Usko koetuksella

SC Braga – ARSENAL 2 – 0 (0-0)

Hmm, jos päätän antaa kolme minuuttia elämästäni tämän päiväisen blogin kirjoittamiseen, se tuntuu kohtuuttoman pitkältä ajalta. En muista käytinkö eilen sanontaa ’toisesta korvasta sisään, toisesta ulos’, nyt olen joka tapauksessa vakuuttunut siitä ettei sillä mitä joukkueesta kuulen ole p*skan virkaa.

On toki h*lvetin hienoa että olemme niin varakas seura, ettei Mestareiden Liigan voitoista saatavilla lisätuloilla ole mitään merkitystä. Tai vaikka nuo tulot budjetoitaisiin suoraan pelaajillemme bonuksina, pikkurahaa, ei kiinnosta.

’is in portugal ready for the game tomorrow! focus the key as we know we can beat them but must be focused!’

’would just like to say all the players are hurting just as bad as you loyal supporters are, we cannot wait to put it right!’

..totesi Wilshere eilisen ottelun aattona meille Twitterin välityksellä. Arsene jatkoi vielä viikonlopun tappiota muistellen ottelun alla kertomalla kuinka Sperz tappiota ei kannata jäädä liiaksi murehtimaan:

”They are intelligent too and they know that in this game they have shown huge potential. We could have taken command of the League so there is no reason for it to affect really deeply the confidence of the team.

The players care. Their attitude is very healthy, very focused and very concerned. But when you play against opponents of quality, you have to accept defeats.”

Kun Wenger vielä jatkoi vertauksillaan formulakuskeihin tai kertomalla kuinka toppareitamme ei voi syyttää Sp*rs tappiosta vaikka olisivatkin voineet tehdä jotain paremmin niin tässä tulos. Organisaatiomme todella elää eiliseen viitaten jossain h*lvetin kuplassa joka vain odottaa puhkeamistaan. Korviini ei kantaudu mitään viestiä että eilen pöydälle vaatimaani kissaa kaipaisi kukaan seurassamme.

Pimp my ride! Rahaa on! Olkoon se joku pelaaja, kapteeni, manageri, Gazidis, Hill-Wood.. Mistään organisaation sisältä ei kuulu pienintäkään kritiikkiä, kaikki on sysätty median, bloggaajien ja kannattajien harteille. Alkaa tuntua että vastuu sen viimeisen askeleen ottamisesta on sysätty meidän harteille, kuulenko avunhuudon? Kukaan ei halua ottaa vastuuta mistään, eletään jossain itsestäänselvyyksien maailmassa, maailmassa missä kaikki on hyvin eikä kaduilla näy kerjäläisiä.

Sanon nyt jotain niin julmaa että ymmärrän itsekin häpeäväni tätä.. Näin pari tuntia ottelun tauottua, en osaa edes kantaa huolta Cescin tai Ebouen loukkaantumisesta, kumpikaan ei ole päällimmäisenä mielessä. Tai olkoon että olisimme ansainneet Velan kaatamisesta rangaistuspotkun.. selittelyä ja siltä näytti managerimme läpi ottelun kentän laidalla. Aivan kuin Arsene olisi pitänyt yllä jotain ’huolestunutta’ roolia kentän laidalla näytelläkseen meille kannattajille kuinka h*lvetin tärkeä ottelu on käynnissä.

Olisi kerrottu jo niiden vieraskannattajiemme vuoksi jotka Portugaliin paikallisesta lakosta huolimatta lopulta pääsivät, ettei meitä oikeastaan kiinnosta, että minimitavoite on pitää huoli 6-0 voittomme Bragasta Grovella pitävän jos (kun) mennään vertailuun keskinäisissä otteluissa. Jos kapteeni oli kysymysmerkki jo valmiiksi, miksemme ottaneet Aaron Ramseyä mukaan Portugaliin pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa loukkaantumisen jälkeen sen sijaan että teki sen reserveissä?

