Kylmä ja kummallinen Englanti

Pidän tällä kertaa lyhyehkön puheenvuoron. On h*lvetin turhauttavaa kirjoittaa pitkähkö otteluennakko plus muuta vain saadakseen lopulta kylmää vettä niskoille. Oman energiani tuhlaaminen on toki ongelmista pienin mutta ymmärtänette yskän ja turhautumiseni.

Paljon suurempi ongelma on sen sijaan se että tätä kirjoittaessa sääennuste Lontooseen tietää kertoa huomiselle perjantaille heikkoa lumisadetta, lauantaille voimakkaita lumikuuroja ja sunnuntaille voimakasta lumisadetta lämpötilan liikkuessa asteen pari nollan molemmin puolin päivien ja öiden välillä.

Kirjaimellisesti jäitä hattuun nyt Englannissa, sillä tämä talven henkäys kannattanee seurata rauhassa loppuun ennen kuin ottelukalenteri joudutaan laittamaan mahdollisesti täysin uusiksi. Yksittäisten otteluiden siirtäminen onnistuu aina mutta edessä voi olla paljon suurempi remontti. Englannin cupissa pelataan uusintoja (kiitos korkeampien voimien Dudu voitti kaksinkamppailussa Upsonin), liigacupin välierät on jo peruttu ja kaikella todennäköisyydellä tulevana viikonloppuna tullaan näkemään useita peruutettuja otteluita lisää.

Ja jos tulevana viikonloppuna nähdään useita peruutuksia, kuten esimerkiksi meidän lauantain peli Evertonia vastaan, tilanne koskee jo niin monia seuroja että tarvitaan radikaaleja muutoksia otteluohjelmaan. Kesän MM-kisojen vuoksi toukokuulla on pelivaraa mutta eri asia sitten miten muiden maiden liitot näkevät tilanteen.

En pitäisi lainkaan poissuljettuna vaihtoehtona että Englannissa mietitään jo nyt vakavasti päätöskierroksen siirtoa. Tänä keväänä tuo päivä on jo sunnuntaina 9. toukokuuta kun esimerkiksi viime kaudella se oli vasta 24. päivä. Kuten sanoin, pelivaraa kuitenkin näyttäisi olevan. Englannin cupin finaali pelataan viikkoa sarjan päätöskierroksen jälkeen ja Mestareiden liigan finaali vielä viikko tämän jälkeen 22. toukokuuta. Näiden kolmen viikonlopun välissä viikolla ei esimerkiksi ole mitään, eikä viikolla ennen sarjan päätöskierrosta.

Yksi radikaali vaihtoehto mikäli talvi sotkee lähes kaikkien joukkueiden kalenteria voisi olla vaihtaa Englannin cupin ja liigan päätöskierroksen paikkaa, finaalissa kun ei kuitenkaan pelaa kuin kaksi joukkuetta. Tällä nyt on allekirjoittaneen tosin täysin turha vaivata päätänsä, mutta takuulla monille se sitä aiheuttaa ja tulee aiheuttamaan. Herättääkö tämä kenties jälleen laajempaa keskustelua siitäkin pitäisikö Valioliigan joukkuemäärää pudottaa kahdella vai luotammeko synkkiin ennustuksiin ilmaston lämpenemisestä?

Jos ovat sääasiat kummallisesti Brittein saarilla, aavistuksen kummallisia asioita kuuluu Grovelta muutenkin.

Nicklas Bendtner pari päivää takaperin:

”I hope to play at Bolton on January 17. That is the day after my birthday so it would be the best present I could give myself.”

Arsene Wenger päivä tämän jälkeen:

”It depends on Bendtner and how bad (his injury) is. If he is out for two months, there is no way, we’ll need someone absolutely.”

Ennen kuin jatkan Bendtneristä, lisätään kummallisuuksien joukkoon vielä tapaus Fran Merida, jonka viisivuotinen sopimus Atletico Madridiin odotti vain virallista vahvistusta. Päivä puolestaan tämän uutisen jälkeen kukaan ei tiedä tässäkään asiassa mitään, kuutamolla koko orkesteri ja pelaaja itse pelailee kaiketi kotona tyytyväisenä joululahjaksi saamaansa uutta Fifa kymppiä.

