WBA via RGB

Laitetaan nyt h*lvetin lyhyt (ja turha) päivitys alustukseksi iltapäivän ottelulle West Bromwich Albionia vastaan. Pelin henki on kristallinkirkas; jokin muu kuin voitto olisi valtava pettymys. En sentään ihan termiä katastrofi rohkene käyttää, yksittäinen peli kun on aina yksittäinen peli ja mitä tahansa voi tapahtua. Ainoa tavoite on joka tapauksessa kolme pistettä, piste.. err?

West Brom, The Baggies.. Hissijoukkueeksikin leimautunut vastustaja on allekirjoittaneelle sittenkin varsin vieras kokonaisuus. Sen vähän mitä olen Roberto di Matteon miehistöä viheriöllä nähnyt, ei puhuta kymmenellä miehellä vain puolustamaan keskittyvästä pelitavasta. Tosin en olisi yllättynyt mikäli se on tänään Di Matteon lähtökohta, muistissa lienee yritys haastaa Chelsea kauden avauksessa Stamfordilla – tulos 6-0 kotijoukkueelle.

Vaikkei Baggiesin vieraspelit ole muutenkaan sujuneet (ei voittoa 18:aan vieraspeliin Valioliigassa, neljä pistettä 54:stä mahdollisesta) aikoihin, vastustajan leirissä oltaneen silti tyytyväisiä alkutaipaleeseen. Hawthornsilla kolmesta ottelusta hankitut seitsemän pistettä takaavat sarjasijoituksen kymmenen joukossa ja viikolla kaatui jopa varamiehisenä Liigacupissa Manchester City.

Nyt täytyy olla varovainen.. Kuten totesin, niin vähän WBA:ta tunnen että korjatkaa jos olen väärässä, mutten pidä joukkuetta siinä määrin fyysisenä vastustajana että siitä kannattaisi ainakaan etukäteen tehdä numeroa. Totuus ja käytäntö voi olla toinen, mutta samalla voisin kuvitella että Di Matteosta löytyy ainakin yksi joka jakaa Wengerin näkemyksiä mitä tulee ’väkivaltaiseen’ pelaamiseen. Samalla on toki muistettava millainen ryhmä Di Matteolla on käytettävissä, eli vahvuuksilla hänenkin on yritettävä saavuttaa paras mahdollinen tulos, eikä se taida sittenkään olla meidän haastaminen iloisella ja rohkealla pelillä missä pallo liikkuu vauhdikkaasti yhdellä kosketuksella pelaajalta toiselle.

Kun katson Baggiesin rosteria, mieleen tulee väistämättä että kyseessä on työteliäs ja yhteen hiileen puhaltava ryhmä ilman tähtiä. Juuri sellainen joukko että kun se yhteinen Talvisodan henki loppuu, tai sitä ei syystä tai toisesta ole, lopputuloksena on tennisnumerot vastustajalle. Ja toisaalla kun Rokka, Lahtinen, Lehto ja kumppanit purevat hammasta, pitävät linjansa ja kurinsa, hyökkäämisestä heitä vastaan tulee vaikeaa. Toivottavasti vertaukseni Isänmaamme sankareihin, joskin fiktiivisiin tässä kohtaa, ei pidä paikkansa, se linja piti.

Eilen julkistettua taloudellista tulosta tai sitä mitä Ivan Gazidisilla oli tästä kerrottavanaan en lähde sen enempää kommentoimaan. Lyhyellä matematiikalla (blogistin kohdalla puhutaan siis erittäin lyhyestä matematiikasta) tekisi mieli sanoa ettei mikään ole muuttunut, paitsi tietenkin luvut. Ei tarvitse olla ekonomi ymmärtääkseen että vallitsevassa kilpailutilanteessa ja jalkapalloilevassa maailmassa tulos on loistava. Se mikä minua kuitenkin tavallisena kannattajana ja joukkueeni edesottamuksia seuraavana kiinnostaa on miten hyvä tulos konkretisoituu menestykseen viheriöllä. Tässä kohtaa tulkitsin asian niin ettei mikään tule muuttumaan, jatkamme nöyrästi työntekoa – osakkeenomistajien parhaaksi.

