Avoimia työpaikkoja

Eilen oli huono päivä, henkilökohtaisesti ja Punavalkoisesti. Saattaa olla että yritän jopa aavistuksen liikaa, ahnehdin liikaa konttorilla, mutta onnistuin saamaan töissä aikaan jotain sellaista että energia pitää kohdentaa nyt sinne ja se näkyy epäilemättä tällä foorumilla myöhemmin loppuviikosta, ainakin pari päivää.

Pohdin sellaistakin etten lupaa olla enää hyvällä tuulella kuten edellisen päivityksen tiimoilla olin. Siitä positiivisuudesta kun oli palkkana odottamattomat ylimääräiset työkiireet, huhut että tuore 17 vuotias bolivialaisvahvistuksemme onkin oikeasti 36 vuotias, spekulaatiot Mathieu Flaminin siirrosta ManCityyn tai että on edes teoriassa mahdollista että Paavo Väyrynen on ensi kesänä Suomen pääministeri! V*ttuun positiivisuus kirosin enemmän kuin kenenkään mielenterveydelle on hyväksi, tästä lähtien olen hyvällä tuulella vain voitettuamme.

Erm, eli tänään illalla.

Flamster haluaa pois Milanista, en epäile sitä hetkeäkään. Ranskalaisen kuluttaa joka toinen ottelu vaihtopenkkiä, pelipaikka on usein löytynyt puolustuksen laidalta ja paikka maajoukkueessa on kaikkea muuta kuin selvä. Flamsterin lähtö aikanaan meiltä jätti happaman maun molemmille osapuolille ja kenties tuo hapan maistuu edelleen pelaajan suussa siinä määrin ettei hän kuulu niiden joukkoon jotka ovat joutuneet myöntämään että oli virhe lähteä.

Tikulla silmään joka vanhoja kaivelee toisteli jo edesmennyt englanninopettajani aikoinaan, allekirjoittanut rakastaa edelleen pelaajaa ja ottaisi Matt Duracellin takaisin koska tahansa. Pidän tällaista mahdollisuutta kuitenkin täysin mahdottomana, niin mahdottomana itse asiassa että sellaiseen yllätyhankintaan kykenee vain yksi manageri maailmassa, Arsene Wenger.

Vitsit sikseen, Flamster on liikekannalla, ihan sama mitä AC Milanista kommentoidaan. Sitä paitsi tottakai kommentoidaan ettei pelaaja ole lähdössä mihinkään, sehän alentaisi siirtokorvausta. Onko Flaminin seuraava osoite sitten Ashburton Grove Graveyard, kuka tietää, minä en ja alan olla niin masentunut etten edes välitä. En välitä varsinkaan tänään illalla kun löydämme itsemme Valioliigan kärjestä.

En h*lvetti tuhlaa tällä erää vähää aikaani pohdiskelulla Flamsterista ja Citystä.

Illan vastustajamme tuskin esittelyitä kaipaa. Jos joku ajattelee että ilta on meille läpihuutojuttu, ajatelkoon uudelleen, ei meidän pitänyt koskaan hävitä Hull Cityllekään Grovella viime kaudella. On täysin oleellista ettei yksikään joka tänään paidan päällensä pukee ajattele että koska voitimme jo Reebokilla, tänään kaiken luulisi olevan helpompaa, päinvastoin.

Trotters pelaajien ja uuden managerin yhden ottelun kuherruskuukausi on ohi, nyt alkaa työnteko. Boltonilla ei ole tänään mitään hävittävää, ei h*lvetin mitään ja se tekee heistä tänään vaarallisen vastustajan. Osoitimme kuitenkin kapteenin johdolla todellista kypsyyttä sunnuntaina pitämällä päät kylminä poislukien Tomas Rosicky jonka temppu oli siinä määrin merkillinen typeryydessään että ehkä sekin on pakko kääntää asenteeksi jota Boltonia vastaan pitää osata näyttää.

