Henkistä kovuutta ja suuria tunteita

Sen tuntee nahoissaan, elämme kutkuttavia aikoja. Ottelukalenterissa riittää merkintöjä, pelaajien fyysinen kunto on koetuksella ja moni meistä päivystää internetin uutispalstoilla sen minkä töiltään ja nukkumiseltaan ehtii kuin messiasta, pelastusta odottaen. Hyvä on, messias ja pelastus lienevät termeinä yliampuvia mutta vähintään uskon pönkittämistä ajan takaa, vahvistusta siihen uskoon että me voisimme juhlia kauden päätteeksi.

Uskoa tarvitsemme jälleen tänään, henkistä vahvuutta joka yhdistettynä osaamiseen takaa meille tänään seuraavan päänahan, ManUn päänahan ja nousemisen pykälän ylöspäin sarjassa toiselle sijalle, vain yhden pisteen päähän paalupaikasta. Paperilla ja lähtökohdat huomioiden pisteet voitaisiin kaiketi jakaa ilman turhaa hikoilua mutta epäilen Boltonin suostuvan anomukseen, ei vaikka se antaisi heidän pelaajille ylimääräistä lepoa heille tärkeämpiin otteluihin.

Jos kuulostin peräti ylimieliseltä, sitä en takuulla ole. Nuorelle joukkueelle nämä pelit ovat kaikkea muuta kuin helppoja. Takaa-ajajalle, iskuetäisyydellä olevalle takaa-ajajalle jolla on sama päämäärä kuin takaa-ajettavalla paineet harteilla ovat suuret. Tätä painetta kutsutaan myös pakkovoitotoksi, siimaa ei yksinkertaisesti ole varaa antaa kaverille tuumaakaan ja siitä paineesta aiheutuva ’pelko’ ei saa hiipiä puseroon, pitää kyetä toimimaan normaalisti, kylmän viileästi omalla tasolla.

Voisin verrata tilannetta jossain määrin ihan yksinkertaisesti itseeni, omaan tekemiseen ja käyttäytymiseen. Työkaverit ovat ihmetelleet vuoden alkaessa, miksi h*lvetissä olet niin hyvällä tuulella? Te tiedätte vastauksen vallan mainiosti, hyvin sujuneiden pelien vaikutus on kaikkien nähtävillä, jopa työpaikalla. Olen kuitenkin osannut varoittaa työkavereita, kuinka hetkessä elämistä tämä juuri nyt on, kuinka voi olla mahdollista että huomenna torstaina ihan oman mielenterveyden vuoksi voisi olla kaikille parasta että he pitäisivät vapaapäivän.

Ja aivan kuten on pelaajilla paineet voittaa, voittaa ja voittaa, juuri sama voitonpaine elää myös allekirjoittaneen sisällä. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, tämä paine aiheuttaa pelkoa sisälläni, pelkään huonoa tulosta, pelkään tunnetta minkä jokin muu tulos kuin voitto saisi minussa aikaan. Niin yksinkertaista se on, vaikka olen kuinka luottavainen Boltonia vastaan Grovella, pelkään silti. Ihmisiä omat gladiaattorimmekin lopulta ovat, kuinka vahvoja, se joutuu jälleen uuteen testiin tänä iltana. Olipas runollista.

Todettakoon tähän väliin että tätä kirjoittaessa ei ainakaan ole tullut uutista ottelun peruuntumisesta Brittein saaria kiusaavan ankaran talven johdosta mutta peruuntuminen on täysin mahdollista. Jos näin kävisi, en pitäisi sitä katastrofina, joskaan en toivokaan. Meillä on kymmenisen miestä sivussa, olosuhteet yhdistettynä otteruuhkaan kenties lisää illan jälkeen, ehkäpä uusi pelipäivä löytyisi vasta kun kesä tekisi jo tuloaan ja terveiden kirjoissa olisi huomattavasti enemmän pelimiehiä? No tällä on turha spekuloida yhtään enempää.

