattu vaan potentiaalia löytyy rakentaa sellainen imperiumi että jokainen siirtoa harkitseva sitä takuulla mielessään puntaroi. Sen imperiumin toteutus vaatii kuitenkin vielä sen jonkin, me tiedämme (kaikessa viisaudessa, haha) sen, tietääkö Arsene? Ahneus, ah ihana ahneus, sitäkin tunnen sisälläni.

Huomenna sitten härkäviikot jatkuvat. Saan jo nyt päänsärkyä Fratton Parkin kenties Valioliigan rasittavimmasta vierasstadionista. Tuskin stadionissa itsessään on mitään vikaa mutta se h*lvetin lehmänkellojen vai mitä v*tun kilikelloja ovatkaan, niiden ja rumpujen jatkuva melusaaste aiheuttaa päänsärkyä. Tunkisivat kellonsa ja rumpunsa p.. Ei me olla missään Tour de Skillä tai jossain h*lvetin SM-liiga ottelussa. F*ck the Pompey!

PS. Tervetuloa takaisin Suomeen aina loisteliaan luotettavalle tuuraajalleni, Goggolan Gallas’lle Villelle. Reissu oli pisterikas kokemus ja pohdiskelin josko alkaisin ylipuhua Villeä muuttamaan saarille.. Ja ottamaan vastuun tästäkin.

0 thoughts on “I don’t moan, I’m passionate

 1. Vaikka tarve saada hyökkääjä kevääksi on ilmeinen, itselläni on vahva luotto Bendtneriin sitten, kun hän on taas täydessä kunnossa. Mitä Drogba oli tehnyt Bendtnerin iässä? (Ei mitään.)

  Ja Bendtner pystyy kyllä tuomaan fyysisyyttä ja pääpelivoimaa. Viimeistelyssä on kehittämistä, mutta niin oli Henryllä ja Adebayorillakin aikanaan. Toki ihan vastaavaa nopeutta Nicklasilla ei ole. Kuitenkin on pelannut ihan OK ”väärällä” pelipaikalla tällä kaudellakin. Nicklas ei pelityylinsä takia yksinkertaisesti voi olla koskaan niin huono kuin Eduardo on nyt monessa pelissä ollut.

  Vai onko joku jo unohtanut tämän:)

 2. Ihis, totuus on se, että me tarvitaan heti tammikuussa hyviin tehoihin kykenevä hyökkääjä. B52 voi hyvinkin olla tehohyökkääjä vielä jossain vaiheessa, mutta niitä maaleja tarvitaan heti eikä lokakuussa 2013. Arsenalilla on NYT todella hyvä tilaisuus hoitaa Valioliigassa pokaali kotiin. Ei sen takia, että me itse oltais oltu parempia kuin viime vuosina vaan nimenomaan sen takia, että pahimmat kilpakumppanit on menettäny odottamattomasti pisteitä. Kaikkien Arsenalissa tulis tajuta, että tää on loistava tilaisuus kuitata pitkä kuiva kausi mestaruudella ja panostukset täytyy olla sen mukaiset siirtoikkunan auetessa. B52 ei ole mukana heti vuodenvaihteen jälkeen ja kun palaa ehkä joskus tammikuun puolivälin/lopun tienoilla, ei pelituntuma ole missään tapauksessa kohdallaan. Jos me jäädään odottelemaan esim. B52:n kuntoutumista niin voin sanoa varmuudella, että juna meni jo. Tätä Chelsean ja Manun epätasaista menoa tuskin tulee jatkumaan toukokuuhun asti joten myös meillä täytyy olla heittää uusi pykälä silmään kun kausi kääntyy jälkimmäiselle puolikkaalleen. Tän lisäks täytyy vielä muistuttaa, että kärki on tänä vuonna todella tasainen. Heti meidän takana vaanii monta joukkuetta, jotka menee meistä ohi heittämällä jos me hyydytään keväällä. En ihmettelis yhtään, jos takana olevista ainakin Man Shitty, Spu*s ja ehkä Poolkin vahvistaisivat joukkueitaan. Villa ei ehkä tähän ryhdy, mutta niillä on kohtalaisen laadukas nippu muutenkin. Ne on tuolla kokoonpanolla kaataneet jo mm. Chelskin, Poolin ja Manun. Eli tän jutun pointti on, että kevät tulee olemaan todella tiukkaa juoksua mestaruudesta ja paikasta auringossa eli Top Fourissa. Meillä täytyy olla iskukykyä heti 2010 alussa eikä silloin voida jäädä odottamaan sairastuvan tyhjenemistä (varsinkin kun viime aikoina sinne on mennyt kaksi uutta peluria lisää jos yksi on palannut kokoonpanoon). Meidän nykyrosteri lepää aivan liiaksi muutaman elintärkeän pelaajan varassa (Billy, Verminator, Cesc, Song ja AA). On päivän selvää, että keväällä tuosta kvintetistä 1-3 pelaajaa on enemmän tai vähemmän pois pelistä loukkaantumisten takia ja Alexhan on jo varmuudella African Nations Cupissa tammikuun. Tämän takia on ehdottoman tärkeetä saada uutta verta joukkueeseen. Pelaaja joka sopeutuu Arsenaliin nopeasti ja on heti valmiina kentälle ja ennen kaikkea kantamaan vastuuta pelipaikallaan, oli se paikka sitten maaleja tekevä hyökkääjä, keskikentän pohja tai varma toppari.

