Wolves

Pelit jatkuvat jo tänään liigassa ja vastassa on Wolverhampton Grovella. Etukäteen pelin pitäisi olla selvä, mutta kun otetaan huomioon loukkaantumiset ja erittäin vaativa peli Barcaa vastaan vain pari päivää aikaisemmin niin on helppo ennustaa erittäin vaikeaa peliä. Wolves taistelee kynsin ja hampain putoamista vastaan ja tietysti toisin kuin ManUa vastaan niin McCarthy laittaa kentälle parhaan miehistönsä.

Jos kolme pistettä kuitenkin irtoaisi niin se tarkoittaa, että ollaan joko kaksi tai kolme pistettä lähempänä ManUa tai Chelskiä riippuen kuinka päivän kärkikamppailussa käy. ManUn voitto on aika lähellä ilman Rooneyn pelaamistakin ja liigan huonoin tuomari Dean on vielä varmistamassa, että pisteet ja myös mestaruus sitä myöten päätyy taas Manchesteriin.

Saa nähdä minkälaisen kokoonpanon Wenger saa tämän päivän otteluun kentälle ja varsinkin vaihtopenkillä saattaa olla mielenkiintoisia nimiä. Keskiviikon veikkaus meni nappiin avauksen osalta, joten yritetään myös tänään.

Almunia

Eboue-Vermaelen-Campbell-Clichy

Nasri-Song-Diaby

Walcott-Bendtner-Rosicky

Penkillä Fabianski, Silvestre, Sagna, Traore, Denilson, Vela ja Eduardo.

No ehkä tässäkään kokoonpanossa ei olisi juurikaan mitään suuria yllätyksiä penkin puolella, mutta vaikea nähdä myöskään että kukaan penkillä olevista toisi juuri mitään lisää hyökkäyspeliin. Vela ei ole pelannut kuin pari peliä koko vuonna ja Eduardon kunto on mikä on. Vaarallisin pelaaja onkin Denilson niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Brassin otteet ovat olleet suurimman osan kautta ala-arvoisia, mutta maaleja on tullut silti kohtalaisen hyvin.

Topparitilanne on ollut huolestuttava kauden alusta asti ja nyt se saattaa olla lopulta yksi suurimmista syistä muiden loukkaantumisten ja maalivahtipelin lisäksi minkä takia tästäkin kaudesta on jäämässä luu kouraan. Onhan tilanne suorastaan karmea, kun ajatellaan vaikkapa keskiviikkoa. Ensinnäkin Gallas joudutaan laittamaan täysin puolikuntoisena kentälle ja sitten kun tapahtuu odotettu loukkaantuminen niin joukkueen ainut kunnon puolustava keskikenttämies tiputetaan toppariksi, vaikka vaihtopenkillä olisi kaksikin topparia. Tämä kertoo kaiken Wengerin luotosta veteraanikaksikkoon. Ainakaan omasta mielestäni asioita ei olisi missään vaiheessa saanut päästää näin huonolle tolalle. Pakkohan joukkueessa olisi olla vähintään kolme topparia, joita uskaltaa peluuttaa pelissä kuin pelissä.

Toppariosasto on varmasti tai pitäisi ainakin olla ykkösprioriteetti hankintojen kohdalla, tämä toki maalivahtiosastoa unohtamatta. Tällä hetkellä näyttää, että kolme topparia poistuu vahvuudesta, joten ainakin kaksi varsin pätevää kaveria olisi hankittava, koska Djouroun varaan tuskin kannattaa ensi kaudellakaan laskea mitään. No ei tämän enempää vielä kesästä ja mahdollisista siirtokuvioista.

Nyt vain odottelemaan kumpi ManU:sta ja Chelskistä menettää pisteitä vai peräti molemmat. Tasuria tai Chelskin voittoa kai tässä on pakko toivoa, vaikea vain uskoa kumpaankaan. Olisiko mahdollista, että saataisiin kolme pistettä ja vielä ilman ainuttakaan loukkaantumista, tuskin. No toivotaan, että pisteet tulee ja ei enempää kuin kaksi loukkaantumista..