Osaisinko kertoa jotain oleellista illan vastustajasta? Trotters kuuluu, on kuulunut niin kauan kuin muistan kategoriaan hajuton, väritön ja mauton. Ei tietenkään ole seuran vika että koen Boltonin myös synonyymina Sam Allardycelle ja se on ruma synonyymi se. Lienee käytännössä ajan kysymys minä päivänä, kenties jo tänään, Burnley manageri Owen Coyle on virallisesti Boltonin uusi manageri. Erm, voisin todeta että ihan v*tun sama. Taisteleeko Wanderers sijasta 17 vai sijasta 9, ei voisi vähempää kiinnostaa. Tänään Coyle ei missään tapauksessa ole vielä puikoissa mutta jos nimitys tulee, ehkä se piristää joukkuetta näyttämään parastaan katsomossa istuvan uuden managerin silmien edessä.

Kun nyt managereista tuli puhe niin mainittakoon sekin että ’kompastuimme’ Boltoniin vajaat 15 vuotta sitten kun erehdyimme houkuttelemaan hajuttomasta ja mauttomasta seurasta värittömän Bruce Riochin Highburylle. Toki Rioch ei tule unohtumaan koskaan tämän hankittua lyhyen pestinsä aikana muuan Dennis Bergkampin, joskin euroopan ja maailman kolmen parhaimman pelaajan joukkoon lukeutuneen Hollantilaisen hankinta taisi olla eniten taloudellinen kysymys, ehkä siten myös riski… Ymmärsitte kyllä.

Muistan elävästi myös kevään 1994 (tottakai) ja.. *SLÄP*

Illan ottelu on sikälikin merkityksellinen että koska kyseessä on rästiottelu, kohtaamme Boltonin uudemman kerran jo reilun viikon kuluttua sunnuntaina. Eli asetettakoon rima tänään niin korkealle kuin mahdollista mikä takaisi meille huomattavasti paremmat lähtökohdat Reebokille. Jos annamme kaverille tänään löysää, viitteitä siitä ettei meidän, suuren Arsenalin lyöminen ole mahdotonta, on täysin selvää että Reebokilla kaveri tulee olemaan huomattavasti vaikeampi vastus.

Yksi asia on muuttunut kun puhutaan Boltonista, tai Blackburnista, Stoke Citystä jne. Kun mietin, en oikein edes keksi mikä tilanteen lopulta muuttanut mutta en pelkää, ja väitän ettei prlkää joukkuekaan kaverin mahdollista fyysistä peliä. Onko jollain tähän jokin pätevä analyysi mistä moinen johtuu, vainko siitä että luotamme lopulta yksinkertaiseen reseptiin; hyökkäys on paras puolustus, eli tuli sukille tai ei, teemme tarvittavat maalit voittaaksemme.

Olkoon tällä kertaa tällainen enemmän ’henkinen’ otteluennakko, mutta niinhän se menee että mitä pidemmälle kausi etenee, sitä enemmän ottelut muuttuvat henkien taistoksi. Käsi ylös rehellisesti joka ei pitänyt kauteen lähdettäessä Chelsea paperilla kovimpana nippuna jos asiaa siitä näkökulmasta lähestyy.

Faktoista iltaan sen verran että jos on Bolton ollut joskus meille vastustajana peikko ja piikki lihassa, kaikki kilpailut mukaanlukien olemme voittaneet kuusi edellistä kohtaamistamme. Sanomattakin selvää että kun Gary Megson sai lähteä, Boltonin tulokset eivät ole mairittelevia. Wanderers on voittanut edellisistä yhdeksästä liigapelistään vain yhden. Vastustajan silmin asian voi tosin nähdä niinkin että edellisten neljän pelin saldo on tappioton, voitto ja kolme tasapeliä. Hämmästyttävää kenties sekin että näissä neljässä tappiottomassa pelissä Bolton on tehnyt peräti yhdeksän maalia.

Arshavin ja Denilson palaavat kokoonpanoon mikä tarkoittanee seuraavaa, siitäkin huolimatta että antaisin pirteästi pelanneelle Velalle paikan avaukseen siinä missä Eduardo on saanut mahdollisuuksia kovasti paljon enemmän.

Eduardo – Arshavin – Nasri

Diaby – Denilson – Ramsey

Traore – Vermaelen – Gallas – Sagna

Almunia

Luottakaamme siihen että Dudun maali Hammersin verkkoon teki h*lvetin hyvää ja toisaalta Velan esiintyminen samaisessa ottelussa oli sitä luokkaa että asennetta Kroaatilta luulisi löytyvän mikäli haluaa paikkansa avauksessa pitää. Aina voi tottakai spekuloida että millä tasolla Vela olisi jos olisi saanut samat minuutit kuin kokeneempi kollega. Hieman yskähdin kun totesin managerin toteavan että Eduardo on tehnyt toistaiseksi paljon enemmän kuin mitä Arsene odotti kauden alussa, kovin matalat ovat odotukset rehellisesti sanoen olleet. Suunta ylöspäin, siitä on pakko lähteä ja siihen luottaa.