Tiedätte että olin sarkastinen, osin, odotan nimittäin suurella mielenkiinnolla tulevaisuuden straegiaa. Highbury Squaren projekti voidaan laskea päättyneeksi,  Queensland Road on vaiheessa. Onko suunnitelmissa uusia projekteja, lisää kiinteistöbisnestä, vai milloin upeat luvut alkavat konkretisoitua maksimaalisesti olennaiseen, emmekö ole edelleen jalkapalloseura?

Ei, me ei voida kilpailla sheikkien miljardien kanssa ja ymmärrän että pitää kasvaa eri sektoreilla pysyäksemme kilpailussa mukana. Siitäkin huolimatta haluaisin nähdä konkreettisemmin varoja käytettävän menestyksen eteen viheriöllä. Tai miksei palkita uskollisia kannattajia laskemalla vaikkapa nyt maailman kalleimpia lippujen hintoja? Se mikä herrojen kabineteissa kannattaa muistaa, meitä kannattajia ei voi pitää itsestäänselvyyksinä. Ja tässä kohtaa peilaan seuran tavoin tulevaisuuteen. Emme me vanhat jäärät jätä seuraa koskaan mutta ylläpitääksemme valtavan kannattajamäärän, puhumattakaan sen kasvattamisesta, se ystävät hyvät vaatii vain yhtä asiaa, menestystä jalkapallokentällä.

Nyt kun mietin niin tuleepa mieleen yksi ihan konkreettinenkin asia mikä lienee seurausta pitkäjänteisestä ja hyvästä taloudenpidosta. Oliko päättynyt kesä nimittäin ensimmäinen vuosiin kun manageri ei sanonut missään yhteydessä aiemmilta kesiltä tutuksi tullutta faktaa että meidän pitää myydä pelaaja / pelaajia joka kesä rahoittaaksemme hankintoja? Cescillä saattoi toisenlaisiakin ajatuksia mutta meillä ei ollut mitään aikomusta myydä kapteenia B*rcelonaan ja se tehtiin varsin selväksi heti kättelyssä. Oliko Cescin tapaus vain poikkeus, vai onko koittanut aika että meillä on kirjaimellisesti varaa sanoa ei, päättää haluammeko myydä, ei pitääkö myydä.

Juha, mikäli televisiossasi on paikka normaalille RGB monitorikaapelille, siitä vain piuha kiinni läppärin lisänäytöksi (ääni erikseen), läppärissä on takuulla RGB lähtö. Jos tätä mahdollisuutta ei ole, neuvoisin marssimaan johonkin paikalliseen ATK-liikkeeseen ja kertomaan mistä on kyse, takuulla saa apua ja tarvittavan piuhan tai piuhat (selvitä mitä liitäntöjä televisiosta löytyy).

So here’s to a three points, cheers mates..

COME ON YOU REEEEEEEEEEEEDS!!!!

0 thoughts on “WBA via RGB

 1. Säälittävä runkkari harry redface on avannut taas sanaisen arkkunsa ja nimitellyt Wenkkua , taisi todella ottaa koville se tiistainen nöyryytys omalla shit lanellaan ; )

  Tänään vain ja ainoastaan kolme pistettä kelpaa ja ei YHTÄÄN loukkaantumista enään , kiitos.

  COME ON YOU REDS!!!!!!

 2. Ei haittais yhtään jos Shitty venyis tasapeliin Chelskin kanssa. Länsi-Lontoolaiset on aloittanu kauden sen verran hyvin että myös niille sois pistemenetyksiä pian tulevan. ManC on yks potentiaalinen pistevaras Chelseaa vastaan ettei homma jää pelkästään meidän harteille. Eli tasuri kiitos päivän ekasta ottelusta!

 3. Kutakuinkin parhailla kunnossa olevilla lähdetään WBA:n kaatoon. Hyvä näin.

  Arsenal team: Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Diaby, Nasri, Eboue, Chamakh, Arshavin.

  Subs: Rosicky, Vela, Denilson, Wilshere, Djourou, Fabianski, Emmanuel-Thomas

  COME ON YOU GUNNERS!

 4. Shitty pystyi voittoon. Hyvä että Chelseakin on nyt menettänyt pisteitä vaikkakin kärki tiivistyi myös meidän takana. Jos me hoidetaan oma pelimme kuten tarkoitus on niin Chelsea on vain pisteen edellä. Iskuetäisyydellä on hyvä olla.