Atleticon presidentti osasi sanoa että seura on tottakai kiinnostunut yhdestä Euroopan lupaavimmista pelaajista mutta niin on moni muukin seura. Pelaajan agentti tiesi puolestaan kertoa että Arsenal ja vain ja ainoastaan Arsenal on prioriteetti. Agentti Joseba Diaz lisäsi vielä että me olemme ainoa seura jonka kanssa neuvotteluja on ylipäätään käyty ja käydään, mikä puolestaan saa tilanteen vaikuttamaan entistäkin hupaisammalta kun Arsene puolestaan ehti Bolton ottelun alla todeta:

”We made him an offer but he could never finalise it for different reasons. He is at the stage where he wants to play and he needs to play. I don’t know if he has signed somewhere else. I am a bit disappointed if he has. I fear the worst but I don’t know.”

Oikeasti..

’Ridge, rakastatko edelleen Logania?’

’Kuinka voisin, Eric pilasi kaiken, elämäni on nyt Taylorin rinnalla.’

’Mutta entä Thorne, hänkin on rakastunut Tayloriin.’

’Luulin hänen olevan rakastunut ja menevän naimisiin tyttäreni kanssa.’

’Voi Ridge, et tiedä kaikkea, tyttäresi menee naimisiin isäsi kanssa, Ericin kanssa.’

’MITÄ? Tietääkö Stephanie, luulin isän palanneen yhteen äidin kanssa.’

’Olen pahoillani Ridge.’

’Kirottu olkoon Sally Spectra!’

Tammikuu on hieno kuukausi, siirtoikkuna on loistavaa saippuaoopperaa, vieläpä realitya..

No niin, aioin vielä palata Bendtneriin, kyllä. Ei itse asiassa sen kummempaa muuta kuin että jäin vain ihmettelemään mahtaako Tanskalainen itse ymmärtää kuinka keskipisteeseen hän ja nivusensa on joutunut. Siinä on ystävät Goonerit nivunen jonka varassa on mitä ilmeisimmin h*lvetin paljon.

Melkein toivon ettei nuori Juutti ymmärrä kuinka ’vaarallisissa vesissä’ hän nivusensa kanssa ui. Tiedätte että blogisti rakastaa numeroa 26.. erm, 52, pfff.. Tiedän että manageri luottaa Bendtneriin kuten luottaa kaikkiin pelaajiinsa. Uskon että Arsene nimenomaa haluaa näyttää Nickyn avulla että me emme tarvitse lisää tulivoimaa, ei vaikka van Persie on kaiketi taputeltu kuluvan kauden osalta. Kaikkein eniten uskon että itseensä rautaisesti luottava pelaaja haluaa näyttää närhen munat kaikille.

Maailma osaa kuitenkin olla julma jos niikseen tulee, me kannattajat osaamme olla h*lvetin julmia. Jos Arsene päättää ettei me tarvita uutta hyökkääjää, sen jälkeen mitä hän on nyt puhunut ja viitannut Tanskalaiseen, paineet ovat meidän kannattajien suunnalta huikeat ja sormi saattaa syyttäkin osoittaa Bendtneriin jos kaikki ei sitten menisikään käsikirjoituksen mukaan. Jos näin onnettomasti kävisi, jokainen miettiköön sitten siinä tilanteessa kun Bendtner kompuroi pallon kanssa ketä sormen pitäisi osoittaa.

Minä puolustajan Nicklasia loppuun asti, hyvässä ja pahassa. Jätkässä on asennetta enemmän kuin tarpeeksi, hänhän halusi v*ttu vetää Adebaywhoren kanveesiin kesken pelin, sitä en unohda koskaan, edes Gallas ei uskaltanut samaa vaikka halusi. Summa summarum, Juutin loukkaantuminen tuli niin huonoon saumaan etten takuulla voi mitenkään kuvitella kuinka paljon hän on itse loukkaantumistaan kironnut. Samalla olen vakuuttunut että vaikka kentälle palaisi hieman ’ruosteinen’ pelaaja, palaa kentälle pelaaja jolla on h*lvetisti hampaankolossa. Kyllä voi yksi nivunen olla merkittävä asia.