Kun Cesc ’tussautti’ ensimmäisen puoliajan lopussa vapaapotkun loistavasta paikasta ja kertoi kehonkielellään suorituksensa laadusta, se kertoi koko kuvan. Kun mentiin kylki kylkeä vastaan, meillä oli vain yksi pelaaja joka edes halusi ottaa kontaktia, Tomas Rosicky. Kun annoimme yhden seitsemästä miljoonasta harhasyötöstämme, Rosickya lukuunottamatta kellään ei käynyt edes mielessä korjata tilanne ja tsempata pallo takaisin, hyydyimme takapuoli nurmeen vailla mitään mitä Arsene haluaa uskoa.

Yksi laukaus maalia kohti sanalla sanoen todella heikkoa vastustajaa vastaan, yksi äärimmäisen turhautunut blogipäivitys, reilua? En takuulla jää odottamaan managerin kommentteja ottelusta, sillä olen vakuuttunut että tappion syy löytyy olettaisin tuomareista, kaiketi asenteemmekin menee tuomaroinnin piikkiin?

Kun väkisin yritän keksiä jotain hyvää.. Toivon että tappio Pohjois-Lontoon derbyssä otti niin v*tun koville pelaajille kuin se otti meille, että se näkyi eilisessä, ettei joukkue yksinkertaisesti ehtinyt topiua siitä. Että joukkue tiedosti alitajunnassa sen että täsmälleen sama mahdollisuus mitä Valioliigan kärkipaikkaan tulee säilyi tulevaa lauantaita silmällä pitäen..

Keksiikö kukaan mitään epätoivoisempaa? Arsenea ei lasketa.

0 thoughts on “Usko koetuksella

 1. Kiitos joukkueelle ”hyvin” nukutusta yöstä , vitun mukava lähteä töihin kun kuittia tietty tulee .
  Nyt kyllä pitäydyn loppuviikon vierailematta virallisilla sivuilla , ei kertakaikkiaan jaksa ja kehtaa lukea niitä paskaselityksiä mitä tulee managerin ja pelaajien suusta.

  Sen verran tuossa yön synkkinä tunteina tuli taas pohdiskeltua että kävelikö katalaani viimeisen kerran koppiin Arsun paita päällä , loppuvuoden ”loukkaantuneena” ja tammikuussa sinne minne niin halajaa ?

 2. Olipahan sieluton ja munaton ”peliesitys” Colney Crecheltä. Sanattomaksi vetää. Pitäiskö tässä uskoa siihen vanhaan sanontaan, että asiat pahenee ennenkuin ne paranee? Milloin? Kun marraskuu loppuu? Väärin. Kun Wenger lähtee seurasta joskus vuonna 2030?… …Tuo Cescin loukkaantuminen näytti olevan enemmän henkistä laatua kuin mitään muuta, ainakin mun silmissä. Mutta eiköhän me saada kohta lukea, että herra Kapteeni on ainakin loppuvuoden sivussa…”Hyvinnukutun” yön jälkeen muuten tuo jääkylmä lumisade päin naamaa herättää mukavasti…

 3. ’The penalty decision was the turning point’ AHA…?

  On a disappointing defeat…
  We were not sharp enough to create clear-cut chances. Saturday’s result had no knock-on effect because I had seven players who did not play and I had to rest some players. I think we had enough on the pitch to make a goal. AI ETTÄ NÄMÄ PELAAJAT, JOTKA EIVÄT PELANNEET LAUANTAINA EIVÄT NÄHNEET KOKO MATSIA JA EIVÄT ”ELÄNEET” SITÄ TUNNETTA KUIN PELANNEET PELAAJAT, FANIT JA HERRA MANAGERI? JA SIKSI EI SITTEN OIKEIN TULLUT TULTA PERSEEN ALLE?

  On a frustrating night…
  We could play ten matches like that and win eight or nine times but tonight was the one we didn’t [win]. MITÄ V*TUN MERKITYSTÄ?

  On Carlos Vela’s penalty claim…
  It is difficult to understand how we did not get a penalty. The five referees is not an answer to the problem. The turning point was the penalty – I still cannot understand how Carlos Vela got a yellow card. It remains a complete mystery. KATSO EDELLINEN.

