Amazing race – fitness race

Haha! Tiedä sitten pääsisinkö stressistä eroon 20 tuopilla, unohtaisin kyllä hetkeksi. Yritetään nyt joka tapauksessa tsempata, vaikkakin sitten lyhyesti. Katselin eilen Arsenen lehdistötilaisuuden, kuvittelin että se koskee päivän Sunderland ottelua? Hmm, muistanko managerin sanoneen että tiedossa on hankala ottelu putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta vastaan. Pahus vieköön, odotin niin kovasti helppoa ottelua, meillä kun on ongelmia näiden loukkaantumistenkin kanssa.

Eipä siinä, Wenger vastasi kun kysyttiin. Itse haluaisin unohtaa keskiviikon ja palata aiheeseen kun Porto aikanaan tekee vastavierailun jalkapallon kotiin. En olisi rehellinen (ja aina pyrin olemaan) jos en tunnustaisi ettenkö olisi tuntenut oloani vaivaantuneksi kun Arsenen hyökkäsi voimakkaasti Martin Hanssonia vastaan ja arvosteli kaupan päälle koko UEFAn erotuomarijärjestelmän. Uskooko joku muuten sen että Arsenelle selviää illan erotuomari vasta h-hetkellä, en minäkään.

En toki voi kiistää etteikö Wengerillä olisi asiassa pointtinsa, mutta onko raju kritiikki lehdistötilaisuudessa oikea väylä kertoa mielipiteensä tässä asiassa, mielestäni ei. Tämä kertonee pitkälti managerimme luonteesta mikä nyt on varmasti tullut meille jokaiselle tutuksi tässä vuosien kuluessa. Jos ja kun Arsene päättää jotain, hän ei peräänny eikä anna tuumaakaan periksi. Hän päätti että rakentaa nuorisoprojektin ja hän on päättänyt viedä sen loppuun, siksi Denilson on tänään avauksessa. Keskiviikkona Hansson suututti Arsenen, eikä managerilla ole mitään aikomustakaan perääntyä, päinvastoin. Ja Fabianski on edelleen hyvä maalivahti.

Mistä pääsemmekin päivän otsikkoon. Puolalaisen huikean shown jälkeen kaikki puhuvat nyt Manuel Almunian pelikunnosta, palaako Espanjalainen tänään tolppien väliin. Arsene on jääräpäisyydellään puun ja kuoren välissä. Hän kehuu Fabianskia ja kutsuu keskiviikon esitystä termillä epäonnekas ja on sanonut että mikäli Almunia ei kuntoudu, puolalainen jatkaa maalilla. Vito Mannonen nostaminen avaukseen ei tule kyseeseen, ei koska Arsene on päättänyt että Fabianskilla on huikea potentiaali ja päättänyt että tämä on tulevaisuuden yksi parhaista.

Sitä en epäile etteikö Arsene toivo Almunian kuntoutuvan, totta h*lvetissä toivoo. Haluan uskoa ettei managerikaan näe että parasta Fabianskille olisi keskiviikon jälkeen jatkaa, paine Grovella on jopa suurempi kuin jos pelaisimme vieraissa. Tilannetta voitaneen verrata Emmanuel Ebouen taannoiseen nöyryytykseen, hän teki paluunsa vieraskentällä, ettei ollut peräti Portoa vastaan? Puun ja kuoren välissä siis, mikäli Almunia ei ole pelikuntoinen, Mannone ei tule siinäkään tapauksessa kysymykseen (vaikka pitäisi).

Mutta se hauska, tai siis jos tilannetta nyt hauskaksi voi kuvailla.. Kuvitelkaa että Manuelin sormi saadaan ommeltua paikalleen, hän aloittaa ja tekee jotain vastaavaa kuin Fabianski keskiviikkona, tilanne muuttuisi täydelliseksi farssiksi minkä jälkeen meillä ei olisi käytännössä maalivahtivaihtoehtoa lainkaan. Tässäkin valossa koko tilanne olisi ehkä helpointa rauhoittaa peluuttamalla Mannonea, hän olisi se joka kärsisi vähiten luomastamme tilanteesta, hänelle olisi helpointa antaa anteeksi eikä häntä ylipäätään seurattaisi niin starkasti suurennuslasilla kuin jos maalissa on Almunia tai Fabianski. Tiedä sitten mutta edelleen mikäli maalilla on Manuel tai Lukaz, puolustuksemme on sekin tilanteesta jos ei varpaillaan mutta alitajunnassa voi olla kysymys tai kaksi.

