Kesäloma

Ymmärrän että jätän tänään kommentoimatta kaiketi jotain mitä olisi hyvin voinut kommentoidakin mutta ymmärrän h*lvetin paljon paremmin että aloitan tänään kesälomani. Tarkoittaako se täydellistä lomaa blogista, tuskin, mutta sen olen itselleni luvannut etten tee mitään mikä ei ole pakollista. So we’ll see.. Suuntaan heti kärkeen merelle, saareen ja voitte olla varmoja että missioni on unohtaa arki totaalisesti. Edelleen voitte olla varmoja ettei saarelle mihin suuntaan kantaudu bittivirta ja takaan että jo ajatuskin saa minut loistavalle tuulelle. Suo, kuokka ja Jussi, eli meri, virveli ja hente, siinä käsikirjoitus.

Olen tosin valitettavasti jokseenkin varma että kärsivällisyyttäni kalastushommissa häiritsee ajatusten harhailu vallitsevaan tilanteeseen joukkueessamme. Oikein suututtaa miten naiivi managerimme osaa olla, että maalivahtiemme pitää pystyä hyväksymään kilpailutilanne. Huonompaa selitystä en ole kuullut sille ettei meillä ole mitat täyttävää ykkösmaalivahtia. Väitän että korvat heiluen höpötys palvelee tarkoitusta paljon huonommin kuin ongelman myöntäminen ääneen.

Tulen kaiketi kiusaamaan itseäni laiturin nokalla myös pohtimalla keskuspuolustustamme. Haluaisin todella tietää kaikki yksityiskohdat siihen miksei William Gallas’n ura jatku Punavalkoisessa paidassamme. Oltiin pelaajasta mitä mieltä tahansa, on vaikea hyväksyä että kymmenen vuotta Valioliigassa pelanneelle 32-vuotiaalle maajoukkuepuolustajalle ei saada sopimusta siinä tilanteessa missä olemme.

Hyvänen aika, ei siirtokorvausta, oma pelaaja jolle tarvitsi vain saada sopimus joka lopulta sopii molemmille osapuolille, ei se voinut olla mahdoton tehtävä. Edelleen asian tekee kiusalliseksi se että Arsene ylläpitää ainakin jossain määrin Sol Campbellin korttia esillä mutta antakaa anteeksi, Solin parasta ennen päiväys on umpeutunut. Ajatelkaa, Sunderlandin Steve Bruce totesi ettei hän ole enää aikeissa tarjota sopimusta Campbellille sen jälkeen kun hankki Titus Bramblen.. TITUS BRAMBLEn!!!

Minä todella toivon ettei sopimusneuvotteluiden kariutuminen Gallas’n kanssa koidu peräti kohtalokkaaksi. Billy ei takuulla ole persoonana sieltä miellyttävimmästä päästä ja jossain toisessa tilanteessa allekirjoittaneellakaan tuskin olisi ollut mitään sitä vastaan että tämän oli aika pakata laukkunsa. Mutten yksinkertaisesti voi ymmärtää että myymme Senderos’n ja annamme Billyn lähteä vapailla papereilla ja alle kuukausi ennen Valioliigan starttia pyörittelemme peukaloita kun ei ole toppareita tarjolla ja vahvuudestamme löytyy se mitä löytyy. Täysin käsittämätön tilanne, etenkin kun sitä peilaa siihen että juuri puolustus on muodostunut akilleen kantapääksemme parin edellisen kauden aikana ja manageri on sen ääneen sanonut.

No niin, en anna mopon karata käsistä. Tarkoitus on aloittaa loma niin alhaisella verenpaineella kuin mahdollista ja tarkoitus oli vain infota se. Koska paluuajankohta läppärin ääreen on vielä jossain määrin avoin, en uskalla luvata tulevasta tässä kohtaa mitään. Veikkaisin että Ville on puikoissa seuraavan päivityksen osalta, allekirjoittanut irroittaa plugin nyt, cheers!