Viitaten edelliseen aiheeseen, mediassa West Hamin Carlton Cole nostettiin eilen vahvasti spekulointiin mukaan. Kelpuuttaisinko Colen? Mitä ilmeisimmin jos ’pakotetaan’, mutta sen lisäksi että kaverilla on epäilyttävä sukunimi, mainittu 9 miljoonan punnan hintalappu loukkaantumisista kärsivästä pelaajasta, hmm. Puhutaan vielä hyökkääjästä jolla on vaikeuksia päästä Englannin maajoukkueeseen ja me kaikki tiedämme kuinka loistavia hyökkääjiä kolmen leijonan ryhmässä on.. Emile Heskey, Peter Crouch ja Darren Bent!

Syytä mainita sekin että Cole on ’jo’ 26 vuotias, ehkäpä aavistuksen vanhempi kuin moni meistä muisteli. Hyvä on, ajan tottakai takaa vain sitä että Cole yhdeksän miljoonaa vai kenties kolme vuotta nuorempi Edin Dzeko ~20 miljoonaa? Kumpaa näistä vaihtoehdoista pidätte pelaajana joka on oleva h*lvetin suuri tähti? Dzeko takoo maaleja huvikseen Bundesliigassa ja maajoukkueessa tahti on vielä hurjempi. Olemme myös nähneet kuinka Bosnian jätti kyykytti Mestareiden liigassa ManUn toppareita. Ja vielä se minkä olen sanonut usein aiemminkin, jos Dzeko syystä tai toisesta ei sopeutuisi Grovelle tai jopa floppaisi, väitän että jälleenmyyntiarvo olisi sellainen että riskiä voi pitää minimaalisena. Miten olisi Carlton Colen kanssa?

Nyt sitten tiedämme senkin että Patrick Vieira on pelannut viimeisen pelinsä Interin paidassa ja meidän kiusalliseksi tehtäväksi jää purra kynsiä siirtyykö legenda Valioliigaan mutta ei kotiin. Sanoin jo sanottavani aiheesta, joskin joku teistä kommentoi sitä kenties parhaalla mahdollisella termillä, oksettava ajatus.

Kerroin jo eilen sanotaanko lupaavat uutiset koskien Billy Gallas’n jatkosopimusta. Varovaisuuteni johtuu kuitenkin siitä että tilanne on kaikkea muuta kuin hyvä managerin jutustelusta huolimatta. Ensinnäkin muistan Arsenen puhuneen asiasta, jatkosopimuksen tärkeydestä jo syksyllä. Se että noin sata pelaajaa on laittanut nimensä paperiin kuluvan kauden aikana mutta Gallas ei, siis pelaaja joka voi vaikka tänään tehdä sopimuksen bonuksineen mihin haluaa ja jättää meidät ilman siirtokorvausta kesällä, kertoo kaiken siitä kuinka vaikeista neuvotteluista on kyse.

Huolestuttavaa sekin ettei pelaaja itse ole kommentoinut asiaa sanallakaan, ei edes agenttinsa välityksellä, että haluaa jatkaa tms. Tosin sen jälkeen kun Gallas ei enää ollut kapteeni, en taida muistaa hänen sanoneen tasan mitään, muistan vain paparazzin ottaman kuvan Billystä yökerhon edessä nortti huulessa, haha! Taitaa olla taiteilijaluonne tämä Willy.

No antaa olla vaikka taivaanrannan maalari, mutta h*mmetin hyvä toppari Gallas on ja kun tiedämme miten paljon hyviä toppareita markkinoilla on, periaatteet v*ttuun Arsene!

”Yes unfortunately that is the rule here.”

Valitettavasti?! Nyt on pakko kysyä arvon managerilta että kuka sen säännön on keksinyt ettei 30 vuotta täyttäneelle pelaajalle tarjota kuin vuoden sopimusta? Jos Arsene sanoo ’valitettavasti’, säännön täytyy tulla korkeammalta taholta, hallitukselta, Hill-Woodilta.. No en tasan usko että tulisi, höpön höpö, Hill-Wood, hallitus ja kaiketi tässä vaiheessa jo Gazidiskin syö Arsenen kädestä, valitettavasti, varsinkin kun Ivanista puhutaan.

