Leipätyön ehdoilla

Kuten eilen osasin ennakoida.. ja siihen ei vaadittu opiskelua korkeakoulussa saati yliopistossa.. Töistä kotiin, noin kolmessa minuutissa aamulla unohtunut hampaiden pesu, suihku, ei takuulla enempää kahvia ja takaisin töiden pariin.

Hyvä on, myönnän että tällä kertaa konttorin ulkopuolinen työ salli mm pari keskiolutta, kiitos siitä työnantajalle. Mutta jokainen joka ymmärtää miten työelämän suhdeverkosto rakentuu näinä äärimmäisen kilpailtuina aikoina ymmärtää takuulla myös sen miten ’vaativaa’ oluenkin juominen voi olla.

Samalla kun kykenen paljastaa että henkilökohtaisella tasolla ’epäviralliset’ neuvottelut takasivat lisää kiireitä, olen väitän todella pitkään aikaan täysin kuutamolla viimeisten 24 tunnin tapahtumista Grovella. Koska tekstiviestit eivät täyttäneet ikivanhan kännykkäni muistia eilen, oletan ettei Pascal Cygan ole Senderos’n korvaaja.

En saa tästä palkkaa vaikka kuinka vaatisin, sen sijaan osaan nimetä pankin joka ilmestyy tappavaan tahtiin tiliotteeseeni kerran kuussa ja niin kiusallista kuin se onkin myöntää, tanssin sen pankin määräämässä tahdissa.

Päädyinkö jo siihen että olen pragmaatikko? Huh, funktionalisti nyt takuulla olen.

0 thoughts on “Leipätyön ehdoilla

 1. ”What is important is that Cesc has a great World Cup and what is also important is that he comes back to Arsenal and has a great desire to do well for the club,” he told Sky Sports News.

  ”We want to keep our best players, that is my huge determination.

  ”I have built this team for years, from 16-17 years of age with most of the players, and we want to continue to work with them because we feel they are very close and the team has many strengths in many ways.”

  Haistakoon Barca siis piitkän PA*KAN!!!

  Tätä on vaikea tulkita vielä mihinkään suuntaan, mutta samaan tapaan Wenkku ylisti Chamakhia ennen kuin sopimus julkistettiin:
  http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_6199427,00.html
  Olisko Joe sitten tulossa…?

 2. Tulee Schwartzer tai ei niin aikomus näyttää olevan selvä. Tolppien välissä meillä on varmasti ens kaudella uusi mies ja näin pitääkin olla. Katsotaan nyt tää Schwartzer-kortti ensin loppuun ennen kuin aletaan kääntään katseita muualle. Aussi on todella kokenut kettu näissä kemuissa ja Valioliigan taso on kaverille tuttu, joten tätä taustaa silmällä pitäen ei saatais sikaa säkissä. Esimerkiks Ranskan liiga ei lopulta kuitenkaan ole läheskään englantilaisen veroinen eikä sen vuoksi hieman heikommissa sarjoissa loistanut veskari välttämättä ole huippu Valioliigan mestaruudesta taistelevassa porukassa.

  Toppariasiaan täytyy heittää sellanen kommentti, että myös sillä osastolla tullaan varmasti näkemään uutta verta. Billyn kanssa jatkosoppariin ei erittäin todennäköisesti (ja valitettavasti) päästä ja toisaalta mm. Lorientin Koscielny ja Kiovan Dynamon/Saint-Étiennen Diakhaté ovat pyörineet huhuissa jo sen aikaa, että Verminator saanee uuden kumppanin vierelleen.

  Tää uusien kavereiden sisääntulo näyttää lupaavalta jos tosiaan Chamakhin lisäks tulopuolella olis Cole, maalivahti ja toppari, mutta se yhtä tärkeenä pitäisin sitä, että ne helvetin vapaamatkustajat poistuvat takaovesta samaan aikaan. Syltyllä ei sopimusta ens kaudesta olekaan, mutta tälläkin palstalla ollaan niin moneen kertaan kirottu kaksikkoa Denilson ja Eduardo että kaverit sais nostaa tänä kesänä kytkintä tästä seurasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s