0 thoughts on “Wolves

 1. Sananen Denilsonista. Mielestäni brassi pelasi melko ”ok” pelin barcelonaa vastaan. No juoksi ainakin enemmän kuin yleensä. Kaksinkamppailuissa ei pärjännyt vieläkään, mutta juoksi enemmän kuin pitkiin aikoihin. Toivottavasti tämä pieni valo tunnelin päässä auttaisi hölkkääjän parempiin suorituksiin. Paskoja hommia nämä loukkaantumiset…

 2. The adrenalin must have been flowing through me so strongly because I didn’t feel any pain as I smashed the ball past Victor Valdes.

  But as soon as I ran to collect the ball to take it back to the centre-spot I was in agony.

  I could barely walk. I knew it was serious but I had to stay on for the sake of the team as we had used all our substitutes.

  I had been dreaming of playing for Arsenal at the Nou Camp – it’s all part of the magic of us being drawn against Barcelona.

 3. Tiedätteko goonerit, että meillä on maailman paras kapteeni joukkueessamme. Toi ”gogo”:n laittama kommentti kertoo kaiken oleellisen asiasta. Cesc jatkoi pelaamista vaikka jalka oli rankkarin jälkeen ihan hajalla. Olkoonkin, että kaikki vaihdot oli jo tehty, niin moni peluri olis tuossa tilanteessa luovuttanut ja tullut pois kentältä ja joukkue olis jatkanut loppuun kymmenellä pelaajalla. Mutta meillä on joukkuueessa nuori, mutta silti urhea ja esimerkillinen kapteeni, joka ei koskaan hylkää joukkuetaan missään tilanteessa. Tässä on jälleen yksi syy pelikuntoisille kavereille laittaa jälleen kaikki likoon joukkueen puolesta tänään. Muutama aiempi peli mentiin sillä teemalla, että pelit pelataan jalkansa katkaisseelle Rambolle, mutta nyt voidaan pelata sekä Rambolle että urhealle kapulle, kuten myös loistavalle Billy Gallasille. Vaikka tilanne on vaikea niin mä uskon siihen, että tämä joukkue taistelee viimeiseen mieheen asti. Tänään mä odotan todella paljon ainakin Theolta, Samirilta ja Thomasilta. Nicklas vois viimeistään nyt alkaa panemaan palloa pussiin paremmalla onnistumisprosentilla ja Denilson vois myös näyttää periksiantamattomuuttaan, jos vielä joskus haluaa voittaa fanien sympatiat puolelleen. Tässä täytyy laittaa kädet ristiin ja rukoilla myös sen puolesta, että Sol ja Verminator pysyvät loppukauden kunnossa. Meillä ei yksinkertaisesti ole enää varaa menettää toppareita sairasosastolle. Almunia tuskin joutuu Wolvesia vastaan samanlaiseen paineeseen kuin Barca-pelissä, mutta joku veto sieltä kuitenkin tulee torjuttavaksi ja nyt jos joskus sitä tason säilyttämistä tarvitaan. Yhtään helppoa ei saa mennä selän taakse.

  Esiottelusta ManU-Chelsea täytyy toivoa tasuria, jotta molemmat menettäis pisteitä. Kyllä mä ainakin lähden siitä ajatuksesta, että tänä keväänä me haetaan täyttä pottia eikä mitään ”kivaa” kakkossijaa sarjassa. Jos Manu tänään voittaa niin ne alkaa olla turhan kaukana kiinni saatavaksi kun pelit on loppumassa kesken. Tasuri tossa päivän ekassa pelissä vois antaa meidän pojille sopivasti lisäbuustia kun ymmärtävät että voitolla Wolvesista me hengitettäis jo ihan kärkikaksikon niskassa. Tasuri todellakin voi olla hyvinkin lähellä kärkiottelussa, koska tuskin kumpikaan noista haluaa ainakaan hävitä tänään. Se antais voittaneelle joukkueelle liian paljon siimaa loppukautta ajatellen.

  ManU-Chelsea 1-1. Gunners-Wolves 2-0…Nasri ja Bomber heiluttavat verkkoja.

  COME ON YOU BOYS!