 5. Tuomari pistää pelin poikki vaikka Nasri on pääsemässä yksin läpi. Huonoa tuomarityöskentelyä..

 6. Sagna on kehittynyt hurjasti keskityksissään viime kaudesta. Vuosi sitten pallot lensi yli ja mihin sattui, nyt on lähes aina omien tavoiteltavissa.

 7. Kosin ISO virhe. Manuel teki mitä tehtävissä oli(kaato kaverin läpiajossa). Ok, tuli pilkku.. Ja teki miehen työn ottaen sen kiinni.

  Viikonlopun aikana ei enää yhtään pahaa sanaa Manuelista…

 8. Oliko Diaby kentällä ollenkaan, kun en tainnu sitä oikein sieltä nähdä? Ja toi Eboue vois syötellä omille eikä vastustajile kokoaikaa.

 9. Paska eka jakso meiltä. Puolustuksen purut on välillä ihan hirveitä ja hyökkäyspäässä ei juuri osuttu maalipuiden väliin, ohi kylläkin ja tolppiin. Kaiken lisäks West Brom pääsi useisiin tilanteisiin meidän maalilla. Meneeköhän tää nyt huonon valmistautumisen piikkiin? Ajatukset varmaan jo viikon Partizan-ottelussa ja luullaan että tää hoituu puoli valoilla. Ihme on jos sama meno jatkuu toisella puolikkaalla. Kyllä meillä on yleensä lisätty huonon ekan jakson jälkeen vauhtia reilusti. Tästä olis liian noloa menettää pisteitä. Varsinkin kun Chelsea antoi jo siimaa. Almunia ollu todellakin mies paikallaan ja toinen onnistuja mun papereissa Sagna. AA yrittää kiitettävästi mutta ajautuu aika usein liian ahtaisiin väleihin ja pallo jää sinne jonnekin. Kunnon ripitys ja uhkailu Sunderland-pelin kohtalolla olis nyt Arsenelta paikallaan.

 10. Toivottavasti Kosin virhe per peli oli sitten tuossa josta rankkari tuli, alkaa pian olemaan enemmän virheitä kuin pelejä valjussa.

  Almunia on kyllä tällä kaudella parantanut otteitaan kun vertaa viime kautta.

  Karmeeta syöttöpeliä eka puolisko, Jack kentälle niin saadaan laatua mukaan.

 11. Wilshere vois tulla Ebouen tilalle ja ehkä myöhemmin Rosicky Diabyn paikalle jos hujoppi ei just ala osallistumaan enemmän.

 12. Aika huolestuttavaa kun WBA:n keskikentän keskusta välillä on päässyt nousemaan keskeltä läpi ilman painetta. Diaby ei mee iholla, Eboue ihan missä sattuu ja Songkin ollut hieman jäljessä. Tähän pitäisi saada parannusta. Samooin myöskin Arsenalin peliä pitäisi rakentaa nopeammin. Kun laitapakille pelataan, odottaa hän seisovana palloa, jolloin vastustaja ehtii pudottamaan miehiä puolustamaan. Parhaat tilanteet ovat tulleet, kun ollaan päästy nopeasti parilla pystysyötöllä syvälle vastustajan alueelle.

  Mut, eiköhän tää tästä. Maali me tehdään, kunhan nyt ei sössitä omassa päässä. Pari vaihtoa vois tuoda joo eloa peliin.

 13. Eipä näytä pelaaminen poikia kiinnostavan. Sagnaa vietiin kuin kuoriämpäriä laidalla ja Kos päästi pallon jalkojensa välistä maalille.

