Joko tänään?

Emmanuel Frimpong! Odotatteko kenties allekirjoittaneen kommentoivan uutista loukkaantumisesta? Ei kannata. Kirjoitan sitä paitsi tätä päivitystä yhdellä kädellä. En siksi että epäilyni sijoiltaan menneestä olkapäästä olisi pitänyt paikkansa eilen, vaan siksi että kirjoitan samalla toisella kädellä pieniä paperilappusia pelaajiemme nimillä. Aion laittaa laput hattuun, nostaa kaksi, palautta yhden, nostaa kaksi, palauttaa yhden jne. Lopulta katson (yritän siis ennustaa) ketkä ovat viimeiset 11 urheaa pelikuntoista marraskuun lopulla. Äärimmäisen mukavalta kuulostava ajanviete. Sanomattakin selvää että Denilsonin nimi kuuluu 11 urhean kerhoon.. pisteet siitä brasilialaiselle!

Jos totta puhutaan.. sen lisäksi että kirjoitan yhdellä kädellä ja kirjoitan samalla toisella pieniä paper… Siis jos totta puhutaan sen lisäksi että Denilson on yksi 11 urheasta joiden nim.. Siis v*ttu jos totta puhutaan niin on kestänyt lähes kolme kuukautta ja viimein jostain toisesta hatusta vedettiin esiin nimi Sebastien Squillaci, kuka? Hyvä on, joku voi hyvinkin olla perillä miehen historiasta, itse tuskin olisin osannut yhdistää edes Sevillaan, tai Ranskaan.

Kas yllätys, Ranskaan! Olen asiasta kirjoittanut, tiedätte mielipiteeni mitä tulee ’ranskalaiseen vallankumoukseen’ joukkueessamme mutta nyt nöyrryn sen kylmän faktan edessä että ellei me nyt pian saada jotain topparisopimusta niin tulee kylmä. Voisin suhtautua koko uutiseen vallan negatiivisesti, niin paljon siitä löydän ’epäkohtia’ mutta en lähde sille tielle, en tässä kohtaa. Sitä kyllä ihmettelen mihin edellä viittasin että lähes kolme kuukautta ja kaikki sen aikana tehdyn työn tulos olisi 30-vuotias miltei never heard.. ranskalainen.

Meistä, siis Arsenesta kun puhutaan niin shampan.. Ei, nyt ei shampanjaa tässä kohtaa, menisi jo aivan liian ranskalaiseksi. Siis kun Arsenesta puhutaan niin ei raksauteta vielä koskenkorvan kaulusta mutta kyllä kaikki viittaa nyt siihen että Squillaci on Tykkimies varsin pian, ellei peräti tänään. Kaikki täsmää siinä suhteessa että nimi tuli puun takaa esiin ja koska Wenger haluaa säilyttää kasvonsa, eli pitää ’oveluutensa’, kuluu noin kaksi vuorokautta nimen julki tulosta ja sopimus on allekirjoitettu. A’la Eduardo. Olisin hämmästynyt mikäli siirto ei toteudu, tätä kirjoittaessa pelaajasta tarjottu summa on kuitenkin Sevillan mukaan vielä riittämätön.

Olemme joka tapauksessa tänään jo ainakin aavistuksen viisaampia kun Wenger astelee median eteen lauantain Blackpool ottelun tiimoilta ja ensimmäisen kysymyksen aihetta ei tarvinne arvuutella. Pelaako Denilson?! Okei, huono.. Pelaako Fabianski?!

En nyt kuitenkaan halua lähteä spekuloimaan Squillacilla Goonerina ennen kuin tiedämme varmasti mistä on kyse. Sen verran vilkaisin miehen taustoja että kuten useimmat teistä ovatkin jo kaiketi katsoneet, ennen Sevillan aikaa hän edusti parin kauden ajan Lyonia ja sitä ennen kuusi kautta Monacoa. Useimmissa lähteissä Squillacin pituudeksi kerrotaan vain 183cm ja painoakaan ei olisi kuin 76kg. Mistään möröstä takalinjoille ei siis puhuta, valitettavasti, olisin kaivannut kyllä sellaista Vidicin tyylistä atleettista karvan alle 190 senttistä ilmatilan herraa.