  On needing a point against Partizan to secure qualification from Group H…
  It is hard to swallow, but now we have to win our last game. The most important thing for us now is to qualify. It is good that Shakhtar play against Braga but they are the super favourites to win the group. TÄLLÄ ASENTEELLA JATKOPAIKKAA EI ANSAITA EIKÄ SITÄ TULE.

  On the fitness of Emmanuel Eboue and Cesc Fabregas..
  Eboue will be out for a while and we will have to asses Fabregas tomorrow. It could be two to three weeks. It is very disapointing because I had a hesitation to play him before the match started. I took the gamble and it back-fired on us. KUTEN HENTEKIN TOTESI, MIKSI CESC OLI EDES KENTÄLLÄ, VARSINKIN JOS PELIKUNTO OLI EPÄSELVÄ?

  Ja Arsenella ei sitten muuta sanottavaa ollutkaan. Minusta seura saisi maksaa kaikkien onnettomien paikalle matkanneiden vieraskannattajien kulut. Ei tuo joukkue ansaitse niin hyviä kannattajia. Rosicky ja Wilshere olivat minun papereissani ainoat, jotka saavat puhtaat paperit. No eipä Fabianskiakaan maaleista voi syyttää. Puolustuslinja oli eilen yksi iso vitsi. Koko joukkue oli. Isoin vitsi patsasteli kentän laidalla. Miettikää mitä teki parjaamamme ja vihaamamme ’Arry lauantaina tauolla – millaisen joukkueen toi kentälle Grovella tokalle jaksolle ja verratkaa sitä siihen, mitä teki Wenger eilen tauolla. Todennäköisesti jakoi palkkashekkejä ja kyseli onko kenelläkään kylmä ja haluaisiko joku tulla pois kentältä…

  Vittu mikä selkärangaton porukka!

 4. Käsittämätöntä, että näin heikossa lohkossa joudutaan vikassa pelissä vielä pelaamaan jatkopaikasta!

  Lohkokakkosena on sitten iso riski saada esim. jompi kumpi Espanjan jäteistä vastaan ekalla kierroksella.

  Toisaalta (mahdollinen) eka pudotuspelikierros CL:ssä ei ole tällä hetkellä niitä polttavimpia juttuja.

  Juha: samaa mieltä, totaalisen kyllästynyt noihin Wengerin selityksiin. Tarvittaisiin paljon räväkämpiä otteita ja vähemmän itsesääliä ja selittelyä.

 5. Mielenkiintoista nähdä pystyykö joukkue kahden surkean esityksen jälkeen kokoamaan rivinsä villa-kamppailuun. Helppoa se ei ainakaan tule olemaan, mutta luulisi ettei leijumiseen ainakaan enää ole mitään aihetta. Wilshere mahdollisesti on avauksessa Cescin loukkaantumisesta johtuen, mikä ainakin tuo taisteluasennetta kentälle. Eilen ensimmäisellä puoliajalla Jackin esitys oli heikohko, vaikka yritystä olikin. Liian usein Arsun hyökkäys päättyi hänen huonoon syöttöönsä tai pallonmenetykseen. Toisella puoliajalla Jack oli kuitenkin yksi parhaista, mistä johtuen hänen esityksensä jää ehkä hieman plussan puolelle. Mielestäni myös Gibbs oli eilen hyvä lukuunottamatta 2-0 maaliin johtanutta tilannetta, jossa hän antoi hyökkääjälle liikaa tilaa. Oli muuten hienoa, että 2 maalia tehnyt matheus oli se rotta, joka taklasi ebouen rumasti takaapäin, ja kun arsu oli vajaalla, sama mies kävi viimeistelemässä voittomaalin.
  Kuten on jo mainittu, tappio ei johtunut viheltämättä jääneestä rankkarista, vaan oman joukkueen täydellisestä saamattomuudesta. Tällä kaudella on jo useampaan kertaan huomattu, että ottelut, joissa vastustaja asettuu puolustuskannalle, ovat meille todella vaikeita. Myös barcelona, jonka pelitapa muistuttaa meidän omaamme aika paljon on välillä ollu samalla tavalla ongelmissa tiukkoja puolustusjoukkueita vastaan, mutta heillä taas löytyy yksilöistä huomattavasti kovempia ratkaisijoita, jotka yleensä näissä paikoissa nousevat esiin. Kuten aiemmin on jo puhuttu meidän joukkueemme tarvitsisi selkeästi toisen pelitavan näitä sumputtajia vastaan, ja se voisi olla jotain sen kaltaista, mitä näimme wolvesia vastaan aiemmin tällä kaudella. Eli annetaan myös vastustajan pitää palloa ja vetäydytään hieman alemmas, jolloin vastustaja nostaa omaa pakkaansa, mikä taas avaa mahdollisuuksia nopeille vastaiskuille.