 4. On sitten todella ristiriitaiset fiilikset loppukaudesta. Osa minusta haluaa taistella kysnin hampain ja uskoa johonkin suureen ja osa taas valmis heittämään pyyhkeen sinne sairastuvalle muiden mukana, jos sinne vielä mahtuu. Mutta tämä lienee syy, miksi minusta ei koskaan huippu-urheilijaa tullutkaan… no ehkä ei ihan ainoa syy. 😉

  Cescia käy todella sääliksi. Tuntuu todella pahalta miehen puolesta. Kunpa vain miestä ei päästettäisi millään keinolla Barcan riveihin. Se on ehdottomasti managerimme tärkein tehtävä tulevana kesänä. Muutakin tekemistä kyllä löytyy. Noiden viime keskiviikon kokemusten jälkeen voitto on todella tärkeä tänään. Osalla on suru puserossa loukkaantumisista ja ehkä takaraivossa on pieni epätoivon kaiku. Jos tänään ei tule kolmea pistettä, saattaa se epätoivo saada mielestä vallan ja sitten vasta loppukaudesta vaikea tuleekin. Camp Noulta tuskin tuliaisia tulee jäljellä olevilla pelaajilla, mutta kaiketi sitä kannattaa vielä tosissaan yrittää. Se on se viimeinen oljenkorsi, eikö? Jos näin toimitaan, pitäisikö sitten päästää Syltty tänään Verminaattorin kaveriksi? Oops.. sanoinko sen ääneen? Enivei, Solia tarvitaan tiistaina, jos meinataan vielä taistella.

  Bendtnerille saisi tosiaa pistää terveiset menemään, että yrittää osua tolppien väliin vaihteeksi. Paikkoja on ollut ja tulee olemaankin, vaikkakin pari eniten tippejä saanutta tarjoilijaa puuttuukin.

  Up the Gunners!!!

 5. Denilson on itse asiassa pelannut jo muutaman matsin vähintäänkin kohtuullisesti, mutta koska on tällä kaudella samassa asemassa kuin Eboue ja Song (ja Diaby) viime kaudella, mikään ei kelpaa. Mutta ns. asiaan: meillä on loppukaudeksi uusi tehomies. Ja hänen nimensä on Theo Walcott.

 6. Chelski hoitamassa vakuuttavasti Manun. Ja eiköhän arsun leirissä oo haavat jo nuoltu siihen malliin että ukot on balanssissa ja varsinkin Nasri ottanee lisävastuuta hoitamalla pelintekomoottorin roolin.

 7. Almunia
  Sagna-CambellVermaelen-Silvestre
  Eboue-Song-Denilson
  Walcott-Eduardo- Rosicky

  Noilla mennään ja vaihdossa:
  Fabianski, Bendtner, Nasri,Eastmond,Clichy, Diaby

 8. Huh, huh, mikä avauskokoonpano! Eli Nasrilla, Clichyllä, Diabylla ja ilmeisesti myös Bendtnerillä ainakin lieviä vammoja, ja heppujen pitäisi olla pelikunnossa ensi tiistaina. Nyt annetaan tasoitusta aika paljon, mutta jos Silvestre ei hölmöile kovin pahasti homman pitäisi hoitua – Theo ratkaisee. Ja kuka on pelintekijänä?

  Chelsean voitto oli toki parempi kuin jos Red Pricks ois voittanut.

 9. issen kanssa samaa meiltä red shit ilman rooneyta=0

  Chelski ei missään tapauksessa voita loppuja pelejä!

  Tämä on taas ollut niin pienestä kiinni. Jännitys kuuluu futikseen ja turha jossitella ensi kauden chamakh bendtner persie kolmikosta. Nyt toisella puoliajalla pakko tehdä maali.

 10. Viimeiseen 30 minuuttiin jää taas voiton hakeminen. Silloin vaihdetaan sitten lisää voimaa hyökkäykseen. Bendter sieltä nyt ainakin tulee yrittämään. Theo ollut hyvä, muuten niin helkutin tyypillistä Arsua, kun voitais rankaista ja tappaa peli (ja antaa faneille helppo ilta), niin ratkaisun kanssa mennään taas varmaan lisäajalle (toivottasti meille kuitenkin suotuisasti)

 11. En usko että kaikilla Nasrilla, Clichyllä, Diabylla ja Bendtnerillä olisi vammoja vaan kyse ihan kierrätyksestä Barca pilin alla. Paikkoja on ollut tarpeeksi muta Edu ja kumppanit ovat aika saamattomia. Uskon kuitenkin että tokalla puoliajalla tulee vapauttava osuma vaikka täähän pitäisi voittaa 5-0.