No oli miten oli, en edelleenkään peräänny siitä että kautemme on kaatuakseen Almuniaan. Jos hän ei ole tänään tolppien välissä, sitten Mannone, ei Fabianskia tai näen meidän jääräpäisyydellä kaivavan verta nenästämme. Pölyn pitää antaa laskeutua, Fabianski kykenee kenties huipputorjuntoihin jo siksi että kyllä hänen on lahjakas oltava koska h*lvetti meillä pelaa, mutta samalla hänen täytyy olla niin herkässä tilassa ettei vastaava mitä näimme keskiviikkona ole lainkaan poissuljettua, todennäköisyys voi hyvinkin olla jopa suurempi.

Se mitä toivon on ettei koko joukkue elä managerin ’lehdistötilaisuudessa’, toivon ettei Arsene itsekään elä. Oli selvää että Mestareiden liigan paluu kalenteriin tauon jälkeen on iso asia mutta tappion ja siihen johtaneiden tapahtumien johdosta mittasuhteet ovat kasvaneet valtaviksi. Olen kateellinen ManUlle, jokainen joka lukee tabloideja pystyi nähdä ettei ManUn leirissä käydä mitään Mestareiden liigan jälkipelejä ja he nyt kuitenkin vierailivat San Sirolla valtavan ennakkokohun jälkeen liittyen David Beckhamiin.

Mutta mitä vielä, viskiposki kävi Italiassa, voittivat ja tekivät kolme maalia, ei siitä sen enempää. Heillä on tänään päivän aikaisessa ottelussa vastassa Everton Goodisonilla ja he ovat saaneet valmistautua tähän kaikkea muuta kuin helppoon otteluun täysin rauhassa. Meillä taas manageri vaahtoaa Valioliigaottelun aattona edellisen Euro-ottelun erotuomarista ja kannattajien fokus on maalivahdeissa.

Voimme keskustella loputtomiin otteluohjelmista, miten Europeliä seuraa mahdollisen hankala kansallisen sarjan peli jne. Lopulta vain se ratkaisee miten suoriudut edessä olevasta haasteesta. Onko kukaan kuullut Fergusonin valittavan siitä että pelasivat vieraissa Italiassa ja seuraavaksi on ohjelmassa peli Valioliigassa heti lauantaina, vieläpä aikainen peli ja vieläpä Evertonin vieraana. Voin vain kuvitella että meillä tämäkin olisi ollut agendalla, kuinka suurta vääryyttä liigaohjelman laatijat olisivat tehneet. Meillä (Arsenella) on taskussa loputtoman paljon selityksiä ja tekosyitä milloin mihinkin ja kuka tietää olen itsekin uskonut niihin joskus.

Koen olevani kannattajana jollain tapaa nurkkaan ajettu jos ja kun tunnen ettei mikään selitys enää kelpaa, ei vaikka joskus selitys olisikin lopulta ihan pätevä. Puhun toki vain omasta puolestani mutta jollain tapaa voin sanoa että jopa pelkään muuttuneeni liian kriittiseksi, jopa h*lvetti niin kriittiseksi että alan hakemalla hakea jotain syytä olla kriittinen. En kuitenkaan koe olevani syyllinen jos näin on. Jos ja kun joukkueemme kokee tappion silloin tällöin tai jos jäämme tasapeliin ennakolta heikon vastustajan kanssa, selityksiä pitää osata käyttää säästeliäästi siinä suhteessa että se uppoaa kannattajaan ja saa fanin tuntemaan olon jos ei paremmaksi niin rauhallisemmaksi. Voin (yrittää) sulkea pois jopa työstressin mutta koen silti oloni hyvin epävarmaksi ja rauhattomaksi Gooneriksi.

