Vähän yli viikko siirtoikkunaa jäljellä

Varabloggaajan näppäimistöstä tulee tämän päivän päivitys. Manun pistemenetyksiä on aina mukava katsoa ja eilinen tapa millä Fulham lopulta otti täysin ansaitun pisteen teki asian entistä hienommaksi. En muista milloin Manu viimeksi olisi menettänyt johtonsa viimeisen parin minuutin aikana, varsinkin kun asiaan liittyi vielä epäonnistunut rangaistuspotku. Kiitos Fulham ja toivottavasti vastaavaa nähdään myös Manun peleissä jatkossa.

No se Manusta, mutta pysytään vielä palveluksen tehneessä Fulhamissa. En voi sanoa, että olisin läheskään kaikkia Fulhamin pelejä nähnyt viime kausien osalta, mutta Hangeland on ehdottomasti pelaaja jonka ottaisin mielelläni Grovelle. Eilen mies pelasi hienon ottelun taas kerran, toki oma maali oli paha moka, mutta vielä senkin norjalainen pysti paikkaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. No saahan sitä aina toivoa, mutta tuskin koskaan näemme Hangelandia Arsenalin punavalkoisessa paidassa.

Sen sijaan eilenkin Fulhamin maalinsuulta puuttui Schwarzer. Virallinen selitys oli loukkaantuminen, uskoo ken tahtoo. Itse en välttämättä usko. Myöskään tämä viimeisin Mark Hughesin lausunto ei enää kiellä siirtoa samaan malliin kuin aikaisemmin. Ehkä tämä ei vielä riitä siirron varmistukseksi, mutta ainakin itse alan olla vakuuttunut australialaisen siirron todella tapahtuvan. No ei varmaan pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa..

Jos Schwarzerin siirron voi olettaa olevan lähellä niin ehkä vielä lähempänä on uuden topparin hankinta. Kyseessä on totta kai Sevillan ranskalaispelaaja Sebastian Squillaci. Jos Sevillan kotisivuja on uskominen niin Squillaci on lentänyt Lontooseen tämän päivän lääkärintarkastusta varten. Toivottavasti tämä pitää paikkansa ja asialle saadaan vahvistus mahdollisimman pian.

Jos pakolliset maalivahti- ja topparihankinta saataisiin tehtyä jopa pari päivää ennen siirtoikkuna sulkeutumista niin ehkä olisi pienen pieni mahdollisuus siirtoikkunan loppuhetkillä hankkia myös se paljon puhuttu puolustava keskikenttämies. Kahteen ensimmäiseen hankintaan olisin jo tyytyväinen, mutta keskikenttämiehen hankinta vielä siihen päälle antaisi todella sellaisen signaalin, että tällä kaudella halutaan tosissaan voittaa jotain. Jäädään odottamaan mitä tapahtuu ja toivotaan parasta ja tietenkin myös pelätään pahinta. Olisihan se aivan katastrofi jos kaikkien huhujen jälkeen ei yhtään hankintaa tulisikaan.

Lauantain Blackpool peli oli loistava esitys ja sitä ei edes himmennä vierasjoukkueen vajaamiehisyys. Enpä olisi uskonut näkeväni päivää, jolloin Theo tekee hattutempun. Hyvä kuitenkin näin ja toivottavasti tämä olisi vihdoin se käännekohta parempaan. Rosickyn esitys oli myös loistava ja samaa voi tsekin kohdalla toivoa. Olisiko mahdollista nähdä Rosickyn pysyvän kunnossa valtaosan kaudesta, epäilen vahvasti mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Chamakh on tehnyt lyhyessä ajassa erittäin positiivisen vaikutuksen ainakin allekirjoittaneeseen. Työmoraali on loistavaa luokkaa läpi ottelun, liikkuva, melko taitava jalalla ja hyvä ilmassa. Kaikki tarpeellisia ominaisuuksia hyökkääjälle, toivottavasti marokkolainen jatkaa samalla tavalla myös tulevissa peleissä.

Alkukauden epäonnistujiin tai ehkä epäonnistuja on väärä sana, mutta kuitenkin negatiivisiin suorittajiin on omissa papereissani ainakin yksi nimi. Clichyn tekeminen ei millään tunnu palaavan parin vuoden takaiselle loistavalle tasolle. Ylöspäin pelaamisessa ei oikein ole mitään ideaa ja keskitykset ovat suunnilleen samaa tasoa kuin omani ja se ei todellakaan ole kovin mairittelevaa ranskalaisen kannalta. Puolustuspelaaminen ei myöskään vakuuta millään tapaa. Pirteästi esiintynyt Gibbs voisikin olla parempi vaihtoehto vasemman pakin tontille tulevissa peleissä, toivottavasti tätä ainakin kokeillaan jossakin vaiheessa.

Pari päivää ollaan nyt saatu nauttia 6-0 murskavoitosta, mutta pikkuhiljaa on aika kääntää katseet tulevaan lauantaihin ja Ewood Parkille. Ei tule varmasti helppoa peliä, kun läski-Sampan poppoo tulee potkimaan kaikkea liikkuvaa ja oletettavasti pommittamaan keskityksiä meidän boksiin. En pistäisi yhtään pahakseni, vaikka Schwarzer olisi jo maalissa lauantaina. Tässä vielä Arshavinin kommentit Blackpool pelistä ja toivottavasti venäläisen sanoma menee perille myös muulle joukkueelle.

Nyt jäädään jännittämään jos tämä olisi viimein se päivä, että edes yksi kauan odotetuista siirroista tapahtuisi. Hente palaa varmaankin huomenna uuden päivityksen merkeissä.

0 thoughts on “Vähän yli viikko siirtoikkunaa jäljellä

 1. aaron =)…….ok kyllä ihmetyttää mikä Schwarzerilla on kipee kun ei missään oikeen oo sanottu siitä mitään joten odotellaan =)

 2. Sebastien Squillaci ja Schwarzer tänään lääkärintarkastukseen eiköhän me saada taas kaksi hyvää vahvistusta 🙂

 3. Olin katsomassa fox soccer channelin striimiä ja uutisissa puoliajan aikana kerrottiin että schwarzer olisi feilannut lääkärintarkastuksessa ja näin ollen ei olisi siirtymässä Arsenaliin, jos schwarzer olisi lähtenyt arsenaliin olisi fulham hankinnut givenin koska shittyhän ei suostu luovuttaa pgiveniä pahimmille kilpakumppaneille 😉 tiedä onko tämä otta mutta ihan tv-uutisist katsoin

 4. Todella harmi jos pitää paikkansa : ( Eikos aussilla oo ollu sen selkänsä kanssa ongelmia ?

  Kyllä kun jollain keinoin tuon Givenin onnistuisi shittyltä huijaamaan , mut ei taida onnistua.
  Wenkun olisi pitänyt silloin aikoinaan olla hereillä kun mies newcastlesta lähti , mut ei ollu.
  Jos meillä olisi viimekin kaudella ollut hän maalissa niin olisimme vuorenvarmasti olleet mestaruustaistossa aivan kalkkiviivoille asti.

 5. Edelleenkin tuo Schwarzer-huhu on potaskaa, sillä pelaaja ei voi mennä toisen seuran lääkärintarkastukseen, ennen kuin seurat pääsevät keskenään sopimukseen siirrosta (rahasta). Joten ennen kuin Hughes ja Fulham sanovat, että sopu löytyi; ei Schwarzer missään tekemisissä Arsun kanssa (puhumattakaan lääkärintarkastuksesta) tule olemaan, muuten kuin median välityksellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s