Sekalaista asiaa maalivahdeista, taklauksista ja pelaajien typeryydestä

Varabloggaaja vastaa tämän päivän päivityksestä, koska Hentellä menee konttorilla myöhään.

Meidän jo muutenkin naurettaviin mittasuhteisiin päässyt maalivahtikohu sai eilen entisestään lisää bensaa liekkeihin. Ilmankin tätä uusinta Mannonen kommenttia olisi varmasti pärjätty, mutta toisaalta en voi lähteä hirveästi syyttelemään italialaista koska varsinkin seuraavassa mustalla lainattu on niin totta kuin vain voi olla. Tässä siis lainaus Viton kommentista:

“I am happy in London. I love the Premier League. Last year I played nine games and with me, Arsenal never lost. They brought Almunia back and then Fabianski started in the game at Chelsea. I get annoyed when I don’t play, it’s not as if the other two do that well. But if I’ve signed a contract extension until 2014 it is because they must value me.”

Maalivahtitilanne on lähes niin sekaisin kuin se voi olla ja kaiken lisäksi tolppien välissä on tällä hetkellä nelikon huonoin maalivahti ainakin omasta mielestäni. Kaksi ok peliä ei todellakaan tee Fabianskista yhtäkkiä meidän ykkösmaalivahtia ja veskaria, jolla voitetaan pokaaleita. Fabianskista saattaa vielä kehittyä hyvä maalivahti joskus (itse en tähän usko), mutta meidän maalinsuu on täysin väärä paikka harjoitella ja odotella tätä mahdollista kehitystä. Koska myynti ei tullut kysymykseen kesällä, vaikea tajuta miksei niin ainakin lainalle puolalainen olisi pitänyt laittaa. Toisaalta Fabianskin viime kauden näytöillä ottajia ei varmaan jonoksi asti ollut.

Jos Wenger jääräpäisesti antaa loputtoman luottonsa Almunia Fabianski kaksikolle niin Szczesny ja Mannone olisi pitänyt lainata jonnekin muualle saamaan peliminuutteja. Molemmat tarvitsevat ehdottomasti pelejä kehittyäkseen ja nykyinen maalivahtikuvio on tämänkin osalta tehty niin päin p*rsettä kuin mahdollista. Vaikea tajuta mitä Wengerin päässä liikkuu maalivahtien suhteen. Eipä voi muuta sanoa, että on todella ikävä David Seamania ja miksei myös Jens Lehmannia.

Viime aikoina media on joutunut nostamaan vaarallisen pelin ja taklaukset vähän kuin väkisin uutisaiheiksi. Meidän pelaajien telomiset ovat olleet edellisillä kausilla median mielestä yksittäistapauksia ja koska kärsijä on ollut Arsenal ja ulkomaalaispelaaja niin asia ei ole ketään pahemmin liikuttanut. Toinen tärkeä seikka on, että Diabyn, Eduardon ja Ramseyn teloja on ollut englantilainen/britti ja tämän vuoksi asiat on myös lakaistu maton alle.

Tämän kauden ensimmäisillä kierroksilla on tullut harvinaisen monta katkennutta luuta ja asia on noussut puheenaiheeksi. Toki Wolvesin idiootti Karl Henry on saanut taklata Zamoran jalan poikki sekä yrittää tehdä saman sekä Bartonille että Wiganin Gomezille. Näistä ei hirveämmin ole juttua ollut, mutta De Jong sen sijaan ulkomaalisena on helpompi kohde medialle. En millään tapaa puolustele De Jongia vaan mielestäni mies ansaitsee kaiken loan niskaansa jatkuvan erittäin vaarallisen ja piittaamattoman pelityylinsä johdosta. Asiassa vain häiritsee se kuinka toiset pelaajat ja joukkueet pääsevät kuin koira veräjästä vastaavista tempuista. Toki tämä ei ole mitään uutta tai tule enää yllätyksenä kenellekään.

De Jongin viimeisin telominen on saanut Newcastlen kirjoittamaan FA:lle ja vaatimaan hollantilaiselle pelikieltoa. Tätä on hyvin mielenkiintoista seurata eikä vähiten meidän oman loukkaantumishistorian tuntien. Veikkaan, että FA jatkaa munienpuhaltelulinjallaan eikä edes halua muuttaa linjaansa näiden törkeiden telomisien suhteen. Helpompi sulkea silmänsä niin ei tarvitse tehdä mitään. Kuten ennenkin on tullut sanottua niin muutosta tuskin tapahtuu ennen kuin esim. Rooneyn, Gerrardin, Lampardin tai vaikkapa Terryn jalka katkaistaan kahtia. Tätä ei tietenkään toivoisi, mutta jos se samalla pelastaisi muita pelaajia samalta kohtalolta niin ehkä se ei olisi huono asia.

Otsikon mainitsema pelaajien typeryys on pakko ottaa vielä esille loppuun lyhyesti. Mitä mieltä olette tästä Shawcrossin kommentista, tuskin yllättää ketään, mutta kuinka tyhmä ihminen todella voi olla? Shawcrossin tapauksessa ilmeisesti äärettömän ja ei Newcastlen kapteeni Kevin Nolan myöskään mikään nero ole. Tässä Nolanin kommentit Ben Arfan loukkaantumisesta ja tässä taas puolestaan Arsebloggerin blogista napattu kuva toissakauden ottelusta missä Nolan teloo Anicheben kuukausiksi sairastuvalle.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua Suomigoonerit. Viikonlopun päivityksistä ei ole mitään tietoa tai varmuutta vielä, mutta viimeistään maanantaina Hente palaa uuden päivityksen merkeissä.

0 thoughts on “Sekalaista asiaa maalivahdeista, taklauksista ja pelaajien typeryydestä

  1. Nyt goonerit! Rautiainen on kirjoittanut blogin maikkarin sivuille. Itse kävin jo arvostelemassa sen töitä kommentaattorina. On tarkastettavana. Saa nähdä julkaistaanko. Ei siinä kyllä ollut kuin tosiasioita. Käydään nyt lyttään sen kommentoinnit joukolla. Kyllä blogistitkin lukee kommentti osiot. Hopi Hopi!

  2. Ei sitten maikkari julkaissut kritiikkiä. Ainoa alatyylinen oli että: Viime sunnuntain Chellssimatsin kommentoinnista vois päätellä että jos olisit pöydän alla jossa Drogba istuu, niin ottaisit sen suuhun. (ville ja Hente?, eihän näitä poisteta?) Tämäkin paha lausahdus oli asia yhteydessä.

  3. Henkka, moderoitavilla keskustelupalstoilla tuollainen ei mene läpi. Ja lisäksi kritiikiltä menee pohja, jos ääliömäisyyksiä viljelee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s