H*lvetti, olen kirjoittanut tästä joskus aiemminkin kun kritiikki Arsenea kohtaan on ollut kovaa, meillä on jo foorumeiden perusteella kannattajia jotka oikeasti toivovat huonoa tulosta! Tilanne on riistäytynyt käsistä kun näin on ja vaikka tällainen epätoivoinen toivo häviämisestä Arsenen vallan horjuttamiseksi on tottakai täysin naurettavaa, en silti koe olevani se jolla sittenkään olisi oikeutta tuomita heitä jotka pahaa toivovat. Se on väärin, se on mielestäni törkeää ja ala-arvoista mutta voinko sittenkään kyseenalaistaa etteikö hän joka näin toivoo voisi olla Gooneri, Arsenalin kannattaja. Jos tällaisen toiveen esittäjä ei olisi Gooneri, miksi hän asiaan mitenkään edes puuttuisi oli keino ja tapa sitten kuinka ala-arvoinen tahansa. En hyväksy mutten voi tuomita.

Allekirjoittaneen mopo karkailee sinne tänne enkä pysy itsekään kärryillä mitä kirjoitan. Voisiko ajatusteni ydin olla siinä että olemme keskittyneet nyt vääriin asioihin, olemme unohtaneet että meillä on tänään h*lvetin tärkeä ottelu Valioliigassa. Tiedän että löytyy Goonereita jotka uskovat tusinaan voittoon liigassa jäljellä olevissa otteluissa, tänään on h*lvetti ensimmäinen näistä ja lähtökohdat eivät ole hyvät.

Stewart Robson totesi eilen ATVO:n perjantai-illassa että meillä on vastassa tänään Valioliigan heikoin joukkue (unohdetaan Pompey) ja vaikka Black Catsin käyrä onkin ollut laskeva, me hävisimme marraskuussa päivän vastustajalle. Olen aidosti huolestunut valmistautumisestamme tähän peliin, en ihmettelisi että koneen käyntiin saaminen kestäisi tänään harmittavan pitkään ja silloin kohtaamme riskin jonka mm keskustelu maalivahdeistamme on luonut. Jos emme onnistu olemaan hereillä heti alusta, löydämme pian yhtäkkiä pallon omasta verkosta jonkin naurettavan erheen seurauksena.

Kirjoitin eilen onnistumisten ruokkivan onnistumisia ja kuinka jokaisen kentällä olevan on helpompi uskaltaa onnistua kun kaveri vierellä onnistuu ja tekemisellään kannustaa onnistumaan. Pelkään edelleen, pelkään että meillä on muodostunut jokin ikävä tapa missä olemme alkaneet epäillä kaveria vierellä, että joukkueessa on kauniista puheista ja korulauseista huolimatta valloilla ’kyräilevä’ ilmapiiri. Miksi Diaby on meidän puolustava keskikenttämies vaikka tehtävä on sovitettu Denilsonille, miksi pelaamme edelleen mielestäni aivan liian usein pallon alas aina maalivahdille asti joka sitten roiskaisee käytännössä sokkona pitkän toivoen parasta. Esimerkkejä, varsinkin pieniä sellaisia löytyy lukuisia ja kiinnittäkää tänään huomiota niihin, etsikää niitä ja kysykää miksi ratkaisu oli mikä oli.

Seuratkaa tilanteita pallollisen ja pallottomien pelaajien suhteen, seuratkaa tilanteita silloin kun peliväline on meidän hallussa ja silloin kun se on kaverilla. Erm, hetkinen, totta h*lvetissä seuraattekin, ehkä yritän opastaa itse itseäni näkemään syvemmälle syihin miksi jotain tapahtui tai miksi ei tapahtunut. Haluan luottaa siihen että Sunderland Grovella on vastustaja jota me viemme, siitä lähdetään. Lähdetään siitä että Song pelaa, tiedämme kapteenin taidot, joten unohdetaan hänet tässä yhteydessä mutta seuratkaa oletettavasti Denilsonin sijoittumista. Yhtä lailla kun nyt Arsene on ajanut sisään tämän 433 taktiikan, seuratkaa niiden kahden liikettä jotka pelaavat Bendtnerin laidoilla ja ehkä voimme ihmetellä miksi juutti on niin usein laidalla.. ja missä on silloin se jonka laidalla Nick on.