Edelleen pidän aavistuksen huolestuttavana Soccernetin tilastoja (mikäli pitää kutinsa), joista selviää että vielä ensimmäisellä Sevilla kaudellaan Squillaci pelasi 33 kertaa avauksessa La Ligassa mutta viime kaudella nimi oli avauskokoonpanossa enää 14 kertaa. Ja ei, älkää vain kukaan yrittäkö lohduttaa että vähäinen määrä johtui loukkaantumisista vaikka se pitäisikin paikkansa, haha! Kaveri kyllä mahtui kesän Ranskan MM-miehistöön (loistava meriitti?) mutta kisojen avaustappio isäntämaalle jäi ainoaksi esiintymiseksi. Joku voisi tässäkin kohtaa ihmetellä logiikkaa olla tarjoamatta sopimusta Gallas’lle (ei siirtokorvausta) ja maksaa Squillacista lopulta joka tapauksessa miljoonia. En nyt ota siihen kantaa.

Se toistaiseksi Squillacista. Toisaalla raportit kertovat että olisimme tehneet uuden tarjouksen Fulham maalivahti Mark Schwarzerista, kuitenkin tarjoamalla samaa siirtokorvausta kuin jo toukokuussa. Lähtökohtana tälle media kirjoittaa olevan Schwarzerin siirtoanomus, mitä ainakaan itse tiedä virallisesti vahvistetun, korjatkaa jos meni lomien aikana ohi silmien. Haha, Goal.comin eksklusiivi oli eilisen paras.. Mökkiläisiä lähellä oleva lähde kertoi että Fulham haluaisi m2£ ja Carlos Velan, LOL! Välttäkää Goal.comia viimeiseen asti, loiset!

Miten vain, maalivahtitilanne on sama kuin keskuspuolustuksen osalta. En voi kuin ihmetellä että pian kolme kuukautta on kulunut ja ratkaisut antavat odottaa itseään, amatöörien hommaa, ei voi muuta sanoa. Ja jos joku pahoitti mielensä etten tunnu olevan tyytyväinen, en edes vaikka toteaisin että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Niin, tulee vain mieleen managerin puheet siitä miten pitkään kestää tottua uusiin ympyröihin, miten ringin olisi hyvä olla kasassa mahdollisimman pian jne. Toivotaan että vahvistuksia tulee ja ettei myöhään jättäminen käy kalliiksi.

Homer Simpson is a Tiger. GRRR, ask Marge, he is!

Huomenna Blackpool ja kiinnittikö kukaan muu huomiota miten propaganda.com raportoi loukkaantumistilanteesta. Minusta oli nimittäin hupaisaa kun NELJÄN kokoonpanoon palaavan pelaajan nimi oli kirjoitettu isoilla kirjaimilla, WOW!!! Unohtakaa että miestä on ollut sivussa pilvin pimein alkukauden, unohtakaa Nasri, unohtakaa Frimpong, unohtakaa loukkaantumishuolet, ei meillä ole loukkaantumishuolia, meillä on NELJÄ miestä back in business. Ai niin, oliko se ’maybe’ FOUR?

Voin jo tässä vaiheessa paljastaa että viikonlopun päivitykset ovat enemmän kuin epävarmoja joten pahoittelut jo etukäteen mikäli jää väliin. Tiedämme että Ian Hollowayn miehistö murjoi kauden avauksessa Wiganin peräti 4-0 ja jottei hommasta tulisi liian vaikeaa, näkisin mieluusti lyötävän jauhot suuhun sarjanousijalle heti kättelyssä. Toivossa on hyvä elää. Mikä on muuttunut vajaan 11 vuoden aikana, tuolloin nimittäin mediassa uumoiltiin josko murjoisimme Seasidersien (oliko tuolloin kolmannella sarjatasolla) historian rumimman tappiolukeman uusiksi Englannin Cupissa ja nyt tässä pitää olla jalat maassa ja nöyriä jotta voitamme. Ehkei kannatakaan katsoa yli kymmenen vuotta ajassa taaksepäin mutta silti, silti jotain muutakin on ehkä muuttunut kuin se fakta että pelin taso on kokonaisuudessaan parantunut.

[Kiitos palautteesta edelliseen, höpötin omiani (kuten aina) Blackpoolin sarjatasosta.. päivitetty kehnosti mutta olkoon.]