 6. Cesc loukkaantuminen voi olla ihan hyväkin asia tietyllä tapaa, kun tuntuu että Wenger ei ole uskaltanut kapua penkillä pitää ellei ole loukkaantumisia. Eilen pari hyvää syöttöä jäi kyllä löysän ja ajatuksettoman yleistekemisen varjoon. Mä en kovin hyvää arvosanaa olis kapulle antanut.

  Pisti mm. silmään keskikentän hajanaisuus: Wilshere ainakin ekalla puoliajalle silminnähden huusi keskikentän kollegoilleen, kun nämä sijoittuivat täysin väärin, eivätkä seuranneet miehiään. Uskomatonta, että 18-vuotiaan tarvitsee näin opastaa kokeneempia pelimiehiä perusasioissa. En sano, että Wilshere olisi mitenkään täydellisesti pelannut, mutta pelasi keskikentän kolmikosta parhaiten.

  Rosicky joo hyvä, mutta ei ole mainittu Djorouta. Todella hyvä 1-vs-1-tilanteissa melkein koko pelin ajan.

  Meillä eilen taas puolustuslinjan permanentti oli muuttunut 75% edelliseen otteluun verrattuna. Kuulutan yhä pysyvän ykkösnelikön tarpeellisuutta puolustuslinjaan, jotta tulokset paranee. Ihmettelin Djoroun tiputtamista derbystä jo lauantaina, ja ihmettelen yhä edelleen.

  Maalitilanteissa, varsinkin 2-0 maalissa: Näissä usein, kun liian monta omaa pelaajaa menee sähläämään, niin tuntuu että kukaan ei oikein tiedä roolejaan: kuka ottaa palloa, kuka varmistaa – vaan pelataan samalla tavalla, joko molemmat pakittaen, tai molemmat ryntäämällä vastustajaan. Näin pahimassa tapauksessa vastustaja joko ohittaa molemmat tai pystyy paineettomana laukaista maalia kohti tms. Nyt 2-0 maalissa Gibbs juoksi hyvin miehen kiinni, mutta myös Schillaci tuli ottamaan miestä. Lopputulos oli vetopaikka, josta pallo yläkulmaan (taisi ottaa muuten Gibbsin jalasta ihme jengan jolla kiersi niin ylös.)

 7. Tuntuu muuten, että suurin ongelma on, että esim. jos maali hylätään tai joku mokaa helpon paikan millä olisi peli ollut selvä (esim. Chamakhin paikka 2-0 tilanteessa Evertonia vastaan, eilinen pilkku jne.) Meidän pelaajat jäävär surkuttelemaan, että entä jos olis mennyt ja entä jos oltaisiin saatu pilkku, samalla kuin vastustaja näkee heidän tilanteensa. Eilenkin tiesin, että jossain vaiheessa Braga saa sen maalipaikan pari, kun pilkku meiltä jäi saamatta. Ei osata asettua tilanteeseen, että nyt pitää vaan jatkaa yrittämistä. En tiedä onko tämä ihan perusvika meidän pelaajien asenteissa, että luullaan että kun tarpeeksi jauhaa, niin ”joku” kyllä ratkaisee. Ehkä pitäisi joku entinen pelaaja, jolla ego riittää, kertomaan että ei kukaan kentällä tee siellä mitään, jollet itse ole valmis ratkaisemaan.