Puhunko nyt mitä sattuu mutta vaikka hallitsemme yleensä prosentuaalisesti palloa ja vaikka meillä on paperilla peräti kolme jos ei hyökkääjää niin jotain sinne päin, silti meillä on kovin harvoin pallo vastustajan boksissa. Ei h*lvetti, nyt menee liian vaikeaksi allekirjoittaneelle, voiko selitys alkukauden loistokkaisiin esityksiin olla niinkin yksinkertainen kuin van Persien taito ja äly ja sen puuttuminen. Jos itsekin kritisoin Bendtnerin roolia laidalla alkukaudesta, oliko se sittenkin nerokasta ja tarjosi sellaisen variaation yhdistettynä Robinin roolin puolestaan keskellä että se sekoitti vastustajien keskuspuolustajien ajatukset kovin tehokkaasti.

No niin, kapteeni on puhunut, muutakin kuin käsikirjoitettua..

”Sometimes we make mistakes which, at the top level, you pay for. It happened against Chelsea and Manchester United, now again in Porto, so I think we have to try to find the solution to these problems because it is costing us many, many things. The other top teams do not make these mistakes as often as we do. We can only change it by working and training I guess.”

Tiedä sitten olisiko syytä olla huolestunut ihan viimeiseen, ’arvelisin’ että kyllä, heh. Se että Cesc puhuu virheistä, lukuisista virheistä jotka maksavat ’monia monia asioita’ kertoo mielestäni juuri siitä mitä yritin saada sanotuksi, meillä on joukkueessa henkinen tila missä virheiden välttäminen on päällimmäisenä, ei rohkeasti ja hyvällä itseluottamuksella onnistuminen. Ja edelleen, pelkään että pelaajat ovat alkaneet jollain tapaa varoa ja pelätä ei pelkästään itsensä vaan vieressä olevan kaverin virhettä. Jos mahdollista virhettä ei nyt peräti odoteta tapahtuvaksi, jokin pelko ja epävarmuus siihen on.

Haluaisin todella paljon nähdä tänään avauksessa Ramseyn, todella todella paljon. Hän on edelleen se jossain määrin kääntämätön kortti mutta jonka lahjakkuutta kukaan ei epäile, ei Cesc, en minä etkä sinä. Walesiläinen voisi olla juuri se inspiraatio mitä joukkue tarvitsisi, nuori pelaaja jolle olisi tavallaan helpompi antaa hiukan enemmän anteeksi mutta joka kannustaisi jokaisen parempaan lentoon. Puhumattakaan siitä että Rambo on loistava pelaaja ja pelaaja jonka katse on lähes poikkeuksetta olla rohkea, pelata ylöspäin, eikä hän uskalla yrittää huikeaa syöttöä tai ratkaista itse. Ramsey toisi rytmitystä peliin olemalla jatkuvasti aktiivinen, haluamalla palloa, haluamalla pitää tempoa. Ja jos kuulostaa liian överiltä, hyvinkin mahdollista että ammun aavistuksen yli, väitän että Ramseyn moraali pelata myös puolustussuuntaan on vähintään (haha, se on paljon enemmän) sitä mitä se on muuan brasilialaisella.

Minä väitän (eikä parilla lasillisella poikkeuksellisen laadukasta punaviiniä ole mitään tekemistä asian kanssa) että Ramsey voisi olla se inspiraatio mitä itseltään vakavia kysyvä Cesc tarvitsee. Minä väitän jopa että Ramsey omalla tekemisellään pakottaisi vastustajan olemaan niin keskittymättä kapteeniimme kuin kaikkien vastustajien taktiikka näyttää olevan juuri nyt. Tiedättekö mitä tarkoitan, minä haluan muutosta, minä en pidä siitä että viimeisessä kuudessa ottelussa olemme onnistuneet maalinteossa neljästi vaikka siitä on vain pari kuukautta kun media hehkutti sadasta liigamaalista.