 12. Oliko Eduardo ekalla jaksolla kentällä? Jätkä on aivan totaalisen yössä (ollut koko kauden) ja ei voi kuin ihmetellä, että mitä kaveri tekee Arsenalin (avaus)kokoonpanossa. Tekee luultavasti toisella jaksolla maalin kun tässä tarpeeksi kitisen…

  Alan olla aivan totaalisen v…tuuntunut tähän rakkaaseen kanavaoperaattoriimme, Kanaaliin. Aiva h…vetin Arsu-vastaista paskaa lentää naamalle jatkuvasti ja tänäänkin selostaja pääasiassa keskittyy Arsenalin dissaamiseen. Oka Huttunen on ainoa hlö tänään joka on sopivan neutraali ja jopa uskoo Arsun nousuun toisella jaksolla. Tämä geordie-Keke ja studio-pelle sen sijaan istuvat varpaatkin ristissä ja toivovat, että me hävittäisiin. Ja tästä paskasta pitää vielä maksaa kolme kybää kuussa! Toivottavasti kanavaoperaattori vaihtuu ensi kaudeksi ja toivottavasti studioon saataisiin joskus muitakin kuin Arsenalin halveksujia.

  Pasi Rautiainen veti totaaliset pohjat viime keskiviikkona ja jopa ivasi Arsenalin maineikasta akatemiatoimintaa. Siis mies jonka sitoutuneisuus on muutaman kuukauden luokkaa ja mies joka on valmentanut jossain v…tun Virosaa dissaa koutsiamme joka on palvellut seuraamme niin kauan kuin tämä pikkuhippula on ylipäätänsä valmentanut kaiken maailman paskaseuroja, voittamatta koskaan mitään mainittavaa. Haistakaa paska kaikki s…tanan ”asiantuntijat” ja muistakaa todelliset gooner-veljet, että eräs ”asiantuntija” julisti talvella Veikkaajassa, että Arsenal ei voita tänäkään vuonna yhtään mitään. Ja meidäthän on yleisesti jo tuomittu Sieniliigastakin ulos. Näytetään yhdessä kaikille näille tietäjäpaskoille! Aloitetaan tänään Susien murjomisella ja jatketaan hommaa Barcelonassa.

  Up the Gunners! C`mooooon!

 13. Kanaalin selostaja-ässän kommentti Henryn Rosickyyn kohdístuneen tappotaklauksen jälkeen: ”Valtaosa tuomareista olisi tyytynyt antamaan keltaisen kortin”.

  Tarvitseeko meidän ihan oikeasti kestää tällaista paskaa? Ja vielä maksaa paskasta! Taklaus oli sellainen, että vain hyvällä tsägällä Mozart välttyi vakavalta loukkaantumiselta. Luulis jo tuottajankin heräävän, mutta taitaa olla turha toivo. Tuottajahan on julkiscouseri.

 14. Peliä en nähnyt, mutta ansaittu voitto =).

  En tiedä pitääkö suoritusta arvostaa, kun pystytään viime hetkellä tekemään maalin vai miettiä niitä taas miljoonaa hukattua paikkaa pelissä, joilla ottelun olisi voinut ratkaista jo ajoissa.

  No, kuten saksalaisen jalkapallon kannattajaystäväni sanoi joskus: Jalkapallo on tulosurheilua. 3 pistettä plakkariin, millään muullahan ei ole merkitystä.

  (Tai no, saattaapi maalierokin tänä vuonna ratkaista.. )

 15. Tuomari, vastustaja, puoli maailmaa ja hanheman, mutta Niklas b52 teki sen me olemme hengissä. Tiistaina pieni kärpäsen paska valdes ja co kaatu. Vklp shitty kaata Manun ja Che$kin lahjotut maalit ovat ovat hiljalleen käytetyt ja mestaruus matkaa pohjois lontooseen!

  Champione Champione ole ole ole!