So welcome dear old Kevin Davies, yhdeksän keltaisen kortin mies Arsenal otteluissa. Erm, tervetuloa myös Howard Webb, tiedätte mitä hän kentällä tekee. Olisiko syytä vielä mainita Boltonin 24 vuotias ja 188 senttinen toppari Gary Cahill, jo kuuden maalin mies kuluvalla kaudella. Syytä pitää silmällä kenties Arsenenkin sikäli kun muuan William Gallas on edelleen vapaata riistaa, vai onko?! Vihdoinkin jotain, v*ttu jotain.

Billystä onkin helppo kurvata aasinsillalle, spekuloinnin loputtoman ihmeelliseen maailmaan ja managerin sanaiseen arkkuun. Kuvittelitteko etten kommentoisi eilistä lehdistötilaisuutta? Jos kuvittelitte, osuitte jossain määrin oikeaan, osuitte itse asiassa h*lvetin oikeaan. Tunnen oloni kovin haluttomaksi ottamaan kantaa ja kommentoimaan.

Olen ennen mitään muuta lähes shokissa kiihtyvistä spekulaatioista että Patrick Vieira olisi todellakin siirtymässä ManCityn paitaan, täysin kammottavaa. Vetää kyllä niin sanattomaksi että ristin käteni että viime hetkillä kuvaan mukaan tullut B*rcelona ’pelastaisi’ meidät tältä mahdolliselta kauhukuvalta.

Jos näitte Wengerin lehdistötilaisuuden kuvan ja äänen muodossa, väitän h*mmetti että ainakin pieni pala kurkussa Arsene kauniita Paddystä ja mahdollisesta City siirrosta jutteli, syystäkin. Toimittajan udellessa olisiko Arsene nähnyt Vieiran palaavan Valioliigan mielummin meidän vahvuuteen, manageri oli tyypillisen diplomaattinen. Kuitenkin sen verran ontuvasti diplomaattinen että aistin managerin joutuneen hetkeksi jotenkin puolustuskannalle. Ilme ja vastaus että manageri on yllättynyt puhuu puolestaan. Tilanne vaikutti siltä että Wenger yritti keksiä parhaan mahdollisen vastauksen kiusalliseen aiheeseen, kiusalliseen siksi että Arsene varmasti tietää mahdollisen siirron aiheuttavan kovasti parranpärinää uskollisten Goonereiden keskuudessa, suomeksi sanottuna kritiikkiä.

Hyi h*lvetti mikä aihe, niin kylmänväreet pintaan saava asia etten kykene kiusaamaan sillä itseäni ja teitä yhtään enempää, en varsinkaan kun nimi ei onneksi ole vielä paperissa ja toivottavasti ei koskaan olekaan, kotiin Paddy pitää tuoda jos mihinkään. Häpeällistä jos Vieira haluaa näyttää vielä kyntensä Valioliigassa ja ME emme anna siihen mahdollisuutta.

Periaatteita voi ja pitääkin olla mutta tässä näen että kannattaisi kuunnella myös kannattajia, ottaa tunteet mukaan vaikkei manageri sitten näe ehkä muuta kuin järkisyitä. Enkä unohtaisi edes taloudellista puolta jos se halutaan nostaa esiin, montakohan Vieiran paitaa seura myisi? Ja jokainen kuvitelkoon sen moraalisen boostin minkä Paddyn paluu saisi aikaan, tai päinvastaisen mikäli siirtyy Manchesteriin, v*ttu Manchesteriin! City tai United, Manchester kuulostaa p*rsreiältä.

Olen todellakin niin karvat pystyssä Vieiraan liittyen että näen.. erm, Punaista? Näen joka tapauksessa täysin väärässä valossa managerin puolustelut siitä työstä ja tavasta millä me etenemme kun muut ostavat, ostavat ja ostavat ja me rakennamme. Mitäkö yritän sanoa.. Sitä että miksi ihmeessä, ihanko kiusalla ja tarkoituksella (sanoinko jo aiemmin että manageri oli puolustuskannalla?) Arsene sanoi että parikymppiset pelaajat voivat vain tulla paremmiksi mutta 33 vuotias voi olla vain huonompi 34 vuotiaana. Ja Vieira on..? Ja jotta koko soppa olisi todella kieroa..