Tämän päivän missio: unohdetaan Porto ja palautetaan hymy kaikkien kasvoille, niin pelaajien kuin kannattajien. Lopetetaan virheiden pelkääminen, otetaan itseämme niskasta kiinni ja keskitytään siihen mitä tämä kausi voi vielä tarjota. Mennään peli kerrallaan ja aletaan nauttia tekemisestä. Löydetään oikea motivaatio tekemiseen ja se onkin pakko löytää sillä Sunderland, Stoke ja Burnley ennen Mestareiden liigaa ei ehkä paperilla kuulosta ’herkullisesta’ ja glamourilta mutta juuri näissä peleissä se tärkein, oma tekeminen on hyvä asettaa uomiinsa. Harmi ettei päivän ottelu tule HD-lähetyksenä, olisi ollut helpompi seurata pelaajien ilmeitä, onko tämä mukava laji vai ei?

Hohhoijaa! En ymmärrä kaiketi itsekään tämän lopulta pitkäksi venyneen terapiasession ja liirumlaarumin todellista antia mutta käsi sydämellä, tämä oli rehellinen puheenvuoro. Niin pitkäksi tämä venyi etten yksinkertaisesti jaksa nostaa pöydälle niitä linkkejä ja uutisia mitä olin ranskalaisilla viivoilla kerännyt esille otettavaksi. Tai h*lvetti, otetaan kaksi..

Tiedä sitten lohduttaako tämä uutinen meidän edelleen paremmin pyyhkivästä taloudesta jos ja kun se johtaa vain osin täysin turhiin jatkosopimuksiin pelaajille jotka eivät sitä ole ansainneet. Kyllä, meillä on uskomattoman laaja rinki ’ammattilaisia’ joiden realistinen paikka huipulla on niin kaukana käytännöstä etten osaa nähdä funktiota. Minulla ei ole tietenkään mitään Randallia ja Lansburya vastaan mutta jos odotamme edelleen nyt ykkösessä pelaavien potentiaalin realisoitumista, mikä näiden Simpsonien ja kumppaneiden tarkoitus on?

Jos ja kun Arsene korostaa korostamistaan kuinka keski-ikämme on 22-23, missä mm edellä mainittujen käytän edelleen sanaa funktio on? Jos pelaaja noin keskimäärin pelipaikasta hieman riippuen on parhaimmillaan 25-29 vuotiaana, meillä pitäisi olla reservijoukkue joka koostuu täysin 14-19 vuotiaista, turha siellä on muita ’kasvattaa’. Se että Arsene on hilannut joukkueen keski-ikää yhä alemmaksi, toivottavasti se ei mene yksi yhteen sen kanssa että yhä nuorempana ja paremmassa iässä alamme tehdä yhä parempaa taloudellista tulosta pelaajamyynneillä.

Se toinen linkki, uskaltakaamme nyt hieman sättiä entistä kapteeniamme. Musta valkoisella ei ole katoavaa mutta haha Paddy ja muista, sinä tarjosit meille mahdollisuuden kuittailla, hyvässä hengessä toki. Sikäli kun Vieira Cityn paidassa Grovella pelaa, vastaanotto on takuulla lämmin. Tämä taas johtaa siihen että tunnelma voi olla jotain poikkeuksellista jos samaan aikaan muuan afrikkalainen on mukana.. No niin, turha linkki ja turha kommentointi. Ehkä minä vain koen että Paddyn olisi pitänyt palata kotiin. Kuka tietää jos ja kun Sol oli kentän paras keskiviikkona, mitä käyttöä PV:lle olisi voinut olla? Tässäpä vielä lisää Paddyn tuoreita ajatuksia.

Uskomatonta, kolmen edellisen Sunderland ottelumme saldo: tappio ja kaksi tasapeliä! Hetkinen, Sunderlandin kauden edellinen liigavoitto tuli marraskuusa, erm, burb! V*ttu, olen keski-ikäinen 40:ää lähestyvä mies ja stressi näkyy ja haluaa purkautua finneinä otsallani! Voitte olla varmoja etten kaipaa enää yhtään lisää ’eritteitä’ kasvoilleni näiden meidän miljoonia ansaitsevien junioreiden toimesta. Alkakaa hemmetissä tehdä töitä kuten minäkin joka ironista kyllä maksan niitä miljoonia. Arsene & co, Queensland Road olkoon bonusta, me hengitämme viheriötä, emme Pohjois-Lontoon kiinteistömarkkinoita.

