Flying..

Kuten tiesin ennustella, käytännössä ei päivitystä. Tunnen kuitenkin itseni pakotetuksi kommentoimaan Arsenen torstaista lehdistötilaisuutta sikäli kun ennätin juttelemaan intohimostani lukea ja yrittää tulkita rivien välistä ja ruumiinkieltä.

Hah, sanokaa minun sanoneen (takuulla muistatte muistuttaa jos.. heh), meillä on uusi maalivahti ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Täyttä potaskaa Wengerin ’kaikki kuollutta tällä hetkellä’, ei vakuuttanut, tuskin vakuutti edes Almuniaa ja kumppaneita mikäli sattuivat pressin näkemään. Toivottavasti eivät ettei tule tästä iltapäivästä turhan vaikeaa, haastetta on ilman ’Arsenalin maalivahtien kootut seikkailut’ -DVD:täkin.

Wenger oli hämmästyttävällä tavalla, jopa kaikkien näiden vuosien jälkeen salakavalan luottavaisen oloinen mies toimittajien tentissä. Nyt, en usko että hän yhtäkkiä olisi sen luottavaisempi joukkuetta kohtaan kuin viikko tai puoli vuotta sitten. Ei, älkää ymmärtäkö väärin, tottakai luottavaisempi jossain määrin mutta ymmärtänette mitä yritän sanoa.

Eli maalivahti, se tulee, takuulla. Kun siihen yhdistetään Seb Squillacin hankinta, siitä Wengerin salakavala olemus. Hyväksytään että Billy G. oli sitten pukukopin paha ilma, Sol C. ei kyennyt pelaamaan kerran viikossa ja Mikael S. oli.. Krhm, oli se. Takalinjat on nyt keskeltä paikattu, maalivahti on tulossa, Chamakh on vakuuttanut, Cesc jatkaa ja kun tähän ynnätään kautta kokeneempi nuori joukkue (kuten Theo).. En ihmettele lainkaan jos ja kun Wengerillä on syttynyt uusi palo, salakavala palo.

Nyt hyvät ystävät, me voimme edelleen väitellä voiko neljällä miljoonalla punnalla saada Sevillasta mitat täyttävän miehen mutta Arsene uskoo että voi, sen näki managerista, täysin luottavainen hankintansa kykyihin. Ja edelleen hyvät Gooneri veljet, jos aistimani raikas palo on managerissa syttynyt, jos se ei kanna pelaajistoon niin ihmettelen. Johtaja, sen merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Kunhan joukkueen sisällä on unohdettu kapteenin ja B*rcan saaga, tästä voi tulla hyvä.

Jos nyt kuvittelette että vaihtelen täällä mielipiteitäni kuin tuuliviiri, siitä ei takuulla ole kysymys, ei lainkaan. Elän tunteella ja nähtyäni managerin pressin, tällainen tunne valtasi mieleni. Ja kuinka yksi päivä kaiken muuttaa voi, haha, suuntaan jos toiseen, ja taas tänään. Alan hangata kristallipalloani..

Seb Squillacista vielä.. Kun nyt katselin ilmaista videopätkää A.comista ja pari haastattelua ATVO:lta.. Hyvänen aika, jätkä näyttää topparilta. Oikeasti, sopivan kivikasvoinen kundi jonka kasvoista saa takuulla aikaiseksi sellaisen ilmeen että Drogbakin ihmettelee hetken että kas p*rkele, minä odotin Philippe Senderos’ta.. Ja siinä vaiheessa on myöhäistä, Drogballekin, tilanne oli ja meni.

Hyvä on, minä tunnustan että tätä kirjoittaessa olen juuri saanut asuntoni siivottua käytännössä niin hyvin kuin se allekirjoittaneelta onnistuu ja palkinnut itseni illan ensimmäisellä kylmällä lonkerolla. V*ttu että maistuu hyvältä! Kun seuraava ohjelmanumero on sauna ja ajatuksissa huominen ottelu Ewood Parkilla, olen h*lvetin hyvällä tuulella. Pojat Punavalkoiset, älkää vain pilatko tätä fiilistä viheriöllä, voi olla että sävy muuttuisi radikaalisti ja viikonlopun pilaamisestani seuraisi ankara rangaistus.

Err?