  Tuntuu, että puolet jengistä odottaa, että no ei oikein tuu mitään, mutta eiköhän se Cesc nyt jotain keksi, tai Arshavin tai muu yleensä eniten maaleja tekevä. Sitten kun näillä ei peli kulje, tai vastustaja pelaa heidät ulos, ei tule koko joukkueen pelistä mitään.

  Pelaajat perkele vaikka viivoja juoksemaan, ihan sama olitko maailmanmestari tai vuoden pelaaja. Club is bigger than any players.

 8. Villa-matsi on koko kauden kannalta erittäin tärkeä: jos sekin menee munilleen, syöksy keskikastiin on lähellä. Jos taas voitetaan, homma voi palautua ns. ennalleen (eli voitetaan pari matsia ja sit taas töpeksitään…). Meidän onneksi myöskään Villa ei ole tällä hetkellä missään nousukiidossa, vaikka Pires sinne menikin.

  Rosciskysta: yritys oli kova, mutta luovuus oli yhtä heikkoa kuin viime matseissa hänellä yleensäkin. Toki jos kaikilla olisi ollut sama asenne, se olisi riittänyt eilen helppoon voittoon. Meillä on kaiken kaikkiaan ongelmana avaavien syöttöjen puute – Cesc on ollut viime vuosina pääarkkitehti, mutta tällä kaudella hän on ollut vaisu. Spurs-matsin eka puoliaika oli lupaava, mutta siihen se sit jäi. Ihan kauden alussa Theo, Roscisky ja AA pyörittivät vastustajia mennen tullen, mutta se loppui Theon loukkaantumiseen.

 9. Nyt on todellakin pakko kysyä, onko Arsenen eväät syöty?

  Tapahtunut tähän mennessä:

  Sunderland-Arsenal 1-1. Sunderland tasoittaa viime sekunneilla. Arsene keskittyy valittamaan lisäajan pituudesta, ja kiukuttelee itselleen toimitsijakieltoa.

  Arsenal-West Brom 2-3. Arsene ei ”tunnista” omaa joukkuettaan.

  Chelsea-Arsenal 2-0. Arsene on vakuuttunut, että Arsenal oli parempi joukkue ja ansaitsi enemmän. Tough.

  Arsenal-Newcastle 0-1. Arsenen mielestä olimme ”very unlucky”. Joopa joo.

  Arsenal-Tottenham 2-3. Täydellinen nöyryytys. Arsenen veto on heittää kentälle täysin puolikuntoinen RvP. Keskittyy muuten vesipullojen heittelyyn, ja kaiken huipuksi marssii pelin jälkeen pukukoppiin kättelemättä vastustajan manageria. Talkin’ about a bad loser…

  Braga-Arsenal 2-0. Arsenen mielestä ottelu ratkesi viheltämättä jääneeseen rankkariin, vaikka todellisuudessa arsu ei luonut yhtä ainuttakaan vaarallista maalipaikkaa koko matsissa.

  Kaiken tämän taustalla vielä jatkuvat puheet potentiaalista, virheistä oppimisesta, tulevasta dominoinnista ja kaiken huippuna vertailut kauden 03-04 joukkueeseen! Tappiot ovat tuskaisia, mutta vielä enemmän tuskaa aiheuttaa tapa, millä ne tulevat. Ketään kentällä ei tunnu kiinnostavan paskan vertaa.

  Ja lopuksi vielä kiitos Hentelle hienosta blogista, ja kuten joku suomi-gooneri pari päivää sitten sanoikin; täältä saatu vertaistuki on ollut viime aikoina kullan arvoista.

 10. Menin eilen puolen yön jälkeen ”nukkumaan”, mutta eihän se uni meinannutkaan tulla kun mietiskelin eilistä peliä ja jotenkin ikävällä tavalla eiliseen kytkeytyi myös Spuds-ottelu ja sen muistelu.

