Hyvä vai huono piste?

Varabloggaaja on jälleen vuorossa myöhäisen päivityksen merkeissä. Heti alkuun täytyy sanoa, että onneksi olin väärässä eilisen tuloksen suhteen. En uskonut edes tasuriin ja olisin ehdottomasti ottanut sen jos sitä olisi tarjottu ennen pelin alkua.

1-1 ja siitä saatu piste on melko ristiriitainen asia, vaikka ennen peliä olisin ollut tyytyväinen pisteeseen, niin pelin jälkeen se ei enää siltä kuitenkaan tuntunut. Ylivoimalla koko toisen jakson, mutta siitä huolimatta Liverpool ei ollut suurimmin vaikeuksissa ja loi jopa vaarallisemmat paikat vastahyökkäyksillä ja tietenkin erikoistilanteilla. Jokin meni siis pahasti pieleen toisella 45 minuuttisella. Toki heti alkuun tullut Ngogin maali sekoitti pelin pahasti, mutta ehkä se ei kuitenkaan riitä pelkästään selitykseksi.

Jotenkin tuntui, että Liverpoolin pelaajat olivat valmiita tekemään enemmän töitä ja taistelemaan varsinkin juuri toisella puoliajalla. Meidän olisi pitänyt pystyä parempaan miehen ylivoimalla, mutta ainut paikka oli käytännössä Rosickyn veto lopussa, jonka Reina kuitenkin otti hienosti. Onneksi mies kuitenkin paikkasi hienosti ryssimällä tai sanoisinko kantamalla pallon omaan maaliin hetkeä myöhemmin. HA HAA C*NT, kesän tapahtumat eivät ole unohtuneet.

Kai sitä pitäisi olla ihan tyytyväinen pisteeseenkin, kun tasoitus saadaan lisäajalla, mutta jotenkin vain ei täysin tyydytä piste eikä varsinkaan toisen jakson esitys ylivoimalla pelatessa. Tämä saatu piste voi kuitenkin osoittautua erittäin arvokkaaksi, eikä vähiten henkisen kantin osalta. En edes halua kuvitella, mikä vaikutus tappiolla olisi ollut joukkueeseen. Piste on kuitenkin paljon parempi kuin ei mitään, vaikka tasureilla ei liigaa voiteta, mutta silti pistekin Anfieldiltä on yleensä kelpo suoritus. Helppoa on myös veikata, että tuskin ManU ja Chelsea ainakaan molemmat tulevat täyttä pistepottia Liverpoolilta hakemaan.

Uusi ranskalaistopparimme pelasi ihan kelpo pelin ja miehen voi samoin sanoa olleen onnekas ja epäonnekas. Onnea oli varmasti roppakaupalla mukana, ettei pahempaa loukkaantumista tullut Colen järjettömän taklauksen seurauksena. Ulosajo oli taas osastoa naurettava, kun otetaan huomioon mitä esim. Englannin yksi kultapoika Gerrard sai jälleen tehdä. Jos Koscielny ansaitsi eilen ulosajon niin saman tuomarilinjan mukaisesti Gerrardin olisi pitänyt olla ulkona pelistä jo hyvissä ajoin toisella nelivitosella, viimeistään tilanteesta mistä rehti lädi sai vasta ensimmäisen keltaisen korttinsa. Uskomatonta paskaa taas tuomaristolta, mutta eipä tuo enää ketään yllätä kun sama on jatkunut ties kuinka monta vuotta.

Koscielnyn naurettavan ulosajan seurauksena Blackpoolia vastaan meillä on käytössä yksi toppari edellyttäen Vermaelenin säästyvän loukkaantumisilta. Vahvasti menee, kun kaudesta on pelattu jo peräti yksi peli. Tätä menoa jatketaan niin ei mene kuin pari peliä, että toppareina on Nordtveit ja Sagna parivaljakko.

Malivahtitilanne meni juuri niin kuin eilisen vaihtoehtojen mukaan pitikin, tai no Fabianskin ei olisi edes pitänyt olla penkillä, mutta tärkeintä oli Almunian pelaaminen. Maali varmasti jakaa mielipiteitä, mutta ei spanski ainakaan suurin syyllinen osumaan ollut. Wilshere saa ottaa suurimman syyn niskoilleen maalista. Samalla tullaan kuitenkin kysymykseen, että olisiko parempi maalivahti torjunut tuon laukauksen, periaatteessa etukulma maalivahdin pitäisi aina pystyä peittämään laukauksen tullessa noinkin pienestä kulmasta. Laukaus oli kuitenkin erinomainen, joten Almunian syyttäminen maalista ei välttämättä ole täysin oikein. Toivottavasti kuitenkin saamme jatkossa ihmetellä pystyykö esim. Schwarzer ottamaan vastaavat laukaukset kiinni.

Vaikka Almunia ihan kohtalaisesti pelasi niin samat heikkoudet keskityspalloissa ja ulostuloissa olivat olemassa. Tämä ei toki ole pelkästään maalivahdin vika vaan koko joukkueen puolustaminen erikoistilanteissa oli taas karmean näköistä. Joka kulmassa ja sivuvaparissa sai todella pelätä oman verkon heilahtavan.

Joka tapauksessa tasurin myötä on huomattavasti helpompi lähteä seuraavaan peliin kuin kokonaan ilman pisteitä. Tämä päivitys oli tässä, sillä varmaan pitäisi yrittää myös tehdä hiukan töitä tälle päivälle. Hente varmaankin kertoo oman näkemyksensä huomenna avauskierroksesta.

0 thoughts on “Hyvä vai huono piste?

  1. Joku aiemmin ihmetteli foufourtwo:n saatavuutta Suomessa ja 10min sitten lehteä löytyi ainakin Helsingin keskustan Stockmannin herkusta. Alimmalta hyllyltä vasemmasta reunasta. Hintaa en kuitenkaan älynnyt ottaa ylös.

  2. Isse, mitä mieltä olet katsomo.fi:stä? Eilen ainakin pelin alussa taisit vähän valittaa että oli ongelmia. Paraniko näkyvyys ja kuuluvuus? Suositteletko katsomo.fi:n hankkimista? Mua kiinnostais, mutta jos tuote on paska niin en viitsi heittää rahoja hukkaan.

  3. Gunner, alku oli tosiaan hankala. Kuva pysähtyi kokonaan 3 peliminsan jälkeen, mutta palasi 22 minuutin kohdalla ja tällä kertaa hyvälaatuisena ja innasen (ihan ok!) selostuksen kera. Laitoin heti alussa meiliä asiakaspalveluun ja sieltä jopa vastattiin nopeasti. Ilmeisesti kävijämäärä oli yllättänyt. Eli: jos homma pelittää kuten 22 minsan jälk., voin kyllä suositella. Hakkaa mennen tullen pätkivät streamit.

  4. Streameissa ei kuitenkaan tarvitse kuunnella huuhaanpoika Innasen bullia (mieluummin kuuntelee vaikka arabiankielistä lättyä), puhumattakaan että tukisi rahallisesti Armstrongin ja Auteron arsunvastaista masturbointia… Siis jos C+:n studiokin kuuluu kauppaan.

    Itse tyytyväinen pisteeseen, ennen ottelua olisin ottanut sen epäröimättä, varsinkin kesän siirtomarkkinoilla jahkailun jälkeen. Eteenpäin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s