0 thoughts on “Kesäloma

 1. Hentelle hyvää lomaa. Ota rennosti! Kaikki muu paitsi kalastus on turhaa…

  Huvittaa Arsene-sedän höpinät maalivahdeistamme ja siitä, että maalivahtien pitää hyväksyä kilpailutilanne. Kilpailutilanne? Miksi ukko puhuu Vito Mannonesta monikossa ja Vitokin on tämän hetken substanssillaan hyvä kakkonen ja ehkäpä viiden vuoden kuluttua hyvä ykkönen. Fabulous ja Almuni(ja) eivät ole maalivahteja vaan pelkkiä tolppien välissä pönöttäviä fiaskoja.

  Edelleen: Toimi Wenger ja hanki meille voittava, kokenut maalivahti (ja yks toppari). Action!

 2. Managereissa on eroja: urpo-Harry mesoaa, että 2-3 vahvistuksella spurs kisaa pokaalista. Eli vihjaa omistajille, että pätäkkää kehiin, niin saadaan hunajaa. Meillä taas manageri kokee vastenmielisenä kaikki pelaajaostot, jotka koskevat yli 15-vuotiaita. Pitkässä juoksussa, perinteisesti, AW:n linja on parempi, nykyisessä hullun myllyssä voi olla toisin. Onneksi meillä on Denilson… voi laittaa vaikka veskariksi, jos tiukka paikka tulee.

 3. Täysin samaa mieletä Henten kanssa toppariosaston pohdinnoista. Billy ei ole vielä iällä pilattu ja olisi ollut todellinen johtohahmo puolustukseen. Koscielnyn hankkiminen olisi Billyn jäädessä ollut ihan ok, jotta uusi kaveri oltais saatu ajettua hieman verkkaisemmin sisään kovaan Valioliigaan. Vaikka Billylle oltais sopimus tehtykin niin silti Koscielny ja Djourou olis saaneet peliaikaa kumpikin. Varsinkin kun Verminatorkaan ei tule pelaamaan kaikkia pelejä ensi kaudella.

  Pokaaliton kausi on jatkunut pitkään ja tässä olis ollut taas yksi kesä alkaa muuttamaan seuran kurssia kohti menestystä, mutta kesän suurin anti toistaiseksi on ollut tää Cesc-saaga sekä spekulointi maalivahti- ja topparitilanteesta. Ne mukavat ja positiiviset puheenaiheet on kiertäneet meidät taas kaukaa. Chamakhin tulo oli tiedossa jo pitkän aikaa eikä Koscielnyn sopimuksesta ainakaan toistaiseksi uskalla hirveästi riemua repiä. Täytyy todella toivoa, että nää kaks uutta hankintaa olisivat todellisia timantteja seurallemme.

  Ei tarvi olla kummoinen fakiiri ennustaakseen että hyökkäyspäässä meillä taas löytyy tulivoimaa ja variaatioita tulevalla kaudella, mutta akilleen kantapää on keskuspuolustus ja maalivahtipeli (edellyttäen että manageri ei vielä tee jotain mullistavaa näille osa-alueille). Mulla ainakin muisti riittää vallan mainiosti viime kauteen, jolloin tilanne oli ihan sama. Maaleja tehtiin tarpeeksi paljon vaikka mestaruuteen saakka, mutta niitä myös päästettiin niin paljon ettei sitä mestaruutta tuolla määrällä koskaan oltais voitu voittaakaan. Tämän tiedosti myös meidän manageri ja toi asian julkikin, mutta kuinkas kesä on nyt mennyt. Kokemuksen on annettu karata puolustuksesta ja tilalle hankittu todella suuri kysymysmerkki. Maalivahtitilanteelle ei olla tehty mitään ja tuskinpa tekemättömyys ja kivat puheet nostaa meidän nykyveskareiden tasoa mihinkään. Sen sijaan kohtalaisen vahvaan hyökkäyspäähään ollaan saatu parannusta Chamakh sisään ja hiipunut Dudu ulos.