 14. JEP! Paskan ekan jakson jälkeen PYSTYTÄÄN VIELÄ HUONOMPAAN! Löysää pelaamista ja heti kaks omissa.

 15. Huono valmistautuminen ja surkea ja löysä asenne kentällä ja tässä on tulos. Tässä sarjassa ei saa pisteitä ilmaiseksi keneltäkään jos ei ole valmis tekemään töitä. Valitettavasti tämä joukkue ei näköjään vieläkään ole henkisesti tarpeeksi vahva voittamaan näitä ns. varmoja pelejä. Ensin Sunderland-munaus ja nyt tämä. Tää menee jopa Sunderlandin edelle noloudessaan. Hävitään sarjanousijalle kotona ihan pystyyn. Jos mestaruudesta halutaan tän esityksen ja tuloksen jälkeen tapella niin voittoja on tultava Chelsean ja Manun kotikentilläkin eikä huonommille saa hävitä enää kertaakaan. SAATANA ASENNE PITÄÄ AINA OLLA KUNNOSSA KUN PUKEE TYKKIPAIDAN PÄÄLLE JA MENEE KENTÄLLE!

 16. Helvetti!!! nyt oli paikka ei käytetty…PERK#### ja nolosti viel kotona…ja miten ne maalit löydettiin sitten tossa viime minuuteilla mut eihän se enää riittäny kun antanu 3 maalin etumatkan…..hiljaseks vetää……..COME ON GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. Alkaa olemaan Verminaattoria ikävä, kuritonta porukkaa tällä hetkellä puolustuslinjassa, Songin paikka ylempänä keskikenttäpelaajana? Hyökkäyksessä alusta asti, ei ihme ettei kerennyt puolustustehtäviin.

  Oikeat vaihdot tällä kertaa, silti Nasri oli paras pelaaja meiltä.

  Kolme viimeistä peliä varsinnaisella peliajalla 1-1 1-1 2-3, ei naurata.

  Eipä tässä muuta kuin saunaan

 18. Vasta 0-2-tilanteessa alettiin pelata ja sittenkin hölmöiltiin yksi omiin. Voittajajoukkue ois viel tullut tasoihin mut ei niin ei. Almunian rankkarin torjunta ois pitänyt olla gamesaver mut mitä vielä: yhtään ei herätty. Täs jatkettiin siitä, mihin Sunderlandissa jäimme. Ei paljon ilahduta, että Chelsea ja Spuds myös hävisivät.

 19. Ekan jakson jälkeen olisi pitänyt jo herätellä vaihdoilla, nyt nähtiin kun löysät jätkät jäi kentälle. Mä en pistäisi toppareiden piikkiin hirveästi, mutta yleisesti Arsenalin puolustus oli aika löysää. Juostiin miehet kiinni, mutta jäätiin parin metrin päähän ihmettelemään avain kuin pelättäisiin että ei pelata itseä ulos. Ymmärrän sen Barcaa vastaan, kun on Messit ja kumppanit vastassa, mutta nyt pelattiin WBA:ta vastaan.

  Vastustaja haki hyvin palloa meidän linjojen välillä, ja ketään ei tuntunut kiinnostavat. Laidat sitten vuosi, kun heillä keskikentältä päästiin vapaasti peliä rakentamaan. Ei pitäisi meillä olla ongelmia, mutta siinä se taas nähtiin. Kun ei haluta ja luullaan liikaa itsestään, niin tässä näkyy Valioliigan taso. Kyllä nämä pikkujengitkin osaavat tarvittaessa pistää jengin kuin jengin koville, jos asenteessa on ongelmia.

  Ebouet ja Diabyt alkaa nyt olla nähty, ei voi mitään. Ei kyllä kovin moni pääse plussille illan pelistä. Nasrikin surffaili liikaa, mutta sentään näytti että puristustakin löytyy, samaa vaadittaisiin monelta muultakin.

 20. Toki ”aina ohi” -Rosicky ja Wilshere piristivät, mutta selkeisiin maalitilanteisiin johtavat syötöt puuttuivat. AA on ainoa, joka niihin tuosta porukasta pystyy, mutta se pidettiin tosi tiukasti.

 21. Menee kyllä selittelyksi, mutta ottelun alussa tuomiot vielä kun meni miten sattuu. Tarkoitan tilanteita, missä Nasri oli boksin sisällä vetopaikassa vain maalivahti edessä, niin tuomari vihelsi vapaapotkun 20 metristä. Mm. MM-kisoissahan oli FIFAn tuomareille teroitettu näissä tilanteissa ja esim. paitsiotilanteissa, että katsokaa rauhassa mihin pallo menee ja viheltäkää sitten. Toinen oli Bromin pelaajan käsivarsivirhe, jossa pelaaja selvästi liikutti ylävartaloa sivuun estäen kädellä pallon normaalin kulun. Ei ollut selkein käsivirhe, mutta kuitenkin.