Tästä kypsyydestä johtuen olen luottavainen ettei kukaan pelaajista erehdy ajattelemaan tänään mitään muuta kuin voittoa ja että voitto vaatii aina Valioliigassa täyden asenteen. Edelleen tästä kypsyydestä johtuen mitä nuori joukkue on osoittanut, uskon ettei heidän ajatuksiaan sekoita millään tavalla edes mahdollinen liigan kärkipaikka. Tässäkin haluan väittää että päinvastoin, he haluavat sinne, ovat valmiita tekemään töitä sen paikan eteen ja ymmärtävät että se vaatii onnistuneen työpäivän. Vastassa on haavoitettu joukkue, tänään missio on lopullinen kuolinisku.

Olen varma että Boltonin pelaajat ovat kelanneet sunnuntain pelin ruudulta useamman kerran, etenkin Matt Taylor. He tietävät heillä olleen paikkoja maalintekoon useita, liian useita jos meiltä kysytään, he uskovat takuulla että näitä paikkoja avautuu tänäänkin. Meidänkin on syytä ollut katsoa ne paikat kerran jos toisenkin ja tiivistää alakertaa siinä määrin ettei sama toistu.

Tänään en lähde arvailemaan kokoonpanoa, en sen jälkeen kun manageri totesi että..

”We have analysed absolutely everything. It is strange because the more injuries you get, you then seem to get even more because you always play the same players. Also, you rush some players back and then you have more chance to get them injured again.”

Onhan selvää että jos laittaisin jonkin kokoonpanoon, näistä suurella todennäköisyydellä yksi olisi liukastunut suihkussa saippuaan, toinen olisi saanut Pat Ricen avaaman limonaadipullon korkin silmäänsä ja kolmas olisi saanut vatsalihasvamman luettuaan novellin Jari Litmasen kootuista takareisivammoista. [Vilpitön ja pahoin epäonnistunut tarkoitus oli olla vain ironinen, ei missään tapauksessa epäkohtelias tai vastaavaa.]

Tuo Arsenen kommentti loukkaantumisista on hämmentävä mutta samalla valaiseva. Ensinnäkin manageri myöntää että meillä kiirehditään pelaajien paluun suhteen, mikä taas kuulostaa äärimmäisen omituiselta siinä valossa että lähes poikkeuksetta alkuperäinen arvio poissaolon pituudesta venyy potenssiin kaksi. En voi tehdä kuin yhden ainoa johtopäätöksen. Jos ja kun me olemme tehneet ja analysoineet h*lvetin kaiken mahdollisen, niiden jotka ovat kaiken tehneet ja analysoineet tulee väistyä, simple as f*ckin’ that.

On tullut aika tuulettaa henkilökuntaa, en jaksa enää yhtään managerin epätoivoista selitystä kuinka mm Theo on siinä iässä että kroppa vaatii tottumista ja kasvamista Valioliigan rytmiin. Jessus sentään Walcott on aikuinen mies jolla on paukkunut vuoroin olkapäät, kyljet, pakarat, pohkeet ja pian korvat. Päteekö sama diagnoosi Denilsoniin, Diabyyn, Rosickyyn, Eduardoon, Clichyyn, van Persiehin, Djourouhun, Senderosiin, Nasriin, Wilshereen, Velaan, Bendtneriin.. On aika lopettaa selitykset ja käyttää ne pirun vähät rahat mitä seuralla on uusien pelaajien hyvinvoinnista vastaavien ihmisten palkkaamiseen ja jättää muutama jatkosopimus tekemättä ja muutama 8 vuotias hankkimatta.

Kyllä, minä vaadin vahvistuksia. Miksi? Varmaan kovin pitkälle siksi että meillä on aina kymmenkunta pelaajaa loukkaantuneena. Entä jos meillä olisi loukkaantuneena sellaiset kahdesta neljään pelaajaa per peli? Hmm, liian haasteellinen ajatusleikki. Arsene teki sen taas eilen, en h*lvetti kestä hatusta vedettyjen anatomia-analyysien lisäksi kuulla kuinka äärirajoilla taisteleva rakas joukkueemme saa jatkaa tanssia veitsenterällä..

