Viimeiseen päivään, ihmeellistä

Jos osaisin ’kirjoittaa’ Tappajahain tunnusmusiikin, tekisin sen. Hyräilen sitä joka tapauksessa mielessäni, sopii tunnelmaan näin siirtoikkunan viimeisenä aukiolopäivänä, miksei myös Robin van Persien viimeisimpään, Hollannin jalkapalloliiton antamaan arvioon hyökkääjän poissaolon pituudesta.

Tiedättekö, tuijotin eilen noin kaksi tuntia Sky Sports Newsia kunnes totesin itselleni että mitä v*ttua! Tiesin takuulla että kanavan luuppiuutisista tulee vain päänsärky mutten muistanut sitä, kyllä se tuli, taas.

”It is dead at the moment. But maybe not finished. At the moment I would say, as it is today, it is finished.”

Haha! En muista milloin olisin nauranut yhtä makeasti managerimme kyvylle sanoa.. err, jotain joka ei tarkoita ei sitten yhtään mitään. Mikäli nyt oikein ymmärsin, siirtoikkuna sulkeutuu tänään illalla kello 20 Suomen aikaa, joskin faxitse lähetettyjen dokumenttien lähetysaikojen tutkimiseen on syytä varata hetki kellon lyötyä iltakahdeksan. Eikö se ole kertakaikkiaan hämmästyttävää että jos ja kun on kolme kuukautta aikaa niin pitää lopulta kellosta sekunteja kytätä josko faxit ehtivät lopulta perille ajoissa, hämmästyttävää indeed, miksi?!

Toistan itseäni. Tässä vaiheessa ei tietenkään ole mitään syytä alkaa perua puheitaan, uskon vakaasti Arsenen hankkivan maalivahdin ja hän on Mark Schwarzer. Absoluuttista totuutta ei kukaan voi sanoa, mutta pidän selvänä että olemme vahvempi joukkue mikäli Schwarzer meille siirtyy. En kuitenkaan olisi reilu jos en samaan hengenvetoon antaisi tunnustusta Manuel Almunialle lauantain otteistaan.

Syyllistyin kenties itsekin hieman kyseenalaisiin sanavalintoihin peräänkuuluttaessani Manuelilta näyttöjä Blackburnia vastaan ja olisi peräti kohtuutonta jos sitten sivuuttaisin sen että espanjalainen kyllä vastasi huutoon vähintäänkin kelvollisesti. Te pidempään blogia lukeneet tiedätte että allekirjoittanut oli varmasti yksi viimeisistä mohikaaneista joka jaksoi uskoa Almuniaan, tai en ainakaan nähnyt että Almuniaa olisi syyttäminen pokaalittomuudesta.

Viime kaudella jouduin kuitenkin taipumaan. Väittäisin edelleen että Manuelilla olisi riittävä osaaminen auttaa omalta osaltaan meidät takaisin pokaalikantaan mutta henkisellä puolella tapahtui viime kaudella jotain miksi tolppien väliin olisi syytä löytää uutta verta. Toisin sanoen näen ettei meillä ole yksinkertaisesti varaa ottaa sitä riskiä että Almunian äärimmäisen mystiset ’rintavammat’ tai vatsakivut toistuisivat. Kenties vieläkin olennaisempaa on että kykenemme sulkemaan kokonaan pois sen mahdollisuuden että vastuu torjunnoista olisi missään vaiheessa Lukasz Fabianskilla.

Tämän päivityksen julkaisuhetkellä vuorokausi pääkallopaikalla ei ole vielä vaihtunut ja deadline on vajaan 20 tunnin kuluttua. Kaikki tietävät että olemme tehneet tarjouksen Schwarzerista jo alkukesästä ja muistuttaneet siitä Fulhamia vastikään. Almunia, muut maalivahtimme ja koko joukkue tietää tämän. Näen sen tekevän tilanteesta vieläkin haastavamman (hankalamman) jos mahdollista. Joukkueelle on näin ikään kuin annettu ymmärtää että maalipuiden välissä on ongelma mikä halutaan korjata ja mikäli näin ei tapahdu, en jaksa uskoa että mitkään managerin kauniit puheet nykyisistä neljästä hyvästä maalivahdista poistaisivat epävarmuutta mikä nyt on luotu. Koko joukkueeseen.