Se siitä, menee varmasti turhautumisen piikkiin osin jos ja kun kuulostin joltain anti-Arsenelta, taas? Muistakaa, manageri on itse sanonut että kritiikki on sallittua, hänen tehtävä on vastata kritiikkiin. Toki Arsene on oikeutetusti sitä mieltä että kritiikille pitää olla perusteet ja niin pitääkin mutta niin pitää alkaa olla perusteita myös hänen omille toimille. Me Goonerit olemme väitän lopulta kärsivällisiä, joskin vaativia. Ajatelkaa kuinka takarajaa nykyisen projektin suhteen on siirretty jo pariin otteeseen mutta vannomme silti valtaosin valitun tien puolesta, minäkin, ja sinä, oletan?

Mistä pääsenkin vihdoin loppuun ja siihen kuinka loistavaa työtä Arsene on tehnyt kun asiat laitetaan talouden valoon. Aihe vaihtui jossain määrin suosikkiaiheeseeni, siis talouteen mutta olen sen suhteen niin noviisi, tai en noviisi, en.. Mutta aihe on niin haastava että tarvitsen sopivan viihtyisän baarin, laadukasta olutta ja ihmisen kasvotusten jonka kanssa keskustella aiheesta, kahden sormen järjestelmällä asiasta kirjoittaminen on täysin mahdoton ajatus, niin että saisi kiteytettyä sen mitä haluaa takaa. Tiedättekö, siellä baarissa muutaman oluen jälkeen asioilla on omituinen tapa kiteytyä kuin itsestään, haha!

En siis lähde tässä yhteydessä, en nyt ainakaan tällä kertaa (hyvinkin mahdollista että myöhemmin) kommentoimaan Manchester Cityn tulosta ensimmäiseltä vuodelta ’auringon alla’, ehdottomasti lukemisen arvoista faktaa ja saa ainakin minut kovin nöyräksi Arsenen edessä. Koplatkoon herrat Cityssä ja Chelseassa muuntamalla lainansa osakkeiksi ja näin saamalla seurat velattomiksi mutta sitä en sulata että herrat UEFAssa ja FIFAssa ovat vain juoksupoikia.

Järjestöissä kyllä puhutaan kauniita kymmeniä miljoonia kaudessa tappiota tekevien seurojen laittamisesta kuriin mutta käytännössä mitään ei tapahdu, ei muuta kuin tieto siitä että Michelle Platini käväisi Monacossa illallisen yhteydessä keskustelemassa aiheesta henkeen ja vereen fudismies Roman Abramovichin kanssa samaan aikaan kun Blatter kävi samoja neuvotteluja jossain lähi-idän porealtaassa ruusuöljyyn hierottuna. Näiden keskusteluiden tuloksena kaikilla on yhteinen kanta, Arsenalin viitoittama tie löytää lähes ilmaiseksi.. siis ilmaiseksi!.. lupaavia nuoria pelaajia joista seura taikoo tähtiä on väärin, on se niin h*lvetin väärin, eikö rehellisellä käteisellä ole enää mitään virkaa?!

FIFA ja UEFA vaativat: ilmaiset lounaat pitää säilyttää, vaati se kuinka rankkoja toimenpiteitä tahansa. Ilman ilmaisia lounaita jalkapallo näivettyy! (burb, sanoi Platinin ja Blatterin masut kuorossa). Mitäkö nyt sitten halusin tällä kertaa sanoa, ehkä sitä kuinka sinisilmäistä toimintaa näemme juuri nyt, olemme nähneet jo liian pitkään. Ei perinteitä tai identiteettiä osteta rahalla, ei ainakaan sellaisella aikataululla kuin nyt herrat rikkaat haluavat kaikessa rikkaudessaan uskoa. Oliver Kay osuu naulan kantaan:

”The troubling thing is that, nearly seven years in, Chelsea still cannot stand on their own two feet. They need their sugar daddy as much as they have ever done.”