  Arsene tuntuu toimivan jopa omien sanojensa vastaisesti. Manageri olis voinut tehdä jotain järkevääkin sen sijaan, että kommentoi MM-kisoja Ranskan televisiolle.

 4. On totta, että lomailu Etelä-Afrikassa ei ollut parasta mitä Arsene voi tässä kohtaa tehdä näin fanien kannalta katsottuna. Itse kuitenkin luotan, että tälläkin nimenomaisella hetkellä managerimme paiskii niska limassa töitä joukkueemme takalinjoiden vahvistamiseksi.

  Täytyy vain ymmärtää, että tällä tasolla hommat eivät suju nappia painamalla, eikä edes pelkkää kylmää käteistä pöytään lyömällä. Siirtoihin vaikuttavat niin monet muuttujat ostajasta myyjään ja kauppatavarasta hänen agentiinsa. Onhan se nähtykin, että ei Arsenalinkaan tasoinen joukkue vain voi napsia äijiä rivistä, jotka sitten lentävät sateenkaarta pitkin yksisarvisella Lontooseen.

  Vielä kun Arsenen tyyliin ei kuulu tarjota 30 milj. £ Luciosta, koska hän pelasi hyvän viime kauden Interissä (ja pari edellistäkin) niin kannattajilta kysytään vain lisää malttia ja luottamusta. Itse olen vielä täysin vakuuttunut, että Arsene tiedostaa ongelmat ja tekee kaikkensa niiden korjaamiseksi. Ymmärrän myös sen, että muutamana edellisenä kautena hän on osittain epäonnistunut näissä tehtävissä ja siksi monen kannattajan pinna on niin kireällä.

 5. Itse en enää ole Taylorin tavoin vakuuttunut siitä että AW tiedostaa ongelmat ? Tuntuu että hän vuosi vuodelta muuttuu vain itsepäisemmäksi romantikoksi.

  On täysin ymmärrettävää että fanien kärsivällisyys alkaa loppua kun sama paskanjauhanta jatkuu vain vuodesta toiseen. Siinä ei hyvät listasijoitukset forbesin listalla paljon lohduta…

 6. mauce,

  szczesny on valitettavasti vielä liian raakile taistelemaan mestaruudesta 1. maalivahtina – ja tiedä sitten meniskö edes 2. veskarina? itse laittaisin szczesnyn vielä joka tapauksessa lainalle, että saa arvokkaita peliminuutteja vyölleen, jotta on valmis muutaman vuoden kuuluttua ykköstorjujaksi grovelle 🙂

 7. Kun nyt vauhtiin päästiin, niin otanpa seuraavaksi pöydälle case-gallas’n. Vaikka billyllä ois ollut haluja tehdä vuoden soppari (ei varmasti ollut), AW:n ei ois kannattanut tehdä sopparia. Billy on parhaimmillaan loistava äijä-toppari, mutta aivan selkeästi ns. paska jätkä pukukopissa. Ihan turha väittää, ettei hapannaama vaikuta muiden pelisuorituksiin – totta helv. vaikuttaa. Billylle kaikkea hyvää, mut onneks ei enää meillä.

 8. Arsenal ’still looking for defenders’, Arsene Wenger admits
  Arsenal manager Arsene Wenger has revealed he is still in the market for at least one or two defenders – despite the latest rumours that Sol Campbell is set to sign a new one-year contract.

 9. Isse & co. Billylle tarjottiin KAHDEN vuoden sopparia – ei kelvannut.
  Minä jään kyllä todella kaipaamaan, jos näillä kolmella topparilla lähdetään. Vermaelen ainoa, johon voi tällä hetkellä luottaa ja hänelläkin takana debyyttikausi. Sveitsin poika vietti viime kauden kuntopyörän päällä ja sen ranskalaisen suurin meriitti on yksi kausi kotimaansa pääsarjassa!! Hei haloo! Eikö todellakaan olisi ollut Gallasille käyttöä? Ei tarvitse olla kaikkien kaveri, jos otteen kentällä on, mitä viime kaudellakin nähtiin.
  AW:n on pakko ostaa neljäs toppari ja vaihtaa maalivahti. Fabianski ja Almunia matkaan ja iso nimi tilalle. Mielestäni Schwatrzer ei sitä ole. Ehkä voisi nippanappa olla ”ylimenokauden”, eli parin kauden veska, jonka aikanana Mannonesta tai Konsonantista leivotaan ykkönen.