”We are not close to signing anybody at the moment. We are so focused on every game, that we forget to speak about transfers.”

..mutta että..

”The other thing I must say as well, is that we have so many players out that we are more focused on asking, ‘when is he back, when is he back?’. It looks like any player we can get back is like a transfer because we have not seen some players like Walcott.”

Ei, se ei ole uusi hankinta kun Theo, Nick tai kuka tahansa ’tavallisesta kolmiviikkoisesta’ toipuva pelaajaa palaa kokoonpanoon.

Nyt, edellinen ei takuulla ollut hyökkäys joukkuetta kohtaan, päinvitunvastoin. Voi olla että Chelsea ja ManU ovat menettäneet kauden aikana enemmän pisteitä kuin mitä oli oletettavissa mutta yhtä kaikki, me pelaamme tänään paikasta sarjan piikkipaikalle ja se on häkellyttävä saavutus tältä enemmän ja vähemmän rammalta joukkueelta ja tottakai myös managerilta. Siteeraan blogisti kolleegaa;

’Before you all think I am making a U turn, don’t, I still believe we need ready mades and had we bought 3 players in the summer, we might be 10 points clear by now.’

Me voitamme tänään, olen siitä vakuuttunut. Mutta niin meidän pitääkin voittaa ja olla siitä vakuuttuneita, vastassa on Grovella Bolton. Mutta kun nousemme sarjan kärkeen, seuraava tehtävä on pysyä siellä ja se onkin kovasti hankalampi tehtävä kuin voittaa Trotters kotona. Siihen tarvitaan mm vähintään tasapeli, ellei peräti voitto Stamford Bridgeltä. Ystävät Goonerit, uskon aina voittoon oli vastassa kuka tahansa tai missä tahansa. Mutta kun pelaamme sanotaan nyt sitten mainitulla Stamfordilla, annamme kyllä pirusti tasoitusta jos avauksessamme tehdään liigadebyyttejä ja vaihtopenkillä istuu viisi reservipelaajaa.

Tulipas tunteella, ihan hengästyttää. Mutta hyvä että tuli. Ymmärsin nimittäin että meillä on paljon parempi joukkue kuin olen loukkaantumisilta osannut nähdä. Valitettavasti loukkaantumisista on tullut niin arkipäivää massoittain että totuus on alkanut hämärtyä siinä sivussa. En nyt sentään sano etteikö meillä edelleen olisi muutama varsin keskinkertainen pelimies mutta mitä he voisivat mahdollisesti olla jos meillä olisi vähemmillä loukkaantumisilla enemmän kilpailua ja hei, vaikea sitä on kehittyä pelaajana kuntopyörää polkemalla ja vesijumppaamalla.

Sol Campbell oli hyvä hankinta puoleksi vuodeksi, sovitaan niin. Ivan Gazidis, puhelin käteen ja hoidat pari lainaa – ei rahaa – vaan keskikentälle Guti ja hyökkäykseen Huntelaar. Ja välittömästi kun nämä ovat lentokoneessa matkalla Lontooseen, marssit St Mary’s Hospitaliin rekrytoimaan muutaman alansa ammattilaisen ja ensi kaudella me olemme Valioliigamestareita jo helmikuussa kun Glazerit ovat tuhonneet ManUn, sheikit ovat kyllästyneet jalkapalloon ja Länsi-Lontoossa ollaan enimmäkseen eläkkeellä.

Katsoitteko muuten eilen jalkapalloa televisiosta, minäkin katsoin. Oli hyvä että katsoin sillä luulin oikeasti ettei jalkapallossa vihelletä enää rangaistuspotkuja, huh, vihelletään sentään. Roberto Mancinin italialainen kädenjälki näkyy nopeammin kuin uskalsin odottaakaan, Cityn pelaajat ovat löytäneet uuden ulottuvuuden tekemisiinsä.

