Melko hiljaista

Uutiset tuntuvat olevan meidän osalta vähissä, kun media keskittyy uutisoimaan lähinnä Beckhamin Suomen keikasta. Toisaalta seuraavaan otteluun eli lauantaihin on vielä muutama päivä aikaa. Edes meille niin tutuksi tulleelta loukkaantumisrintamalta ei näytä kuuluvan mitään, ehkä hyvä niin. Pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi lauantain ainoa varma poissaolija tämän hetken tiedoilla on Gallas, tämä tosin sillä edellytyksellä että Rosickyn pari päivää ei veny pariksi vuodeksi. Kapteenin tilanteesta ei ole kuulunut mitään uutta ainakaan tätä kirjoittaessa ja ainakin edellisten uutisten mukaan jonkin asteen mahdollisuudet pelaamiseen lauantaina pitäisi olla. Tosin täysin toinen asia on kannattaako riskiä ottaa, mikäli tämä olisi tilanne. Ehkä Cesc penkille kaiken varalta, mutta jos mies ei ole täydessä kunnossa niin ainakaan itse en vielä lauantaina laittaisi avaukseen.

Meinasin jo olla kokonaan kommentoimatta Phil Brownin potkuja eiliseen tapaan, koska w*nker ei todellakaan ansaitse yhtään lisää palstatilaa. Houkutus kävi kuitenkin liian suureksi, joten HA HA HAA!!! F*cking c*nt!

Seuraavaksi linkkejä muutamiin uutisiin. Arsenalin kotisivut on valittu parhaaksi urheilusivustoksi Briteissä. Mahtaa olla melko heikko taso, sillä itse en monestakaan syystä pidä seuran virallisia sivuja mitenkään ihmeellisinä. Toki paljon hyviäkin asioita niistä löytyy, mutta sensuuri ja tiedottamisen hitaus ja vastauksien saaminen kysymykseen kestää aivan liian kauan jos vastausta yleensä tulee. No tämä ei ehkä suoranaisesti ole yllä mainitun kisan kriteerejä, mutta joka tapauksessa henkilökohtaisesti en palkintoa sivuille antaisi.

Walcott on tainnut ottaa mallia managerin puheista vai kuulostaako tämä kenestäkään yhtään tutulta 🙂 Walcott juhli myös eilen 21-vuotis syntymäpäiviään, joko olisi aika alkaa lunastaa odotuksia ja todella näyttää olevansa tuon surullisen kuuluisan 60 000 punnan viikkopalkan arvoinen.

Perjantaina arvotaan Mestareiden liigan jatkoparit puolivälierävaiheeseen. Tätä kirjoittaessa ei ole vielä tietoa kumpi jatkaa parista Chelski-Inter, mutta selvää on että Manun ja mahdollisen Chelskin mielellään arvonnassa välttäisi. Myös Barcelonan voisi välttää jos saisi valita, mutta toisaalta olisi erittäin mielenkiintoista nähdä ottelupari juuri Barcaa vastaan. Luvassa pitäisi olla loistavaa ja erityisesti hyökkäävää peliä ja onhan meillä eräs Pariisin kalavelka maksettavana.

Tuohon Mestareiden liigan finaaliin liittyen pieni muistutus. Loppuottelulippujen arvonta tai siis oikeammin sanottuna arvonta siitä kuka saa ostaa lippuja on käynnissä perjantai iltaan klo 19 asti UEFA:n sivuilla. Kannattaa laittaa lotto vetämään jos luottoa riittää, että mennään finaaliin saakka. Ja jos päästään finaaliin saakka ja jollain sattuu olemaan ylimääräinen lippu niin varaan etuoikeuden ostaa sen 🙂

Kiitokset tästä päivästä ja toivotaan, että jotain uutisia myös meidän leiristä kuuluisi päivän mittaan. Ainakin kapteenin terveystilanne varmasti kiinnostaa kaikkia.

0 thoughts on “Melko hiljaista

 1. Tuli muuten tää tauko arkipäiväpeleistä tosi tarpeeseen meidän loukkaantumissumaa ajatellen. Jos taas olis ollu peli viikolla ja siitä normi 1-2 loukkantumista aiempien lisäks niin ukothan tässä alkais pikku hiljaa loppumaan. Toivottavasti jokunen peluri toipuu pelikuntoon lauantaiksi, etunenässä tietysti kapteeni. Näin jälkikäteen voi todeta, että Solin hankkiminen puolustukseen oli sittenkin loistava veto Arsenelta. Jos nämä kaikki pelit, joista Billy on pois, oltais jouduttu pelaamaan Silvestrellä niin saumat liigamestaruuteen olis jo menny. Eihän Campbellkään enää mikään varsinainen puolustuksen lukko ole kun kaveri alkaa olla niin armottoman hidas, mutta varmaan jokainen meistä täällä antaa äänensä Solille jos Campbellin ja Silvestren välillä täytyis valita.