”It [Citeh] is a good opportunity for him. I believe he will still be very effective in the Premier League because he has been injury free for three or four months and that is what he needed.”

Tässä artikkelissa parhaiten (mihin törmäsin) tiivistettynä lehdistötilaisuuden anti, Arsenal.comissa lähes kaikki sanottu paloiteltuna ja sensuroituna, haha. Selvisi mm se että epäilen josko Arsene tietää itsekään kuka olisi paras vaihtoehto korvaamaan Alex Songin.. Siis hetkinen.. VIEIRA! Anteeksi, siis luonnollisesti Denilson, vai emmekö toissapäivänä ihmetelleet että manageri on jutellu asiasta Diabyn kanssa? Ehkä sittenkin kannattaisi kokeilla vielä uudemman kerran Nasria sillä tontilla, sillä Ramsey on kaiken muun hyvän lisäksi loistava laitapakki ja olemmehan nähneet kuinka hyvä Eboue on oikean hyökkääjän roolissa.

”It’s my responsibility to spend the money in the right way. Why should I splash it out and pay 10 [million pounds] for a player who is worth five? It’s normal that you buy the players for the right price.”

Haluan allekirjoittaa mitä manageri sanoo mutta kommentoin, tai kysyn silti.. Arsene on täysin oikeassa siinä että markkinoita ohjaa nyt väärät tahot, jos tämä ei ole kupla niin en tiedä mikä on. Tätä Platinin ja Blatterin tulisi pohtia! Mutta koska Arsene itse viittaa varsin kohtuullisiin summiin esimerkissään, viittaan minäkin. Wellington, Zezinho jne.. Nämä kaverit ovat kaikkea muuta kuin ilmaisia ja hieman ilkikurisesti voisin heittää palloa managerin suuntaan siinäkin että onko Merida vain one off, vai onko projekti viety liian pitkälle, niin pitkälle että vielä prosessissa olevat projektin tuotteet alkavat toimia kuten 27 vuotiaat valmiit tuotteet?

Toisin sanoen, olisiko viisaampaa jättää pari Herra Potentiaalia hankkimatta ja sijoittaa raha toisin, tähän päivään. Jos sitten valitettavan markkinavääristymän johdosta joudumme maksamaan tuotteesta hieman yli todellisen markkina-arvon, kuka sitä miettii siinä vaiheessa kun riski johtaa jättipottiin ja tuottaa itsensä takaisin moninkerroin. Sanon vielä sen pelaajien ’tappamisesta’ hankintojen myötä.. Kumpi on parempi vaihtoehto; pari kolme vähemmälle peliajalle jäänyttä, eli tapetuksi tullutta vai pari kolme KYMMENTÄ mestaruutta juhlivaa?

Nyt alkaa ampua liikaa yli, tiedän. Syyttäkää siitä Paddyn spekuloitua tulevaisuutta mutta älkää syyttäkö siitä pelaaja itseään, no ette tietenkään syytäkään. Paljon jää vielä sanomatta, en mm ehdi kommentoida Meridan raportoitua siirtoa Atletico Madridiin lainkaan.. No ehkä sen verran että juuri nyt Merida ei yksinkertaisesti ole päällimmäisenä mielessä ja siksen osaa olla edes kovin.. noh, kiinnostunut koko asiasta. ’Meridoja’ tulee ja menee ja meillä niitä riittää. Mikäli oikein ymmärsin, saamme Meridasta korvauksen, kasvattajapalkkion kun nuoresta pelaajasta on kyse vaikka sopimuksettomana siirtyykin, puhutaan vieläpä seitsennumeroisista summista.

Nyt, pakko vaihtaa jonkin muun tekemisen pariin, allekirjoittaneen Loppiainen sujuu tällä kertaa täysin normaalin työpäivän merkeissä.

COME ON YOU REEEEEEDS!!!

0 thoughts on “Henkistä kovuutta ja suuria tunteita

 1. Niin, saas nähdä, pelataanko. Keskiviikoksi on luvattu Lontooseen tuhtia lumisadetta, vähintään 10 senttiä ja paikoin 20 cm.