Mitä sitten ennakkoasetelmista? Kausi on toki niin nuori että toistaiseksi tässä vielä katsellaan, puolin ja toisin. Blackburn pelasi viikolla LiigaCupissa, heillä voi olla aavistuksen väsyneemmät jalat mutta toisaalta hankala kuvitella että tässä vaiheess kautta kenenkään jalat piiputtaisi. Meillä on kuten hyvin tiedämme kalavelat maksettavanamme viime toukokuulta vastaavasta ottelusta mutta tuolloin annoimme kohtuutonta tasoitusta muuan puolalaisen maalivahdin lihassa ja veressä.

Myönnettävä on tosin se että nyt on mennyt 10 liiga ja cup ottelua vieraskentillä niin ettei oma pää ole pysynyt puhtaana. Valitettavan totta mutta kyllä vastustajamme tietävät mihin iskeä, eikä sitä edelleen valitettavasti tiedä paremmin muut kuin juuri Blackburn (Fatty S) ja Stoke. Olisihan se ollut h*lvetin hienoa saada se uusi maalivahti jo tähän iltapäivään mutta toisaalta en kykene näkemään parempaa paikkaa Almunialle näyttää onko hän mies vai se naurettava Fifinsä talutushihnassa (jessus ja pinkki toppi dogilla).

Hemmetti soikoon että olenkin hyvällä tuulella ja hyvällä fiiliksellä pelin suhteen. Kiitos Arsene, salakavala olemuksesi herätti palon allekirjoittaneessakin. Lancashire, oh Lancashire, here we come, oh yes we do. Watch out Fat Sam! Oikeasti, vain sen mainitsemani yhden lonkeron olen vasta puoliksi juonut.. Se on tosin Viron tuliainen, ettei vain sisältäisi tinneriä? Aaaaarrghh!

COME ON ARSENAL!!!

0 thoughts on “Flying..

 1. Toivon todella että olet oikeassa hente ja AW hankii vielä sen molarin tiistaihin mennessä…

  Tänään on pomminvarmaa että Big-Fatin joukot tulevat syytämään keskityspalloja meidän maalille joka paikasta ja satsaavat erikoistilanteisiin.
  Luotetaan että meidän loistava hyökkäyskalusto tekee joka tapauksessa ainakin yhden enemmän kuin vastustaja ja pisteet lähtee tietty mukaan.

  Saa nähdä oikeuttaako Denilsonin kausikortti jo avaukseen , ei kai sentään?

  COME ON YOU REDS!!!

 2. Jos Arsene oikeasti on tän Lillen maalivahdin Mickaël Landreaun perässä niin jotenkin tuntuu, että meidän manageri on vähän muuttanut asennettaan pelaajahankinnoissa. Squillaci tuli jo ja kaveri on kokenut eikä kolmekymppisenä mikään untuvikko. Landreau on vielä vuoden vanhempi ja takana on 14 kautta Ligue1:stä ja lähes 500 ottelua!!! Onhan tää nyt jotain ihan muuta kuin joku 16-vuotias superlupaus jostain mustimmasta Afrikasta. Mulla ei todellakaan ole mitään tietoa tästä Landreausta, mutta jos kaveri on onnistunut noin kauan pelaamaan maansa pääsarjassa ja ilmeisesti vielä ykkösveskarina niin ei se ihan pommi voi olla.

  Jos uusi maalivahti tosiaan tulee kuten Hentekin jo ilmeisenä pitää niin meikäläinen ottaa kuvitteellisen hattunsa kouraan ja kumartaa nöyrästi Arsenen suuntaan. Mr. Jäärä ei sittenkään ole niin taipumaton etteikö voisi joustaa periaatteissaan menestyksen tavoittelussa. Näiden uusien ja kokeneiden pelaajien hankinta ei toki takaa vielä yhtään mitään menestystä meille tällä kaudella, mutta hankinnat on kuitenkin osoitus siitä, että vapaamatkustajat (Syltty ja Fab) ja mätämunat (Billy) saavat tehdä tilaa uusille kasvoille. Fabulous toki vielä jatkaa joukkueessa, mutta jos uusi veskari tulee niin se tarkoittaa ettei Wengerkään luota polakkiin. Ja jos maalivahti saadaan niin voin antaa anteeksi sen että hölkkäbrassi on yhä joukkueessa. Ihan kaikkea ei voi pyytää tai vaikka voisikin niin ihan kaikkea ei voi saada.