WE ARE ARSENAL!!!

0 thoughts on “Amazing race – fitness race

 1. sanotaan näin kyllä muakin vituttaa se tuomari ja se teki selviä virheitä ja arsene elää jalkapallolle ja Arsenalille joten uskon että vitutus käyrä on huipussaan(ja takaraivossa et miksi pisti fabianskin maaliin) mut oli kyllä surkee dumari otti pallon ja jäi ite siihen keskelle seisoo mitä helvettiä ja tomasin kaataminen rankkari alueella….ja ja kapteenia sai potkia taas…mut tänään 52 avaa hanat Come on ARSENAL!!!!

 2. Toivon niin helvetisti että Rambo olisi avauksessa mut pahoin pelkään että muuan brassi siellä taas letkeästi jolkuttelee.
  Rambohan ei ole tainnu pelata kohta lähes kuukauteen joten siinäkin suhteessa peliaikaa pitäisi saada ja virtaa taatusti riittäisi?

 3. Totta turiset Hente, että Arsenen fokus on aivan väärässä paikassa tärkeän liigaottelun alla. Olkoonkin, että me koettiin kyllä vääryyttä Portugalissa, mutta märehtiminen siitä ei enää auta mitään. Karavaani kulkee ja olis managerinkin syytä ymmärtää pysyä siinä mukana. Meidän managerilla on niin helvetin iso rooli tässä seurassa, että hänen tekemiset ja sanomiset heijastuu varmasti pelaajiin ja sitä kautta tekemiseen ja tuloksiin kentällä. Arsene on jo kauan keskittynyt epäolennaisuuksiin ja on hiton hankalaa joskus olla Gooneri kun tekis mieli kritisoida Wengeriä, mutta toisaalta oman pesän likaamisella ei taatusti saavuteta tuloksia ja tavoitteita. Arsene löytää liian usein vikaa kaikesta ja kaikista muista kuin itsestään tai joukkueesta. Ja miettikääs esimerkiks Cescin tilannetta. Nuori kapteeni haluaa varmasti tukea joukkuetta sekä kentällä että sen ulkopuolella, mutta manageri sen kun höpöttelee menneitä nykyään lähes jokaisen ottelun jälkeen, jossa ollaan menetetty pisteitä. Wengerin kuuluis katsoa peiliin…tää on todettu moneen kertaan, mutta Mr. Jäärä ei sitä tee. Esimerkiksi Fabianskin tekemät virheet Porto-pelissä olivat aivan alokasmaisia tai kuten Cesc asian ilmaisi koulupoikamaisia niin silti Arsene puolustaa polakkia. Jos joukkueessa pelaajat TIETÄVÄT maalivahdin mokanneen niin on siellä pukukopissa varmaan outo fiilis kun manageri puhuu edelleen epäonnesta ja potentiaalista. Helvetti sentään.

  No, tän päivän peliä ei voi kuvata kuin yhdellä sanalla. Pakkovoitto. Vastustaja on henkisesti täydellisessä takalukossa ja peli on Grovella. Tästä ei voi muuta odottaa kuin kolmea pistettä, olivat tykkipaidassa sitten ketkä pelaajat tahansa kun tuomari ensimmäisen kerran pilliin puhaltaa. Täytynee mennä takaisin telkkarin ääreen katsomaan tota esiottelua, jossa Everton on tekemässä meille jättipalvelusta. Ainakin äsken tilanne oli vielä tasuri Manua vastaan.

  Come on Gunners!