  Pari asiaa heräs mielessä näihin liittyen. Ensiksikin todella ikävä asia joukkueen kannalta. Eli musta on alkanut tuntua siltä että onko Arsene nykyään enää läheskään niin hyvä taktikko kuin mitä nykyfutis vaatisi mestarijoukkueelta??? Eilinen eka jakso oli aikamoista nysväystä pallonhallinnasta huolimatta. Taktisesti hyvä manageri olis toiminut jo sen ekan jakson aikana ja tehnyt muutoksia kun homma meni puskemiseksi tai ihan viimeistään tauolla olis pitäny keittää ja syöttää pelaajille uudet sopat. Mutta eipä vaan peliin tullut mitään muutosta tauon jälkeenkään. Kuka tahansa sohvamangerikin osaa sen mitä Arsene teki eli tasatilanteessa vaihdot kun kellossa on 70+ minuuttia. Mun mielestä taktinen osaaminen pitäis olla tällä tasolla muutakin kun ollaan hakemassa voittomaalia. Ainakaan meikäläinen ei erottanut kentällä tapahtuvaksi mitään muuta kuin nuo vaihdot ja jo aiemmin pakkovaihto Cesc-Samir. Mitä uutta Arsene esimerkiks haki vaihdolla Theo pois, Vela sisään? Toki Theo oli toisella jaksolla vaisu, mutta eipä Carloskaan tuonut peliin mitään uutta. Se yks viheltämättä jäänyt rankkari oli, mutta siinä kaikki. Mä haluaisin jossain määrin kyseenalaistaa Wengerin taktisen osaamisen erilaisissa pelitilanteissa. Viime lauantaina olis luullut 2-0 tilanteessa olevan helppo tiputtaa toinen hyökkääjä keskikentälle sumputtamaan ja vaikeuttamaan Spudsien pelinrakentelua, mutta paskanmarjat. Eilen hakattiin päätä seinään eka jakso ja toisella oltiin vielä huonompia. Tuntuu ettei Arsene osaa reagoida järkevällä tavalla pelin sisällä. Inhoan ylpeää ja kukkoilevaa Jose Mourinhoa, mutta jos joutuu ihan rehellisen mielipiteen lusitaanista antamaan niin mun mielestä kaveri on tällä hetkellä taktisella puolella maailman paras manageri. Jos olette seuranneet Mourinhoa niin hyvin usein hänellä esimerkiks pelaajavaihdot tuovat peliin uutta luonnetta. Mourinho osaa ärsyttävällä tavalla vetää median huomion itseensä tärkeiden pelien alla ja jälkeenkin säästäen näin omat pelurinsa turhilta median luomilta paineilta. Meillä Arsene selittää ja selittää ja selittää ja valittaa tuomareista, kentistä ja milloin mistäkin. Ja omien puolustelu menee usein yli kun surkeankin suorituksen jälkeen tulee jargonia rehellisyyden kustannuksella. Ja vaikea on myöntää, mutta taitaa Manuren Viskinenäkin olla parempi taktisesti kuin meidän manageri. Ferguson osaa vedättää mediaa ja tarvittaessa antaa kunnon kurinpalautusta parhaillekin pelureille jos tarve sitä vaatii (tyyliin Rooney). Meillä vaan saatana silitellään jos vastustaja on tullut ja ottanut sen kuuluisan karkin pois.