 2. Päivitysilmoitus: Henkistä kovuutta ja suuria tunteita

 3. Joo on se Wenkku aika kettu ; ) Pääasia on että tehdään nyt se diili Billyn kanssa ja äkkiä!

  Taidetaan kuitenkin pelata tänään, ei oo ainakaan vielä tullu tietoa ottelun peruuntumisesta?

 4. Se ei vielä takaa mitään, että ottelu pelataan vaikka ilmoitusta tähän mennessä ei ole kuulunut. Arsenalin ilmoittaminen lähes kaikissa asioissa on surkean hidasta ja tekisi mieli jopa sanoa, että ala-arvoista.

  Joidenkin kommenttien mukaan Bendtnerin paluu saattaa saattaa viivästyä vaatimattomat pari kuukautta. Eipä oikeastan edes enää yllättäisi.

 5. Nyt on virallisille sivuille ilmestynyt hieno kuvasarja lumisesta Grovesta ja lumenpuhdistustöistä.

  Joo ei enää jaksa yllättää edes noi uutiset NB52;n sairasloman jatkumisesta ; (

 6. Näillä näkymin tänään pelataan.

  Arsenal.com sanoo että:”At the present time, we expect that tonight’s match against Bolton Wanderers will be played as scheduled.

  However, the Club is continuing to monitor weather conditions and is in regular contact with the transport authorities.

  A further update will be given by mid-afternoon and will be advised through all available communication channels including on Arsenal.com”

  joten katsotaan illasta sitten lisää. Ja tosiaan se kenttä ATVO:n webbikameran mukaan näyttää ihan hyvältä – taatusti paremmalta kuin eilisessä Stoke-Fulham-matsissa oli. Ongelman saattaa aiheuttaa se, miten katsojat pääsevät paikalle ja pois turvallisesti, sillä stadionin ulkopuolella näkyy olevan kohtalaisen runsaasti lunta.

  Mitä huhuihin tulee, niin enpä usko että B52 olisi vielä 2kk poissa. Kyse on tod.näk. siitä, että nyt kun tammikuun lopussa Bendtner palaa, niin Wenger pystyy perustelemaan sillä sen, miksi ei ostannut uutta hyökkääjää.

 7. Tuleekohan tuo peli nyt joltain muulta kanavalta kuin Canal+ Sports Extralta? Kun tuo ei meillä antennissa näy… Goonermind ainakin eilen jotain asiasta höpisi :).

 8. Jep, canalin sivujen mukaan siirtynyt sport kakkoselle.

  Here we go again… eli mahdollisen uuden hyökkääjän hankintaan vaikuttaa Bendtnerin terveystilanne. Eli jos Nicke on ensi viikolla pelikunnossa, ”it is like a new signing” ja ketään ei tarvita…

 9. Muuten eilen ja tänään suunnitellut Liigacupin välierät eivät olleet peruttu kenttien huonon kunnon takia, vaan siksi että maksaneilla katsojilla olisi ollut hankalaa ellei mahdotonta saapua paikalle. Boltonista lontooseen on kuin Kuopiosta Helsinkiin, ja kesärenkailla? No toivotaan että pelataan tänään, pelaajatkin jo varmaan latautuneet sitä varten. C’mon you Reds!

 10. Huono tai huono juttu. Toki nyt olisi ollut ”paikka iskeä”, mutta on se myös myöhemminkin. Itse näkisin, että ehkä ihan hyvä jos vähän saa lisää lepäämisaikaa/harjoitteluaikaa. Kenties ottelua siirretään senverran, että mm. Cesc olisi mukana.

 11. Voihan räkä. Meikäläinen oli ainakin jo henkisesti latautunut illan ilotulitukseen ja nyt tuli ottelusiirto. Vit*ttaa vähän kun joukkue on ollut kovassa iskussa viime aikoina ja tänään olis ollut hyvä jatkaa samaa rataa. Ainoa positiivinen asia on, että nyt ei ainakaan hyisessä kelissä tule loukkaantumisia kun kenenkään ei tarvi pelata. Mutta mielummin olisin kyllä katsonut punavalkoista tykitystä.

 12. Saas nähdä, mihin väliin matsi siirretään. Tämä olisi ollut ns. kohtuullisen hyvä rako, vaikka loukkaamtumisia on, mutta toisaalta Bolton on mahdollisimman sekaisin managerikuvioineen. Toisaalta tekisi kyllä mieli väittää, että AW ei ole ollut vastustamassa siirtoa – pikkupakkasessa loukkaantumisvaara on kuitenkin normaaliakin suurempi.