 16. Hitto, kun tuli se kauneusvirhe Birminghamissa, mutta ei se mtn. Hoidetaan joka helvetin matsi tästä eteenpäin!

  Eduardo on kyllä masentava tapaus: loukkaantumisen jälkee ote kokonaan kadonnut. Ei osu askelmerkit kohdalleen, ei mikään. Toki yhdessä tilanteessa hoksasi heittäytyä hienosti laukaukseen, mutta eihän sekään maalia kohti mennyt. Ja Vela on varmaan ikuinen lupaus.

  Lisäksi Wolvesia helpotti se, kun käytännössä kaikki nousut tulivat oikealta laidalta. Pari kertaa Silvestrekin nousi, mutta eihän siellä mitään tapahtunut.

 17. Hyvä Tapsa juuri samoja ajatuksia oli itelläkin keskivikkona rautiaisesta ja tämän päivän selostajasta…. on se saatana kumma,kuunnella tollasta paskaa viikosta toiseen. Paras vaihtoehto olis että yleisön äänet kuuluis mutta ei noita perkeleen juntteja tarvis kuunnella

 18. Muuten hyvä työ voitto tänään,tosin paremmalla viimeistelyllä ehkä 5-6 nolla. mutta näillä mennään……………

 19. Kroatian hiiri myydään kesällä toivottavasti…11minuutin kohdalla ollut tilanne oli todellinen pohjanoteeraus ja ansaitsi kaiken arvostelun mitä selostaja sanoi…8-vuotiaat nappulaliigalaisetkin saavat tuollaisesta tilanteesta paremman jatkoyrityksen kuin tämä ko.pelaaja..ja muutenkin, ei henk.koht haittaa seuran arvostelu..kyllä siihen on monin paikoin varaakin ja saahan sitä vaikka äänet pienemmälle/pois jos se käy ylivoimaiseksi..vaikeat pisteet..onneksi kuitenkin tulivat vaikken en itse vieläkään jaksa uskoa menestykseen niin liigassa kuin mest.liigassa tällä joukkueella…FA-cup olisi ollut se jossa me oltais tällä kaudella voitu realistisesti voittaa pokaali.Se on ollut useamman vuoden jo tiedossa että meillä on liian kapea pelaajarinki mestaruuksia varten.

 20. Älä Bergkamp viitsi kitistä jos goonerit (lue maksavat asiakkaat) ei aina diggaa kanaali-pelleistä. Vaihda leiriä jos sulla ei ole muuta asiaa kuin v…tuilla muille goonereille. Mua ainakin haittaa seuramme arvostelu jos sen tekee ihmiset joilla ei ole siihen oikeutusta. Vai onko sun mielestä Rautiaisen meriiteillä varaa asettaa Wengerin ura ja työ Arsenalissa kyseenalaiseksi? Sähän taidat olla Suomen Michel Platini?

  Siellä on studion täydeltä scousereita ja kaiken maailman harakoita. Ei muuta kuin edelleen vaan perustat Canal+ -fanklubin. En liity. Toivottavasti ei enää ensi kaudella makseta moisesta paskasta.

 21. Tämän päivän parhaat kommentit olivat a’la Tapsa, ehdottomasti samaa mieltä. Ja kaikesta!

  Tän päivän pelistä lyhyesti. Oliko se Isse, joka huuteli Theosta rastkaisijaa? Lähellä se oli. Ekan jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana ei kentällä juuri muita näkynytkään. Sen jälkeen mutama välähdys. Mutta täytyy todeta, että paremmalla viimeistelylä Theon tajoilusta oltaisiin menty johtoon.

  Katse eteenpäin, sanoo luutnantti! Tiistaina Barca taas. Nyt ei ole kotiyleisöä. Nyt on fanaattinen Barcan kotikatsomo. Kotiyleisön edessä ekan 20 minsan jälkeen meidän ”olisi pitänyt” olla jo 0-2 tappiolla. Camp Noulla mieltä puuttuu Arsahavin, Gallas ja se kaikkein tärkein: Cesc. Mitä se onkaan 20 min jälkeen? Älkää huolehtiko. Me näytetään niille! Tauolle mennäänn 0-0 ja niille tulee paskat housuun! Tokalla jaksolla Nicke vetää tsägällä 0-1 ja siinä se!

  Up the Gunners!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s