  Toinen ikävä asia mitä yön pitkinä tunteina mietin oli tuo mihin viittasin eilen pelin jälkeisessä kommentissani. Vaadin että tähän joukkueeseen pitäis saada pelaajia jotka VIHAAVAT häviämistä yli kaiken. Sängyssä maatessani tuli mieleen että perkele, meillähän oli vielä viime kaudella yks tällainen pelaaja rosterissa. Billy Gallas!!! Vaikka ranskalainen olikin hankala persoona niin valitettavasti taitaa olla niin että Gallas on ollut yks suurimmista voittajatyypeistä moniin vuosiin meidän joukueessa. Paskan hävityn pelin jälkeen Billy näytti että VITUTTAA istumalla keskiympyrässä. Muita vastaavia tilanteita oli useita, joista näki että se kaveri ei halua hävitä peliä. Kun oli jatkosopparin teon aika niin meillä alettiin puhumaan kaikkea paskaa ettei yli kolmekymppiselle tehdä yli vuoden sopimuksia eikä oltu valmiita palkankorotukseen. On se perkele että joukkueen ehkä ainoa oikea voittajatyyppi päästettiin menemään. Nyt näitä saatanan vellihousuja on ringissä helposti yli tusina. Koita siinä voittaa sitten pokaaleita. Virallisilla sivuilla Hölkkä-Denilson PYYTELEE ANTEEKSI TAPPIOTA!!!! : Denilson – ”I am so sorry for our defeat”. Voi herran jestas. Anteeks että olen olemassa, sori että olen syntynyt. Eihän nyt perkele tappion jälkeen anteekspyydellä vaan otetaan itseä ja pelikaveria niskasta kiinni ja yhdessä sovitaan ettei tämä paska enää ikinä toistu ja seuraavassa pelissä näytetään närhen munat kaikille. Tuosta Gallasista vielä….Ekan kerran kun Voittaja-Gallas tuli loskanvalkoisten peliasussa Grovelle niin heti alettiin kirjoittamaan historiaa uusiksi. Edellinen kotitappio meillä Spudseja vastaan oli -93 ja nyt kun Gallasin kaltainen peluri onkin vastustajan leirissä niin homma meni juuri päinvastoin kuin piti. Ne nousi täydellisestä sillasta voittoon asti.

  Tammikuu koittaa ikkunoineen pian. Jos meillä ollaan seurassa hereillä niin näistä WBA-, Newcastle-, Spuds- ja Braga-otteluista viisastuneena niin joukkueeseen hankitaan 1-2 todellista liideriä ja voittajaa johdattamaan tämä lammaslauma mestaruuteen. Taitoa meillä on mun käsityksen mukaan tarvittava määrä pokaaliin. Vain ne piiskurit porukasta puuttuu. Niitä saa, mutta silloin pitää scouttaus osua nappiin ja kun näin käy niin kukkaron nyörejä on pakko hellittää. Ja ei kiitos enää pelaajia tuntemattomuudesta tyyliin Koscielny. Vaikkei esimerkiks juuri Kos ole täydellinen floppi ollutkaan niin silti pelaajahankinnat jostain Ranskan Liigan keskitason porukasta tulevat tuskin dominoimaan Valioliigassakaan. Meille täytyy löytyä pelaajia, jotka ovat jo kyntensä näyttäneet muualla.

 11. Samaa mieltä Gunnerin kanssa, pari voittajan mentaliteetin omaavaa peluria tarvitaan, verman tasoinen puolustaja on ainakin mun hankintalistalla ensimmäiseksi.

  Toiseksi, Kos on floppi

  Kolmanneksi, pakka on sekaisin joten kapun loukkaantuminen tuli oikeaan paikkaan, surkea pelaaja kun vertaa viime kauteen

 12. Elekkäähän ny. Pelit menee hyvin, ilma on kuin morsian ja tarvittaessa vertaistukea tarjolla. Mikä tässä avohoitopotilaana ollessa, tai ainakin tulevana sellaisena tällä menolla.

 13. Hyvää tekstiä ja vertaistukea henteltä ja hyviä kommentteja suomi-goonereilta . Gunnerilta hyvää heittoa Wenkun taktikon kyvyistä (lue ; kyvyttömyydestä )
  Lisäksi miehestä on vuosien varrella tullut suoranainen itkupilli jonka ruinauksia joskus suorastaan hävettää lukea .

  Pari kolme vuotta saimme kuulla että edelliskausien joukkueet olivat prosentin-parin päässä valioliigan dominoinnista ja tämän vuotista joukkuetta hän vertaa jo vuoden 04 miehistöön ….. Silti pytyn pyttyä ei ole tullut ja tämänvuotinen joukkue on jo onnistunut häviämään muun muuassa jopa jollekin portugalin liigan keskikastin rupusakille eikä pelaajia tunnu edes vituttavan.

  Onko AW tosiaan jo nähty ?

  Helvetin hyvä herätyskello olisi tuoda Keown , Adams ja Parlour koppiin kertomaan primadonnille mitä merkitsee kun pukee tykkipaidan päälleen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s