Wenger nostanut oikeat asiat esille

Hente on ansaitulla vapaapäivällä, joten joudutte tyytymään varabloggaajan juttuihin. Aloitetaan heti muutamalla Wengerin kommentilla. Ensimmäisenä rankkarit, joita me ollaan saatu tasan YKSI Platinin Eduardoon kohdistuneen ajojahdin jälkeen. Samaan aikaan esim. Manu on saanut 5 ja Chelsea jopa 6 rankkaria. Toki Manun määrä ei yllätä, koska se on vuodesta toiseen sama. Joka tapauksessa ero on niin huomattava, että nuo tarkoittavat jo pisteissäkin useampia pisteitä. Toivottavasti tuomarit vihdoin heräävät, en tosin paljoa laskisi sen varaan.

Manu tulee edelleen saamaan rankkareita, kuten lapset karkkia ja Old Traffordillahan ei edelleenkään vihelletä KOSKAAN rankkaria Manua vastaan. Olisi kuitenkin toivottavaa, että jatkossa me saataisiin edes nämä päivänselvät rankkarit ja jokaisesta 50-50 tilanteesta ei myöskään vietäisi palloa pilkulle meidän boksissa. No vaikea uskoa kun tuomareiden pomona toimii kaikkien aikojen paskin viheltäjä eli tietenkin itse Mike Riley. Pelkästään tämä valinta FA:n puolelta kertoo paljonko siellä tosiaan ymmärretään pelistä nimeltä jalkapallo.

Toinen erittäin ajankohtainen ja täysin osuva aihe oli tämä Gallasin taklauksesta noussut kohu. Näitä tulee lähes joka pelissä tai ainakin joka kierroksella, mutta ainoastaan silloin kun Arsenal pelaaja on taklaajan niin asiasta saadaan aikaan tämän luokan kohu. Jos tilanne olisi ollut toisinpäin niin lehdet olisivat pitäneet Wengeriä turhasta itkijänä, kun rehti Bolton vain pelaa kovaa. Nyt kun roolit vain kerran sattuivat menemään toisin päin niin normaali hiukan myöhässä ollut taklaus on jotenkin pahinta mitä Englannin liigakentillä on nähty lähes koskaan. H*lvetin tekopyhää j**sustelua!

Samoin Boltonin pelaajien itkut ovat surkuhupaisaa luettavaa, kun kitisijöinä ovat nimet Kevin Davies ja Paul Robinson. K*sipäät eivät tunne kestävän yhtään omaa lääkettään. Lisäksi kohtalaisen sympaattinen Owen Coyle on muuttunut viikossa Boltonin peräsimessä täydeksi w*nkeriksi. Toivottavasti koko v*tun Bolton tippuu kauden päätteeksi sarjatasoa alemmaksi niin ei tarvi enää nähdä eikä kuulla mitään koko seurasta.

Siirtojen suhteen on edelleen pelottavan hiljaista. Huhuissa pyörineen Fulham toppari Chris Smallingin saa unohtaa ainakin nyt tammikuussa jos tätä virallisten sivujen uutista on uskominen.

Sen sijaan toinen toppari eli seuraan palannut Campbell saattaa hyvinkin tehdä huomenna paluun kentille Stokea vastaan. Toisaalta Stoke saattaisi olla hyvä ottelu palata kehiin, mutta jos Silvestre on toinen toppari niin pelottaa melkoisesti että Stoken hyökkääjillä tulee olemaan melkoiset kissanpäivät. Tilanne on kuitenkin äärimmäisen vaikea, kun pitäisi lepuuttaa pelaajia, mutta mitenpä teet sen kun sairaslistalla on yli kymmenen pelaajaa.

Tästä pääsisi taas helposti aiheeseen mahdolliset hankinnat, mutta ei lähdetä sille tielle. Tai no sen verran, että itse olen melko lailla luovuttanut vahvistusten saamisten suhteen tämän siirtoikkunan aikana. Kuitenkin ihan pieni toivonkipinä on vielä olemassa jos Wenger tekisi kuitenkin Wengerit ihan siirtoikkunan loppuhetkillä ja jostain tuntemattomuudesta ilmestyisi uusi pelimies tyyliin Sagna.

Pahoittelut kielenkäytöstä tänään, mutta joskus asiat on vain sanottava niin kuin ne ovat. Hente varmaankin palaa huomenna puikkoihin ja normaaliin tapaan odotettavissa on otteluennakkoa ja muita loistavia juttuja.