 4. Heijaa Everton!

  Arsenal team in full:Almunia, Eboue, Silvestre, Vermaelen, Clichy, Song, Ramsey, Fabregas, Nasri, Walcott, Bendtner
  Substitutes: Fabianski, Sagna, Campbell, Traore, Denilson, Rosicky, Vela

 5. Everton 3-1 munaa kurittamassa, hienoa.

  Tänään ei sitten anneta yhtään tasoitusta, vaan hoidetaan homma kotia ja otetaan muna kiinni 3:lla pisteellä.

  Hienoa et Almunia on palannut ruotuun

 6. Toffeesilta upea lahja meille! 3-1. Kiitos Everton! Nyt oma osuus pitää hoitaa huolella, ettei tää lahja mene hukkaan. Hirvittää jo etukäteen tuo Silvestre tuolla topparina. Toivottavasti ei tapahdu mitään, mitä tarvis spekuloida jälkikäteen. Onneks Alex Song on kentällä, samoin Almunia ja Rambo. Nyt jos koskaan on myös Theon aika olla luottamuksen arvoinen. Maali kiitos.

 7. Itse en ymmärrä Rosickyn penkitystä ja Walcottin paikkaa avuksessa, toivottavasti onnistuisi tekemään jotain kentällä.

 8. Olisin myös itse halunnut nähdä Mozartin avauksessa. Ihmettelen myös Solin penkitystä, ei ne otteet niin huonoja ole olleet, että Silvestre pitäisi päästää kentälle.

  Kiitos Everton. Wolves ottaa kotona 1-0 voiton.

 9. Noista paikoista ois pitänyt saada enemmäkin kuin yksi – onneksi B52 pääsi pistämään tyhjiin, heppu ei ole edellenkään varma viimeistelijä.

 10. Tää oli kyllä selvästi tän kauden hyökkäysvoittoisin jakso. Pallon kans mentiin koko ajan hullun lailla Sunderlandin maalia kohti. Olis kyllä pitäny saada enemmän kuin yks maali aikaiseksi. Tolla puolustuksella tosin onkin parempi, että koko ajan pyritään viemään palloa vastustajan maalille päin. En ole varmaan koskaan nähnyt kenenkään laitapuolustajan pelaavan yhden 45-minuuttisen aikana noin paljon ylöspäin kuin mitä EE pelas. Eikä Clichy paljon vähemmälle jäänyt omalla puolellaan. Olip jopa yks tilanne, jossa EE oli ylempänä kuin Nicklas, joka oli jostain syystä tullut tosi alas hakemaan/pelaamaan palloa. Näin hyökkäävää peliä voidaan vielä pelata jotain Black Catsiä vastaan Grovella, mutta ei enää parempia jengejä vastaan. Kenwyne Jones oli todella lähellä maalintekoa tilanteessa, jossa Rambo hautoi palloa ja menetti sen ja kaiken kukkuraks Silvestre pelas tilanteen aivan käsittämättömän tyhmästi tulemalla palloa vastaan. Jones oli hetkessä ohi Syltystä ja maalintekopaikassa. Onneks pallo lipui ohi maalin. Theolla on nopeutta vaikka muille jakaa, mutta siihenpä se sitten jääkin. Entinen lupaus, ei voi mitään. Keskitykset on jälleen olleet heikkoa tasoa. On se kumma kun niiden merkitystä ei ymmärretä. Harakoille mennyt keskitys tarkoittaa menetettyä mahdollista maalintekotilannetta. Hyvä keskitys sen sijaan aina joskus johtaa maaliin. Pitäis pystyä parempaan niissä. Mutta kyllä tää ihan hyvältä kokonaisuutena näyttää. Vastustaja on mitä on, joten toivottavasti pojat painaa samalla intensiteetillä edelleen. Kyllä niitä maaleja sieltä tulee väkisinkin jos vain jaksetaan samaan malliin. Theo vaihtunee pian Tomasiin ja ehkä Samir jossain vaiheessa Velaan.

 11. Lukihan se Wengeri mun ajatuksia ja laitto Ebouen avaukseen:D
  Tilanteiden määrä muistuttaa jo 2000 alkupuolen ilotulituksia.