Mark Clattenburg tuomitsee illlan, ei takuulla rankkaria meille mutta ehkäpä muutaman keltaisen kuitenkin ettei ihan toimettomana tarvitse sentään olla. Oli se muuten loistava juttu liitolle ja kaikille että voitimme sunnuntaina, muuten Phil Dowdin esitystä olisi pian jouduttu spekuloimaan, mikä vääryys se olisikaan ollut niin hienon esityksen jälkeen.

Arsenal against the rest..

COME ON YOU REEEEEEEEDS!!!

0 thoughts on “Avoimia työpaikkoja

 1. Voihan tuo toteutua ja olisi oikein hyvin linjassa Wengerin ajatusten ja viime kausien toimien kanssa. Eli Fulhamin junnu seitsemällä miltsillä sisään ja Billylle luu kouraan. Billy saa sitten lähteä kesällä täysin palvelleena ilmaiseksi. Hyvää bisnestä? Mun mielestä ei. Saa olla eri mieltä.

 2. Pieni päivitys urheilukanavan tilanteeseen, ellei muualta ole huomattu: Urheilukanava todellakin muuttuu Nelonen Sportiksi 1.2. eli samaan aikaan kuin maksullinen sport pro alkaa. Sportin lähetysaika on klo 18-24 ja tarjonta on mm. sisäyleisurheilua, salibandya, raveja ja pesäpalloa. Lisäksi sinne tulee ma-to tunnin mittainen suora urheilun makasiiniohjelma ja jälkilähetyksinä joitakin pron matseja. Eli ensi vkl:n jälkeen fa cup siirtyy maksulliselle sport prolle.

 3. Joopa joo, olishan se ollukin liian hienoo että ois FA-cuppi kevääseen asti ilmaiseks näkyny.
  Tässä alkaa nää kanavien rahastukset oikeesti vituttamaan, jossain tulee raja kuitenkin vastaan .
  Canal sai ainakin minulta aika kovaa palautetta näistä tämän ja ensi viikon tv-ottelujen valinnasta antennipuolella,toivottavasti muiltakin?

  Tänään sitten tavoitellaan sarjajohtoa!

  COME ON YOU REDS!!!!!!

 4. Toivottavasti Denilson on pelikunnossa, niin ei tarvitse kauhulla seurata Eastmondin esityksiä. Samaten toivotaan Clichyn paluuta avaukseen. Traoren suoritukset ovat kokonaisuutena olleet ihan OK (keskitykset eri luokkaa kuin Clichyllä – tosin niin on Silvestrelläkin), mutta viime matsi oli häneltä huono. Boltonilla oli paikkoja ihan liikaa, mutta toivottavasti näiden rutinoituneempien pelaajien paluu vähentäisi hölmöilyä puolustussuuntaan.

  Vaikka kärjestä puuttuukin pelaajia, niin Fabregasin huima pelikunto tekee sen että Jässi joutuu kaivamaan pallon maalistaan ainakin kerran tai kaksi. Tulee siinä muillekin tilaa paremmin, kun Bolton on helisemässä Cescin kanssa. Toivottavasti otteet ovat vähän herrasmiesmäisempiä kuin viimeeksi (Boltonin ollessa kyseessä varmaan turha toivo, mutta jospa tuomari olisi hereillä).

 5. Pyyntö ja toive tälle illalle: Kolme pistettä kiitos eikä yhtään ainoata loukkaantumista lisää vaikka vastassa onkin Boltonin Rappaajat.

 6. Clichy tekee paluun pitkän poissaolon jälkeen. Hieno juttu ja toivottavasti suoraan parhaalle mahdolliselle tasolleen. Samoin Denilson on takaisin. Theo aloittaa odotetusti penkiltä. Kokoonpano ainakin on sellainen, että tällä pitäis Bolton hoitua vaikeuksitta. Tuskinpa tänään huonoon asenteeseenkaan kaadutaan kun liigan piikkipaikka häämöttää.