0 thoughts on “Wenger nostanut oikeat asiat esille

 1. Varabloggaajalta aivan asiallista kielenkäyttöä kun puhutaan boltonin wankereista ; )
  Tosiaan nyt lehdistössä näistä heidän niittokoneistaan on tehty uhreja , pahan Arsenalin käsittelyssä!!
  En inhoa mitään enempää kuin kuin pelaajia jotka itse sikailevat minkä kerkiävät mutta kun heitä vähän kopsahtaa niin heti alkaa itkeminen.

  Omassa arvoasteikossani bolton on pistetty samaan lokeroon hullin kanssa ja joutavat tosiaan tippua sarjaa alemmaksi jässeineen päivineen.

  Tällä hetkellä meidän pelaajan pitää tosiaan varmaan kuolla rangaistusalueelle vastustajan toimesta ennen kuin saadaan pilkku.

 2. Briteissä media tosiaan tuntuu pyörittävän jalkapallo keskustelua miten haluaa. Tapaus Eduardo nousi syksyllä ihan uskomattomiin mittoihin, mutta seuraavassa pelissä Rooneyn daivausta pidettiin ihan päivän selvänä pilkkuna. Tämän tilanteen vaikutusta meille vihellettyihin pilkkuihin tuskin voidaan aliarvioida.
  No, eipä sieltä liiton puolelta ole ennenkään paljon sympatiaa tullut.

 3. Olin siirtoikkunan auetessa melko varma, että AW hankkii hyökkääjän, mutta nyt olen samaa mieltä varabloggaajan kanssa, että se on epätodennäköistä. Jostain pitäisi ilmaantua edullinen huippuhyökkääjä, joka on sieniliigakelpoinen… Ja mikähän AW:n kanta on vuokraamiseen? Joitain pelaajiahan ois ehkä tarjolla loppukaudeksi vuokralle, mutta sopiiko sellainen ollenkaan AW:n filosofiaan?

 4. Tuo meidän dissaaminen lehdistössä ja muualla on ilmiselvää ja ollut sitä jo pitkään.
  Kertokaahan mulle mistä se johtuu? Mihin se oikein juontaa juurensa. On niin helvetin vaikea tajuta miksi juuri Arsenalia on kohdeltu ja kohdellaan jatkuvasti näin.
  Siirrtoista: ketään ei tule.

 5. Mä veikkaan, että Manun suosiminen esimerkiksi rankkareissa ja Manu-yliajan antaminen sekä kaikki muu missä Manu saa hyötyä, jatkuu niin kauan kuin Sir Whiskeynose on puikoissa. Ferguson on instituutio brittifutiksessa aatelointeineen ja paljon korkeampi pyhimys kuin tuomarit ja koko helvetin Englannin jalkapalloliitto yhteensä. Fergusonin sanalla on paljon enemmän painoarvoa kuin muilla managereilla koskaan vaikka esimerkiks Arsene on täydellinen herrasmies skottiin verrattuna. Näin se vain on ja tulee olemaan niin kauan kuin vanha jäärä siirtyy tai siirretään pois paikaltaan.

  Mutta tuota muidenkin huomioimaa Arsenal-vastaisuutta on niin helvetin vaikeaa ymmärtää. En ymmärrä ollenkaan mitä niin pahaa tai jalkapallolle vahingollista meidän seura on tehnyt, että mm. brittimedia, pelle Platini, pelle Blatter, pelle Phil Brown ja moni pelle pelaaja Valioliigassa jaksaa aina meitä kohtaan nostaa meteliä tai heittää jotain shittikommenttia kaikesta siitä mitä Arsenal tekee. Onko se kateutta vai kenties sitä, että kun pellet ei kentällä pärjää niin yritetään kentän ulkopuolella lyödä lapsellisesti kapuloita meidän rattaisiin? Arsenal vs. rest siinä on ollut teema sekä tällä että aiemmilla kausilla pitkän aikaa. Todella ärsyttävää, mutta paras vastaus tähän kaikkeen olisi mestaruus. Tuskin sekään kusipäiden suita tukkisi, mutta ainakin se tuottais parasta mahdollista mielihyvää Arsenalin kannattajille ja varmaan myös henkilöille seuran sisällä.