  Saatamme nyt pelata kaksi kertaa putkeen Boltonia vastaan tammikuussa. Vielä pahempi ois pelata kuun vaihteessa ManU- ja Chelsea-matsien välissä.

 13. Niin, olen kyllä samaa mieltä, että ”iskun paikka” voi tulla vastaan myös myöhemmin. Toki hyvää ottelun siirrossa on se, että Cesc on poissa vain yhdestä lisäpelistä.

  Ongelmaksi tässä tapauksessa vain koituu valtava otteluruuhka. Mikäli Bolton-matsi pelataan ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana, niin tammikuun loppu ja helmikuu näyttävät tälläisiltä:
  24.1 FAC: Stoke (a)
  27.1 Aston Villa (a)
  31.1 ManU (h)
  3.2 Bolton (h) siirretty peli
  7.2 Chelsea (a)
  10.2 Liverpool (h)
  13.2 FAC: 5. kierros
  17.2 CL: Porto (a)
  20.2 Sunderland (h)

  Eli todella paljon pelejä, jolloin on pakko sekä kierrättää että pitää sormet ristissä ettei loukkaantumisia tule. Täytyy myös toivoa, että Boltonia vastaan pelataan vasta joskus myöhään keväällä. Arsenalin onnen näissä asioissa tietäen, niin se ottelukaavio on juurikin edellä mainittu.

 14. No voi kvittan meni iteltäkin hyvä latinki hukkaan ; (
  Saa todellakin nähdä mihin väliin toi peli ängätään, on sen verran tiukka aikataulu.
  Manu ja chelskipelien välissä ei tosiaan toivoisi tota matsia pelattavan, jospa saisivat siirrettyä sen keväälle?

  Paddy pelasi tänään viimeisen pelinsä inter-paidassa ja matkustaa skyn mukaan huomenna mancesteriin lääkärintarkastukseen…..

 15. Eipä kannata paljon odotella viikonlopun pelejäkään kun Poudan Pekka lupasi puoli metriä lunta Lontooseen viikonloppuna!!!

 16. niin miten olisi siirretty matsi ke 13.1 tai ke 20.1? ne on kait molemmille vapaita päiviä…joo, lauantain Evertonkin saattaa olla vaarassa.

 17. Siirtoikkkuna on auki ja Wenkku sen kun jatkaa fanien kiduttamista. On se tosi veijari tuo meidän Arsene! Äijä hallitsee epätietoisuuden lietsomisen täydellisesti. Mies on täyttä teflonia ja hänen sanomisistaan ei saa millään kiinni.
  Nyt siis kytätään porukalla, että onko juutti tänä keväänä pelikuntoinen vai ei? Lopulta Bendtner ottaa tammmikuun viimeisenä päivänä juoksuaskeleita harjoituksissa eli hän on varmaan kevään aikana pelikuntoinen… Hänestä saamme kätevästi uden” hyökkääjän viimeistään maaliskuussa tai aikaisintaan helmiuussa.

  Tämän(kin) hetkinen tilanne on just sitä mitä goonerismi on parhaimmillaan ja pahimmillaan. Stabiilius ei ole se olotila jolla voisi tämänhetken joukkuettamme ja tilannettamme kuvata. Vaikka kentällä menisi kuinka hyvin niin aina on jotain epävarmaa ja epäselvää taustahässäkkää. Epätietoisuus ja epävarmuus. Niillä mennään tällä hetkellä. Pätee niin uusiin pelaajahankintoihin (sentteri, Paddy yms) ja avainpelaajien sopimustilanteisiin (Gallas). Prkl jos Billylle ei saada lappua äkkiä aikaiseksi ja prkl jos näemme Paddyn Shitty-paidassa Grovella. Prkele Paddy älä mene sinne Shittylään!

 18. Nythän AW:llä olisi hyvää aikaa hommailla vahvistuksia kun näitä pelejä peruuntuu ; )
  Huomenna hakemaan Paddy lentoasemalta Grovelle eikä päästää häntä minnekään abudhapin hiekkalaatikolle.
  Huvittaa kun sheikit oli yrittäny houkutella Veroniakin mancesteriin , tämä sentään kieltäytyi kun varmaan riitti että yhen kerran floppasi brittein saarilla…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s