’Henkisistä’ asioista puheenollen, Cescin peliesitys ja selkeä turhautuneisuus käskyn käydessä vaihtoon herättivät paljon keskustelua lauantaina. Toiset kannattajat näkivät Fabregas’n ajatusten olleen aivan muualla kun taas toiset vakuuttelivat itselleen ja muille että kapteeni on vielä täysin vaiheessa kauteen valmistautumisessa ja puolikuntoisuus selitti kaiken. Media otti tottakai kaiken irti aiheesta ja suorastaan lietsoi hämmennystä.

Nyt, minä en epäile hetkeäkään etteikö Cesc rakasta Arsenalia ja etteikö hän vilpittömästi halua antaa kaikkensa joka kerta kun Tykkipaidan ylleen pukee mutta samalla on pakko hyväksyä se ettei se ehkä sittenkään ole ihan niin helppoa miltä se äkkiseltään kuulostaa. Se ei ole enää kellekään mikään salaisuus että Cesc olisi halunnut siirtyä. Tiedättekö, ’ei haluaisi meitä jättää mutta haluaisi sittenkin’ -dilemma. Cesc on meidän kapteeni ja kyllä on nuorella miehellä raskas vastuu (ja taakka) harteillaan osoittaa niin kaikille kannattajille kuin kolleegoille viheriöllä että hän on täydellä sydämellä mukana. Kuten sanoin, en epäile etteikö hän sitä vilpittömästi halua olla mutta se ei vain ole niin helppoa kesän vaikeiden pohdintojen jälkeen.

Itselläni edelliset ajatukset nousivat pintaan luettuani eilen virallisilta sivuilta Wengerin muutaman lauseen kapteenista ja vallitsevasta tilanteesta.

”I believe Cesc has given a lot to the Club and the Club has given a lot to Cesc as well. I believe personally he loves Arsenal and that is why he accepted our decision. There is a trust and confidence [between us]. And of course I think he will, once he is fit again, be involved mentally in the team.”

Älkää nyt ainakaan tarkoituksenhakuisesti nähkö blogistin maalailevan turhia piruja seinille mutta jotain kiusallista Arsenen puheissa on. Ensinnäkin manageri alleviivaa omaa uskoaan että kapteeni rakastaa seuraamme (tätä en epäile kuten edellä totesin) mutta antaa sittenkin ymmärtää että päätös oli seuran, ei pelaajan. Eli kävikö niin että lojaalisuuttaan Cesc hyväksyi seuran päätöksen, mutta vasten tahtoaan. Edelleen Wenger myöntää ettei kapteeni ole vielä paitsi fyysisesti, ei myöskään mentaalisesti täysin mukana sodassa. Kuten sanoin, en epäile ettemmekö näe sen kapteenin minkä haluamme ja mihin tiedämme hänen kentällä pystyvän mutta syksyksi vaihtuvan suven tapahtumien jälkeen asiassa on haasteensa ja ne kipparin pitää selättää.

Olkoon siinä tällä erää, en näe syytä kommentoida mm mitkä kaikki seurat ovat kiinnostuneita Armand Traoren palveluksista, odotetaan ikkunan sulkeutumista ja ihmetellään sitten loppusaldoa. En takuulla näe syytä kommentoida Mikael Silvestren siirtoa Werder Bremeniin.