No niin, aika laittaa pillit pussiin tältä erää. Olisihan se hupaisaa jos Gallas tekisi sopimuksen naapuriin ja vielä hupaisampaa jos Hleb seuraisi perässä. Blatterille ja Platinille puolestaan terveisiä City of Manchester Stadiumilta, todellista talouden tasapainottamista, ihan kuin Kreikassa on tehty viime vuodet.

0 thoughts on “Joko tänään?

 1. Mikä siinä mättää, että Giveniä ei voida kovemmin yrittää meille? Miehestä ollaan selvästi halukkaampia luopumaan kuin Schwarzerista ja kyseessä on vähintään yhtä kovan tason kokenut veskari, kuitenkin jopa muutaman vuoden nuorempi kuin Schwarzer. Mies olisi selvästi paljon helpommin saatavissa ja ratkaisisi maalivahtiongelmamme pidemmäksi aikaa kuin Schwarzer. Siis miksi ei?!?!

 2. Itsekin kyllä ottaisin Givenin hyvin mieluusti vastaan. Givenin kohdalla vaan tuo siirtosumma ja palkka taitavat olla eri lukemissa, kuin Schwarzerin tapauksessa. Ja suostuuko City yleensä myymään meille – vaikka ovatkin todenneet, että Shay saa halutessaan lähteä?

  Given olisi mv-osastolla vielä selkeämpi tasonnosto, kuin Schwarzer, joten toivotaan tosiaan, että ihme tapahtuisi ja siirtyisi meille. Mutta kyllähän näissä siirtoasioissa yleensä ihan loogiset syyt taustalla on. Kannattajien on huomattavasti helpompaa kertoa kenet pitäisi hankkia, mutta emmehän me millään tiedä kaikkia asioita, mitä kulisseissa tapahtuu ja millaisia summia kukakin pelaajaa vaatii jne…

 3. Givenin siirto olisi ihme. Bellamyn tapauksesta huomasi, että kyllä City miettii mihin pelaajiaan päästää. Ymmärtääkseni mm. Tottenham olisi Bellamyn ottanut joukkueenseensa. Toinen asia mikä sotii Givenin siirtoa vastaan, on hänen todennäköisesti ”liian” korkea palkka. City tunnetusti maksaa reilusti korkeampia palkkoja kuin muut.

  Given voi kyllä todennköisesti itse vaikuttaa siirtoon paljonkin pistämällä kovan kovaa vastaan, ja pakottaa City päästämään hänet pois. Palkkopyyntöä alentamalla hänellä myös olisi mahdollisuus siirtyä useimpiin osoitteisiin. Houkuttelevuudesta siirto ei jää kiinni, kyllähän me taistellaan pokaaleista. Varsinkin uuden maalivahdin rooli tässä tärkeä, joten ykkösen paikka joukkueessa ja ns. ratkaisupelaajan rooli kilpailullisesti houkuttaa varmaan kaikkia huippumaalivahteja.

 4. Härski jätkä toi Gallas, jos purssiin siirtyy. Sama kai se toisaalta kenen lasaretissa se istuu. Eihän se pysty pelaa kuin 20 peliä kaudessa. Harmi kun se Bellamy ei siirtynyt Tottenhamiin. Bellamy ja Gallas samassa pukuhuoneessa.Hahaa! No ei kyllä kauheesti kiinnosta. Huomenna sitten kaatamaan liigakakkosta. Saa nähdä millainen rygby jokkue sieltä tulee vastaan……..

 5. On nämä meidän pelaajien ostopuuhat kyllä pitkissä kantimissa ja alkaa oikeesti tuntumaan, että Wenger & co on pelkkä vitsi siirtomarkkinoilla. Vai haluaako meille edes kukaan myydäkään, s…tana! Me tarvitsemme laatumaalivahdin ja laatutopparin. Niitä ei saa ilmaiseksi. Ei edes Schwarzeria tai tätä patonki-topparia. Given ja Cahill, kiitos. Toimi Wenger!

  William Gallasta ei ole enää olemassa ja en tule wankerin nimeä enää ikinä mainitsemaan. Toivottavasti Young Boys pyörittää ensi viikolla Spudsit pihalle Sieniliigasta. Toivon hartaasti. Amen.