Kun soppaan juuri nyt voidaan lisätä tuoreimmat uutiset Pompeyn leiristä, alan toivoa vielä h*lvetin paljon enemmän Nicklas Bendtnerin kuntoutumista. Ja sillä en tarkoita ettenkö suorastaan vaadi Dzekon hankkimista, tiedättekö, meillä on oikeasti taskussa rahaa siihen, Dzekoon. Ja jos tilanne jostain ihmeellisestä syystä johtaisi siihen että meillä valittavana ja terveenä kaksi hirviötä jotka pommittavat 30 maalia kaudessa eikä molemmille yksinkertaisesti ole tilaa (liikaa maaleja), sitten myydään toinen, voitolla!!!

Liekö sitten taustalla näkynyt Serie A syynä mutta olen täysin kuitti ja ihmeissäni miten tarinaa riitti lopulta näin paljon. Nyt petiin, luvassa kuten niin usein ruhtinaalliset 4,5 tuntia unta.

ZZzzz..

0 thoughts on “Kylmä ja kummallinen Englanti

 1. Tosiaan fifan ja uefan pellepomot puhuvat ökyseurojen kuriin laittamisesta mutta mitään konkreettista ei sitten tapahdu. Platinin suurin huolenaihe on Arsenalin nuorien pelaajien rosvous ympäri maailmaa?
  Platini varmaan saattoi sanoa rosvo-romanille soo-soo jossain kolmannen-neljännen alkuruuan välissä mutta Blatterista ei ollut sanomaan sheikille ees tätäkään kun samaanaikaan yksi valkokaavun jalkavaimoista nyhti häneltä poskeen…….

  Yksi Arsuun yhdistetyistä pelaajistahan on romaniassa tällä hetkellä pelaava norsunrannikkolainen nuorukainen Lacina Traore.
  Olisi huvittavan näköinen ilmestys meidän metriheikkiporukkaan kun pää keikkuu pitkälle yli kahdessa metrissä ; )

 2. Lacina Traore on varmaankin tuloss, mutta riittääkö hongankolistelija junnu täyttämään hyökkäyspään aukon.Viera oli siis liian vanha meille, toivottavasti se ei nyt sitten pelaa loisto kevättä Man Cityssä.Nyt lumisateet jatkuu niin kauan että saadaan Cech ja Bentner kehiin niin ei tarvii ketään ostaakaan?

 3. Jeps, eli onhan niitä huhuja Paddyn siirrosta ManCityyn liikkunut jo sen verran pitkään, ettei mistään yllätyksestä voi puhua. Silti.. yllättävän paljon vituttaa ajatus Vieiran pelaamisesta Citehin riveissä.

  Jos se Lacina Traore tosiaan lähtee n.4M hinnalla, niin eiköhän se olisi vähintäänkin mielenkiintoinen hankinta. Ei vähiten sen takia, että olisi varsin hupaisaa nähdä Arshavin ja häntä kaksi kertaa pidempi Traore samaan aikaan kentällä. 🙂

  Tuntuuko muuten muistakin, että Traore ja Diarra ovat ehkäpä jalkapalloilijoiden yleisemmät nimet. Tuntuu että näitä viherkenttien Virtasia olisi joka toisessa joukkueessa kaikilla mahdollisilla tasoilla kaikissa maailman maissa. Ehkäpä pitää aikanaan antaa omalle muksulle nimeksi Traore tai Diarra, niin menestys olisi taattu.

 4. Totta Kif turiset, Traoreita ja Diarroja tuntuu riittävän. Pelkästään ranskan maajoukkueessa taitaa pelata jo kolme Diarraa ; )
  Kyllä aikuisten oikeesti vituttaa tuo Paddyn siirto shittyyn, voi saatana.
  Olen jo aikaisemmain maininnut että en tule antamaan tätä asiaa ikinä anteeksi Arsene-sedälle ettei huolinut legendaamme takaisin kotiin.

  Entäpä nyt tosiaan jos ex-kipparimme pelaa loistokevään shittyssä ja on osaltaan vaikuttamassa kun kamppailemme samoista sijoista. Toivottavasti tämä uhkakuva ei tosiaan toteudu.