Oletan että ainakin osa teistä on kiinnostunut toisin kuin allekirjoittanut myös maaotteluista. Onko nyt alkanut maaottelutauko vain poikkeus, vai onko Wengerinkin pitkään peräänkuuluttama uudistus pysyvä, eli pelipäivät ovat aikaistuneet vuorokaudella lauantaista perjantaille ja keskiviikosta tiistaille? Loistavaa mikäli näin sillä niin usein palautuminen keskiviikon maaottelusta lauantain sarjaotteluun ei ole onnistunut. Ja edelleen (kaukaisesta) lauantain sarjaottelusta tuli mieleen että 11.9. cAnalin sekoilu osunee meidän nilkkaan. Samaan aikaan kello 17 Bolton kohtaamisemme kanssa pelataan West Ham – Chelsea. Edes pelikieltoinen Jääskeläinen ei meitä pelasta sikäli kun kello 17:n pelit MTV3:lla jatkuvat, vai jatkuvatko vai oliko se vain elokuu vai..

V*tun cAnal! Naurettavaa!

0 thoughts on “Viimeiseen päivään, ihmeellistä

 1. Viimeisimpien huhujen mukaan Given olisi jäämässä Cityyn mikä samalla tarkoittaa todennäköisesti Schwarzerin jäävän Fulhamiin. Pahasti näyttää, että koko kesän kaikkien tiedossa ollut ongelmakohta jää korjaamatta. No katsellaan nyt siirtoikkuna loppuun ja manataan sitten kunnolla jos/kun aihetta todella on.

 2. Mun mielestä on selvää, että se on joko Schwarzer tai ei mitään. Vaikkei Given ole päässyt Shittyssä pelaamaan niin eivät ne uskalla silti pelkästään Hartin varaan jäädä. En edes tiedä kuka siellä on kolmosena tällä kaudella. Toisaalta viime vuosina on tullut tutuksi Arsenalin pelaajahankinnoissa että uutta pelaajaa on ”synnytetty” päiväkausia, jopa viikkoja ennen kuin sopimus on julkistettu ja tämä ”synnytys” on ollut kaikkien tiedossa. Tämän takia en millään jaksa uskoa että maalivahdin tontille, joka on ehkä tärkein yksittäinen pelipaikka joukkueessa, tulisi joku uus kaveri ihan puskista. Esimerkiks Lillen Mickaël Landreaun nimi on kyllä vilahtanut huhuissa, mutta tämä on ollut ”liian vähän tuloillaan” että asia muuttuisi faktaksi. Vielä vähemmän uskon, että joku täysin musta hevonen, jota ei missään vielä ole mainittu, tekisi sopimuksen Arsenaliin siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

  Eli joko aussi tai ei ketään. Mutta kuten Hente kirjoitti niin maalivahtiongelmasta on tehty julkinen myös seuran sisällä, sillä Schwarzerista on jo tehty tarjous, joten tuntuis suurelta imagotappiolta ja ihan oikealtakin tappiolta, ettei me uutta veskaria saataisikaan. Schwarzer sisään kisaamaan Almunian kanssa ykkösveskarin paikasta. Vito tai Szczcz joutunee lähtemään lainalle ja toivotaan ettei kumpikaan spanskista ja aussista loukkaannu ettei tule edes riskiä Fabulousin peluuttamisesta.

  Bremenin seurajohto on ilmeisen täynnä sokeita ja kuuroja ukkoja. Eikö ne helkkari sentään ole katsonut videoita tai kuulleet kauhutarinoita Syltystä? No, tää kaveri ei koskaan enää ole meidän murheena, mutta kyllä sääliks käy Pasasta, Mertesackeria, Fritziä ja muita Bremenin puolustuspelaajia sekä seuran kannattajia. Tulee työntäyteinen kausi kun joutuvat uurastamaan Syltynkin edestä kentällä. Jos Bremenin otteluita näytetään telkkarista niin voitte olla varmoja, että katson pelit. Tähän asti on joutunut seuraamaan Syltyn ”työskentelyä” pala kurkussa meidän puolustuslinjassa, mutta nyt kun ranskalainen edustaa vihreäpaitoja niin haluan ottaa kaikki ikävät kokemukset korkojen kera takaisin ja nauttia kun saa tragikomiikkaa koko rahan edestä 🙂

