Almost 3rd, almost hangover

ARSENAL – Manchester City  0 – 0

Burb! En malta.. parin kappaleen mittainen tervehdys baarista. Huh, Lukasz Fabianski teki sen, selvitti yhden? ainoan torjunnan, loistavaa! Millä mittarila tahansa takuulla kauden tylsin ottelu jota ei onnistunut sytyttämään liekkeihin puolin tai toisin edes kirjaimellisesti naurettava Emmanuel Adewhore, v*ttu että tuli pesäpallomaila mieleen joka kerta kun valkoinen hammaskalusto loisti kuvaruudussa.

Onko edes mahdollista analysoida ottelua? Havahduin siihen että onko peli jo alkanut kunnes tajusin että itse asiassa sitä on pelattu jo puoli tuntia, absolutely (vodka for me please, cheers) f*ckin boring! Kun ottelu vihdoin kahdeksan uuvuttavan lisäaikaminuutin jälkeen loppui ja katsoin mangerien kättelevän, en voinut kuin ajatella että sopupeli.

Se että onko Abou Diaby lahjakas vai ei, tai ettei Theo Walcott yksinkertaisesti tarjoa mitään meille, ei varsinkaan jos hänelle ei edes pelata palloa.. sivuseikkoja. Eilistä nuhjaamista voin arvioida vain tuloksen perusteella, ja olkaamme sitten lopulta tyytyväisiä tasapeliin. Sp*rsin tappio ManUlle ynnä tämä meidän ottelu tarkoittaa käytännössä sitä että voimme unohtaa piinallisen karsinnan paikasta ensi kauden Mestareiden liigan lohkovaiheeseen, hyvä niin.

Se ei kuitenkaan voi tarkoittaa ettäkö meidän pitäisi olla tyytyväisiä, allekirjoittanut ei ainakaan ole. Kutsukaa minua ahneeksi, saatan aavistuksen ollakin viiden kuivan kauden jälkeen mutta niillä läpi kauden puhutuilla parilla kolmella täsmähankinnalla me olisimme seitsemän pisteen karkumatkalla ja juhlisimme Valioliigamestaruutta ennen kahta viimeistä kierrosta. Spekulointia totta h*lvetissä mutta ymmärrätte takuulla miksen ole tyytyväinen, on aika toimia.

Loistavaa että kaikista loukkaantumisista huolimatta, siitäkin huolimatta että Silvestre ja Fabianski pelasivat molemmat avauksessa eilen ja edelleen Sp*rsille ja Wiganille kärsittyjen tappioiden jälkeen kykenimme tekemään tarvittavan eilen, ehkä sittenkin kippistän sille mutta vain heilauttaakseni tuoppia sen verran että olut roiskahtaa pöydälle.. Tarjoilija! Tiedättekö, meillä on jäljellä yksi ottelu tälle kaudelle televisiosta, Blackburn reilun viikon päästä maanantaina, päätöskierroksen Fulham ottelu tuskin kuuluu ohjelmistoon.

Meinasi unohtua.. kuinka monta kertaa olen kirjoittanut Alex Songista viitaten ’toiseen syöttäjään’, useasti. Kamerunilainen osoitti eilen jälleen kerran sen valtavan eron mikä hänellä on Denilsoniin, nuoret herrat ovat täysin eri planeetalta. Loukkaantuminen, pieni tauko ja eilen pelin tiimellyksessä tullut tälli näkyi kenties mitä pidemmälle ottelu eteni mutta 36 oikeaan osoitteeseen mennyttä syöttöä ensimmäisellä puoliajalla kertoo paljon, h*lvetin paljon. En voinut välttyä ajatukselta että Song oli ajoittain kuin meidän keskikentän pelinrakentaja. Kun soppaan lisätään ilmeet ja eleet niin Vieiraa, Bellamya kuin Adewhoreakin kohtaan niin hattu käteen. Alex, you’re f*ckin’ awesome!

Hupaisa ajatus, nimittäin toivottaa hyvää yötä baarista.. I believe I have mental strenght to avoid the massive hangover waiting round the corner, surely I have. You know, in a moment I’ll be just one or two percent away from blackout and I just f*ckin’ love it, just like the idea of having baseball racket available and one not too long smiling face in front where to hit, hard! Tarjoilija, minusta tuntuu etten ole vielä lopettanut. Erm, epäilemättä olisshhimme kaikki tulleet vallan mainiosti toimeen ilman tätä päivitystä, jatketaan siitä mistä aloitettiin, burb!

0 thoughts on “Almost 3rd, almost hangover

 1. Kuten moni jo eilen kommenteissaan totesi, olipa boorinboorin-matsi……
  Ja silti tavallaan tässä tilanteessa ja tällä miehistllä ei siihen voi olla edes hirveän pettynyt.
  Maalitilanteet oli kyllä niin kortilla et harvoin näkee…..onneksi niin kun jos meidän päähän ois vetoja tullu niin. Eikä onneks tullu ees kulmureitakaan, oliko yks vai kaks?

  Given teki yhden gamesaverin mut loukkaantui samalla, näytti vähän et olkapää lähti paikaltaan. Tällähän saattaa jopa olla vaikutusta Hartin tulevaisuuteen, olkapäävammat pitävät molarin todella pitkään poissa jos joudutaan puukottamaan.

  Song tosiaan tuli ja näytti mitä hänellä on ja hölkkäbrasssilla ei….Alex on ÄIJÄ

  Ja tämä ”tuhkamotissa” olokin päättyy huomenna. Suomea kohti Tokion kautta, ei ihan illaksi kotiin kuten finnair mainostaa : )

 2. Kun kauden päätyttyä pohditaan, miksi ei taaskaan voitettu mitään, loukkaantumissuman ja veskareiden piikkiin ei kannata kaikkea laittaa. Yksi iso ongelma on myös ottelut Chelseaan ja Manua vastaan – neljä ottelua, neljä tappiota. Ja näistä vain ensimmäinen Manu-peli oli sellainen, jonka olisimme paremmalla mäihällä voittaneet. Muissa ei ollut mitään jakoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s