Pelolla huomista odotellessa

Hente on vapaalla, joten joudutte tyytymään varabloggaajan juttuihin. Toipuminen Villa ja Manu pelien pistemenetyksistä on ollut hidasta ja itse en ainakaan ole vielä niistä valitettavasti päässyt kokonaan yli. Todennäköisesti tämän päivän anti tulee olemaan suurelta osin mollivoittoista, joten jos positiivisia ajatuksia haluatte niin kannattaa suosiolla vaihtaa johonkin toiselle sivustolle.

Aloitetaan muutamalla virallisten sivujen artikkelilla. Olimme kuulemma ’todella todella lähellä’ hankkia uusi vahvistus vielä aivan siirtoikkunan loppuhetkillä. Kuulostaa vähän tai ei siis ihan vähänkään ristiriitaiselta, kun vertaa Wengerin aiempia kommentteja jonka mukaan ketään ei oltu edes hankkimassa eli uskoo ken tahtoo. Itse en taida uskoa ja muutenkin kyseinen uutinen olisi ehkä kannattanut jättää kokonaan laittamatta sivuille. Lähinnä kyseinen uutinen on kuin sitä kuuluisaa puukkoa kääntäisi haavassa.

Toinen lähes saman kategorian uutinen oli tämä. Onhan tuo osittain totta, sillä ennen kauden alkua olin varma, että meidän sijoitus on korkeintaan neljäs. Mutta mitä on taas tehty väärin, että tuo on jo lähtökohta ennen kautta. No ehkä on parempi jättää aihe tähän sillä asiasta on varmasti jauhettu aivan riittävästi.

Oma veikkaukseni sunnuntain osalta menee valitettavasti kutakuinkin seuraavasti. Diaby ei ole kunnossa tai ei ainakaan avauskunnossa ja sehän tarkoittaa, että umpisurkea hölkkäbrassi saa paikan avauksessa, koska Wenger ei uskalla laittaa Ramseyta kentälle. Tässä vaiheessa tekisi todella mieli jättää koko ottelu katsomatta, mutta en tietenkään pysty sitä tekemään. Maalissa on jompi kumpi kaksikosta Almunia tai Fabianski, ei suurta väliä kun kumpikaan ei ole riittävän hyvä ja todennäköisesti lahjoittaa vähintään sen yhden maalin.

Peli alkaa positiivisesti meidän osalta ja saadaan muutama hyvä paikkakin luotua, mutta ei maalia. Sitten Chelski (lue: Drogba) iskee ensimmäisestä paikastaan. Tämän jälkeen alkaa meidän epätoivoinen hyökkääminen ja siniset rokottavat armotta vastaiskuilla muutaman kerran. Toinen puoliaika on sitten enää suurimmaksi osaksi pelailua ja loppuvihellyksen odottamista.

Hyvin pessimististä, tiedän, mutta en vain jotenkin näe meidän saavan pistettäkään sunnuntaina. Tämä ei todellakaan tarkoita etten toivoisi kolmea pistettä, en vain realistisesti näe niihin juuri mahdollisuuksia nykytilanteessa. Drogban kirous on leijunut jo pitkään meidän yllä ja on vaikea nähdä sen häviävän juuri tässä ottelussa. Kai se sen yhden vähintään tekee ja jo tämä tarkoittaisi, että meidän on osuttava vähintään kahdesti. Tämä siis ilman ainuttakaan kunnollista hyökkääjää tai puolikuntoisen juutin kanssa. En välttämättä löisi rahojani likoon asian puolesta.

Kaikesta edellä sanotusta huolimatta epätodennäköinen voitto antaisi vielä yhden uuden mahdollisuuden tälle kaudelle, ties monesko mahdollisuus tämä jo olisi. Oma kriittisyyteni manageria kohtaan on välillä varmasti yliampuvaa, kun kukaan meistä ei varmasti tiedä seuran taloustilannetta. Taloustilanne saattaa olla hyvin paljon määrittänyt managerin vaihtoehtoja viime vuosina, mutta toisaalta ainakin osa tekemisistä saattaa olla Wengerin omaa jääräpäisyyttä. Se mikä asioiden suhde ja totuus on ehkä selviää vielä jonakin päivänä. Tuskin kuitenkaan ennen kuin ranskalaisvelho jättää managerin tehtävät jonakin päivänä. Ja kaikesta huolimatta ainakin itse toivon, että tuo päivä on vielä kaukana tulevaisuudessa.

Mikä on teidän lukijoiden mielipide, vieläkö Wenger on oikea mies meidän managerin paikalle? Pelkkä kyllä tai ei vastaus riittää, toki perustella saa jos haluaa. Aloitan vastaamalla omasta puolestani, kaikesta huolimatta vastaus on ehdottomasti KYLLÄ.

Kiitokset tämän päivän osalta ja Hente todennäköisesti ja toivottavasti tekee huomenna paremman ja positiivisemman ennakon Chelski pelistä. Hyvää viikonlopun jatkoa SuomiGoonerit.

0 thoughts on “Pelolla huomista odotellessa

 1. Kyllä. Mutta miten on laita kesällä, jos mitään ei ole voitettu? Nyt Valioliiga näyttää kaukaiselta ucl.stä puhumattakaan. Ainakin itse menestyisin ennemmin premierissä, joten jos su tulee takkiin on epätoivo jo kova.