 3. klo 14.40
  5 Blackburn – Arsenal
  C+S1
  5,60

  3,50

  1,60
  6 Blackburn +1 – Arsenal
  2,15

  3,45

  2,70

  kivoja kertoimia

 4. Näillä Blackburnin kaatoon:

  Arsenal team in full: Almunia, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Clichy, Song, Diaby, Fabregas, Walcott, Arshavin, Van Persie.
  Substitutes: Fabianski, Gibbs, Eboue, Wilshere, Rosicky, Vela, Chamakh

  Ja mikä parasta:

  Midfielder Denilson does not make the squad.

 5. Tänään sit koitan pärjätä hikisellä streamillä, kun meikän sport 1 näyttää pelkkää mustaa. Pitäisiköhän hankkia tuo Katsomo juttu vai vai?

 6. gogo: Arsenal-2 5,75…

  Koscielny oli valitettavan kevyttä kamaa tasoitusmaalissa. Harmittavasti pääsi/päästettiin Blackburn heti takaisin peliin mukaan.

 7. Kosin esitys ekalla jaksolla lähenteli katastrofia. Song joutui paikkaamaan jatkuvasti. Samoin Clichy aika kuutamolla. Hyökkäyspäässä sujuu kohtuullisesti, puolustuksessa jatkuva paniikki. Selkeästi on myös aistittavissa, että dumari sallii kaikenlaista.

  RvP varmaan pelaa EM-karsinnassa Suomea vastaan ja on sit puoli vuotta veke.

 8. Kyllä nyt on valitettavasti Kos ollut kevyttä kauraa. Maalissa mies kierrettiin liian helposti ja muutenkin paniikki taitaa vaivata tai jännitys. Toki tää on nyt aika erikoinen peli, sillä Blackburn tulee tosi kovaa päälle ihan ylhäällä. Harva vastustaja pelaa meitä vastaan noin. Harhasyöttöjä tulee koko porukalle aivan liikaa. Jopa Cesc on menettäny pallon liian usein. Mua ihmetyttää se, ettei me lähdetä pallon riiston jälkeen kunnolla nopeisiin vastahyökkäyksiin kuten Blackpool pelissä. Blackburn tulee monella pelaajalla karvaamaan tosi ylös ja kun me saadaan pallo itselle niin ylhäällä olis tosi paljon vapaata tilaa ja tuulennopea Theo laidalla viilettämässä. Palloa enemmän sinne ja nopeasti. Walcottille ja Almunialle täytyy antaa pisteet avausjakson pelistä. Manuel on pelannut nyt kypsästi eikä vanhan mallin epävarmuutta ole ollut havaittavissa. Kuten Arsene etukäteen pelkäs niin maalivahdin tontille tullaan häikäilemättömästi eikä dumari ole koko ajan ollu hereillä. Almunian työtä on saanut häiritä eikä kaikkia ole vihelletty pois.

  Nyt vaan pitäis lisätä tempoa toiselle jaksolle. Vastustaja ei jaksa prässätä 90 minuuttia noin paljon. Pelinrakentelu nopeemmaksi ja palloa äkkiä laitureille. Toivottavasti Arsene antaa luottamuksen sanoja Koscielnylle. Tää ei oo mitään Ranskan liigaa vaan Valioliigaa ja meno on sen mukaista jopa Blackburnia vastaan.

 9. Walcott on ollut tosi hyvä, ei pelkästään siinä maalissa. Fabregas ei vielä ihan parhaassa terässään, mutta pallon kanssa koko ajan vaarallinen. Arshavinilla ehkä vähän enemmän yritystä jo, mutta ei juurikaan tulosta. Diaby pitää (edelleen) palloa liian pitkään..

  Puolustuspäässä meno on kyllä ollut tosi hermostunutta. Almunia tosin pelannut ihan OK, mutta Kos on tosiaan ollut aika vietävissä.

  On tässä voittoon pakko uskoa, mutta kovan työn se tulee vaatimaan. Blackburn pelaa tosi kovaa (ei ihan hirveää sikailua toistaiseksi), mutta toivottavasti hyytyvät..