  Amen.

 10. Mertesacker yhdistetty monen eri huttumedian toimesta meihin ja puhutaan 10 miltsin tarjouksesta. Yllättäen samaan aikaan Arsenal.com hehkuttaa Djourouta ja sveitsiläinen uhoaa, että nyt on aika nousta seuraavalle portaalle. Niinpä.

  Mertesacker tmv olisi ihan tervetullut kokenut toppari, mutta näyttää siltä, että kolmella lähdetään kauteen. Ellei sitten Solin kanssa saada leivottua sopparia.

  Toimi Wenger!

 11. Luulisi, että AW on oppinut jotain myös viime kaudesta, johon lähdimme kahdella topparilla ja Syltyllä – Djourou pois koko kauden ja Big-Phil ns. ei-toivottu hlö. Ja sitten tammikuussa Sol teki paluun. Eli: uskon, että yhtä topparia häiskä vielä hakee – mutta onnistuuko hanke, on sitten oma lukunsa. Toki Denilsonia voi käyttää myös topparina… Mertesacker kuulostaisi jo liiankin hyvältä – ja olisi varmaan eka kerta, kun Daily Star osuisi oikeaan. Hieno lehti, kaiken kaikkiaan. Jopa hienompi kuin Sun tai Mirror.

 12. Hetkinen, eikös Solin kanssa tehty jo sopimus? Mistäs minä tällaisen tiedon sain päähäni? Mertesacker olisi upea vahvistus, mutta tuskin siirtyy tuolla 10m summalla, 15m kuulostaisi sopivammalta. Tuolla summalla ostaisin herran ehdottomasti, niin kova pula meillä on kovalle kakkostopparille. Ranskalaisella kestää totutella kovaan pelitempoon ja kovaan pelitapaan ainakin puoli vuotta, on älytöntä kuvitella case-Verman uusintaa. Koscielny ei muutenkaan ole vielä ainakaan allekirjoittanutta vakuuttanut… Toivottavasti kovuutta ja asennetta tulee reilusti ennen kauden avausta.

 13. Ranskalaisilla pelaajilla on hyvä historia Arsenalissa ja monet tuntuvat siirtyvän englantilaiseen jalkapalloon kohtuu mallikkaasti.
  Nopeasti englantilaiseen peliin tottuneita ovat esim: Henry, Sagna, Nasri, Vieira ja Pires.
  Isoon rooliin kasvaneita mm: Flamini, Diaby ja Clichy.
  Mainittakkoon vielä Gallas, jolla oli kyllä valioliigakokemusta alla, sekä Adebayor, joka hänkin siirtyi Ranskasta.

  Aika harvassa ovat ranskalaiset ja Ranskasta siirtyneet pettymykset ellei sitten megalomaanisia Diarraa ja Adebayoria lasketa tällaisiksi.

 14. Vähän tv-asiaa: Ruotsissahan valioliigan televisiointioikeudet ovat nyt Viasatilla. Ja siellä näytetään kaikki 380 matsia. Vähän toista kuin meillä. Ja Norjassa paikallinen maksu-tv-yhtiö TV2 on perustanut valioliigaa varten kolme HD-kanavaa… Olen yhä sitä mieltä, että parempaa palvelua olisimme saaneet, jos Viasat/Nelonen olisi saanut oikeudet Suomeen. Mutta näillä mennään. Suomessa maksutv-bisnes on nappikauppaa ja valioliiga ei ole se tuote, jolla kanavat kannattaisi täyttää. So sad.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s