 3. Ai niin, Robinista vielä. Meillä seurasta sanotaan RvP:n poissaolon pituudeksi 10 pv, max 2 viikkoa. Sitten kun Hollannin futisliitto kommentoi asiaa niin se onkin jo ”muutama viikko”. Milloin meidän lääkintäpuoli olis osannut sanoa loukkantumisajan oikein? Vai onko niin että seuran propagandaan kuuluu ilmoittaa asia aina alakanttiin. Mitä helvetin hyötyä siitä on, että asia kerrotaan tarkoituksella väärin? Vai onko tosiaan niin että meidän lääkärit on näin ammattitaidottomia näissä asioissa?

 4. Jotain meidän bändissä pitää tapahtua: nyt kirjoilla on 27 pelaajaa eli 2 liikaa. Eli neljästä veskarista yksi varmaankin siirtyy reserveihin tai lainalle jonnekin tai jotain ja sit Traore näyttää menevän Juveen.

 5. Wenkku kiduttaa goonereita hamaan tappiin asti tässä veskariasiassa ja nyt näyttää siltä, että mennään kaksikolla Almunia-Fabulous… Olen h…vetin mielelläni totaalisen väärässä.

  Jos (ja kun) Schwarzer ei tule, niin voidaan aidosti kyseenalaistaa seuramme toiminta tässä casessa. Ja voidaan kysyä MIKSI? Miksi Almunian itseluottamuksen viimeisetkin rippeet on raavittu tällä inhottavan julkisella, läpi kesän jatkuneella vatvomisella?

 6. elikkä miten voimme kyseenalaistaa seuran toiminnan tässä tapauksessa!?? jos jengi ei myy niin ei myy ihan samanlailla kun me emme myyneet Fabregasia! no vielä on aikaa ja ilmeisesti ollaan tarjottu nyt 4 milj. Schwarzerista!!??

 7. Maucen kanssa samoilla linjoilla. Eihän Arsenal ole tehnyt asiasta mitenkään julkista. Seura on tehnyt toiselle kaksi tarjousta, joista kumpaakaan ei ole hyväksytty. Jos media ja Hughes haluaa jauhaa aiheesta, niin minkäs sille sitten voi? Hieman myös kyseenalaistan Almunian itsetunnon repimistä riekaleiksi. Wengerin kommentit maalivahdeista ovat jälkiään positiivisia. Jos nyt jonkun pelaajan psyyke ei kestä sitä, että työnantaja saattaa olla kiinnostunut ”saman alan” osaajasta, niin voiko mentaalinen puoli olla tarpeeksi vahva.

 8. Tässä siirtospekulaation keskellä spekuloin cAnalin otteluilla. Mites kanava suhtautuu esim. maanantai-iltaisin yhtäaikaa pelattaviin Valioliiga- ja Serie A -otteluihin? Kumpi ajaa edelle? Näitähän myös väistämättä tulee myös muinakin päivinä. Alkaa vituttamaan koko kanava.

 9. sama canal-vitutus myös täällä.lisäksi ei varmaa yhtäkään valioliigapeliä tullut vielä ainakaa kaapelissa ongelmitta, kuva pätkii, vaan ääni kuuluu tms. jokin vastuu kai canalillakin pitäisi noista lähetyksistä olla.
  hooh, eipä taida sitä maalivahtia tulla, toki onhan tässä ollut aikaa se hommata nii tyhmäähän se kait olisi odottaa et viimehetkinä se tapahtuisi.. näillä siis luultavasti mennään ja monia sydämet pysäyttäviä hetkiä siis jälleen tiedossa tällä kaudella:)

 10. Uskokaa pois, kyllä se Wartseri sieltä tulee. Kaikki merkit viittaavat siihen. Teistä on tullut ihan liian negatiivisesti ajattelevia. Ja jos ei tule niin Almunia nostaa tasonsa sille samalle kuin aikoinaan, kun häntä kosiskeltiin jopa vaihtamaan kansallisuuttaan kun sumujen saarella oli mokke pula.