  Viikonlopun pelit näyttää ihan herkullisilta. Meillä on taas edessä yks ”cup finaali” kun Grovelle saapuu Hammers. Jos jossakin jäljellä olevassa pelissä olis pakko menettää pisteitä niin lauantain West Ham-ottelu ei kuulu tähän kategoriaan eli suomeksi sanottuna puhutaan pakkovoitosta. Toki Hammers on sarjan alapäässä tiukassa tilanteessa, mutta tuskinpa itälontoolaiset on budjetoinu Groven vierailusta pistettäkään. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, etteikö ne tule hakemaan edes jotain kotiin viemistä eli työ on meillä tehtävä joka tapauksessa. Jos jotain hyvää hakee West Ham-pelistä niin nyt vastaan pitäis tulla jengi, joka kunnioittaa vastustajaa toisin kuin Sika-Hull tai Paska-Bolton. Hammersin taktiikka pisteiden saalistamiseen meiltä ei ole kai koskaan perustunut yltiöfyysiseen peliin tai siis suoranaiseen sukillepotkimiseen. Meidän päävastustajat on tulessa vasta sunnuntaina. Jos kaikki taivaankappaleet on kohdallaan niin me saadaan Manua sarjassa kiinni viikonloppuna, sillä OT:lle matkustaa Liverpool. Tuohon otteluun on toki olemassa tasan yksi suosikki, mutta noiden kahden välinen lähes derby-ottelu sisältää niin paljon muutakin kuin vain yksittäisen jalkapallopelin. Pool on menettänyt mestaruusmahikset jo helvetin kauan sitten ja paikka ens kauden CL:äänkin on todella uhattuna, joten niillä ei olis missään tapauksessa varaa hävitä tuota matsia. Jo tasuri olis Poolille kuin kuolema, joten kyseessä on tosi mielenkiintoinen yhteenotto. Ja ainahan Manun ja Poolin välisissä peleissä on olemassa myös se aspekti, että toiselle pyritään tekemään mahdollisimman paljon kiusaa viemällä tärkeitä pisteitä vaikka omat tavoitteet ois jo karanneetkin, ihan kuten Poolille on tällä kaudella käynyt. Chelsealla on hieman helpompi ottelu edessään kun ne vierailee Blackburnissa. Tosin niiden eilinen tippuminen Mestareiden Liigasta voi meidän onneksi aiheuttaa tilapäistä matalalentoa Chelsean peliin. Tai asia voi tietysti toimia päinvastoinkin.

  Eilisestä Mestareiden Liiga-pelistä Chelsea-Inter vielä sen verran, että italialaiset on aika vaarallinen jengi. Toivottavasti ei kohdata niitä seuraavalla kierroksella. Chelsealle olis eilen riittänyt 1-0 voitto ja kun tauolla tilanne oli vielä 0-0, olin varma että Drogba tai joku muu painaa pallon väkisin verkkoon ja Chelski jatkoon, mutta mitä vielä. Interille olis riittänyt maaliton tasuri, mutta ne oli oikeasti helvetin paljon parempia toisella jaksolla ja jätti Chelsean täysin vaille mahiksia. Tällaista lähes näytöstä harvoin vierasjoukkue esittää Chelsean kotiluolassa, joten italialaisia pitää jatkossa pyrkiä varomaan kuin ruttoa. Perjantain puolivälieräarvonnoista on tulossa helvetin mielenkiintoiset. Jo nyt on selvää, että arvonnassa käy joko mieletön munkki tai sitten todella paska säkä. Kukapa ei jäljellä olevista joukkueista mieluiten kohtais TsSKA Moskovaa, Lyonia tai Bordeauxia/Olympiakosia kun vaihtoehtoina ovat Manu, Inter, Bayern ja todennäköisesti Barca. Meillä on käynyt Mestareiden Liigan arvonnoissa jo tähän mennessä todella hyvä tuuri, sillä lohkovaiheen vastustajat ei ollu kovin pahoja eikä Portokaan neljännesvälierissä pahimmasta päästä. Jospa tää munkki nyt jatkuis ja me saatais Moskova vastaan. Kylmähän siellä tähän vuodenaikaan on kuin ryssän helvetissä (heh heh kuinka sopiva kielikuva tähän kohtaan), mutta silti sinne lähtis jopa mielellään. Ja muut parit vois olla Manu-Barca, Inter-Bayern ja Lyon-Bordeaux. Jos tää toteutuu niin lotto vetämään ja nopeesti 🙂

 2. Toki inter jatkopaikan ansaitsi, mutta kummasti erotuomari hyväksyi painiotteet boksissa. Ja lucio on rasittavin ruikuttaja ikinä.