 10. Joo, uuden ranskiksen maali. Vituttaa ton Pedersenin pallon kuivaamiset, luuleeko se olevansa joku Delappi. Eiks se ole sama jätkä joka teki vuosisadan kaatumisen vuosi kaks sitten? Sagna oli jossain kolmen metrin päässä, sitten se käsien levittely. Tommoset jätkät saunan taakse.

 11. Tiukka vääntö ja hyvä tulos. Pakko kyllä myöntää, että Blackburn pelasi paremmin ja siistimmin kuin viime kaudella.

 12. Tiukka taisteluvoitto tuli. Töitä piti kyllä tehdä koko rahan edestä. Tää ottelu paljasti että me ollaan vaikeuksissa isojen ja fyysisten joukkueiden kanssa. Tosin usein käy kuten Blackburnille tänään että isojen poikien bensa ei riitä koko peliä intensiteetin ollessa noin kova. Tosin saivat pientä painetta lopussa, mutta näinhän se usein menee. Ja hyvä, että meidän puolustus joutuu testiin myös näitä huonompia vastaan, koska Manure ja Chelski antaa kyllä aikanaan painetta meille ja silloin pitää osata pelata tiukassa paikassa hyvin panoksien ollessa kovat.

  Kautta on pelattu vasta kolmen ottelun verran, mutta täytyy sanoa että eniten tasoaan ovat nostaneet viime kauteen verrattuna Theo ja Bacary. Hienoa nähdä varsinkin Walcottin pirteä pelaaminen kun miehestä on kirjoitettu yhtä jos toista ja monet ovat pitäneet Theoa lupauksena, joka ei koskaan puhkea kukkaan. Nyt kaikki kolme ottelua ovat olleet hienoa peliä nuorelta kaverilta. Samoin täytyy antaa tunnustus Almunialle. Mun silmiin ei osunut yhtään selvää mokaa ja spanski uskalsi tulla maaliltaan ulos vaikka tiedostaa että se on hänen heikko kohtansa jonka myös vastustajat on huomannu. Ja juuri sen takia sitä helvetin kohopalloa heitettiin ja potkittiin tänään paljon meidän maalille. Saas nyt sitten nähdä mitä maalivahtirintamalla tapahtuu…tuleeko uus kaveri ja jos, niin kuka myydään tai ainakin tiputetaan pois pelaavasta rosterista. Fabianski sais mun puolesta lähtee ja Manuel jäädä kirittäjäksi uudelle veskarille. Vito ja Sczcz ei ehkä ole vielä tarpeeks kovia kilpailijoita ykkösveskarin paikasta. Ja vielä olis yks toive Arsenelle. Clichy ei oo vakuuttanu paikallaan, joten peliaikaa nyt Gibbsille. Se vois siivittää Clichyä parempaan ja samalla myös Kieran sais peliaikaa. Nuori mies turhautuu jos ei pääse pelaamaan ja silti vasen laitapuolustus vuotaa.

 13. Jos Walcott pystyy pitämään tuota tasoa yllä, niin hän tuo joukkueen peliin ihan uuden ulottuvuuden .. upea esitys tänään.

  Hieno taisteluvoitto, mutta ei se kaukana ollut, ettei Blackburn olisi tehnyt useammankin maalin. Squillaci tuo toivottavasti vaihtoehtoja takalinjoille näihin fyysisempiin peleihin, ja Koscielny sai matsista hyvää oppia, mitään vahinkoahan ei nyt lopulta tapahtunut. Toisellakin puoliajalla oli tosin tilanne, jossa Dunn pääsi laukomaan boksissa ja maali olisi mennyt Koscielnyn piikkiin.

  Sitten vain odottelemaan loukkaantumistietoja.. mikähän mahtaa olla RvP:n tilanne..

 14. Ihis: Kyllä aika iso vahinko tapahtui Koscielnyn virheen takia. El Hadji Diouf vei Kosia kuin kuoriämäriä laidalla ja kiersi ranskalaisen, pääsi syöttämään maalille josta toinen Diouf pisti pallon pussiin. Osansa maalissa oli toki myös Verminatorilla kun ei pitänyt maalintekijää kiinni, mutta koko tilanne olis jäänyt syntymättä jos Kos ei olis päästänyt kiukuttelija-Dioufia laidaltaan läpi. Eli pahin mahdollinen vahinko tuli uuden kaverin virheestä. Missähän muuten Sagna oli tilanteessa? Ei mahtunut kuviin 😦

 15. Gunner: toki näin tuon tilanteen, tarkoitin että voitto ja kolme pistettä tuli virheestä huolimatta.

 16. Koscielnyn esitys oli toki heikko, mutta ei kai kukaan odottanutkaan, että hän selviäisi ensimmäisestä Valioliiga-asteikollakin fyysisestä joukkueesta helpolla? Nyt kuitenkin tuli pisteet, joten toivottavasti niistä mokista ei jäänyt mitään traumoja. Nopeuttahan kaverilla aiempien matsien perusteella on, joten yllättävän helposti jäi Dioufin jalkoihin siinä maalissa.