 11. C’moon! Jokainen tietää, että sopimuksen alaista laatuveskaria ei saa parilla miltsillä. Kritisoin Wenkun toimia, koska mielestäni meillä olisi varaa ostaa laatumv muualtakin kuin Fulham Roadin Tescosta. Tarve on ilmeinen Wenkunkin mielestä. Siksi paljon asiaa on jauhettu kaikkien osapuolten toimesta. Myös Arsenalin (tekemällä naurettavan kitsaita tarjouksia jotka eivät voi mennä läpi).

 12. Kysäisin canalin paskasta kuvasta ensimmäisen premierviikonlopun jälkeen. Eipä ole tulllut vastausta.
  Lankomies osasi kuitenkin kertoa että Canal on vaihtanut lähetystaajuutta (?) ja sonera ja elisa eivät olleet reagoineet tähän mitenkään. Jossain kuulemma kuva ei näkynyt käytännössä ollenkaan. Eli palveluntarjoajan päässä vika. Näitä kuulemma on korjailtu sit ympäri maata ja ainakin Keravalla kuva on nyt OK.

  Muuten olen sitä mieltä että vittu ihan kuka vaan maalivahti nyt pikkuhiljaa.

 13. Isse: Tarkoitatko First Team – players listaa Arsenal piste comissa?

  Alle 21-vuotiaat, minkämaalaiset pelaajat tahansa, voidaan lisätä 25 pelaajan kiintiön päälle, joten kiintiön ei pitäisi tuottaa ongelmia tähän.

  25-pelaajan ensisijaisesta kiintiostähän, 8 pitää olla ns. home.grown pelaajia, joihin lasketaan kaikki yli kolme kautta alle 21-vuotiaina joukkueessa kirjoilla olleet.

  En kyllä ole tarkistanut tilannetta tällä hetkellä, mutta muistelen että meillä ole ongelmia sen kiintiön suhteen ei pitäisi olla.

 14. http://www.arsenal.com/news/news-archive/new-squad-regulations-for-this-season

  ”The Premier League defines a homegrown player as a player who ”irrespective of his nationality or age, has been registered with any club affiliated to the Football Association or the Welsh Football Association for a period, continuous or not, of three entire seasons or 36 months prior to his 21st birthday (or the end of the season during which he turns 21).”

  Therefore the likes of Denilson, Gael Clichy, Nicklas Bendtner, Cesc Fabregas and Alex Song all count as homegrown players, as well as the likes of Jack Wilshere, Aaron Ramsey and Kieran Gibbs.

  In addition to this squad of 25 players, each club may use as many under-21 players as they wish. The player must have been born on or after January 1, 1989 to be classed as ’Under-21’ for this season.

  Therefore players such as Theo Walcott and Aaron Ramsey do not have to be included in the primary squad, potentially freeing up spaces for older players.

  Arsenal’s current first-team squad contains 26 players, of which 13 are counted as homegrown, and seven are Under-21s.”

  Tässä tilanne elokuun lopussa, nythän sinne on lisätty Squillaci. Joten ykkösmiehistössä on 27 pelaajaa, joista 14 on ulkomaalaisia, maksimäärän ollessa 17. Muut menee koti-kasvateista, tai alle 21-vuotiaista.

 15. Tänään 18.30 Arsenal World Canal+ Sport1, itsellä ei mitään tietoa ohjelmasta mutta pitäähän tuo katsella

 16. Missä se jallu luuraa? eiku siis mokke. Muualla tapahtuu koko ajan siirtojen muodossa. Nyt lähden käymään saluunassa ja sieltä kun palaan, niin toivottavasti Schwartserin wikipedian sivut on päivitety uuden seuran muodossa.

 17. Mm. Sky ehti jo uutisoida, että Schwarzer ei lähde Fulhamista, mutta nyt puhutaan jo, että Fulham aikoo lainata veskarin Romasta… No, Arshavin-tyyliin viime sekunneille menee.