 12. Yks ainoa pelitilannemaali tällasessa ottelussa on kyllä hävettävän vähän. Onneks voitto kuitenkin irtosi. Almunialtakin tarvittiin muutama hyvä torjunta voiton varmistukseksi. Jos Fabianski olis ollu maalissa niin tulos olis ollu kyllä jokin muu kuin tämä. Man of the match mun papereissa oli kyllä Alex Song. Alex pelas kyllä lähes virheettömän pelin. Hyvänä kakkosena tulee Nicklas vaikka maaleja pitäis tulla kyllä enemmän. Voiton jälkeen on hyvä jatkaa. Saatiin Manua sentään kolme pistettä kiinni.

 13. Kyllä pelotti kaikki vastustajan vastahyökkäykset, rankkarimaali hieman helpotti. Theon olisi voinut vaihtaa aiemmin kuin 87 minuutilla, ihme roiskasuja vaikka olisi pitänyt olla keskityksiä. Song oli kyllä hyvä, kuten Gunner mainitsi. Tais olla vähän liikayrittämistä koko hyäkkäyskalustolla, kerrankin kuitenkin hyökkäysvoittoista peliä jota ei ole aikoihin näkynyt.

  Tärkeät kolme pojoa kuitenkin

 14. Hyvä kierros vaikkakin Chelski odotetusti voitti. Tämän pelin ois pitänyt päättyä 4-1, 5-2 tai jotain tuollasta, mutta kelpaa tämäkin. Pakko sanoa, että toi Bennett on aivan v*tun huono tuomari, tosin se tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Muutama tilanne pakko mainita, Cana ei saa tappohypystään suoraa punaista, Cesc saa kortin vaikka ei tee mitään, Mensah ei saa toista keltaista vaikka kuinka monesti rikkoo kortin arvoisesti, Bent saa vaparin kun ottaa pallon kädellä haltuun ja loppujen lopuksi Bennett ei olisi edes antanut rankkaria ellei avustava olisi liputtanut. Uskomaton mulkku vuodesta ja pelistä toiseen..

 15. Eboue hyvä (niin kuin on ollut kaikissa viime peleissä joissa on tullut vaihdosta sisään). Muuten aikasen tasapaksua suorittamista. Canalle ehdottomasti suora punainen tappohypystä ja Mensah olisi pitänyt heittää keltaisilla moneen kertaan pihalle. Ei heitetty… Bennett täysin kuutamolla ja täytyy olla tyytyväinen, että selvittiin hengissä ja pysyttiin kärkikaksikon imussa.

  Mitä h…vettiä Fabulous-Fabianski teki edes penkillä? Käsittämätöntä.

 16. EI mikään häävi esitys, mutta ne elintärkeät kome pinnaa tuli. Toivottavasti tämä voitto kantaa henkisesti nyt eteenpäin.
  Pakko kompata ja nostaa Ebola esille. Esitys oli parempi kuin Sagnan viisi viimeistä yhteensä. Toivottavasti jatkaa tolla paikalla. Ja Ramsey myös.

 17. Eiköhän ne Rosicky ja Sol ”penkitetty” ihan kuntosyistä. Tää meidän 47-vuotias lupaava keskuspuolustaja tuskin jaksais vetää paria peliä viikossa, ja Rosillekkin löytyi ihan kelpo tuuraaja Walcotista. Ihan vaan kommenttina Jouskalle ja Hessulle.

  Ja se ettei Wenger lynkannut Fabianskia julkisesti johtunee lähinnä siitä ettei Wenger lähes ikinä dissaa pelaajiaan julkisesti. Ja mielestäni hyvä niin, paremmin noi kannustus- ja kritisointipuheet sopivat pukukoppiin joukkeen sisäisiksi asioiksi. Ei ne oikeesti kuulu kenellekään muulle mitä mieltä manageri on jostain yksittäisistä pelaajista.

  Ok peli tänään, tuntui että jyrättiin Sunderland aika huolella. Numerot oisvat voineet kyllä olla vakuuttavammatkin, vähän rupes siinä pitkään 1-0:ssa roikkuessa pelottamaan että vastustaja pääsee rokottamaan. Mutta hyvä näin.

  Ja vielä propsit Villelle, hyvää angstia Bennetin suuntaan :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s