 6. Viikollahan huhuiltiin Traoren mahdollisesta siirtymisestä oliko se nyt Benficaan? Siirtosummana mainittiin jotain 3,5 miltsiä..
  Jos tämä toteutuu niin tämän siirtoikkunan aikana lähteneistä saataisiin suunnilleen sama summa kuin Kosista maksettiin ! Sattumaa? Tuskin , vaan tarkkaan harkittua liiketoimintaa jonka rakas seuramme kyllä hallitsee , saatana.

  Epätoivoisesti tässä vielä uskoo että molari ja toppari sieltä tulee , mut….

 7. Given on tosiaan laadukkaampi veska kuin Schwarzer, mutta ehkä Schwartzer voisi isokokoisempana tuoda enemmän ryhtiä keskityspallo- ja kulmuritilanteisiin.

  Eihän Arsenalissa maalivahti joudu välttämättä mitään ihmeellisiä pelastuksia edes tekemään, kunhan nyt vain hoitaisi nuo keskitykset kunnialla ja ohjeistaisi puolustusta. Almuniasta ja Fabianskista tähän ei selvästikään ole, erityisesti nyt kun itseluottamus on molemmilla raunioina.

  Kumpi tahansa nyt äkkiä ostoon, samoin se toppari.. selvästi Fulham ja Sevilla vedättävät, kun tietävät että Arsenalilla on vaikea tilanne, mutta parempi vain maksaa kiltisti, kerrankin.. mestaruutta ei voiteta alkukaudesta, mutta se voidaan kyllä silloin hävitä, ja kaikkein turhinta olisi hävitä se näillä nykyisillä ilmiselvillä puutteilla.

 8. Tuntuisi, että jos Traoresta olisi noin uskomaton korvaus saatavissa, niin kauppa olisi syntynyt jo aikaa sitten .. vai mahtaako Wenger olla jo henkilökohtaisesti kyyditsemässä Traorea Portugaliin..

 9. Korjatkaa jos olen väärässä, sanoi joku Arsu fani aikoinaan……… Eikö Roy hankkinut juuri Schwatzerin Niemen tilalle Fulhamiin juuri sen takia että tämä on ulottuvampi maalivahti kuin Niemi? Muistaakseni Hodgson sanoi jossain, että tarvitsemme isoja toppareita ja erityyppisen maalivahdin pysyämmeksemme sarjassa. Kuulostaa tutulta, poislukien toi sarjassa pysyminen.

 10. Billy meni sitten Sp*rs:siin,ei taida olla Billyllä enään yhtään kaveria punaisella puolella pohjois-lontoota,jos on ikinä ollutkaan..oma maali derbyssä kiitos!

 11. Mun puolesta Gallas olis voinut jättää tän viimeisen vedon tekemättä. Vaikka kaveri varmaan onkin hankala luonne niin silti toivoin tosissani että Billyn kanssa oltaisiin tehty jatkosoppari. No, nyt ranskalaisesta tuli vihollinen. Jos ois siirtyny Newcastleen, Villaan tai vaikka Stokeen niin asiassa ei olis ollut mitään väärää, mutta jos verivihollisen paidan pukee päälleen niin se on sitten selvä…Gallas on vihollinen. Kukaan ei vahingossa tee sopimusta Spu*sin kanssa. Billyllä oli halu mennä sinne ja nyt tuntuu että tais mukana olla vähän näpäytystä meidän leiriin. No, todellinen gooner ei koskaan edusta Tot*enhamia eikä Gallas entisenä Chelsea-pelurina ja nykyisenä Spu*s-pelaajana mikään gooner koskaan ollutkaan. Todelliset goonerit on jotain ihan muuta, tyyliin Titi ja Bergkamp. Marraskuun 21. päivä Grovella on varsin mielenkiintoinen kun Gallas ”uusien kavereidensa” kanssa saapuu Grovelle. Toivottavasti ranskalainen on pelikunnossa tuolloin. En malta odottaa kättelyitä entisten pelikavereiden kanssa ja sitä mahtavaa vihellyskonserttia kun Gallas palloon koskee.

 12. Fulham ei haluu myydä…..no katotaan siirto ikkuna loppuun toppari on jo tuloillaan ja se veskari on tosissaan hakusessa joten Almunia voi varmaan pakata valmiiks kimpsut kun sano et lähtee jos…..ja gallas….#######!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s