  Yleisestikin, kuinka moni pelaaja ottaa oikeasti palloa tahalteen kädellä (Suarezia ei lasketa.) Aika harva mielestäni, joten säännön nykyinen tulkinta johtaa epäselvyyksiin ja todella erilaisiin tulkintoihin.

 22. Sellaista Emiratesilla tänään. Enpä näe yksittäisten pelaajien arvostelua olennaisena, sillä kokonaisuus oli se mikä kusi. Kavereilla on pokkaa pelata Arsenal-pelipaidassa tuolleen. Peliesitys kokonaisuutena ei ole yksinkertaisesti hyväksyttävä, ei vaan ole. Sunderland-pelistä alkanut pelillinen alakulo on jatkunut ja pelaajien haluttomuus ja Arsenen kyvyttömyys saada heidät hereille surettaa, mutta mitäs pieni fani voi jos joukkue ei halua tehdä työtä voittoonsa eteen. Noh, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä – niitähän varmasti tällekin kaudelle mahtuu todella monta; hyvien suoritusten jatkoksi (niitäkin tulee). We are Arsenal!

  Nyt kyllä netti menee kiinni melko pitkäksi aikaa, ei vaan kiinnosta kuulla mitä sanottavaa on yhtään kellään.

 23. Just joo , sellaista tosiaan Grovella tänään . Piti käydä saunassa puhaltaa pahimmat höyryt veke nopeiden saunaoluiden kera.
  Pukukopissa joka ukon kuuluisi kattoa peiliin ja Wenkun pitää kunnon ripitys , ei saatana tolla asenteella ansaitse kantaa tykkipaitaa.

  Ensiksi käsittelyyn Almunia , just kaverin kanssa ennen peliä kehuttiin et nyt on tainnu mies pystyä pitämään tasonsa ja rankkaritorjunnan myötä nostettiin jo sankariasemaan puoliajalla. Ja sitten , vanha kunnon imaisu ja sädekehä murskana . Ja kolmannessa maalissa oli menossa pallolle ja jätti sitten kesken?
  Ei ei tule Manuelista vaan sitä luottovahtia ei. Mut kun aattelee kuka on takana kakkosena niin ei paljon parane…
  Tässä tilanteessa Wenkkuna laittaisin viikolla CL;n peliin Konsonantin maaliin ja sanoisin; Nyt on paikka näyttää mitä osaat.

  Kenttäpelaajista Nasri ainoana pääsi plussalle ja hänkin vain maaliensa ansiosta . Joku aikaisemmin ihmetteli Songin roolia ylhäällä , samoin allekirjoittanut . Jonkun olisi vittu tosiaan oltava keskikentän pohjallakin.

  On se sentään hyvä et on tällänen paikka purkaa paskaa oloaan , kiitos henten..

 24. Joo, mäkin olen ihmetellyt Songin nykyroolia: mikähän idea Wenkulla siinä on, sillä Songin vahvuuksia eivät ole maalitilanteet – vaikka neppasikin Boltonin häkkiin.

  Vaikka lopussa yritettiin tasoitusta, sitä ei saatu – vielä viime kaudella loppuhetkien nousuja nähtiin. Ai joo, viime kaudella ei oltu häviöllä 0-3…

  Ei ole paras lähtötilanne Chelsea-matsiin, vaikka nekin hävisivät. Cesc saattaa tulla takaisin, toivottavasti myös Vermaelen, mutta peli-ilmeen on kaiken kaikkiaan muututtava.

 25. samaa mieltä olen vaikka en edes nähny peliä….ja on luultavasti tullu huutoa!