 18. Voi mikä lämpö palasikaan sydämeen kun Arsenal worldissa näytettiin Adamsin maali keväältä 98. Oli syhähdyttävä hetki vaikka voitto ja mestaruus olikin jo selviö.

 19. Tsemppii vaan (al)munijalle syyskauteen… mukavaa varmaan pelata kun tietää että on joukkueen täys tuki ja luotto…

 20. Joo, eipä tainnut tulla Schwarzeria, eikä ketään muutakaan. Almunialla siis mennään, toivottavasti mies jatkaa samalla linjalla mitä lauantaina!

 21. Eipä tullut MS eikä ketään muutakaan tosiaan , yllätys?

  Lohdutuksesksi voimme virallisailta sivuilta lukea että viitos (vai kuutos?) maalivahtimme James Shea treenaa englannin maajoukkueen mukana…hiphei!

  Toivon todella ettei AW myöhemmin alennu selittelemään kuinka lähellä olimme sen ja sen pelaajan siirtoa . Hänellä oli KOKO KESÄ aikaa hommata se maalivahti mut ei…..

  Toivotaan totisesti että Almunia sai tästä molarisaagasta vain lisää henkistä vahvuutta eikä menetä sitä lisää niinkuin suuri pelko on. Eihän tässä muuta voi kuin tukea häntä kaikin tavoin.

 22. Jep. Ei tullut apuja maalille ei.

  Pakko kaiketi ajatella positiivisesti. Hyökkäyspäämme on vahvistunut, sen nyt jo näkee Chamakhista. Keskikenttä on vuoden kokeneempi ja olihan se sarjan parhaimmistoa (silloin kun pelattiin parhaalla kokoonpanolla, lue: ilman Denilsonia), puolustuspää on myös vahvistunut ja maalivahtimme (almunia) ei yksinkertaisesti voi olla yhtä huono kuin viime kaudella.

  Up the Gunners!

  Ja kohti pyttyä!

 23. Voi olla, että tulee sanottua liian pahasti mutta ei voi mitään kun v*tuttaa kuin sitä pientä oravaa. Koko s**tanan kesä aikaa hankkia maalivahti, mutta ei niin ei. Sanoin kauden loputtua, että jos uutta maalivahtia ei tule niin Wengerin olisi aika lähteä. Eipä ole fiilikset juuri tuosta muuttuneet. Almunialla ja sillä v*tun puolan katastrofilla ei todella tulla tänäkään vuonna mitään pyttyjä nostelemaan. Onpa hienoa, että Wenger teki sen jatkosopimuksen 2014 vuoteen asti, ehkä olisi ollut oikea aika jättää managerihommat jollekin muulle jo tänä kesänä. Tunnetustihan Wenger ei riko sopimusta ja seuran johto ei varmasti tule antamaan potkuja missään tapauksessa, joten saamme nauttia sijoista 4 ja ehkä jopa 3 jos tulevat kaudet menevät yli odotusten. Tämän avautumisen jälkeen olisi tyypillistä, että ilmoitus maalivahtihankinnasta tulisi, toivottavasti.. no tuohon ei taida kukaan enää uskoa.

 24. Kolmossija haussa joo. ManU ja Chelsea on liian vahvoja, muut meidän tapaan liian epätasaisia. Almunia on ihan ok maalivahti, mutta kaipaisin kunnon persoonaa kehiin, jota pakit pelkäävät, ja mielummin hyppäävät pää edellään joka tilanteeseen, kuin ottaisivat maalivahdin huudot niskaan á la Lehmann. Flapianskista en sano mitään..

  Ihme kyllä tuntuu noilla keskitason jengeillä riittävän pätäkkää: Sundeland maksoi MM-kisoissa hyvin Ghanan paidassa pelanneesta 13 miljonaa puntaa. Birgmingam hankkinut kolme ihan kansainvälisen tason hyvää pelaajaa, joista yksi on Alex Hleb, rahaa palanut ainakin 15 Miljuunaa.. Huh huh!!