  COME ON ARSENAL!!!

 7. Helvetti että alkoi näyttää jo täydellisesltä painajaiselta tää peli. Onneks Thomas teki hienolla yksilösuorituksella elintärkeän maalin. Jääskeläisellä just tänään huippupäivä. No, onneks tää ehtii vielä kääntyä meille. Samalla paineella Boltonin puolustus murtuu varmasti 45 minuutin aikana. Clichystä näkyy selvästi pelaamattomuus. Syötöt menee välillä harakoille ja pelaa itsensä ulos tilanteista. No, tuskin Bolton enää hirveesti hyökkää kun pääsivät tauolle johdossa. Tästä on pakko nousta. Ja noustaankin. Denilson näyttää jälleen että taso ei riitä Arsenaliin, mutta Arsenehan ei sitä usko.

 8. Pakko on voittoon uskoa. Aika riittää kyllä, jos puoliajan viimeisten minuuttien meininki pysyy yllä ja puolustuspäässä ei tule lisää lahjoja.

  Fabregas raataa ympäri kenttää. Latausta joukkueella on, mutta puolustuspään hölmöilylle pitäisi saada stoppi .. jotenkin.

 9. PERKELE 2 paikkaa vierailla ja 2 maalia. Me tarvitaan liian monta että saadaan yksi maali.

  Tämä vaan on taas tätä itteensä.

  No toista puoliaikaa odotellessa……….

 10. Olipahan peli!! Gallasin myöhästyneestä taklauksesta ja siitä seuranneesta tasoituksesta varmaan jupistaan Boltonin leirissä pitkään, mutta olihan tuo niin yhtä maalia kuin olla voi. Joukkue suorastaan uhkui voitontahtoa.

  Toisen puoliajan esitys lupaa hyvää myös Stokea vastaan – saa nähdä, montako miestä Arsene siihen peliin vaihtaa (hirveästi ei terveitä miehiä ole kierrätettäväksi).

  Toivottavasti ei tullut tuoreita loukkaantumisia (esim. Diaby).

 11. Tsiisus mikä peli taas. Ei meinaa pumppu kestää tällaista. Loistava nousu kahden maalin takaa. Tällaisia temppuja tekevät vain mestarijoukkueet, uskokaa pois. Koko joukkueella tehtävä hyökkäyspeli on ihailtavaa ja silmiä hivelevää. Tähän ei pysty mikään muu joukkue maailmassa juuri nyt. Toisaalta suuresti pelottaa keskikentän ja puolustuksen toiminta kun pitäis varjella omaa maalia. Parempia joukkueita vastaan homman pitää toimia paremmin tai tulee noutaja. Ei me jokaisessa pelissä tehdä neljää maalia.

  Tän illan surkein kentällä oli ylivoimaisesti tuomari Alan Wiley. Molemmat joukkueet käsri vuorollaan vääryyttä. Meiltä jäi viheltämättä selvä rankkar kun Jässi kaatoi Cescin. Samoin meidän toista maalia edeltänyt tilanne jossa Billy rappasi kunnolla oli vähintäänkin keltaisen tai ehkä jopa suoran punaisen paikka jos rehellisesti sanotaan mutta dumari ei edes pistänyt peliä poikki. Boltonin pelaajat varmasti ruikutti, että miks Arsenal ei pannut palloa yli rajojen fair play-hengessä kuten yleensä tollasessa tehdään. Näin ois tietysti voinu tehdäkin, mutta jos muistelee edellistä peliä, jossa Boltonin pelaajat yritti useita kertoja ottaa Cesc pois pelistä tahallisilla kovilla taklauksilla niin eiköhän tää juttu nyt kuittaantunut tässä.

  Anyway, voitto tuli ja juuri sillä kahden maalin erolla, että me mentiin Chelskin ohi sarjakärkeen maalierolla. SIIS SARJAKÄRKEEN!!!!!!!

 12. Jep kova peli oli.Kyllä pumppu on kovilla. Toisen maalin edeltänyt tilanne oli mitä oli,mutta kerrankin me osattiin hyödyntää se.