 6. Jaa hyvin mielenkiintoista. Manu siis teki Hullia vastaan pelin ratkaisseen 2-0 maalin kun Hullin pelaaja makasi metrin päässä omasta maalista loukkaantuneena. Arsenal lynkattiin täysin kun Bolton pelaaja oli puolessa kentässä ja palloa ei pelattu yli. Toki Manukaan ei tehnyt mitään väärää sääntöjen mukaan, mutta mikä on median reaktio? Kirkuvatko otsikot suurella huijari Rooneyta ja Manua vai mitä? Oikea vastaus on, että asia lakaistaan maton alle kun kyseessä on Manu ja rehti lädi Rooney. V*ttu mitä hurskastelua!

 7. Palataan nyt vielä kerran Everton-matsiin ja tilanteeseen jossa Denilson tuupertu maahan, luovuttaen pallon suoraan Cahillin jalkaan -> läpisyöttö Pienaarille. Huusivatko etusivut? Eivät. Jeesusteliko David Moyes? Kyllä. ”Me pelataan aina vihellukseen saakka” ym paskaa.

  Tilanne oli häkellyttävä ja jokainen ymmärtää, että kun kaveri tuupertuu ylävatsaansa pidellen maahan ja luopuu suosiolla pallosta, on kyseessä jotain vakavaa, toisin kuin näissä sukittelutilanteissa joita tulee joka pelissä. Murtunut nilkka ei murene minuutissakaan paskaksi ja normaalin kehräsluun murtuman (tyyppivamma) ennuste ei muutu mitenkään edes puolen tunnin hidastelusta ensihoidossa ja sen aloittamisessa. Tuomareiden pitäisi haistaa paremmin tilanteet ja niiden vakavuus. Mun puolesta viheltämättä jätetyt sukitusten ”uhrit” voi huoletta makoilla ja kieriskellä nurtsilla seuraavaan vihellykseen saakka. Päähän ja rintakehään osuneet tahalliset ja tahattomat kontakstit / laukaukset ovatk aivan eri juttu ja tuomareiden pitäsisi viheltää peli poikki noissa tilanteissa viipymättä. Vältyttäisiin näiltä paskamaisilta jälkispekulaatioilta. Niissähän me ollaan aina lehdistön negaatioiden kohteena.

  Syy miksi Arsenal on yleensä esillä keltaisessa lehdistössä negaatioiden yhteydessä, on kateus. Arsenal on yksinkertaisesti niin tyylikäs ja hyvinhoidettu seura, että pässit toimittajanplantut ei voi sitä sulattaa. Victoria Concordia Crescit!

 8. Mukavasti lämmittää tuo white shit lanen tulos, varsinkin kun tasoitus tuli yliajalla ; )

  Näistä rankkareista vielä , Arsuhan pelaa valioliigan hyökkäävintä futista ja hallitsee suurinta osaa otteluistaan . Meillähän on lähes joka ottelussa hirvittävästi maalipaikkoja ja peliä pelataan paljon vastustajan rangaistusalueella.
  Ja silti vain yksi rangaistuspotku, eihän tämä voi kai muusta kertoa kuin tuomareiden asenteista punavalkoisia kohtaan?
  Bolton-pelit hyvänä esimerkkinä, Cescin rikkomisista olisi kuulunut kolme pilkkua.

  Brittituomareista pidän Webbiä parhaana, särmä jätkä jota varmaan pelaajatkin kunnioittaa eri tavalla kuin muutamia kolleegoitaan jotka sopisivat pilleineen paremmin junan lähettäjiksi vaikka sille kuuluisalle Paddingtonin asemalle.

 9. Komppaan goonermindia tossa tuomariasiassa . Howard Webb on liigan ylivertaisesti paras tuomari. Kaveri on tasapuolinen, olivat vastakkain mitkä joukkueet tahansa. Katselin myös ton Spu*s- Leeds Utd-ottelun sivusilmällä osittain ja kun toi ansaittu rankkari yliajalla Beckfordin jalasta helähti yläpesään niin luultavasti naapuritkin jo ihmetteli kun meikäläinen täällä huusi riemun kiljahduksia. Parasta on se, kun Arsenal voittaa ja toiseksi parasta on se kun Tot*enham saa turpaansa vieläpä alasarjalaiselta.

  Onneks huomenna on peli! COME ON GUNNERS!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s