  Of course it an important game when you play at Chelsea. I believe that today’s game was an exception – until today we had very, very good games. I didn’t recognise my team today and we have to sit down together to analyse what happened. Something is unexplanable in such a poor performance. It is always difficult to [sense it before the game] but something was not right and it is unusual to see a team as flat as we were today.

  ja haluun kapteenin ja verminaattorin ja itse asiassa THEON takas ja nopeesti!! ja vaikka uskon et hävittiin tää peli joukkue puolustukse(huonon sellasen) takia toivon että tammikuu ja GIVEN on luukulla.

  asiasta toiseen ja jotain iloista tänään sai toinen poikani nimen ja niin kuin edellisellä(nico HENRY juhani) niin tälläkin oli Arsenal nimi :noel TOMAS(rosicky)julius ja oli hienoa kun pappi puhuu Arsenalista ja mun pojasta samassa lauseessa =))

  no seuraavaks sieni liigaa ja aloitetaan alusta ja pelikuosiin ja kaikki sydämmellä mukana ja siitä ois sitten hyvä jatkaa liiga kärjen kimppuun!!! GOME ON GUNNERS!! WE ARE ARSENAL!!!!

 26. Tiiättekö mitä jätkät! Kokeilin tuossa viritellä Katsomoa yläkerran pikkutelkkariin, kun alakerran ”isompi” telkku ja läppäri eivät kykene yhteistyöhön. Sain kuitenkin Ktsomon viriteltyä ja aloin kattomaan peliä. Totesin, että aika huono kuvanlaatu. No ei se mitään, ehkä tällä pärjää. Meni jonkin kaikaa, kun näin WBA:n tekevän maalin ja heti perään toisen. Ajattelin, että nyt on tässä kytkennässä jotain vikaa. Sitten ne teki vielä kolmannenkin. Ei tämä oikein toimi tämä minun VGA _ VGA yhteys. Tässä on jotain pahasti vialla. Lopuss Nasri yhteys alkoi jo toimia kun näin Nasrin tekevän pari maalia. Lopputulokseksi näytettiin kuitenkin 2-3 ja WBA:ta voittajaksi. Ei tämä yhteys toimi näköjään. WBA on meidät kotona voittanut viimeksi vuonna 1983. Olin silloin 11-vuotias. Nyt mukamas kävi samoin. Kertokaan nyt mulle paljonko peli oikeasti päättyi…

  No se siitä. Toivottavasti Wenger nyt näki, että tammikuussa ostetaan sitten oikea maalivahti. Nyt vain pidetään sormet ristissä, ettei Almunia tyri koko mestaruustaistoa ennen sitä. Vaikkakin torjui pilkun, myös aiheutti sen myöhäisellä ulostulollaan. Maalit 2 ja 3 voidaan ja merkitään miehen piikkiin. Puolustus oli myös ulalla. Kelasin ekaa maalia edes takas ja ihmettelin missä topparit oikein olivat. Missä vitussa ne oli???

  Tämä oli sarjassamme täysin käsittämätön peli. Ei lohduta paskan vertaa Nasrin pari maalia lopussa. Wenger puhui minusta asiaa SKY:n haastattelussa. Joukkue oli ihan ulapalla. Ei keskittymistä, ei taistelua… mikä joukkue se oikein oli? Pelattiin vasta 0-3 tilanteessa. Kelatkaa nyt! 0-3 tilanteessa!!!! Kenellä on varaa siihen? Ei sitten kenelläkään tässä liigassa, jos mielii taistella mestaruudesta.

  Haluan vain herätä huomenna ja lukea lehdestä, että voitettiin…

 27. Olisikohan pahimmat höyryt jo helpottanut!?!? Saatiin juurikin se mitä tänään ansaittiin, virkamiespalloa vailla mitään tai oltiin työpaikalla mutta eipä sitten viitsitty tehdä töitä…..miten vaan. WBA pelasi hyvin ja mikäli olen oikein ymmärtänyt niin di Matteo haluaa joukkueensa nimenomaan PELAAVAN ja tänään se onnistui erinomaisesti. Sinänsä Arsenalista ei voi ketään erikseen syyttää, oli kaikilla vähän niinkuin off-day, Song edes yritti, Nasri pelasi ihan ok mutta kun se ei vaan riitä.
  Onneksi muiden otteluiden tulokset oli suosiollisia ja tuleva viikko olisi hyvä hetki kasvojenpesuun. Arsene, enemmän rotaatiota, edes pientä sellaista kiitos.

  Leuka rintaan hyvät veljet ja eteenpäin!!!!

  Onnea mauce ja tsemiä jatkoon!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s