  Arsebloggerin twitter-kommenteissa oli sensuuntaista huhua, että Almunia olisi heittänyt paitansa ja kapteeninnauhan katsojille matsin jälkeen ja poistui kentältä viimeisenä. Pitääkö tuo paikkansa ja merkitseekö se jotain, jäänee nähtäväksi..

 17. …Wenger toisaalta matsin jälkeen:

  And on the transfer window, he added: ”At the moment, it’s all dead. For us, the transfer period is already over.” (Teamtalk)

 18. Yksi pahimmista vieraspeleistä selvitetty , hieno homma . Tiukille otti mut hyvä näin .
  Theo on kyllä noussut ihan uudelle tasolle , tässä sen näkee mitä tapahtuu kun tulee onnistumisia ja sitä kautta itsluottamusta .
  Kos oli tosiaan pahasti pihalla , fyysisyys ei tuntunu riittävän.
  Kuhan vaan Robinille ei tullu jalkapöydän murtuma , tilanne ja elkeet vähän siihen viittas ?

 19. Nilkka vääntyi ja reilun viikon huili sanottiin jossain, mutta kun kyseessä on Arsenal ja RvP, niin enpä tuota heti usko..

 20. Unelmapäivä:

  Meille voitto vaikeasta vierasottelusta Blackburnissa ja Spu*s hävis aneemiselle Wiganille kotonaan 0-1. Oli muuten Wiganin eka tehty maali tän kauden liigassa. JESSS!

 21. Jepa,

  Tosiaan tänään meni aika nappiin. Meille tärkeät kolme pistettä Ewood Parkilta, ja spudsien rämpiminen Lanella Wiganille nostaa kyllä kummasti mielialaa 😀

 22. Väkisinkin rupeaa miettimään, että Koscielnylle tais pukata aikamoiset paineet Squillacin hankinnasta. Varmasti pelaajan päässä pyörii, että hänen tulee todella taistella peliajastaan, koska Squillaci on mitä todennäköisemmin se ykkösvalinta Verminatorin rinnalle. Sitten vielä tälläinen ottelu päälle niin voi voi… Mutta niinku sanottua, ensimmäinen kovan luokan fyysinen peli eli ei mikään helpoin paikka, varmasti kerää itsensä ja pelaa loistavia pelejä kun Squillaci ja Verminator ovat estyneitä pelaamasta.

 23. Theo, Theo, Theo…

  Mikä meidän Theoon on mennyt? En tiedä, mutta toivottavasti on ja pysyy! Mies on kuin uudesti syntynyt.
  Koscielnya vietiin kyllä pahasti tänään. No voiko tuolla kokemuksella muuta odottaakaan? Squillaci ottanee paikan seuraavassa pelissä ja hyvä niin. Tuo Wenkun kommentti siirtojen suhteen voi olla taktiikkaakin. Toivon näin. Jos tuo huhu siitä, että ranksalaismolken suuntaan on otettu tosiaan yhteyttä pitää paikkansa, niin haluan uskoa vielä siihen. Ja JOS se siirto tai edesn Shcwarzerin siirto toteutuu, niin äijät hei, meillä on mestäruusnippu kasassa tänä vuonna!!!!

 24. Pitäis muuten jättää nää oluet vähemmälle, niin ei tulis noita ”typoja” niin paljon…
  En jätä.

 25. Uutta puolustajaa vietiin tänään helposti..pointsit edelleen Theolle täältä.Samoin Sagna oli ok mutta muuten oli jo puolustuspäässä vaarallista haparointia aika ajoin.RvP tuntuu olevan edelleen sama lasinilkka valitettavasti,joten mies ei taida ehjää kautta nähdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s