  Olen samaa mieltä monen muun Goonerin kanssa jotka uskoivat että Paddyn paluu olisi saattanut olla se pieni puuttuva palanen aina kirkkaimpaan kruunuun saakka?
  Hänhän olisi pelkällä olemuksellaan peloittanut paskat housuun vastustajan kovanaamoilta jo pelaajatunnelissa.
  Ja sitten ; Hän olisi tuonut sitä paljon puhuttua VOITTAMISEN KULTTUURIA nuoreen joukkueeseen ja ollut todellinen henkinen voimavara kokemuksensa turvin.

  Katsotaan sitten keväällä vituttaako vielä enemmän….

 5. Minä en vain voi pienessä päässäni ymmärtää mitenkään miksi Arsene antoi asioiden mennä näin. En.
  Mites se oli.. ”tuomitkaa minut vasta keväällä”. No odotellaan siihen.

 6. Mitä *ittua. Mä tottunu tälläsiä uutisia lukemaan seurastani mut tää ei nyt mee mun kaaliin. Mä oisin halunnu vieiran niin Arsenaliin. Kuten aikasemmin kommentoitiin, että vieira ois tuonu keskikentälle kovuutta ja mikä tärkeintä voittamisen kulttuuria. Meil on kuitenki nuori ja kokematon joukkue. Eikä monikaan ole vielä voittanut mitään. Mitä todennäköisesti tarvittaisiin, kun näyttää että tapellaan tosissaan mestaruudesta. Noh ei auta itkee. Vaan kääntää se että ”ei me sitä ois tarvittukaan..” 🙂 Prk!! Outoa sikäli tiedä kuinka vieiraa on yritetty houkutella edes arsenaliin vai oliko tilipussi cityssä vaan niin paljon kiehtovampi asia. Taistella mestaruudesta jälleen kerran tutussa väreissä vai tämä.. Vi**tu sa***na

 7. Toivottavasti Paddy on loukkaantunut Cityn saapuessa Grovelle vieraaksi. Muuten tule itku. Ja se ei ole kaunista katsottavaa. Tuskin vaimokaan tätä ymmärtäis. Ei ainakaan nelivuotias tytär.

 8. En olisi minäkään halunnut Paddya Cityyn, mutta en myöskään meille… Hän ei ole se sama heppu, joka torppasi vastustajat, vaan vähälle peliajalle jäänyt ja loukkaantumisista kärsinyt pelaaja. Vieira oli jotain erityistä – melkein jäähdyttelijänä hän voisi lähinnä munata itsensä.

  Pokaali tulee edelleen viiden pisteen erolla (virhemarginaali 1 piste suuntaansa).

 9. Toivotaan että vierailla on kortit täynnä meitä vastaan ja kentällä kirmaa adewhore vihellysten saattelemana…

 10. Nyt on vain pakko luottaa siihen, että Arsenella on joku *parempi* vaihtoehto valmiiksi katsottuna keskikentälle. Muuten tätä on todella, todella vaikea ymmärtää, ja mahdollisesti loppukeväänä käydään tiukkoja keskusteluja. Sellaisia, joiden rinnalla viimeisin, uutisten mukaan tiukkasävyinen shareholder meeting vaikuttaa päiväkodin satutunnilta..

  Samaten, jos Merida lähtee ilmaiseksi, niin on kyllä huonoa bisnestä se. Gallas on sitten se kolmas ihmetystä herättävä keissi.

  Mutta usko(taa)n taas kerran Wengeriin, kunnes on syytä muuttaa mieltä..

  PS. Itse asiassa ainoa järkevä selitys tilanteeseen olisi se, että Wenger on yksinkertaisesti vain vakuuttunut siitä, että Vieira ei auta Arsenalia nykykunnossaan. Tämä selittäisi myös sen, että kommentteja aiheesta ei ole juuri irronnut – eihän hän voi entistä legendaa julkisuudessa teilata. Kevät näyttänee, mikä Vieiran kunto on. Parlourhan ehti jo leimata Vieiran mahdollisen hankinnan huonoksi ideaksi, Winterburnilla samansuuntaisia kommentteja.