 25. Ovi kävi vähän väärään suuntaan siirtoikkunan viime hetkillä. Traoren lähtö lainalle toki oli arvattavissa, mutta erikoista että sentään Juventuksen tasoiseen porukkaan pääsi. Täytyy toivoa, että ranskalainen saa pelata paljon ja tule ens kaudeksi takaisin entistä valmiimpana puolustajana. Jos ei sitten jää sille tielleen. Baraziten lainalla Vitesseen ei ole mitään merkitystä meidän ykkösmiehitykselle tällä kaudella, mutta samat sanat nuoren kaverin kohdalla. Paljon vastuuta ja kasvamista uusissa ympyröissä ja myöhemmin katsotaan onko kaverista murtautumaan Arsenalin ykkösporukkaan.

  Maalivahtiasia meni nyt niin kuin meni. Kaikki tietysti olis toivonut uutta veskaria ja oltaishan me se saatukin jos toimittais siirtomarkkinoilla niin kuin siellä pitää toimia. Tuntuu aivan typerältä, että me ollaan hankkimassa maalivahtia joukkueeseen, mutta hintalappu uudella veskarilla ei saa olla paria kolme milliä enempää. Naurettavaa! Me oltais saatu Schwarzer tai lähes kuka tahansa jos oltais tarjottu markkinahinta kaverista. Arsene tais tässäkin ajatella, että aussi irtoaa pennosilla koska kaverin sopimus on kuitenkin loppumassa ens kesänä ja sen jälkeen Fulham ei saa Schwarzerista ropoakaan. Mutta koska aussi on hyvä vahti ja nykyjoukkueessaan yks avainpelaajista niin eihän kukaan sellaisesta puoli-ilmaiseksi halua luopua. Jos meiltä halua olis oikeesti löytyny niin pöytään olis lyöty tarjous jolla kaveri irtoaa. Mutta ei niin ei. Meillä ollaan niin saatanan pihejä.

  Toivottavasti Almunia ottaa tilanteen nyt niin että hän on saanut uuden mahdollisuuden ja käyttää sen hyväkseen. Almunia on perushyvä maalivahti. Otteisiin pitää vaan saada tasaisuutta ja heikkouksiin pitää keskittyä jatkossa todella tiukasti ja laitta ne kuntoon. 33-vuotias vahtikin pystyy vielä nostamaan tasoaan jos halua siihen on. Ja nyt olis syytä olla kun tilaisuutta tarjotaan. Almunia tietää, että jos pelaa hyvin tolppien välissä niin ykköstorjujan paikka on ja pysyy hänellä. Mutta jos viime kauden kaltaisia töppäyksiä tulee niin kaveri vihelletään ulos stadionilta. Kaikista eniten mä pelkään, että Almuniasta ei ole tasonsa nostajaksi ja hasardipelle polski on yhtä äkkiä maalissa. Jos näin käy niin tää kausi on paketissa. Me ehditään häviämään pokaali ennen tammikuuta, jolloin on seuraava mahdollisuus saada apuja ulkopuolelta.

 26. Tää maalivahti-case on vittumaista päättää siihen toteamukseen, että sillä aikaa kun meillä väännettiin Schwarzerista suolarahoilla eikä edes saatu veskaria niin Spu*s hankki lainasopimuksella Kroatian maajoukkueveskarin Stipe Pletikosan Moskovan Spartakista. Että näin.

 27. Jos Hughesin pässiin on yhtään uskominen, Arsenal ei tehnyt tänään uutta tarjousta. Eli: yritettiinkö jotain muuta vai ajateltiinko, että Fulham hyväksyy vanhan tarjouksen. Se tuli ainakin selväksi, että AW ei suostu veskareista maksamaan juuri mitään. Ehkä AW:n mielestä maalivahti ei ole kovin olennainen osa joukkuetta. Mehän hyökkäämme koko ajan, joten sehän on sama, vaikka tolppien välissä ei olisi ketään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s