 3. Kyllä, ja siksi aloitinkin kirjoituksen sanoilla ”Vaikka tarve saada hyökkääjä kevääksi on ilmeinen…” 🙂

  Dzekosta jne. voi toki unelmoida, mutta jos historiaan on uskominen, Wenger ei tule miestä hankkimaan. Ei tosin harmittaisi, jos olisin tässä kohtaa väärässä, jo siksikin että näkisi, onko mies kaiken hypetyksen arvoinen kovassa Valioliigassa.

  Jos ja kun RvP tulee täyteen kuntoon, niin ensi syksynä ongelmaa ei välttämättä enää ole. Toki aina parempi, mitä laajempi rinki, mutta realistisesti ajatellen sugar daddy -joukkueiden rahankäyttöä ei tulla Arsenalissa näkemään. Siksi joku kokeneempi ja halvempi ”keikkamies” olisi ehkä riittävä hyökkäykseen, kun taas ainakin keskikentälle tarvitaan pidempiaikainen ratkaisu.

  Turhaahan tämä spekulointi on, kun Wenger tekee lopulta jotain täysin yllättävää kuitenkin.. mutta tokihan hän ymmärtää erinomaisen tilaisuuden tänä keväänä, kun kerran kannattajatkin.

 4. Se on totta, että AW:n hankinta voi olla jotain ihan muuta mitä on arvuuteltu. Mutta mikään ei ole mahdotonta: kuinka moni oikeasti uskoi vuosi sitten, että AW ostaa AA:n?

 5. Kuten Isse sanoi, harva varmaan vuosi sitten uskoi AA;n hankintaan. Olihan se kyllä sitten melkoinen prosessi joka kesti aina siirtoikkunan viime minuuteille asti.
  Itselläni kieltämättä loppui jo silloin vuosi sitten usko Arshan tuloon mut niinhän se tsaari onneksi loppujen lopuksi laskeutui Grovelle : )

 6. Jaahas oli tullu näköjään vähän loukkaantumispäivityksiä virallisille sivuille. Mozart saattaa palata huomiseksi rosteriin ja NB52 on vielä 3 viikkoa sivussa : ( Jotenkin tuttua…..

 7. Alkaa Nikkeä olla jo ikävä, laukaisutarkkuus minne sattuu mut kuitenkin yrittää loppuun saakka, Celtic pelin jälkeen Dudu ollut enemmän tai vähemmän pihalla, nykyisin enemmän.

  Songille varamies, hyökkääjä sekä puolustukseen varaukko myös, molarinkin vois vaihtaa, mutta menee jo liiallisuuksiin vaikka viime peleissä Almunia on parantanut huimasti.

  Saas nähdä kuinka Songin puuttuminen vaikuttaa maidän pelamiseen kuukauden ajan, ollut hyvä tällä kaudella, ehkä liiankin. Onneksi tammikuu lopussa tulee pahimmat matsit, villa ja muna, joten ei enää typeriä tasureita tai tappioita ja kärjen mukana ollaan.

  Ihmettelen et kuitenkin Diaby osaa pelata, ainakin pari viime peliä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s