  Toinen mutta on kesä. Vidic lähtee varmasti munasta – hyvä. Mutta jos meidän pelin sielu lähtee… Ei ei ja vielä kerran ei. Niin ei saa käydä! Sitä aw ei saa koskaan anteeksi, saa sitten lähteä itse samalla ovenavauksella.

 2. KYLLÄ!! Vanhana Arsun kannattajana, olen todella ylpeä siitä pelitavasta, jonka Wenger on Arsenaliin luonut, ja jolla Arsenal edelleen taistelee kärkipaikoista, vaikka muut pumppaa rahaa ihan pohjattomasti. Itsellä on hyvät kutinat huomiseen peliin.

 3. Kyllä. Olen ollut AW:n vankkumaton tukija mutta kieltämättä kun taas tänäkin vuonna todennäköisesti jäämme ilman minkäänlaista pystiä niin rupeaa miettimään olisiko kesällä uudistuksen paikka?
  Tai sitten Wenkun pitäisi uudistua ja luopua jääräpäisyydestään ja periaatteistaan uudistaen joukkuetta. Paddyn tapausta en tule koskaan antamaan anteeksi ja jos Cescin lähtee managerin jääräpäisyyden takia niin se voi olla viimeinen pisara.

  Kuten varabloggaaja mainitsi, olisi AW tosiaan voinu jättää mainitsematta tuon ”viime hetken hankinnan”yrityksen mainitsematta. Lisää vaan fanien vitutusta.
  Tässä on myös yksi asia johon Aw on aivan viime vuosina usein sortunut, antaa typeriä kommentteja ja yleensäkin selittelee vähän liikaa.

  Kyllä se vaan ikävä kyllä on todennäköistä että maratoonaribrassi hölkkäilee taas kentällä huomenna. Täytyy sanoa että ei ole kovin hyvät ennakkofiilikset huomista kohtaan. Toivottavasti joukkue kuitenkin näyttää närhen värkit ja yllättää.

 4. Kyllä, mutta ei ihan niin varaukseton kyllä kuin vielä pari kautta sitten. Tässä siirtoikkunassa olisi tarvittu vahvistuksia, maksoi mitä maksoi. Markkinatilanne oli varmaan vaikea jne jne, mutta siitä huolimatta Wenger epäonnistui tässä asiassa pahasti.

  Kuten goonermind sanoi: ”Tässä on myös yksi asia johon Aw on aivan viime vuosina usein sortunut, antaa typeriä kommentteja ja yleensäkin selittelee vähän liikaa.” – aivan samaa mieltä tästä. Välillä Arsene tuntuu elävän omassa maailmassaan, jossa kaikki ongelmat ovat muiden kuin Arsenalin omaa syytä.

  Eikös Chelsealta ole kuitenkin Essien sivussa? Se ja Terryn ongelmat yhdessä tekevät tästä ihan kohtuullisen ajankohdan pelata Chelseaa vastaan, Drogba tai ei. Kyllähän Chelsea suosikkina lähtee, mutta 90 minuutissa voi tapahtua kaikenlaista.

  Jonkun verran on parina viime kautena optimismi laskenut, kun aina ennen oli sitä mieltä, että jos Arsenal pelaa parhaimmillaan, niin kaikki joukkueet lähtökohtaisesti kaatuvat. ManU- ja aiempi Chelsea-peli huomioiden on nyt pakko myöntää, että altavastaajana lähdetään.

 5. Kyllä Wengerin suurin ongelma on että kun hänen omat metodit ei toimi hän ei ole valmis kuuntelemaan, vaan pitäisi uudistua ja luopua jääräpäisyydestään ja periaatteistaan uudistaen joukkuetta. Jos Gallasille ei tarjota 2 vuoden sopimusta se on Arsenen tuho.
  Olisi voinut olla hiljaa ja jättää viime hetken hankinnan”yrityksen mainitsematta.
  Kyllähän systeemi toimii, mutta koulutetut pelaajat ovatkin liian vanhoja kun on yli 27 ja pelaajat lähtee muualle.
  Tämän takia voitot on viime vuosina jäänyt vähille.

 6. KYLLÄ!! Pientä päivittämistä Arsene ja hänen toimintatavat kaipaa, se on selvä, mutta kyllähän Arsene on muuten manageroinut varsin kelvollisesti.

 7. Kyllä. Toki Wenkku voisi hiukan tarkistella pinttyneitä asenteitaan. Asennetta esim ”valmiiden” pelaajien hankkimista kohtaan.

  Arsene knows!

 8. Kyllä. On vaikea kuvitella joku muu Arsenen paikalle ihan yks kaks yllättäen. Mutta kuten kommenteissakin on jo mainittu niin kyllä-sanan jälkeen tulee iso VARAUKSELLA-lisäys. Vanhan ranskalaisen gentlemannin täytyis oikeasti saada tällä kaudella aikaan myös urheilullista menestystä. Selitykset ja muu höpöhöpö-puhe alkaa pian kuullostaan naurettavalta ellei jokin pokaali eksy myös Grovelle. Mahdollisuudet on. Nyt viimeistään on tekojen aika. Huominen on todellakin puheiden muututtava teoksi ja Arsenen näytettävä olevansa oikea mies tämän laivan kippariksi.

 9. Manu teki muuten tänään vähemmän maaleja kuin vastustajansa, mutta otti silti murskavoiton. On erittäin harvinaista, että jokin joukkue tekee kolme omaa maalia yhdessä ottelussa. Taitaa olla Pompeyn tarina lopussa vähäksi aikaa ainakin pääsarjatasolla. Ei tule ikävä niitä hiton kilikelloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s