 3. Chelsean tippuminen ei välttämättä ole Valioliigaa ajatellen hyvä juttu. Riippuen siitä, että kuinka pettymys sinisten leirissä pystytään käsittelemään. Onneksi sentään ovat vielä cupissa, koska muuten saisivat kaikessa rauhassa panostaa 100% liigamestaruuteen. Mitä Arsenal ja Manu eivät pysty tekemään CL:n takia.

  Tänään sitten Stuttgartilla paikka järjestää kunnon ylläripaukku. Toisaalta Barca olisi mukava voittaa finaalissa.

 4. Vaikka en mikään nettiasiantuntija olekaan, niin mitä noiden muien brittiseurojen sivuilla on käynyt niin Arsenal.com ansaitsi kyllä voittonsa. Sieltä kohtuu hyvin löytyy sen mitä tarvitseekin. Ainakin muiden suurseurojen (joilla luulisi resursseja olevan ja abroad-fanien palvelun olevan myös tärkeää) sivut ovat sekavat ja vanhanaikaisen tuntuiset.

 5. tohon mestareiden liigaan vielä sen verran et piti tulla oikein tiedustelemaan et kuka olis toive vastusta puolivälieriin..? itelläni menee fiilis et 1. manu 2. inter!
  siitä syystä manu et nyt on korkee aika hakata ne. eka peli täl kaudella oli et oltiin parempii mut hävittiin ja toka peli on tähän asti henk.koht suurin pettymys….ei mitään jakoo. kaikkea maailman lakeja vastaan meidän on pakko ja korkeaaika tiputtaa ne, ei vaan voida aina hävii niille. ot:lla tasuri ja himas pataan niille…näin se menee 🙂 inter sen takii et ois tod. mielenkiintoista nähdä tasoero ton kura-liigan ykkösen kanssa! tässä uskon ja luotan siihen et makaronien hermot pettää.
  lyon on ihan sama, bayeria en haluu koska se voi olla kova pala, moskova ei kiinnosta koska siellä tulee ruumiita kuitenkin, oletettava barca on niin runkkari organisaatio eli nou tänks….hakataan ne sit lopuks ja sit tää bördöks tai ölympiakos on kans ihan se ja sama.

 6. Arsenal finlandin kauden pelaaja-äänestys, osallistukaa:) Lähetetty myös spostilistalle.

  Tervehdys,

  Kuten listalle tulleesta mailista jo varmaan huomasittekin, on aika äänestää AFSC:n kauden pelaaja. Arsenal Finlandin valitsema pelaaja saa tutun äänestäjien kustantaman Iittalan pystin 24. huhtikuuta pelattavan Man City -pelin jälkeen.

  Äänestää voitte alla olevassa osoitteessa, taitaa vaatia yahoo-tunnuksen:
  http://sports.groups.yahoo.com/group/afc-finland/surveys?id=12997460

  Äänestys sulkeutuu 1.4.

  -Pasi

  ps. CL-arvonta on iltapäivällä perjantaina 19.3.
  __._,_.___
  Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
  Messages in this topic (1)
  Recent Activity: New Members 2
  Visit Your Group

 7. Pieni vahingonilon virnehän se oli havaittavissa itselläkin kun peiliin katsoi chelskin tappion jälkeen…. tämähän tosin meinaa sitä että heillä on nyt loppukaudella kaikki paukut valkussa toisin kuin kilpailijoilla.
  Shrek tuntuu olevan niin voimissaan että pystyy lähes yksin ratkaisemaan mestaruuden munalle mutta toivottavasti meilläkin on tähän soppaan vielä sanamme sanottavana vielä päätöskierroksilla. Eilisestä chelski-pelistä vielä sen verran että kuten Isse jo mainitsi niin lucio on kyllä uskomaton ruikuttaja.

  Itsellä alkoi loma ja suuntaan kuukaudeksi aasian lämpöön, läppäri mukana tietty joten hetkessä pysyn tämänkin huippublogin suhteen ; )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s