 11. En oikein ymmärrä mistä tämä hirveä poru Wengeriä vastaan nousee. Mistäs ihmeestä me tiedämme, millaiset vaatimukset Vieiralla on ollut sopimuksensa suhteen? Ja se jo oikeastaan tiedetäänkin, että City pystyy tällä hetkellä tuplaamaan tai triplaamaan sen mitä ikinä me olisimme voineet tarjota. Voidaanko siis tuomita virheeksi Wengerin osalta, jos emme tiedä kaikkia faktoja???

 12. Wengerillä on periaate että jos lähdet turha on tulla itkien häntä koipien välissä takas.Keown otettiin , mutta esim Upsonia tuskin otettaisiin.Tietysti eri asia pelaaja joka haluaa itse lähteä kuin pelaaja joka myydään kun ei pääse meillä pelaamaan.Sinäänsä ihan hyvä periaate, mutta toivottavasti ei maksa mestaruutta tällä kaudella.

 13. issen kans samaa mieltä….ei mahtunu enää interin avaukseen ja inter on ihan susi porukka!!!loistava pelaaja meillä aikanaan mutta mikä kunto nyt!!?? kuningas äijä silti vaikka meniskin Cityyn keräämään eläke rahoja!! ps.sillon aikanaan ranska oli maaottelu matkalla suomessa ja reenien jälkeen oltiin kavereitten kans odottamas et saatais nimmareita ja mulla tetenkin Arsenalin paita num. 10 Bergkamp päällä ja VIERA muitten mukana käveli koppia kohti ja kun huudettiin mr VIERA mr VIERA se katto ensin et mitä ne huutelee ja sit se huomas et hei siellähän on ARSENAL paitanen heppu ja rupes jolkottaa meitä/mua kohti ja NIMMARI paitaan ja olin kun hangon keksi=) ja sitten sai nimmarin 20 muutakin nimmarin joilla ei ollu Arsenal paitaa=)) ja se oli niit aikoja kun VIERA oli siirtyny ARSENALIIN!! We love you VIERA we do….=) lauantaina syödään suomi goonerit toffeeta!!! =)

 14. On Paddyn nykykunto mikä tahansa niin pahaa tekee, että ex-kippari pukee vastustajan paidan päälle ja pahimmassa tapauksessa pelaa huhtikuussa ARSENALIA VASTAAN! Kaikkea hyvää tietysti toivon Paddylle henkilökohtaisesti, mutta mua ei haittais yhtään jos Vieiran seura City konttais koko kevään. Olispa tää homma mennyt niin, että Paddy olis siirtynyt vaikka Lyoniin tai johonkin muuhun ranskalaisseuraan, mutta että Valioliigaan ja vieläpä Sheikki-Cityyn…

 15. Tuo Vieiran tilanne on melko hankala. Pelillisesti ei välttämättä enää kannattaisi hankkia takaisin ja tätäkään ei voi varmasti sanoa ennen kuin näkee. Toisaalta halpa vaihtoehto kun ilmaiseksi siirtyy, mutta paljonko pitää maksaa palkkaa. Helppo veikata, että enemmän kuin Wenger tai Arsenal on halukas maksamaan. Jos Vieiralle annettaisiiin jättipalkka niin samalla olisi korotettava Fabregasin ja todennäköisesti monen muunkin palkkaa.

  Ja Keown tosiaan siirtyi takaisin Arsenaliin jo hyvissä ajoin ennen Wengerin tuloa seuraan, joten edelleenkään yksikään lähtenyt pelaaja ei ole palannut takaisin Wengerin aikana. Jos pitäisi jostain entisistä pelaajista valita tällä hetkellä niin mieleen tulisivat ensimmäisinä Henry ja Flamini. Hyökkääjän tarve on selkeä, mutta toisaalta Henryn kohdalla pätevät pitkälti samat asiat kuin Vieirankin. Toinen pelaaja olisi ehdottomasti Flamini. Tuskin todellakaan tapahtuu, mutta miettikääpä mikä keskikentän kolmikko meillä olisi kun kentälle olisi heittää Fabregas, Song ja Flamini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s