  Tästä on hyvä jatkaa, mutta ei anneta kusen nousta päähän.

  Hyvä näin….

 13. Tuomari seisoi siinä Gallasin tilanteessa vieressä, ja olis ihan hyvin voinut viheltää pelin poikki. Boltonilla oli vielä about 7 miestä pallon alla, joten ei siinä mitään oikeusmurhaa (viheltämättä jääneen rikkeen lisäksi) ollut.

  Songia kyllä kaivattaisiin noihin tuleviin ISOihin peleihin. Jos Bolton tekee noista paikoista 2, niin montako maalia hyvä, itse maalintekopaikkoja luova joukkue sitten tekee? Itseltä ainakaan ei ole Chelsea-tappio vielä unohtunut – vaikka Chelseasta ei ekana tulekaan mieleen mikään nättiä hyökkäävää futista pelaava joukkue.. Kovat joukkueet kuitenkin laittavat painetta ihan eri tavalla ja rankaisevat virheistä kovalla prosentilla. Bolton-peleistä on massiivinen loikka noihin Chelsea- ja ManU-matseihin, vaikkeivät ko. joukkueet parhaimmillaan olekaan.

  Eduardo alkaa esittää heräämisen merkkejä, mutta matkaa parhaaseen on vielä paljon, erityisesti viimeistelyssä. Rosicky näytti maalillaan taas, että on laatupelaaja, ja yritystä riittää. Toivottavasti nyt pysyisi ehjänä kauden loppuun.

  Se pitää vielä loppuun todeta, että Fabregas on noussut ihan uudelle tasolle tällä kaudella. Ei enää pelkkä pelintekijä, vaan pelin jokaisella osa-alueella dominoiva pelaaja. Toivottavasti tässä siirtoikkunassa nyt saataisiin hänen vierelleen vielä joku maailmanluokan pelaaja.. saahan sitä toivoa.

 14. Uskomaton peli ja nousu! Ainakin itselläni usko loppui 0-2 tilanteessa. Onneksi noustiin ja nämä ovat ehdottomasti mestarijoukkueen merkkejä, nämä pelit on yksinkertaisesti voitettava millä tahansa keinolla. Fabregas on aivan uskomattomassa vireessä.

  Denilson on taas toinen ääripää. Aivan ala-arvoista tekemistä molempiin suuntiin taas kerran. Paljon mieluummin Eastmond avaukseen viime pelin kaltaisilla otteilla kuin tusinabrassi. Denilsonilla ei ole mitään ominaisuutta mikä tekisi miehestä todella hyvän, ei nopeutta voimaa tai mitään muutakaan ja lisäksi sijoittuminen todella heikkoa keskikentän pohjapelaajalle. Eastmond on toki täysi raakile, mutta nopeus, pääpelivoima ja sijoittuminen ovat jo nyt paremmalla tasolla.

  Rosickyn esitys myös lämmitti mieltä pitkästä aikaa. Erittäin tärkeä maali ja muutenkin erittäin hyvä esitys. Toivottavasti nyt ei tule sitä perinteistä loukkaantumista kun jo peräti kaksi pelattua ottelua tilillä peräkkäin.

  Ja loukkaantumisista puheen ollen Diaby ilmeisesti loukkaantui. Varmaan odotettavissa vähintään se kolme viikkoa. Tuskin Diaby on koskaan sitä nopeammin toipunut ja ikävä kyllä tämä tarkoittaa Denilsonin täysin ansaitsemattoman kausikortin avaukseen saavan jatkoa.

  Joka tapauksessa sarjan kärjessä ensimmäistä kertaa sitten 2008 alkuvuoden, vaikka Chelski voikin asian valitettavasti muuttaa rästipelillään. Nyt vain jäädään pelolla odottamaan uusimpia loukkaantumisuutisia ja mahdollista tai siis meidän tapauksessa todennäköistä Gallasin pelikieltoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s